- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
wtsr
csendes tag
válasz
polonic #4992 üzenetére
Köszi a tippet.. Errel én is gondoltam! A gond az, hogy a common modules nem jelenik meg a telepített szoftverek között... (Annak ellenére, hogy az installere szerint sikeresen települt...) Misztikus.. Ja nincs firewall, vagy bármi más, ami akadályozná a telepítést.. Kezdek kifogyni az ötletekböl...
-
wtsr
csendes tag
válasz
polonic #4990 üzenetére
igen!
Annyi változás van hogy eggyes fn-es gombok működni kezdtek.... ami jo
(mondjuk az okát nem tudom). Jelenleg a kontrszt, meg a mute gombok mukodnek. A wireless kikapcsoló (FN F8) továbbra sem... A hangerő szabályzó (görgö) működik, de a képernyőn nem jelenik meg, hogy 'hol tartok a min. es max. tartomány között. (mondjuk ez lehet, h ennek nem is kell - soha nem volt még toshibam- csak gondolom.
Köszi az ötletet, esetleg egy újabb?
-
wtsr
csendes tag
Sziasztok,
pár napja vettem egy Toshiba satellite pro L300-20L (PSLBHE) gépet.
-nlite segiségével telepítettem rá egy xp pro-t
-a driverek ngy részét megszereztem a toshiba honlapjárol (aki esetleg most kezd telepíteni ezeket a cuccokat annak mondom, h a honlapon szereplő wlan driverrel /realtek/ nem működik a wlan. Helyette letöltöttem az Artheros 50006x driverét amivel viszont hasít)A problémám az, hogy továbbra sem működnek az FN billentyűvel elérhető funkciók. Telepítettem a toshiba common modules-t, de továbra sem történik semmi!! (A telepítés közben nincs semmilyen hibaüzenet de nem tudom a tobbi toshiba programot telepíteni, mert azt mondják, h a common modules nincs installalva).
Bármilyen ötletet szívesen vennék mert 1 nap szívás után úgy érzem, h hamarosan egyesével fogom kitépkedni a hajam!grrrrrrr
Köszi előre is
-ja a programok telepítési sorrendje szerintem rendben volt (OS, chipset, common modules, display, sound stb)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest