Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z86
őstag
válasz
SirKero
üzenetére
Lényegében úgy tűnik. A chipset oldalán csak az Intel Pentium M procikat írják hozzá.
-
polonic
félisten
válasz
SirKero
üzenetére
Felteszed ezt a programot.
Az UAC-ot ki kell kapcsolni vistán és win7-en is, amíg dolgozol a programmal (UAC kikapcsolás után újra kell indítani a gépet).
A legújabb drivert letöltöd, elindítod az exe-t. Ez kicsomgolja ide: c:/ATI/SUPPORT, hagyd végigfutni, majd lépj ki a telepítőből.
Futtasd a mobility moddert, tallózd be a drivert az ati support mappából, pontosabban innen: C:\ATI\SUPPORT\7-4_vista32_dd_ccc_enu_44985. Ez a hosszú könyvtár nem így néz ki, minden drivernél más neve lesz, annyi a lényeg, hogy ezt a hosszú mappát tallózd be. Nyomj a módosítás gombra.
Ha ez kész van, ebben a hosszú mappában keresd meg a setup.exe-t és futtasd. Ha kiírja az oprendszer, hogy nem aláírt illesztőprogram, kattints arra, hogy így is telepíteni akarom.
A telepítő újraindítást kér, és meg is vagyunk ezzel.
Az UAC-ot vissza lehet kapcsolni ezután. -
polonic
félisten
válasz
SirKero
üzenetére
Google

Az oldalon rajta van, ha értesz angolul.
Mobility Modder -
VANESSZA1
őstag
válasz
SirKero
üzenetére
Notebooknál leszeded az utolsó Catalyst az Ati driver oldalról, majd ezzel moddolod : Ati Mobility Modder

-
polonic
félisten
válasz
SirKero
üzenetére
Én emlékszem az a200-hoz feltelepítettem még régebben az xp-t, ott sincsen xp-hez value added pack, mégis működött minden rendesen. Ott máshogy hívják a szoftverkomponenseket, fel kell tenni azokat, amik ott vannak az oldalon. A bluetoothoz meg a toshiba bluetooth stacket kell feltenni innen
-
Kbali
nagyúr
válasz
SirKero
üzenetére
Nem a garancia levélen, hanem a kezelési útmutatóban szerepelhet ilyen. Nem biztos, hogy van benne, csak elképzelhető.
Én nem használtam, nem használom olyanra a saját gépemet, amit saját tapasztalatom és a gyártói ajánlásokra nem való.
SZVSZ egy noti nem 24 órás üzemre van kitalálva, bár egyre többen ezzel váltják ki az asztali gépet, mert kevesebb helyet foglal, meg trendi. Csak arra nem gondolnak, hogy ebben nem lehet ugyanúgy cserélgetni a legtöbb dolgot, mint egy asztaliban, vagy szétszedni, hogy kipucoljam.
Ismételten hangsúlyozom, hogy ezt az én saját véleményem, nekem érték a gép, a Toshibám 3 éves, gyakorlatilag karcmentes, tökéletes állapotban van, de arra használtam, amire való.PEACE
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen processzort vegyek?
- Synology NAS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óvodások homokozója
- Arc Raiders
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3740
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Janou