- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z86
őstag
válasz
SirKero #8325 üzenetére
Lényegében úgy tűnik. A chipset oldalán csak az Intel Pentium M procikat írják hozzá.
-
polonic
félisten
válasz
SirKero #6806 üzenetére
Felteszed ezt a programot.
Az UAC-ot ki kell kapcsolni vistán és win7-en is, amíg dolgozol a programmal (UAC kikapcsolás után újra kell indítani a gépet).
A legújabb drivert letöltöd, elindítod az exe-t. Ez kicsomgolja ide: c:/ATI/SUPPORT, hagyd végigfutni, majd lépj ki a telepítőből.
Futtasd a mobility moddert, tallózd be a drivert az ati support mappából, pontosabban innen: C:\ATI\SUPPORT\7-4_vista32_dd_ccc_enu_44985. Ez a hosszú könyvtár nem így néz ki, minden drivernél más neve lesz, annyi a lényeg, hogy ezt a hosszú mappát tallózd be. Nyomj a módosítás gombra.
Ha ez kész van, ebben a hosszú mappában keresd meg a setup.exe-t és futtasd. Ha kiírja az oprendszer, hogy nem aláírt illesztőprogram, kattints arra, hogy így is telepíteni akarom.
A telepítő újraindítást kér, és meg is vagyunk ezzel.
Az UAC-ot vissza lehet kapcsolni ezután. -
polonic
félisten
válasz
SirKero #6802 üzenetére
Google
Az oldalon rajta van, ha értesz angolul.
Mobility Modder -
polonic
félisten
válasz
SirKero #6559 üzenetére
Én emlékszem az a200-hoz feltelepítettem még régebben az xp-t, ott sincsen xp-hez value added pack, mégis működött minden rendesen. Ott máshogy hívják a szoftverkomponenseket, fel kell tenni azokat, amik ott vannak az oldalon. A bluetoothoz meg a toshiba bluetooth stacket kell feltenni innen
-
Kbali
nagyúr
válasz
SirKero #6174 üzenetére
Nem a garancia levélen, hanem a kezelési útmutatóban szerepelhet ilyen. Nem biztos, hogy van benne, csak elképzelhető.
Én nem használtam, nem használom olyanra a saját gépemet, amit saját tapasztalatom és a gyártói ajánlásokra nem való.
SZVSZ egy noti nem 24 órás üzemre van kitalálva, bár egyre többen ezzel váltják ki az asztali gépet, mert kevesebb helyet foglal, meg trendi. Csak arra nem gondolnak, hogy ebben nem lehet ugyanúgy cserélgetni a legtöbb dolgot, mint egy asztaliban, vagy szétszedni, hogy kipucoljam.
Ismételten hangsúlyozom, hogy ezt az én saját véleményem, nekem érték a gép, a Toshibám 3 éves, gyakorlatilag karcmentes, tökéletes állapotban van, de arra használtam, amire való.PEACE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest