- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wandamme
tag
válasz
polonic #5961 üzenetére
Köszi a segítséget.Bevittem Szarvasra a Technotrade kirendeltségéhez.Amúgy az volt a baja hogy ha be volt dugva a gép, csak akkor működött.Kiírta hogy "csatlakoztatva, nem tölt", és 33%-ot írt ki. Bevittem, kipróbálta egy másik akksival és rögtön működött.Egy hét és meglesz az új akksi. Azt mondta a srác hogy 2év alatt ez az első A200 aminek akksi baja volt.
-
Wandamme
tag
Hali mindenkinek!
Gariztatás hogy működik?Nekem kell elvinni a szervízbe vagy eljönnek érte, vagy el kell küldeni postán?Nem igazán lakom közel egyik szervízhez sem.
Segítsetek légyszi! -
Wandamme
tag
Hali mindenkinek!
Olyan problémám van hogy a kb. 3 hónapja vett A200-20N gépem 2 napja azt kezdte el kiírni win 7 alatt hogy "plugged in not charging". Azt írja ki hogy 33% van még de ha kihúzom a tápkábelt, rögtön leáll a gép, tehát akksiról egyáltalán nem működik.Be sem kapcsol. Olvasgattam külföldi fórumokat és nagyon sok embernél előfordul ez a probléma és nem csak Toshibáknál hanem pl. HP,FuSi, Acer gépeknél is. Már próbáltam kivenni az akksit és megfújkálni, biost frissítettem, a géphez kapott recovery disc-el újraraktam, de semmi. Most raktam fel XP-t de úgyanúgy semmi.
Most szervizen gondolkozom. Melyik szervizt ajánljátok, és egyáltalán hogy működik ez az egész gariztatás, szervizelés dolog?Üdv: Wandamme
-
Wandamme
tag
válasz
Vidalma #5317 üzenetére
hello!
én egy hete vetetm egy ilyen gépet.vistával nem sikerült megbarátkoznom, úgyhogy felraktam a win 7-et és azóta imádom.nem tudom hogy ez változó-e gépenként,de az enyémben 1x2giga ram van, így lehet bővíteni még 2 gigával ha szükséges.játékokat is elég szépen viszi.
én még dReFix kollégánál is olcsóbban tudtam hozzájutni, de viszont cserébe kaptam 1 pixelhibát is. bár még így is messze állok attól hogy úgy érezzem megbántam hogy ezt a gépet vettem. -
Wandamme
tag
Hello
Ha jól értelmeztem a pixelgarancia csak akkor érvényes ha min. 3 hibás pixel van.Mert nekem van egy darab világos kék pont a200-20n gépen.Tudok ezzel csinálni valamit? -
Wandamme
tag
válasz
VANESSZA1 #5280 üzenetére
És elég stabil és kiforrott (már amennyire ebben a fázisban kiforrott lehet) a Windows 7?
Mert én az asztali gépemen használtam egy darabig a 7057-es release-t és tényleg nagyon gyors volt, pedig nem egy erőgép, viszont találkoztam még fura dolgokkal benne.Lefagyogattak programok, deamon tools nem működött, msn sem tetszett neki néha. -
Wandamme
tag
Hello!
Na megvettem az A200-20n gépet. Egyelőre nagyon megvagyok elégedve vele, bár a vistát még nem sikerült megszoknom. Mennyire egyszerű xp sp3-at rakni rá, és xp driverek mennyire jók ehhez a géphez? Elvileg azt mondták hogy ha memóriát akarok bővíteni az nem jár garanciavesztéssel, de azért itt is megkérdezném.Amúgy milyen ramot ajánlanátok?
Üdv! -
Wandamme
tag
hello
egy ilyet néztem ki magamnak és kíváncsi lennék a véleményekre, esetleg ha van akkor tapasztalatokra?
Toshiba Satellite A300-21C: Intel Dual Core T3400 (2.16GHz),2 GB DDR2 800,
Chipkészlet: Intel GM45, ATI Mobility Radeon™ HD 3470
vagy egy ilyen mennyi felárat ér meg?
Toshiba Satellite A300-1NO: Intel Core 2 Duo T5800 (2GHz), 3 GB DDR2 800, Chipkészlet: Intel® GM45, ATI Mobility Radeon HD 3470
notebookcheck szerint jobb a T3400 mint a T5800. ez nekem kicsit fura.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest