- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
-
mr_ricsi
veterán
válasz
galmat89 #8356 üzenetére
Nem cáfoltál semmit.
A VGA-knak van egy hardverID-je, ebből tudja a driver, hogy melyik chipról van szó.
A notik egy részénél a Toshiba a gyári hwID-t használja, és ezesetben az AMD-s Catalyst működik, ha megváltoztatja, akkor a Catalyst nem talál ismerős hardvert, és nem teszi fel a drivert.
Az AMD-s driver ellen még a Toshibás driver is próbál védekezni, ezért azt célszerű uninstallálni, újraindítani a gépet, majd kipróbálni az AMD-st.(Egyébként a #8312-ben én is linkeltem a Catalyst elérhetőségét.)
-
szarnyalosas
tag
válasz
galmat89 #8011 üzenetére
szia
Az aksi töltöje jo, mármint ez az adaptere értem, ami a 220 at átalakitja.
Az aksija a notinak jó. Es az adaptert más notival kiprobáltuk.
ha bedugom a noti aljzatába az adaptert akkor nem gyul ki elöl a kis led hogy tolti.
Na és persze ha bekapcsolom, mikozben rá van dugva az adapter szivás, mert nem megy, alig indul el és az a kis indulas is amiutan egybol restart, azt is az aksirol kapjakérdés -?
-
Tuya
tag
válasz
galmat89 #8010 üzenetére
Huuhh marha rendes vagy...viszont a hozzászólásod mindig felvet bennem újabb kérdéseket:
tehát i3 2 magos de virtuálisan tud 4et
az i5 esetleg még beleférhet anyagilag ennél mi a helyzet?Hány magról van itt szó?Mi az a GPU?Mert majd tervezek magasabb felbontásu filmeket letölteni,nézni....
-
Tuya
tag
válasz
galmat89 #8003 üzenetére
D-sub azért kell,de az a jó ha mindkettő van....én erre tippelek...a hangot nem a TV-nek adom inkább, hanem jelenleg aktiv hangfalaknak,2.1 Logitech Z4...de később jó lenne persze erősítőnek adni,profi hangfal készlettel....délután postázom a régi lapost szóval internethasználatom mostantól egyenlőre a munkahelyre korlátozodik....
Oké értem az L650 lényegét...ebben az árkategoriában 150-200 ezt célszerű választani?Ez gondolom közép-alsó kategória igaz?Hm keresek valami Toshiba oldalt....
mondjuk pl az i5 kategória miben jobb?gyorsabb prockó??meg van az i7 ami meg már brutál gondolom...
-
Tuya
tag
-
Tuya
tag
válasz
galmat89 #7999 üzenetére
Megintcsak köszi a választ
Szóval összefoglalva:ha a procik közt nincs nagy külonbség,illetve a videokari memo között sem akkkor ami nekekm kell:
I3-330M core
2,1Ghz proci
4giga ram
Ati nem integrált kárrtya 5145 512Mb elég akkkor
monitor 15,X" 1366X768
vincsi 320 körül....oks akkor erre kell rákeresnem és érthetően minél olcsóbban....
Mire kell még figyelni?Kimenetekre talán??D-sub kell mindenképp TV hez való összekötés miattt...
Hm L650-108... -
o0nE3ch0o
csendes tag
válasz
galmat89 #7972 üzenetére
Az első link amit küldtél (opendrivers) konkrétan a HD5145 ös kártyákat támogatja ... Megkerestem a siteon a HD5165ös karit támogatót bár szerintem a két driver ugyanaz (maga a csomag) figyelembe véve méretét és nevét...
Nekem nem csak a driver instalálásal van gondom, bár néhány csomag arra sem képes, a fő problémám hogy nem HD5165 ként ismeri hanem HD4650ként (ez történt az opendrivers ről szerelt driverrel is) mivel a HD5165 ennek egy OC változata úgy ahogyan a tied a HD4570 OC változata (abban az esetben ha nem tévedésből linkelted ennek a karinak a driverét)
Ezért ha nem tetted meg kérlek nézd meg hogy a te kártyád valóban HD5145nek ismeri-e fel és ha ez így van kérlek küldj nekem egyet a második linkből csak HD5165höz, amennyiben létezik olyan ...
Feltevődik most azonban egy új kérdés is ... Bár ezzel szerintem nem csak én küzdök és lehet hogy nem konkrétan ebbe a topikba illő post...
Filmek lejátszásánál úgy a KmPlayer mint a WMP és a WMP Classic esetében a player szaggat illetve megáll ...
Ha valakinek ismerős a probléma és képes orvosolni, kérem ossza meg velem is ... -
IHSSMV
csendes tag
válasz
galmat89 #7358 üzenetére
Megnézed a Toshiba oldalát. Ott többféle L500-as típust találsz. Használj windows 7-et , az szinte mindent megtalál a géphez. Ha pedig mondjuk kell webcam driver akkor nézd meg melyik L500-as típus webkamerája azonos a tiéddel(pl. Chicony 1.3MP). Megpróbálod és kész. Én például egy vista 32bit-es webcam szoftware-t használok W7 alatt és tökéletesen működik. Az én típusom A300 és nekem sincs W7 webcam szoftware az enyémhez. A driver-t azt a W7-ben a Windows Update-ban megtalálod, vagy automatikusan megy a driver az oprendszerrel. Videókártya driverrel hasonló a helyzet. Vagy a W7 kínál valamit, vagy a videókártya-gyártó honlapján találsz megoldást.
Ennyi. Win7 és nincs gondod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Goddess of Victory: Nikke
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Star Trek
- Synology NAS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest