- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grande Ale
őstag
Lenne egy kérdésem: Ha töltök le, pl.torrentről, és a gép automatikusan alvó állapotba kerül, vagy hibernál, nem tudom,(leáll, villog a power gomb, kattintani kell az egérrel), akkor a letöltés sem megy? Nézzétek el, ha hülye kérdés, sose töltöttem még laptoppal...
-
Grande Ale
őstag
Sziasztok!
Toshiba L300 laptopra Win 7-et telepítettem. Driver Genius leszedte a a drivereket(chipset, stb.),telepítettem és megbolondult a gép. Csak eltávolítás után működött. Úgy látszik, hogy csak a Toshiba oldaláról letöltött aláírt driverekkel lehet használni? Van valakinek tapasztalata? Mondjuk azokkal tökéletesen működnek, csak van náluk újabb is.Mindig meg kell várni, míg a Toshiba felrakja az oldalára a legújabbakat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest