- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
szabonagyur #13506 üzenetére
Közeleg a fizetés (juhuj), nézelődök SSD téren és most esett le, hogy nem tudom, hogy milyen csatlakozó van a gépben. Ha csak SATA2, akkor lényegében megfojtja az SSD-t (persze radikálisan gyorsabb lesz a gyárihoz képest, csak nem hajtja ki), de reménykedem benne, hogy SATA3, ha már USB3.0 került a laposra.
Néztem a Toshiba C50D-A-149 specifikációs lapját, de ott se írták a SATA típusát
Memóriából meg 6GB mellett fogok dönteni, mert ez az ócskavas dinamikusan foglalja le a memóriát (leírás alapján, most olyan 600MB körül foglal) és még csak állítani se lehet a BIOS-ban.
Már csak azon imádkozok, hogy ne legyen fennakadás 2+4GB felállás esetén.
-
Janou
Topikgazda
válasz
szabonagyur #13502 üzenetére
+1
Én is azt mondom mint az előttem szóló két kolléga. Kb. 4 GB-ig bővíteném aztán egy SSD még a gyorsabb betöltés miatt. -
konyi79
addikt
válasz
szabonagyur #13502 üzenetére
+1
4 GB-nál több felesleges bele, de annyi meg tényleg kell is. De azt SSD-vel együtt vedd meg.
Mondanám memória bővítés helyett az SSD sokkal több eredményt hoz ezért azt vedd egyből, de a 2GB tényleg annyira kevés, nyírná folyamatosan az SSD-t, a lapozófájlt se apcsolhatnád ki annyi mellett. -
Janou
Topikgazda
válasz
szabonagyur #13465 üzenetére
Mivel az összes márkából nagyjából az összes árkategóriájú gép megfordul nálunk (tehát alsó, közép és felső kategóriájú) így szerintem nagyjából foglalhatunk állást márka szerint is. Persze nyilván a legpontosabb az lenne ha külön típusokra lebontanánk.
-
Sirandrish
legenda
válasz
szabonagyur #13477 üzenetére
Oh semmi komoly. Például a dragonica. Esetleg régebbi NFS mittomén MW vagy Carbon.
Szóval semmi gépgyilkos cucc -
Sirandrish
legenda
válasz
szabonagyur #13475 üzenetére
1 darab flash játék akad rajta néha igen. Azon kívül minden tökéletes rajta.
És ismétlem..azon vagyok kiakadva hogy egy olyan játék nem hajlandó 20 FPS-t kihozni magából ami egy PS3as gépen is elfut. Ennyi.
Én tudom hogy ez nem egy atom gép, nem is arra lett véve, de ez a része igen keményen meglepett.Amúgy az i3as procikkal szerelt belépő szintű gépek mennyivel erősebbek ennél?
Azokból érdemes lehet venni ha az a cél hogy mondjuk 1-2 öregebb játék elfusson rajta? Vagy még azok is felejtősek? -
Sirandrish
legenda
válasz
szabonagyur #13473 üzenetére
Netezésre tökéletes. Azzal nincsen gond. És hja..90körül vettük, de 120-130K-ig kb az összes létező laptop ilyen alkatrészekből állt csak az egyikbe kisebb volt a vinyó meg ilyenek, de összességében egyikkel sem lettem volna előrébb, legalábbis ezek szerint.
-
Sirandrish
legenda
válasz
szabonagyur #13471 üzenetére
Nem dőltem be semminek. Ez volt olyan áron ami még akkor belefért. Nem is akartunk/akarunk most sem semmi komolyabb játékkal játszani mert tisztában vagyunk vele hogy nem játékra van kitalálva. De azt elvárnám (és szerintem joggal) hogy egy 10 éves játék ami egy keményebb PS3as gépen is megy élvezhető sebességgel, az ezen is menjen. Legalább lowon 30FPS-el. De hogy ablakban nem fut 15FPS-el sem és a menü is szaggat...ezt azért nehezen emésztem
De akkor az más okból nem megy..
-
akoska23
aktív tag
válasz
szabonagyur #13365 üzenetére
-
akoska23
aktív tag
válasz
szabonagyur #13363 üzenetére
Azzal próbáltam először................ Azon kívül hogy Satellite semmi mást a konkrétabb típusról
(természetesen nem trial verzió)
De akkor egy másik kérdés is: az előző tulaj okosan letörölte a gyári win8-at helyette rakott egy win7 et van rá mód hogy a win8-at visszarakjam esetleg valahonnan megszerezni a serialt? Úgy látom formázta az egész HDD-t az okos -
sith7
félisten
válasz
szabonagyur #13325 üzenetére
ok
-
sith7
félisten
válasz
szabonagyur #13323 üzenetére
értem, köszi a választ
max. 1-2 óra, 3 semmiképpen
szerk.:
meg van emelve, így ennyi a hőfok -
sith7
félisten
válasz
szabonagyur #13321 üzenetére
értem, akkor használhatom nyugodtan ?
hosszútávon sem árt neki ?laptop hűtő ?
-
truba
tag
válasz
szabonagyur #13313 üzenetére
Úgy frissítem, hogy mindig megnézzem mi az ami abszolúte fontos, és mi az ami csak frissítés. Ami kell azt manuálisan frissítem. (általában havonta)
Többit pedig csak akkor ha nagyon muszáj. (asztali gépemen Win7 így muzsikál már legalább 3 éve, soha semmi fagyás, akadás nem jött még elő kopp kopp kopp)
-
truba
tag
válasz
szabonagyur #13311 üzenetére
Köszi. Minden automatikus frissítést tiltottam. (AMD-nek alapból automatikus volt)
-
truba
tag
válasz
szabonagyur #13309 üzenetére
WU eddig is tiltottam, csak mikor a múltkor a Mic. azt állította, hogy kritikus hiba van a .Net rendszerben, meg úgy általában mindenben, akkor én is frissítettem a rendszert. (valszeg itt alakulhatott ki a hiba)
-
Taoharcos
aktív tag
válasz
szabonagyur #13291 üzenetére
Nem ez a kérdés, hanem hogy müxik-e?
Off
Egy régi E30-as BMW-be is néha beleraknak S54 vagy S85 (M5 V10) motort, miért vajon? Megalománia. De jóóóó
On
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Ideapad 330 12 GB RAM 256 GB SSD eladó
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Lenovo IdeaPad 5, 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB, M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest