Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Üdv!
Kéne egy kis segítség. Vettem egy Toshiba C50D-A-149 laptopot és az lenne a gondom, hogy szoftveresen szét van cseszve, gyárilag. Rengeteg Toshibás program, McAffee, Fresh Paint, Spotify, eBay, Amazon, Kindle, AMD Quick Stream, rahedli szar játék meg még ki tudja, hogy milyen borzalmak vannak felrakva, amik egyszerűen megeszik a kis szerencsétlen E1-2100-at üresjáratban is... hatalmasat csalódtam, pláne annak fényében, hogy használtam már gyengébb/hasonló konfiguráció alatt Win 8.1-et és azzal semmi baj sem volt, itt meg az alkalmazáslistára is másodperceket kell várni

A gondom az, hogy ki akartam cseszni vele és nyomattam egy hard resetet - na az indult ugyan onnan, a Windowsos telepítőben kb. mindenhol Toshiba logó volt. Borzalom. A kérdésem az lenne, hogyha rányomnék egy sima 8.1-et, nem ezt a istencsapását, akkor lenne valami gond? Ahogy elnézem, semmit nem adtak mellé (driver CD, igaz, meghajtó sincs), de ez nem állapot, ebben a formájában használhatatlan az egész.
Első bekapcsolás után több bejegyzés van az alkalmazások pont alatt, mint a volt PC-mben volt egy év után.
Na jó:
- Expoler spontán fagy
- Uninstall kb. semmi alatt nem fut le
- Folyton karattyol, hogy rendszergazdai jogosultság kell, megerősítés után is (a kurva anyját)
- A net is lassabb, mint kellene, bár ez lehet a LoL kliens sara...
- Késve reagálnak a funkcióbillentyűk (fényerőszabályozás, hangerőszabályozás, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-1185G7 / 16GB / 512GB SSD / T500 / Win11 Pro / EU Bill
- Samsung Galaxy A54 5G, Kártyafüggetlen, 1 Ev Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Janou