Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Íme az új Android Auto!
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteveL
aktív tag
válasz
üzenetére
raven12 azt szeretné tudni, hogy növeli-e 20000 forinttal a használt gép értékét, ha most vásárolna 20000-ért plusz 2 év garanciát.
Pl. ha fél éve 100000 Ft volt a gép, és most mondjuk 90000 Ft garancia nélkül, ér-e 110000 Ft-ot a gép, ha vásárol hozzá 2 év garanciát 20000-ért? -
törölt tag
válasz
raven12
üzenetére
Szia!
Új korában 145-150 ezer forint között volt az értéke. Azt mondod fél éve 100 ezer forintra becsülték az értékét. Szóval ha veszel rá 2 év garanciát akkor többért akarod eladni mint amennyiért vetted? Ha nyereségesen akarod eladni akkor 170 ezerbe került a gép. Akkor 180 ezer körül szeretnéd eladni? A 2 év plusz garanciában nincsen benne az akku és a töltő garanciája. Milyen állapotban vannak ezek? Általában az akku nem bír ki 2 évet 100%-on. Amúgy 180 ezerért már új gépet is lehet venni nem is rosszat.
Remélem jól értelmeztem, de ha nem légyszíves javíts ki. Én kb ezt hoztam le az írásból.
-
raven12
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek növelné annyival 2 év garancia nullgaranciához képest egy Satellite notebook értékét, mint amennyibe kerül?
-
törölt tag
Én is az AMD oldaláról szedem le a drivert mert mire a toshibára felkerül arra már kijön egy újabb. Simán letöltöttem elindítottam a telepítőt megcsinált mindent és kész is volt. Nem kötött bele semmibe sem.
-
Tifi87
csendes tag
Sziasztok lenen egy nagy problémám biztos többen is vagyunk ezzel a problémával és hátha sikerült már valakinek megoldani
Van egy Satellite L505-139 es laptopom tettem fel rá Win 8.1 et de sehogy se tudom rátenni Display drivert mert amit a Win leszed az 2012 es és ami a gyári holnapon van fenn az egy 2010 es Catalyst. így egyáltalán nem tudok feltenni semmilyen drivert csak az van amit a Win leszedett de azzal néha homályosak a betűk főleg facebookon de a játékokban is kevesebb a fps
Ha valakinek már sikerült feltelni ilyen régebbi laptopra értelmes Catalystott az segíthetne
Előre is Köszi -
dogi01
aktív tag
Sziasztok!
ha minden igaz ma lesz egy Toshiba P50 laptopom.
Használt gép, 4 hónapos mediamarkt garanciás!
Pontos típusa Toshiba P50 A11-UVan ezeknek a gépeknek valami rejtett hibája? Mire figyeljek oda vásárláskor?
-
d.véderjoe
tag
Sziasztok!
A kezem ügyébe akadt egy L750-es laptop.
A hibajelenség: kb. 2perc után kikapcsol a hangszórója. Fülessel minden OK.
Mi lehet a gond? Ilyennel még nem találkoztam...
A gazdája azt mondja: mikor bemelegszik elhallgat a hangszóró.
Van ilyen?
-
válasz
ozirisz123
üzenetére
Vedd ki az elemet belőle, zárd az áramkört majd tedd vissza. Persze akku nélkül

-
ozirisz123
csendes tag
Üdv! Mindenkinek! A napokban került hozzám Németországból egy Toshiba Tecra M9 sajnos bios jelszóval védett tudnátok segíteni hogy lehet resetelni. Köszönöm
-
BaLee
addikt
válasz
Balázs1986
üzenetére
Köszi a tippet, ez volt a probléma oka!
-
BaLee
addikt
Sziasztok!
Hoztak hozzá egy Toshiba Satellite C855 laptopot újratelepítésre, hogy "lassú". Alapvetően egy core i3-as gépnek 8gm memóriával nem kéne lassúnak lennie.
Eddig semmi gond, nekiálltam az újratelepítésnek, töröltem minden partíciót, létrehoztam egy újat (Win7 x64et akarok feltenni rá) és a fájlok másolása utáni újraindításig nincs is gond. De utána...Nem túlzok 5-10 percig fekete képernyő, majd megjelenik a Windows beállításjegyzék frissítése felirat, ezt is néztem vagy fél óráig (most nem túlzok) majd bejött a telepítő-képernyő, hogy a telepítés befejezése, na ezt kb. 2 óra után untam meg és kinyomtam a gépet.
Újraindítás után megint jó 15-20 percig fekete képernyő majd az alábbi hibaüzenet:

Próbáltam a Windows telepítőből a számítógép javítását majd a memória ellenőrzést is egyik sem talált hibát.
Ötlet, hogy ez mitől lehet??
-
SipiBcs
őstag
Köszönöm a tippeket!

-
SipiBcs
őstag
Üdv!
Tudtok esetleg valakit ajánlani, aki hibás alaplapot javít vagy esetleg egy beszerzési forrást! Barátomnak jó eséllyel elszállt a laposa...
(Toshiba D850C) -
esetnino
csendes tag
Üdv!
Szeretnék venni egy lapost,egyedüli játék amire kellene az a WOT,mással nem játszok.Viszonylag sokáig szeretném megtartani,nem akarok a közeljövőben venni majd gépet,és ezt néztem ki magamnak. Segítség kellene a választásban hogy jó lenne több évig esetleg: TOSHIBA L50-A-19N notebook (15,6”/Core i7/8GB/750GB/GT740M 2GB VGA/Windows 8)
Köszönöm a segítséget előre is. -
Sziasztok!
Ismerősnek kellene újraraknia a gépét. Toshiba Satellite C660D-je van.
Win7 van rajta. Itt is igaz az F8, hogy azzal indul a recovery? Van valami, amire figyelni kell a folyamat közben? (nem hc user és nekem sem volt még dolgom Toshibával, a gép pedig nincs nálam)Köszi előre is!
-
konyi79
addikt
-
raven12
senior tag
Sziasztok!
Azt hiszem, meghalt az L850-13M laptopom GPU-ja. Egyik napról a másikra.
Reggel bekapcsoltam, gép elindul, windows betölt, de kép nulla, egyáltalán... Se a kijelzőjén, se hdmi-ről, se vga-ról nem küld jelet.
Próbáltam akksiról is, hálózatról is, többször, természetesen az Fn-kijelző gombot is serényen használtam, hátha... Semmi.Gondolom ez szerviz lesz...
Na mostan van még egy olyan problémám, hogy a gépben SSD van, és a CD-író helyén működik a HDD. Gondolom ez így nem garanciális, vissza kell cserélnem eredeti állapotába, vagy nem? Mert ha nem kell, akkor nem szerelném vissza... Egyébként a rendszer is az SSD-n van, ha kiveszem, nincs fent win a gépen, ebből lehet még gond? Mert jó lenne, ha nem formáznának a HDD-n ennek érdekében...Köszönöm előre is!
-
Werkly
őstag
Kérdezném tőletek, hogy egy 2009 évjáratu laptopban SATA I-es a HDD? Ha SATA II vagy III megy bele azzal működne? Egy terás van 2,5''-ba SATA I-el? Kösz!
-
Janou
Topikgazda
válasz
Balázs1986
üzenetére
ötlet volt végső megoldásként... 
-
Balázs1986
őstag
Letelt a szerkesztési korlát, de piszkált a dolog, ezért kicsit utánanéztem: ha a Pause az adott modellen Fb gombos, akkor Esc gomb kell, vagy ahogy mondtad, F2 folyamat nyomva tartás is beléptethet.
Vagy legvégső esetben az Assist-ban is kikapcsolható a fastboot, de én azt amíg nem muszáj, addig nem tenném fel. Lényeg, hogy telepítés, flash-elés vagy szétszedés nem kell, hál'isten. -
Janou
Topikgazda
válasz
üzenetére
+1 Szerintem is ez lehet a gond... Próbáld meg tartani az F2-őt folyamatosan, hátha belép...
Vagy mondanám még azt, hogy tegyél be egy windows telepítőt, tedd fel, majd windows alól flasheld a biost default beállításra. Vagy van még az hogy szétszeded, de mivel új gép így ez a lehetőség kilőve. -
Janou
Topikgazda
válasz
ch003067
üzenetére
Lépj be Biosba (F2) és nézd meg a boot sorrendet... Az a baj, hogy nem talál bootolható eszközt a gépben. Ha eddig ment mert pl. volt rajta a Windows az akkor elég érdekes ügy, ugyanis akkor ilyet csak akkor csinálhatna ha nem látja a vinyódat. Ergo pl. tönkrement, kimozdult stb. Vagy full üres a vinyó partíciók nélkül. Boot menüd csak akkor van ha bekapcsolod Biosban. Ebben az esetben F12-vel éred el a későbbiekben.
-
ch003067
addikt
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy egy toshiba satellite m50d-a-10z nem akar bebootolni, hanem ezt írja :
Reboot and select proper Boot device or Insert Boot Meda in selevted Boot device ad press a key.
Semelyik gombra sem reagál. ( nem tudom belépni a boot menübe )
-
SteveL
aktív tag
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Valami miatt nekem nem engedi bekapcsolni az eco módot a Toshiba Eco Utilityben. A kapcsoló magától visszaugrik a Ki állásba kb. 1 másodperccel a bekapcsolás után.

Na mindegy, annyira nem fontos, kösz a tippet. -
-
SteveL
aktív tag
Sziasztok. Van egy egyhetes Toshiba Satellite C50-A-1JQ notebookom előtelepített Windows 8.1-gyel.
Még az elején valahol be lehetett állítani, hogy az akkumulátor élettartama hosszabb legyen azon az áron, hogy rövidebb lesz az üzemidő (nem tölt fel, csak 80%-ra). Ezt az módszert akkor ajánlotta a gép, ha gyakran van hálózatra kötve. Először le kellett merítenem 50% alá az akkumulátorszintet.
Azóta állítgattam az energiagazdálkodási lehetőségeket, és most vettem észre, hogy újra 100%-ra tölt. Viszont most egyszerűen nem találom ezt az akkukímélő beállítást sehol sem. Nem tudja valaki hol van?
-
törölt tag
Ezt olvastam a hosszabbításban:
A szolgáltatás csak akkor érvényes, ha a Toshiba-termék vásárlásától számított
1 éven belül megvásárolják, és ezt követően 30 napon belül aktiválják. -
törölt tag
válasz
crowgun
üzenetére
Hát nekem az lenne a furcsa ha be kéne vizsgáltatni, mert a gép ekkor még garanciális. Ha ilyenkor menne tönkre valami ami garanciálisan javítható akkor azt úgyis javítanák abban a pár hétben, ami meg nem garanciális annak meg úgyis mindegy hogy mikor vetted rá.
[link] itt mit ért "Érvényes a Toshiba termék vásárlásától számított 2 évig " itt a gép vagy a garancia?
-
crowgun
tag
válasz
üzenetére
Valamennyire lekopott, de már az elejétől fogva inkább egérrel használtam, nekem nem zavaró. Én is vettem SSD-t és 4 giga plusz ramot, hát valami álom így ez a gép!
Még 2 további évig is megállja a helyét szerintem.Felhívtam az Aviatronicot ma kérdezősködni, annyi a teendő, hogy megrendeled náluk az újabb garit és kapsz egy aktivációs kódot, amivel regisztrálsz a Toshiba oldalán újabb garanciáért. Ezt addig teheted meg, amíg még garanciális a készülék. Nem is kell bevizsgáltatni mielőtt garanciát veszel, ez nekem kicsit furcsa.
-
törölt tag
válasz
crowgun
üzenetére
Szia!
Nekem pontosan ugyan ilyen gépem van
. Csak vettem még hozzá 4GB ramot meg egy SSD-t. Nekem is most jár le a garancia és pontosan ezen gondolkodom én is hogy kéne rá még egy kis garancia, mert elég drága lenne a processzor benne ha elromlana. Szóval én lehet meghosszabbítom.Szerk.: Neked nem kopott le a touchpad körül lévő keretről a króm?
-
crowgun
tag
Sziasztok!
Van egy Toshiba L850-13R laptopom. Kb. 2 éve vettem, még garanciális. Azon gondolkozom, hogy meghosszabbítanám a garanciát rá még 2 évvel. Nagyon meg vagyok vele elégedve, amire használom, arra tökéletes (programozás, böngészés, filmek, zenehallgatás, játékok kevésbé) és szerintem 2 évig még biztos nagyon jó lesz. Mi a véleményetek, érdemes? Van tapasztalata valakinek garanciahosszabbítással? Előre is köszi!
-
pinnacle
nagyúr
Szeretném kipróbálni a Windows 8-at a A10-11M laptopomon. Úgy néz ki, hogy megy rajta, a Function Keys, viszont nem. Nekem csak a Wifi lenne fontos, de ezt, hogy tudom bekapcsolni? Nem tudom, hogy a gombtámogatás elég, (egyáltalán az működik-e), vagy kell a Hotkey is?

-
-
törölt tag
válasz
harcmesterap
üzenetére
Azt olvastam, hogy nem lehet állítani ezt a kettőt hogy melyiket használja a gép. A videókártya driverét, hogyan akartad telepíteni? Mert 2 lehetőség van. Egyik, hogy az amd oldaláról leszedsz egy kicsi fájlt ami felismeri a kártyát és letölti a drivert (ez toshiba, sony és nem is tudom melyik gépeknél még nem működik) vagy egyből a drivert töltöd le?
Arra is gondoltam, hogy próbálj meg ideiglenesen egy 8.1 64 bites wint felrakni, mert ha van driver a géphez az általában megtalálja. Nekem a 8.1-es telepítésnél nem kellett leszednem semmilyen drivert sem mert mindent megtalált. (hang, videókártya, lan, wifi stb)
A bios mivel bekapcsol a gép úgy néz ki jól fel lett rakva, lehet azért nincsen kép mert valamiért fast-ra van állítva. Ilyenkor nagyon gyorsan indul és nincsen bios kijelzés.
-
aelod
veterán
válasz
Aethelstone
üzenetére
Bizony, hogy erről!

Viszont az sem mind1 milyet veszek bele 667-800Mhz. -
aelod
veterán
Sziasztok!
Toshiba Satellite satellite l20-100-as laposba szeretnék RAM-ot venni.
Mennyi a max amit tud kezelni? -
harcmesterap
újonc
Örülök végre válaszolt rá valaki a gyakori kérdéseken is feltettem a kérdést de gondolhattam volna rossz helyen tettem fel a kérdést...
-
harcmesterap
újonc
válasz
üzenetére
Nem nem kér jelszót a BIOS a Toshiba oldaláról szedtem le a BIOST de nincs benne olyan lehetőség hogy a videokártyát lehessen benne állítani,szedtem le szintén hivatalos oldalról egy olyat is hogy Toshiba HW Setup Utility de ugyan azok a beállítások vannak benne csak mint a biosba abba sem lehet videokártyát állítani.Az aida látja a kártyámat (mint 3D gyorsító park) drivert nem tudok felrakni hozzá hiába szedek le bármilyet mert nem találja a catalist telepítéskor mindig hibát ír ki...Mikor vettem a laptopot kérdezte az eladó hogy hogy majd újra tudom e rakni de nem gondoltam miért mosolyog sejtelmesen és mondja hogy ha probléma van ők megcsinálják a telepítést (vagy 20 éve telepítek gépeket nem volt soha olyan probléma ami miatt kérdeznem kelljen) Rengeteg oldalon magyar külföldi olvastam hogy ez a probléma fenn áll sajnos sok embernél.
-
törölt tag
válasz
harcmesterap
üzenetére
azt a biost a gyártó oldaláról szedted le? és amikor be akarsz lépni akkor kér a bios jelszót?
-
harcmesterap
újonc
Tegnap a videóvezérlő ikon (catalyst) eltűnt a bal alsó sarokból...probléma volt már a géppel újra telepítettem,de véletlen (megszokás) a külső monitorral együtt sikeredett úgy hogy a laptop monitorja ilyenkor le volt tiltva,majd furcsálltam 1024x768 jelenik meg minden...nem érzékelte a videokártyámat csak az alaplapit...biosba nem tudok belépni semmiféle billentyű kombinációval hogy át állítsam ...viszont a gépet sem tudom újra telepíteni mivel usbről nem bootol azt is ott kell állítani (bios)..frissíteni biost nem tudok hogy a logo megjelenjen az elején és beengedjen ...mi a teendő segítséget szeretnék ebben kérni.CPU típusa Mobile DualCore Intel Core i3-380M, 2533 MHz (19 x 133)
Alaplap neve Toshiba Satellite C660
BIOS típusa Phoenix (11/26/10)
3D gyorsító ATI Mobility Radeon HD 5470 (Park)
Videokártya Szabvnyos VGA grafikus adapter (16 MB)
DMI rendszer verzió PSC1JE-00D00CHU
Google a barátom és rengeteg fórumot olvasgattam át de nem találtam megoldást erre a problémára ahhoz hogy a videokártyát engedélyezzem a biosba kéne bejutnom de a biosba nem tudok illetve ahogy emlékszem ha be is jutok ott nincs ilyen lehetőség agp beállítások...Nem tudom lehet e probléma rá volt kötve a külső monitor vagy esetleg hogy nem volt benne az aksi... Ha sikerülne újra telepítenem megoldódna a videokártya probléma? Frissítsem e esetleg a biost és ha igen akkor hogyan,mert amit a toshiba oldalán olvastam úgy nem lehet illetve floppy meghajtó kéne hozzá
Operációs rendszer: Microsoft Windows 7 Ultimate 64bit
amit még érdemes lehet tudni ...aidával néztem meg ezeket az adatokat..soha de soha nem kellett bármilyen windows-telepítésnél segítséget kérnem legyen az asztali vagy laptop..de ez most nagyon meglepett ,tavaly vettem ezt a laptopot használtan pc-s boltba és ez az első újratelepítésem vele...még annyit hogy a laptopba pár billentyű be volt ragadva amire nem találtam úgy szintén megoldást és kihúztam a saját billentyűjét és usb-s billel használom amióta megvettem ..soha nem hiányolta és a telepítés is simán ment nélküle.Egy magyar bios frissítési leírás és egy jó bios letöltési linket szeretnék,illetve vagy segítséget alternatív megoldásokra a biosba bejutás problémájának kiküszöbölésére ...előre is köszönöm...sikerült azóta biost frissíteni de nem enged be azóta sem nincs nyitó képernyőn F2vel való belépés egyből a windows logo és hiába nyomok bármit...aztán meg csak jelszó beírási lehetőség van.... -
Janou
Topikgazda
válasz
Susimusi79
üzenetére
Szerintem rossz driverekkel próbálkozol. Főleg ha előtte működtek... Kicsi a valószínűsége hogy egyszerre romlott el minden.
Usb: Nem lehet hogy az egy szem USB 3.0-mal próbálkoztál? -
Susimusi79
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémával fordulok hozzátok, hogy kb. fél évvel ezelőtt vásároltam az Ebay-ről egy Qosmio X770-11C laptopot(PSBY5E-01W00PGR), ami ezidáig tökéletesen futott Win7 Home 64bit-el. Gyári előre telepitett dolgok már nem voltak rajta.
A napokban viszont feltettem rá egy Win7 Ultimate 64bit oprendszert. Feltelepitettem a drivereket a Toshiba hivatalos lapjáról, viszont úgy néz ki hogy a gép nem ismeri fel a PCI buszt, a számitógép kezelésben az egyéb eszköszökben 3 alapvető rendszerezköz, 1 hálózati vezérlő, és 2 ismeretlen eszköz, hibát jelez(mindegyik eszköz a PCI buszon van.
Wifihez, és közvetlen LAN-hoz nem tud kapcsolódni, mert nem látja, emiatt nem is tudom megkerestetni a megfelelő drivert(habár a megfelelőt töltöttem le).
Hiába telepitem a Chipset, a Lan, vagy a Wifi drivert, nem történik semmi, a hiba továbbra is fenn ál.
Feltettem 32 bitest is,Professional 64bitet, és mindig ugyanaz.... Viszont a telepitésnél feltünt hogy alapból nem megy az USB vezérlő(nem tudom van e jelentősége), ezáltal az egér sem, ilyennel viszont még nem találkoztam, de ezek a driverek felmentek.
Szervizbe nem feltétlen szeretném vinni, ameddig meg nem próbáltam mindent amit lehet.
Segitségeteket előre is köszönöm szépen!Üdv:
Laci -
skiny83
aktív tag
válasz
Werkly
üzenetére
A Bios frissítés mellett feltüntetett oprendszer szerintem annyit tesz, hogy arra a rendszerre írták, ergo azon tudod lefutttatni. Totál logikátlan lenne kiadni egy rakat drivert ha aztán használhatatlan lesz a gép, nem gondolod? Száz szónak is egy a vége, tedd be a win7 lemezt es rögtön meglátod mi a helyzet. Amúgy megkérdezhetem melyik szerviz mondta ezt? Hivatalos Toshiba?
-
Werkly
őstag
Toshiba Satellite A 200 1J3 laptophoz Win7 driverCD létezik? Egyáltalán mehet erre a típusra W7? Állítólag 500 GB nagyobb HDD-t nem kezel. Ez igaz lehet? Kösz!
-
bl4ze
veterán
Urak!
Mennyit ér egy Toshiba L300-11F gép? Upgradelt, 2GB memóriával - NAGYON megkímélt, semmi kopás-karcolás rajta, iszonyú szép állapotban.
Mi a reális ára kb. szerintetek ? Köszönöm
-
Delt_A
újonc
Sziasztok!
Szeretném kikérni a véleményeteket az alábbi Toshiba Satellite C55-A-1F5 vasról.
Új gépet vennék max 150-160 eFt-ért. Játékra nem használnám, inkább irodai programok, max filmnézés.
- Ennyiért (155e HuF) megéri összeségében ez a gép?
- Proci, memória vajon versenyképes(kielégítően használható) lesz még akár 5-10 év táblatában?
- Ebben az árkategóriában van-e más, jobb ötletetek?A gép adatai:
Intel® Core™ i3-3110M 2,4 GHz
Processzor FSB frekvencia
4GB DDR3 1600MHz Memóriahelyek száma 2 db Memória max. bővíthetőség 16 GB
Merevlemez 750 GB 5400 RPM
Kijelző 15,6" 1366x768
nVidia GeForce 710M 1GBVálaszaitokat előre is nagyon szépen megköszönöm!
-
törölt tag
Szia!
Te milyen szervizben voltál, hogy a gépről nem tudnak semmit sem mondani? A nem Toshiba szerviz akkor elhiszem. Az alaplapon is kellene lennie egy számnak nem értem miért nem találták. Találtam egy számot
NSWAA LA-5321P
szerintem ez a laptop száma ami bele való. Azért ezt a számot megkérdezném tőlük hogy tuti jó-e.p_adam
Utángyártott aksit nem nagyon vennék, mert nem bízok meg bennük. Itt lehetne venni hozzá telepet. (gyárit, utángyártottat, használtat)
-
1966
újonc
Sziasztok!
Próbálom minél rövidebben összefoglalni a gondomat.
Adott egy Toshiba Satellite L500-1XR laptop. A jelek szerint alaplapi gondok merültek fel (még a Win betöltése előtt kikapcsol, néha engedi, de akkor is 1-3 perc múlva vége). A szerviz véleménye a következő: az alaplap vezérli a ventilátort, ám ez nem nagyon működik, így a hűtés nem indul el (csak nagyon néha), ezért a gép azonnal melegedni kezd, ezért kapcsol ki mondhatni 5-10 percenként. Ezek szerint ha az alaplapon a venti vezérlés kakukk, az nem behatárolható (fizikailag) és ezáltal nem is javítható? Mert ha így áll a helyzet, akkor az bizony lapcsere lenne
Annyit mondtak, ha megszerzem az alaplapot, akkor szívesen beszerelik. És itt kezdődnek bizonyos gondok. A modellszám adott (L500-1XR) viszont ha alaplapot keresek, akkor ez nem ér semmit, ugyanis a net egy ehhez hasonló számot emleget (kompatibilitási lehetőségnél): ST-2521. Ezt a számot az égvilágon sehol nem lelem, sem a gépen, sem a neten nem tudtam társítani a modellszámmal. Másik lehetőség még az alaplap száma, de a szerviz szerint azon nem találtak jelzést (fura....). Azt szeretném megtudni, miképpen lehetne összehozni, hogy az adott modellhez milyen ST-xxxx szám tartozhat, illetve merre lenne érdemes alaplapot keresni, első körben idehaza. eBay játszhat ilyen esetben? Ott ugyanis erősen eltérő árak vannak, a legtöbbet mégis "NEW"-nak írja, holott akár harmadannyiba is kerülhet mint egy másik.A gép részletes specifikációja (hátha jó lesz valamire):
Előre is köszönök minden segítséget

-
p_adam
addikt
Hi All,
Toshiba Satellite L40-hez honnan érdemes akksit vásárolni? (van különbség az utángyártottak között?)
Előre is köszönöm. -
sigidi
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Adott egy Satellite Pro L300-24P típusú gép, mely kijelzője haldoklik (villogó háttérvilágítás, egy 5 percen belül pedig teljes sötétség). Szeretnék használt kijelzőt venni hozzá, mire kéne figyelni? Jó bele bármilyen 15,4-es ccfl 30 pines?
-
törölt tag
Üdv!
Nekem is lenne egy kérdésem

Van egy L850-13R gép. A touchpad körül lévő krómozott keretet lehet valahogy cserélni? Lekopott a króm és hát egy fehér gépen a fekete keret nem mutat valami jól.
-
törölt tag
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Szia!
Pedig a 8.1 jobb mint a 7, de ha a start menüt hiányolod lehet olyat rakni rá mint ami a hetesen volt. Amúgy oda szokták írni a gépre hogy kizárólag 8 vagy 8.1-es rendszerrel működik. Ezt nem tudom mennyire igaz, de nézd meg a dobozt vagy ha neten vetted a honlapot hogy mit írnak róla.
Szerk.: közben meg is van. Csak windows 8 kompatibilis [link]
Mondjuk egy próbát megér, de nekem a win 7 nem fogadott el egy két drivert ami 8-as volt
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
Van egy C55-A-1TF satellite-m, amit win 8.1-el vásároltam.
Visszatettem rá a win7-et, mert nem szeretem a 8-as wint.A gondom, hogy a honlapon csak 8.1-hez tartozó driverek vannak. Létezik, hogy nem tudok használni pl egy usb-t, mert nincs hozzá win7 driver?
Nem szeretném vissztenni a 8.1-et....
-
törölt tag
válasz
krisztiánzen
üzenetére
Az a baj vele, hogy csak 64 bites.

Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Bittorrent topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Windows 10
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Megérkezett a Dolby Vision 2
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ha valakinek már sikerült feltelni ilyen régebbi laptopra értelmes Catalystott az segíthetne

(Toshiba D850C)

ötlet volt végső megoldásként...

Még 2 további évig is megállja a helyét szerintem.