- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
L40-es notim van. Most próbálom rajta a Win7-et. Az természetes, hogy a gép bekapcsolása után kb. 1 perccel a proci hőmérséklete 55 fok? Az Everest és a BatteryCare is annyit mutat. Most is csak véletlen néztem meg, XP alatt sosem néztem ezért nem tudom ott mennyi volt. A merevlemez alig 20 fokos. A másik kérdésem, hogy milyen típusú memóriát ajánlotok hozzá, 2x1 GB méretben? -
Sziasztok! Van egy Satellite L40-es notim. Xp fut rajta már régóta, de szeretném a Win7-et kipróbálni. Drivereket már beszereztem a Toshiba honlapjáról. Amihez nem volt 7-es driver ahhoz jó a Vistás? A Win 7 telepítésnél is probléma a sata driver vagy itt már nem lényeg? Bios-t kell frissíteni vagy jó a régi amin az XP megy? Ha kell frissíteni és mégis az XP-t akarom majd használni akkor mi a megoldás? Ezekben a kérdésekben kérnék segítséget.
-
Helló! Van egy Toshiba L40-14F gépem. Feltettem az XP-t, megy rendesen. Az "Fn" gomb kombinációk kközül csak a fényerő szabályzás működik, a többi nem. Kell valamilyen driver hozzá vagy ez típus függő? Legalább a hangerő szabályzás működne. Ha tudtok segíteni akkor kérnék néhány ötletet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Magisk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fujifilm X
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest