Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaboraut
újonc
Van egy Satellite Pro A300-as Toshiba laptopom, operációs rendszer nélkül. Amikor installálni akarom a windows 7-et a művelet elindul majd egy idő után vagy lefagy vagy újraindul vagy becsikosodik a képernyő. Szétszereltem és a processzorok hűtési rendszerét rendben találtam, csak termopasztát cseréltem. A laptop nem melegszik, a RAM memóriát is kicseréltem de a jelenségek megismétlődnek különböző időközökben és így nem tudom felrakni a windows operációs rendszert. Nem tudom mi lehetne a további teendőm. A fiaim azt ajánlották, hogy zsírozzam be és dobjam minél messzebbre. Más megoldás nincs?
-
Taoharcos
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nem ez a kérdés, hanem hogy müxik-e?
Off
Egy régi E30-as BMW-be is néha beleraknak S54 vagy S85 (M5 V10) motort, miért vajon? Megalománia. De jóóóó
On -
Taoharcos
aktív tag
Sziasztok!
Egy SATELLITE L500-1GE-ről lenne szó. A Toshiba oldala szerint max 4GB ramot tud használni. Ez a max vagy elboldogul 8GB-al is?
-
Kerio
őstag
Sziasztok!
Van egy Toshiba notebook nálam. (C55-A-1P2)
Bármilyen Windows-t telepítek rá, nem tudok Bootolni. Folyamatosan a Toshiba logo jön be. ESC-et megnyomva belép egy GRUB4DOS nevű programba, és onnan tudom kiválasztani a "Windows without Loader"-t, ahonnan bebootol a gép. Nem lehet ezt valahogy kikapcsolni belőle?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
konyi79
addikt
válasz
Mister_X
üzenetére
No para, termékkulcs alaplaphoz rendelve első aktiválás után. Nem fog elveszni a linuxos rémálomtól se.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A driver vadászattól meg ne aggódj, az oldalon amit korábban linkeltem a bioshoz, mindent megtalálsz ugyanúgy. Bár 8.1 nem szokott nekem szenvedni, közel frankón felpakol magának mindent.
Telepítés előtt azért célszerű leszedni onnan a fontosakat, gyorsabb. -
Mister_X
nagyúr
válasz
konyi79
üzenetére
Na, nekem pont a géjrózsaszín winlogó van a gép alján, ezek szerint bármilyen Win 8 telepítésénél automatikusan beaktiválja magát?
Ez amúgy tök szép és jó dolog, de én szeretném "a kezemben fogni" a termékkulcsot, az a biztos. Ennek gondolom akkor se szabadna elvesznie, ha közben felrakok egy Linux disztrót, ugye? Meg akarom nézni, hogy sebességben miként viszonyul a dolog, a gép játékra úgyis alkalmatlan, talán az OpenTTD lesz az, amivel játszani fogok, az meg van linuxra is. Persze kíváncsi leszek, hogy ez a Toshibásított Win meg a szűz Win 8.1 között milyen különbségek lesznek. Már most félek a drivervadászattól.
-
törölt tag
Akkor jó nekem még az xp-s gépnél rajta volt

-
rostiron
őstag
válasz
üzenetére
Nincs az alján matrica.
Kicsit még beleástam magam a témába, és oda jutottam hogy nem kell termékkulcs mert a UEFI BIOS tartalmazza.
Ha megfelelő a windows verzió, automatikusan aktiválódik. ( digitális termékkulcs [link] )
Több helyen is olvastam róla, de ez a lényeg . -
Mister_X
nagyúr
válasz
üzenetére
Az én gépem (C50D-A-149) alján csak egy hologramos Windows 8 matrica van, de kód nincs mellette. Ellenben eredetinek eredeti, mert szedi az update-eket.
Megnéztem azt a Nirsoftos Recover Keyt, de kitakarja a kódokat... Mielőtt legyalulom a rendszert, a kódot ki kellene nyerni.
-
törölt tag
-
bukfenc07
újonc
Sziasztok! Lenne nekem egy Toshiba L50-B-1EF laptopom amire win 7 kellene de nem akar be bootolni semmiről! Segítséget kérnék hogy milyen módon tudok rárakni op rendszert! Bootoláskor újraindul.! köszi a gyors választ!
-
Mister_X
nagyúr
Van módom bootképernyőt előcsalni? Ugye most egyből win töltőképernyő ugrik fel, nincs hol lenyomni egy F12-t.
-
Janou
Topikgazda
válasz
rostiron
üzenetére
Egy próbát megérhet:
"
1) Hold down the power button for 10 (ten) seconds to switch off your machine.Please note: Holding down the power button on the machine forces it to switch off. Any unsaved data will be lost.
2) Press and hold the 0 (zero) key and at the same time, tap the power button once to switch on your notebook.
3) When the machine Starts beeping; release the 0 key.
4) When prompted by the warning screen; select Yes to continue with the system recovery.
5) Select Recovery of Factory Default Software; click Next.
6) Select Recover to out-of-box state. Click Next again.
7) Click Next to Start recovery.
"
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
Ismerősömnek van egy toshiba C855D-136 típusú laptopja, amit előtelepített win 8-al vett. Semmilyen cd-t nem kapott hozzá, hogy működik ezeknél a gépeknél az újratelepítés ??
Az én régi vistás laptopomhoz van egy rendszer helyreállító lemez,csak az sajnos mindent legyalul a hdd-ről.
Szóval ha megadja magát a gép hogy kell az eredeti rendszert rávarázsolni ??? -
valeno
tag
Sziasztok!
Az lenne a kerdesem,hogy milyen gepet tudnatok ajanlani ?
Jellemzok:
•kb. 180.000 Ft ,nagyon max 210.
•15,6-os kijelzo
•sulya mindegy
•kijelzo matt legyen
•fontos hogy a tervezoprogramok jol fussanak rajta( pl.Inventor 2014/Solidworks 2014), illetve az ujabb jatekok is( pl.Fifa 15,BF4,AC Unity/Black flag)
•ssd nem kell bele max kesobb(ha van termeszetesen nem baj)
•jo lenne ha minosegi lenne bar azt mondtak ennyiert ne varjak aztde a remeny hal meg utoljara :-DElore is koszonom a segitseget :-D
-
AsrZs94
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Sajnos teljesen laikus vagyok ebben a témában, de egy régóta nem használt gépet szeretnék eladni. A gép szerintem ez: http://www.toshiba.hu/discontinued-products/satellite-pro-a200-20n/
Igaz az a200 után sehol nem találtam a gépemre írva a 20n-t. Vigyáztak rá, jó állapotban van.
Tudnátok nekem egy árat írni, hogy mégis mennyit érhet?
-
Mister_X
nagyúr
Újabb bug: ha úgy megy a gép alvó módba, hogy szimplán lehajtom, akkor kb. vissza se jön onna: felébred, majd újra elalszik. Ha gombbal altatom (és utána csukom), akkor ilyen nincs. Érdekes...
De azért kezdem megszeretni a gépsast, böngetni meg szövegszerkeszteni jó. Majd kap egy apró SSD-t, hogy onnan menjen a Windows, az remélem dob majd a sebességén - szokott panasz lenni az olcsó laptopok vinyóira és a Feladatkezelő sokszor mutat 80-100%-ot, amikor lényegében üresben megy a gép.
Azért 82k-t megért hordtáskával, utólag bánom, hogy nem kérettem bele még 2GB RAM-ot (bár érezni, hogy itt leginkább a proci a szűk keresztmetszet).
-
Bocaa
senior tag
Helo! Ha a toshiba laptopomba a winyó bad sectoros lett gariba kitudom csereltetni? Vagy ilyenekre nem terjed ki a dolog.
-
Mister_X
nagyúr
Nincs matrica, kódot kell (valahogy) kinyerni akkor. Van USB-n 8.1-es telepítő, tehát csak azt rárakom és kész? Meg persze a driverek... ahogy elnéem, itt minden szarra külön progra/illesztőprogram van feltola Toshiba által

De este törődtem a kicsikével, már kezdi megháláni, a rahedli játék, Spotif, Amazon, Kindle, eBay, pár Windowsos alapcucc és McAffee legyalulása után egyből látható a áltozás. Például már nem késnek a funkcióbillentyűk... Most megy egy töredeettségmentesítő, utána megnézem, hogy a Tohibás szennyek közül mit törölhetek.
-
Janou
Topikgazda
válasz
Mister_X
üzenetére
Minden további nélkül megoldható. Ha van az alján matrica rajta a product kóddal, akkor egyszerűen felteszel egy OEM windowst azzal a kóddal és beaktiválod. Ha nincs akkor a win alól próbáld meg kiszedni a kulcsot és az előbb említett módszerrel feltelepíted. Csak a Service partíciót ne bántsd. Jól jöhet még.
Aztán már csak a drivereket kell összevadászni hozzá. -
Mister_X
nagyúr
Üdv!
Kéne egy kis segítség. Vettem egy Toshiba C50D-A-149 laptopot és az lenne a gondom, hogy szoftveresen szét van cseszve, gyárilag. Rengeteg Toshibás program, McAffee, Fresh Paint, Spotify, eBay, Amazon, Kindle, AMD Quick Stream, rahedli szar játék meg még ki tudja, hogy milyen borzalmak vannak felrakva, amik egyszerűen megeszik a kis szerencsétlen E1-2100-at üresjáratban is... hatalmasat csalódtam, pláne annak fényében, hogy használtam már gyengébb/hasonló konfiguráció alatt Win 8.1-et és azzal semmi baj sem volt, itt meg az alkalmazáslistára is másodperceket kell várni

A gondom az, hogy ki akartam cseszni vele és nyomattam egy hard resetet - na az indult ugyan onnan, a Windowsos telepítőben kb. mindenhol Toshiba logó volt. Borzalom. A kérdésem az lenne, hogyha rányomnék egy sima 8.1-et, nem ezt a istencsapását, akkor lenne valami gond? Ahogy elnézem, semmit nem adtak mellé (driver CD, igaz, meghajtó sincs), de ez nem állapot, ebben a formájában használhatatlan az egész.
Első bekapcsolás után több bejegyzés van az alkalmazások pont alatt, mint a volt PC-mben volt egy év után.
Na jó:
- Expoler spontán fagy
- Uninstall kb. semmi alatt nem fut le
- Folyton karattyol, hogy rendszergazdai jogosultság kell, megerősítés után is (a kurva anyját)
- A net is lassabb, mint kellene, bár ez lehet a LoL kliens sara...
- Késve reagálnak a funkcióbillentyűk (fényerőszabályozás, hangerőszabályozás, stb.) -
konyi79
addikt
válasz
raven12
üzenetére
Akkor passz!
L855-ön nekem megy végig, próbáltam még párat a 3/4 tele vinyóról, és teljesen jól skálázódik. Ami régen rajta az kicsit gyorsabb, ami utoljára került fel az lassabb. 40mb/s alá nem megy.
Nem feltételezek hozzá nem értést, szóval előre bocsi a kérdésért, de nincs energia takarékos módban, vagy valahol energia gazdálkodásnál nem állítottál valamit takarékosra? Saját tapasztalat miatt kérdem, Egyszer töltő hiány miatt energiatakarékosba raktam a gépet, aztán két napig szívtam magam mitől lassult így be, mert megfeletkeztem róla. -
konyi79
addikt
válasz
raven12
üzenetére
Könnyen lehet a HDD a szűk keresztmetszet, egy 5400-as 70-80 körül tud max.
Ha a külső szélére kerül a film, akkor ott már lehet akár a fele is az olvasás, ha töredezett akkor meg még lassabb. Emelett lehet néha a rendszer is hozzányúl a HDD-hez, ami nem gyorsítja megint csak a film másolását.
Én ezekre gondolnék először, ha van egy ssd a gépben könnyen kiderítheted, ha arról másol.
Kipróbáltam, nekem találomra kiválasztott filmet (6Gb) 56mb/s konstans másolt, és nem is ezen van a rendszer. -
raven12
senior tag
válasz
konyi79
üzenetére
20 gb-os filmekről beszélünk, de CMD-t is végigfuttattam minden állománytípuson.
a HDD engedné kb. 70-el a másolást, pendrive meg 100-al, mondom, kimérve, régen nem is volt semmi baj.
Ami még érdekes, hogy kicsi adatot (1gb) felmásol valós 70mb/s-al 15mp alatt, a 10gb-osnál meg van ideje belassulni, lassul is fokozatosan 26mb/s-ig, így vagy 15 perc, mire átmásolja.
-
konyi79
addikt
válasz
raven12
üzenetére
Ha a teszt jól lemegy, nem driver hiba van.
Oka több lehet:
Egyik: nem tudsz gyorsabban írni, mint a forrást olvasni, és fordítva.
A másik: amit használsz nem biztos olyan marha gyorsan másol kicsi állományokat, a teszt meg ugye nagy méretűvel próbál. Szóval erősen befolyásolja az adatmozgatás sebességét valójában mi is az az adat. -
raven12
senior tag
Sziasztok!
Nem feltétlenül típushibával kapcsolatos a kérdésem.
A laptopom (Toshiba L850-M) mindkét USB3 portról nagyon lassan másol. A benchmarkokat tökéletesen megcsinálja, CDM-el a pendrive-omon kiméri a 200/100 mb/s-ot, majd valós másolási sebességben borzalmas. Ráadásul erről a pendrive-ról azt is eljátssza, hogy kb. 24mb/s-ra áll be olvasáskor (pendrive-ról hdd-re másol), és kb. 36mb/s-ra íráskor (hdd->pendrive).
USB3 driver újratéve, HDD kimérve, semmi baja, töredezettségmentesítve, stb.... Ugyanaz.
USB3 külső HDD-kkel ugyanezt produkálja. Természetesen minden eszköz lett tesztelve másik gépen is, ott normális értékekkel másol.Nem tudom, mióta van meg ez a probléma, ritkán használok USB3 dolgokat, mikor megvettem a pendrive-ot, akkor figyeltem fel rá.
Mi a fene lehet a probléma???
EIK!

-
törölt tag
válasz
katona.jozsi
üzenetére
Amúgy benne is van a nevében hogy 4 magos
"Q" Én is kicseréltem a HDD-t SSD-re mert nagyon lassú volt a gyári 5400-as. Most egy EVO 250GB-os van benne. Sokkal gyorsabban megy a gép. Processzor most egy i7-3610QM van benne. Ez az egy dolog amit soha nem akarok kicserélni, mert ha elromlik egy kissebb laptop árába kerül
Mint ahogy a többi i7 is. Szerintem az "U"-s i7-es processzorok vannak egy i5 szinten mobilban. -
katona.jozsi
aktív tag
válasz
üzenetére
Bocsi, ezt benéztem, valóban 4 magos a "kisebb" i7 is. Azonban akkor nem tudom, hogy melyik sorozatszámú i7-es proci kb ugyanannyit tud, mint az i5. A p750-es laptoppal jött ki és Sandy-s.
Egyébként még amit érdemes cserélni az a hdd. A hdd helyére beraktam egy ADATA SP900-as 256GB-os SSD-t és az ODD helyére egy WD Scorpio Black 7200RPM 750GB winyót és most nagyon repül a masina. Lassan három éves lesz, de el nem cserélném semmire.

-
törölt tag
válasz
katona.jozsi
üzenetére
Szóval akkor nekem az jött le hogy a 2630qm csak kétmagos mivel az i5-től csak az órajelben különbözött.
Az intel oldalán megnéztem és a 2630qm és a 2670 qm is 4 magos itt egyedül az i5 2 magos.Intel® Core™ i7-2630QM Processor
Intel® Core™ i5-2410M Processor
Intel® Core™ i7-2670QM Processor
Ha mégsem így van ahogy leírtam akkor alszok egyet és holnap újra átolvasom

-
katona.jozsi
aktív tag
válasz
üzenetére
Na várjál.

Tehát az i7 2630QM csak órajelben nagyobb a kis i5-nél, ami a laptopomban dolgozott, arra tényleg nem éri meg kicserélni, azonban az i7 2670QM már 2 maggal több és órajelben is nagyobb sőt a harmadik szintű gyorsítótára (L3) is kétszer annyi (6MB), ha jól láttam sandy-s laptopban ez volt a top proci.
Remélem így már érthető voltam.

-
törölt tag
válasz
katona.jozsi
üzenetére
Kicsit nehezen igazodtam ki
Szóval akkor a kétmagos i7 (U-s) tud annyit mit ami neked volt i5 a gépedben? -
Janou
Topikgazda
válasz
katona.jozsi
üzenetére

-
CragON
aktív tag
Sziasztok!
Kérem segítsetek!
Vettem egy Toshiba laptopot és regisztráltam az oldalukon a +1 év garanciáért, viszont a regisztráció befejezése az, hogy az általuk megadott email címre küldjem el a vásárlási bizonylatot beszkennelve.
A helyzet az, hogy amikor megjelent az email cím kinyomtam az oldalt és én hülye nem írtam fel a címet, azaz nem tudom nekik elküldeni a bizonylatot.
A regisztrációt meg nem tudom újra végig csinálni mert már nem engedi...Hívtam a nagykereskedéseket de nem tudtak ez ügyben segíteni.

Megvan esetleg valakinek ez a cím?
-
katona.jozsi
aktív tag
válasz
üzenetére
Visszatérve az i7-re.
Nos a Core i5 2410M helyett sikerült beszereznem egy Core i7 2670QM-et.
Az i7-es fizikai négymagos és nyolc szál. A 45W TDP sem jelentett gondot.
Sebességben is jelentősen érezni a különbséget, szóval nagyon megérte.
A két magos i7 lényegében a 2630QM, ami csak órajelben tud többet az i5-nél. -
<stdio.h>
csendes tag
Üdv!
Valaki tapasztalt olyat toshiba l650 notival hogy windows 7/8.1 alatt hogy hiába kattitok egérrel, kattintásra nem reagál az asztalon. Próbáltam már több egérrel, mindennel ugyanaz az eredmény. A win 8.1-en a csempénél reagál a kattintásra de ha megnyitok egy progit ott megint nem reagál. Ha alt+ctrl delt nyomok ott semmit nem csinálok, azután működik aztán egy idő után, vagy újraindítás után megint ugyanaz a probléma előjön. Valaki tapasztalt már ilyet?szerk.: újratelepítés partíció gyalulással is megvolt egy párszor. Szervizben is volt állítólag lefuttattak mindenféle diagnosztikai programot aztán csak újrahúzták, de semmi eredménye nem volt.
-
safec
csendes tag
Üdvözletem!
Tudom, hogy több helyre nem illik, de hátha nagyobb sikerem lesz.
Keresek megvételre egy telje Toshiba Satellite A300 "kasznit" csak a műanyag része kellene, de az mind. A jelenlegi egy tűzben megégett, de tökéletesen müxik
Jöhet privát is!
Köszönöm! -
gatesz
tag
Sziasztok!
Úgy néz ki meghalt a notebook-om töltője. NEm vagyok egy műszerész, és nem is vagyok benne nagyon jártas.
Szeretném megúszni olcsón

Tudtok segíteni, hogy hol tudom pótolni. Valami utángyártottra gondoltam, vagy nem tudom

MODEL: PA-1650-02
PART NO: PA3467E-1AC3INPUT 100-240V 1.6A 50-60Hz
OUTOUT 19V 3,42A 65W -
qweg
újonc
Sziasztok!
Van egy Toshiba Satellite L750d 16 k gépem és olyan problémám van hogy egy ideje, a bekapcsolást követően elmegy róla a hang /fülhallgatón keresztül van hang/!! Nem tudom találkozott-e már valaki ezzel a problémával és ha igen mi lenne rá a megoldás???!!!
Előre is köszönöm a segítségeteket!!
-
Geri89
aktív tag
Sajnos semmi
Végig próbáltam az összes FN+F gombinációt, a wi-fire szépen reagál a LED-el, de sajnos a monitor semmi képet nem ad. Külső monitorral délután talán ki fogom tudni próbálni. Az idegesítő az, hogy a 3 nap már letelt, így feltételezem, hogy mindenképp szerviz lesz belőle, és nem csere (TE*CO-ba lett véve..), és így csak reménykedni tudok benne, hogy karácsonyra kész lesz.. (ajándék lenne..). -
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Adott egy 4 napos Toshiba L50-B laptop. Most telepítenék rá windows-t, de sajnos bekapcsolás után egyáltalán nincs kijelzés. Se Toshiba logo, se semmit nem láttam még a kijelzőn. Interneten olvasgatva megpróbáltam azt, hogy az akkumulátort lecsatlakoztattam (2 csavar tartotta), ill. nyomva tartottam a bekapcsológombot 30mp-re, de az eredmény ugyan ez, semmi kijelzés. Bekapcsolás után a LED-ek szépen világítanak, és a DVD olvasó ajtaja is nyitható. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet?

-
rostiron
őstag
Sziasztok.
Vásároltam egy oprendszer nélküli satelllite C55-A-199 laptopot, win 7-et telepítenék rá. Van -e valamilyen sorrend a drivereknek amit be kell tartani telepítésnél ??
Üdv.
-
törölt tag
Sziasztok!
Mi a különbség a Toshiba Satellite L50-A-19N és a Satellite L50-A-1FW közt?
-
CragON
aktív tag
Sziasztok!
Toshiba Satellite L50-B-1EF notebook-ra csak win 8-at lehet telepíteni?
Azt olvastam, hogy ezt támogatja.
Ez akkor kizárja a win 7 telepítést, vagy van rá esély?
Köszi előre is!
-
Kezdek nem is kicsit elkeseredni.
Mind3 alkatrészes oldal lepasszolt
-
-
ufonauta
aktív tag
válasz
ufonauta
üzenetére
Nos jól elbeszégetek itt magammal.
Megoldódott a gond. Tegnap kijött a gépre BIOS frissítés és mit veszíthetek alapon feltettem. Azóta megint úgy működik a hálózat visszajelző LED, ahogy kell.
Nem vagyok képben, mert abszolút amatőr vagyok hozzá, de gondolom, hogy a Win 8.1 belenyúlt a BIOS-ba. Mivel amikor vissza akartam tenni a Win 7-et nem is látta a meghajtóban a DVD-t. Egyből be is ijedtem, hogy valami bajt csináltam, de a Win 8.1 a BIOS-t átállította UEFI módra. Noh ezt visszaállítva sikerült visszatenni a Win 7-et. Mondjuk biztos jó ez az UEFI de, hogy az oprendszer ennyire bele tudjon nyúlni. :eek: Ráadásul a BIOS-ba belépve nem volt semmi olyan opció, ami ezt a visszajelzőt kapcsolgatná, így nem is tudtam visszakapcsolni. Noh mindegy a BIOS frissítés megoldotta a dolgot.
Szóval, ha valaki Win 8.1-ről akar Win 7-re váltani, az tudja, hogy a Win 8.1 néhány beállítása ezek szerint BIOS szinten tárolódik. -
Uraim, a segítségetekre lenne szükségem:
Keresek Toshiba L850-13U notebookba Inteles alaplapot (proci nélkül),
vaaaagy ennek a lapjába Radeon 7670m VGA -t (gyengébb is lehet természetesen, csak kompatibilitás a fő szempont).Tudtok esetleg tanéácsot adni, hogy honnan lehet emberi áron beszerezni ?!
Gyanúsan meghalt a VGA chip rajta, és a reball se hozta vissza
(#13192) Janou:
bejött a tipped, chipgyanús
sajnos a reball sem mentette meg
-
ufonauta
aktív tag
Ehe...újabb gondba futottam.
Mivel még szűz a rendszer, a hétvégén fledobtam a win 8.1-et. Ahol lehetett repülő üzemmódot kapcsolni, ami ki és be kapcsolta a Wifit és a Blutooth-t. Nem tetszett a 8-as és visszaraktam a 7-est. Szűz telepítéssel, formázással, ahogy illik. Noh azóta bármit csinálok nem világít a wifi lámpa. Kapcsolgatom a card-on ki-be a wifit és a bluetooth-t. Működik is, ahogy kell csak a lámpa nem jelez vissza. Mi a pecek történt. Mondjuk a win 8 felrakása előtt meg állandóan égett bármit is csináltam vele.
Természetesen a wifi és bluetooth ki-be kapcsolódik a kapcsolgatás hatására, csak a lámpa nem jelzi. -
ufonauta
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy Satellite C50B laptopot oprendszer nélkül. Win 7-et tettem rá és minden szép és jó, de az eszközkezelőben van egy hardver, amihez a Toshiba oldalán nem találok drivert. (bár azt sem tudom, mi a fene ez)
PCI Encryption/Decryption ControllerHonnan tudnék drivert szerezni hozzá? (minden más drivert le tudtam tölteni a Toshibától) Mert bár egyenlőre hibát nem okoz és azt sem tudom, mi ez, de zavar, hogy az eszközkezelőben ott csúfoskodik, mint nem telepített szeköz.
-
válasz
katona.jozsi
üzenetére
Próbáltam úgy is lekapcsol kb 15 perc után.
A hűtés elég terhelés alatt nem ment 65 fok fölé a cpu.
Kapott egy pofont aztán hozták ide szerintem az lesz a baja akkora ütést kaphatott, hogy valami másnak is annyi lett a HDD-n kívül.

-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Spórolós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Háztartási gépek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen routert?
- DUNE médialejátszók topicja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Nagyrészt nem működik több memóriával mint a specifikációban leírt maximum.

Namindegy, még 7 óra meló és megyek haza ledarálni az egészet. Meg ajándékokat se ártana vásárolni.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

"Q" Én is kicseréltem a HDD-t SSD-re mert nagyon lassú volt a gyári 5400-as. Most egy EVO 250GB-os van benne. Sokkal gyorsabban megy a gép. Processzor most egy i7-3610QM van benne. Ez az egy dolog amit soha nem akarok kicserélni, mert ha elromlik egy kissebb laptop árába kerül

Végig próbáltam az összes FN+F gombinációt, a wi-fire szépen reagál a LED-el, de sajnos a monitor semmi képet nem ad. Külső monitorral délután talán ki fogom tudni próbálni. Az idegesítő az, hogy a 3 nap már letelt, így feltételezem, hogy mindenképp szerviz lesz belőle, és nem csere (TE*CO-ba lett véve..), és így csak reménykedni tudok benne, hogy karácsonyra kész lesz.. (ajándék lenne..).