Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
egyébként az M50D mennyire megbízható masina?
-
Sziasztok.
Toshiba notebook vásárlását tervezgetem. Az lenne a kérdésem, hogy a Toshiba szervizháttere mennyire jó/megbízható/gyors/stb? -
diobioesz1
tag
Sziasztok!
Vettem egy előretelepített Toshiba C55 gépet.Rendszer-8.1 Core- rejtett partíción,készíthető programmal telepítő lemez,vagy USB azonban más rendszert nem tudok rá telepíteni.A Microsoftnál is ezt mondták.Esetleg valami trükk nincs? Például raknék bele egy másik lemezt,kipróbáltam,de arra is csak a Corét hagyja telepíteni.
Aki tud,kérem segítsen!
Köszönöm! -
Janou
Topikgazda
válasz
Jordan1122
üzenetére
F2 vagy Fn+F2... Ezeket nyomogasd
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Van nálam egy Toshiba Satellite Pro A60 PSA65E laptop. Ilyesmi [link]
Az alap 256 MB DDR memóriára memtest86 rengeteg hibát dob, viszont nem találtam az alaplapon csak egy memória bővítőhelyet, amelyből kivettem a benne lévő 1 GB-os modult. Ennek ellenére 192 MB-ot lát a gép bekapcsolást követően (gondolom 64 megy az IGP részére) és így is dobálja folyamat a memória hibákat. (gyak. szalad ki a képről a hibajegyzés).
Integrálva van az alaplapra a kezdő 256 MB DDR memó? Ilyet ki/hol tud javítani? Illetve lehet-e?
-
diobioesz1
tag
válasz
Jordan1122
üzenetére
Indítsd újra! Folyamatosan nyomd az F2-t,ha nem jó,F12-őt,valamelyikre be kell jönni.Nekem is C55-öm van és bejön.Előretelepített rendszer van rajta?
-
diobioesz1
tag
válasz
RocknRoller
üzenetére
Kiváló! Én azért vettem 1 hónapja. Naponta 2-3 órát skypézek és még senki sem panaszkodott...Kérdezz nyugodtan...
-
csizo13
tag
válasz
RocknRoller
üzenetére
Külső adottságok? A legfontosabb tulajdonság egy laptopnál, ahogyan a webkamera is.
-
RocknRoller
aktív tag
válasz
Jordan1122
üzenetére
Na, egy C55 tulaj! Meg tudnád mondani nekem kérlek, hogy milyen a C55-ösöd webcamjának a képminősége? köszi!
-
törölt tag
válasz
Jordan1122
üzenetére
vagyis be akarsz lépni a biosba?
-
Jordan1122
újonc
SÜRGŐSEN meg kéne tudnom hogyan tudom a Toshiba C55- A1- NU laptopomat Bios módba tenni? Mindent próbáltam esc f2 stb, stb...
-
RocknRoller
aktív tag
válasz
üzenetére
Szuper. Külföldön élek, és elmentem egy Media Marktba körülnézni, milyen Toshiba gépek vannak. csupán 1 volt, ha jól emlékszem akkor egy L50-es volt kirakva. Hát nem teljesen estem hanyatt a külső adottságaitól. többségben Lenovok voltak, G50, G500, Z510, ezeknek nagyon jó volt a külseje, masszívabbnak hatottak, de a webkamerájuk csapnivalóan rossz volt. Mivel sokat skyepolok ezért nekem ez is fontos lenne.
Ezeknek a toshibáknak milyen a webcamjuk? C55 és M50?
-
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman
üzenetére
a leírásban megnéztem és tök ugyan azt tudja a 2 kártya
-
törölt tag
válasz
RocknRoller
üzenetére
itt van valamilyen összehasonlítás:[link]
-
válasz
RocknRoller
üzenetére
Hát a grafikus kártya elvileg gyengébb mint a GT 740M
-
törölt tag
válasz
RocknRoller
üzenetére
a második is 200 felett van

Lenovo-ról annyira nem tudok véleményt mondani. Amikor kerestem gépet én sony-t samsungot-t toshiba-t és dell-t néztem. 2 éve még nem terjed el ennyire a processzoroknál az U típus, de most tele van vele minden. Még i7-ből is van U-s ami csak 2 magos.
-
törölt tag
válasz
RocknRoller
üzenetére
inkább az egész gépre gondoltam nem csak a házra. Sok hozzászólást olvastam különböző oldalakon mikor a laptopokat néztem. Ki is próbáltam őket, de valahogy az L sorozat jobban bejött. A C és az L sorozatú gépek házairól is olvastam. Itt is azt írták hogy L-től felfele kellene választani.
A gépemmel eddig semmi gond nem volt. Nem recsegett az illesztések jók voltak 2 éve van meg kereken, de szervizben még nem volt. A műanyag jól bírja a hőt is, mivel ha játszok a processzor 85-90°C között mozog. Ilyenkor lábra nem célszerű rakni a gépet, mert eléggé forró és nekem már bepirosodott tőle a lábam
. SSD-vel használom a HDD meg egy tokba került így az i7-tel nagyon gyors lett.Amit linkeltél nem olvastam végig, de a törés alapján erős volt a zsanér benne. Ezeket le szoktam ellenőrizni, ha gépet veszek. Átnézek rajta mindent nincs-e valami repedés törés vagy szorul-e a gép és semmit nem volt vele. Ugyan úgy működik már 2 éve egyedül a touchpad körül lévő keret kopott meg a króm alatta meg fekete műanyag volt ez nem nagyon tetszett mikor megláttam
. Ezt majd megoldom leszedem a krómot és lefújom fehér műanyag festékkel aztán kész is.Ha valamit nem írtam le a gépről írj aztán írom

-
törölt tag
válasz
RocknRoller
üzenetére
Pontosan ilyen gépem van

-
RocknRoller
aktív tag
válasz
Evil Snowman
üzenetére

-
válasz
RocknRoller
üzenetére
NEmhogy olvastam, de kommenteltem is hozzá:
"Exa owner: A kedves posterben meg elveszett egy kissebb Anderseni véna. Ezt a mesét max a gyerekeinek adja be. A kijelző foltosodásra még azt mondom, hogy jogos és egy laza kijelző cserével lehet orvosolni. Azt viszont ugyan már hadd lehessen megkérdeznem, hogy milyen állat módon kell kinyitni vagy becsukni azt a kijelzőt, hogy úgy megcsavarodjon a ház, ami miatt eltörik a szellőzés mellett a burkolat. Ezek után azon már meg sem lepődtem, hogy a billentyűzet lába "valamiért" eltört.
A Toshiba ügyfélszolgálatáról szóló mese, meg hazugság. Én többször beszéltem velük (garanciális ügyintézés miatt is), de mindig kedvesek és segítő készek voltak."Ezt az állításomat jelenleg is fenntartom.
-
RocknRoller
aktív tag
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Értem, köszönöm srácok!
erről egyébként olvastatok már? Ez azért elég dúrva. Mind a toshiba, mind pedig az említett cég részéről.
-
-
válasz
RocknRoller
üzenetére
Nos a világítós bill annyira világítós, hogy a magyar piacra nem olyat küldenek. Utólag sem tudsz belerakni, mert az alaplapon nincs meg a csatlakozó hozzá.

Szerviz szempontjából én az Aviatronic-ot javvaslom. Nagyon rendes és rugalmas a szervizezető.
-
törölt tag
Látom már a linket a memóriáról csak kicsit elbújt
Hát akkor nem tudom, mert nekem fele ennyibe került.RocknRoller: C sorozatú gépeket nem szokták ajánlani. Ha nem a fémeset veszed meg akkor inkább L sorozattól felfele. Nekem SSD van a gépemben, ODD a helyén, HDD meg egy külső tartóba lett belerakva.
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Szia! Én annyiért ezt vettem volna meg [link] Jó lehet műanyag miatt van hátránya
, de erős gép. 11.000 Ft-ért milyen memória van benne én 4GB-ot vettem 5500 Ft-ért. -
RocknRoller
aktív tag
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Nehéz döntés lesz

tetszik a világító billentyűzet, valamint hogy egyes részei aluval van borítva. Viszont az odd hiánya azért kicsit fáj, mert nem tudok a helyére vinyót tenni, ha ssd-vel bővítek. Valamint ahogy Te is írod, a bővítés az csak szervíz segítségével oldható meg..de tényleg fontolóra veszem, lehet végül győz a világítós billentyűzet..
-
válasz
RocknRoller
üzenetére
Szia. Én egyedül csak LoL-ozni szoktam rajta fix 60 fps-el (korlát nélkül 80-120 fps között ingadozik High beállításon). Most a nagy melegben (tetőtér 30 fok, nincs klíma
) felmegy olyan 68 fokra és a venti 90%-on (3200 RPM pörög). Emellett van alatt egy ilyen laptop hűtő is.
Bírja több órán keresztül is és baromi hamar visszahül, mert a ház elvezeti a hőt.
Átlagos használat esetén, ha megy alatta a hűtő pad, akkor be se kapcsol a gyári venti és olyan 44 fokos a proci.Egyetlen hátránya a gépnek, hogy az alja egyben van, ezért egy esetleges memória bővítés is szervizelést igényel. Memóriából pedig csak ezek mennek bele.
Nekem összeségében a gép (218.000 Ft), a 4GB RAM (11.000 Ft) és a hűtő (9800 Ft) 240.000 Ft-ba került. Ezért vehettem volna talán jobbat, de nekem fonotos volt a márka, a vékonyság és a fém ház.

Nem bántam meg.
-
RocknRoller
aktív tag
válasz
Evil Snowman
üzenetére
ez tényleg jól néz ki, köszi! Egyedül annyi csak, hogy ha az i5 és a GT740m megindul, akkor ebben a vékony házban le lehet azt normálisan hűteni? Mert a C55-nek van oldalt rendesen nyílása a meleg levegő kivezetésére meg hely is van a "gépházban", de az általan említet kép az ultrabookokhoz híven a képernyő alatt vezeti ki, kissebb nyíláson és a ház is kissebb.
Neked mik a tapasztalataid? Hogy viselkedik 1-1 nagyobb igénybevétel alkalmával (pl játék, vagy nagyobb igényű program közben) hő szempontjából ?
-
válasz
RocknRoller
üzenetére
Ezzel szerintem jobban jársz. Én is ilyet vettem, egyedüli "hiányosság", hogy nincs benne ODD, de hardveresen erősebb. Emellett vékonyabb, fémből van nem pedig ilyen fröccsöntött bazári műanyagból.

-
skiny83
aktív tag
válasz
RocknRoller
üzenetére
A gép rendben van, az i3 bőven elég átlagos felhasználásra, és toshibához mérten most nagyon jó ára van ennek a modellnek.
Üzleti gépek témához: Régen valóban más értéket képviselt egy üzleti gép, valóban megbízhatóbb és minőségibb termékek voltak, mostanában sok gyártónál kezd csökkenni a szinvonal. Lenovonál is kritikán aluli az új üzleti széria sajnos..
-
RocknRoller
aktív tag
válasz
skiny83
üzenetére
igen, ezt néztem ki. Fontos számomra, hogy legyen rajta előretelepített hivatalos Win + a GT740m, hogy ha később akad nagyobb feladat, akkor megbírkózzon vele.
Még régebben a "milyen laptopot vegyek" topikban kértem segítséget, ott zsigerből lefikázták, mert consumer, és szét fog hullani 1-2 éven belül. Errefel vettem egy Dell 5440-es üzletit (W7 volt rajta + adtak W8at hozzá, W7 alatt 3x lefagyott 24órán belül), kibontottam és a touch pad rossz volt. Mutató ujjamat folyamatosan rajta hagyva a kurzor ösze-vissza szaladgált, valamint a bedugott töltő a nyílásban lötyögött. Ennyit az üzleti gépekről.
Várom a véleményed róla.
valamint ha van egyéb más javaslatod 160-170 körül W8-al és ilyen hardwerrel, akkor azt is szívesen fogadom.
-
skiny83
aktív tag
válasz
RocknRoller
üzenetére
Sima consumer gép, c50től abban különbözik, hogy nem matt, hanem fényes burkolata van. Alapvetően megbízható gép a toshiba alacsony meghibásodási rátával. Van konkrét modell amit kinéztél?
-
RocknRoller
aktív tag
sziasztok.
Toshiba C55-ről mik az általános vélemények?
köszi, üdv
-
Daert
őstag
Üdv.Az elöbb ìrtam az azonnali kérdések topikba,de talàn valaki itt tud segiteni.Megprobàltam a rendszert újrarakni a Satellite laptopomon,de bootolàskor nem jelenik meg a kezdöképernyö a toshiba felirattal ahol a biosba tudok lépni.Ezt hogy tudom elövaràzsolni?
-
Werkly
őstag
Win 8.1-et megpróbáltam egy A200 1J3 notin a PCI memóriavezérlőhöz egyéb eszközök fülön nem találok drivert! Nem hiszem el!
Ilyen régi szar lenne már ez a típus? Win 7 nem updateel a 8 meg....... -
Bkrisz9
őstag
Sziasztok! Velemenyek erdekelnenek a satellite c50d-a-139-rol esetleg valami tesztrol link. 85.000-ert lattam neten megeri ezt az osszeget vagy van jobb ebben a kategoriaban? (ez a kerdes kicsit off mert bármilyen mas marka is jatszik)
-
diobioesz1
tag
Szia! Szétszedtem már a gépet,onnan tudom,hogy a ventilátorból,hiányzik egy kitört lamella a forgórészből,de a proci nem ott van,
egy réz cső viszi oda a hűtendőt.Néztem videót is,de azon nem látni ezt a témát.Mindegy mert megrendelek egy ilyen lapot-500ft-aztán ha nem kell kidobom az árokba,vagy jó lesz ajándéknak... -
Werkly
őstag
Egy érdekes tény amit tapasztaltam!
Amikor szűz W7 fölmegy utána 1 ismeretlen eszköz és 2 másik ami közül a PCI memóriavezérlő miután fölmegy utána a W Update nem működik semmilyen formában. Viszont ha törlöm az illesztőprogramot akkor működik. Tehát mintha blokkolna valamit az oprendszerben. Na ez mitől lehet akkor? Ez bosszant! Apropó dobozos gyári W7 van! Sosem találkoztam még ilyennel de fórumokon is említik! -
konyi79
addikt
Ilyet azért ne mondj, az update hanyagolása elég rossz beidegződés. Ma már ha van egy tiszta oprendszered és azt szeretnéd az stabilan, de legfőképp kártevőkkel szemben ellenállóan (azaz biztonságban) működjön, előfeltétele a rendszeres frissítés.
Werkly: A driverek legritkább esetben se szoktak ütközni az update-tel. De azért ellenőrizd vissza a drivereket, a linkelt oldalon találhatóakkal.
Bár én így először arra gyanakodnék (bocsánat a feltételezlsért
) nem tiszta forrású oprendszert tettél fel, a win míg telepítgettél csinált a háttérben egy eredetiség vizsgálatot, kiszúrta valami nem stimmel és ezért letiltotta a win szolgáltatásait. Vagy már eleve a crack tiltotta le azokat. Szóval ezért ne a gépet okold...
(Mégegyszer bocs, ha tiszta rendszert tettél fel
) -
konyi79
addikt
válasz
diobioesz1
üzenetére
Ha kikapod a ventit, az hozza magával a pasztázást is, mivel a ventit ugye hűtővel együtt tudod kiszedni. Nézz youtube-on esetleg a típusra szerelgetős videókat, hátha szerencséd lesz, és meglátod van-e benne ilyen hővezető lap. Bocs a linkért, nem biztos jó lesz táblagépről linkeltem. A lényeg, erre keress rá: toshiba satellite disassembly
Kis szerencsével lesz számodra hasznos info benne. -
Janou
Topikgazda
válasz
Werkly
üzenetére
Egyébként mire kell neked az a Windows Update? Mert hogy kb semmire nem jó az is biztos. Lassítani a gépen ellenben kitünően tud.

Ha csak simán felteszed a kártyaolvasó driverét akkor sem működik? Tehát arra célzok, hogy nem segédprogramokkal töltögeted le a drivereket. -
diobioesz1
tag
Köszönöm a válaszod! Azért írtam ki a gép pontos típusát és azt is,hogy ilyen gépet tisztított már valaki,mert ugye ha szétszedem utána már fogom tudni,de ha nem lesz megfelelő eszköz akkor matt...Konkrétan cserélnék ventilátort,mert gyárilag egy törött lamellával adták ki és ha már szét van borítva,miért ne csinálnám meg a pasztázást,ha azt kell,de eddig senki nem tudott erre választ adni,most se,mert valszeg ilyen típust mint mondod még nem csináltak...

-
konyi79
addikt
válasz
diobioesz1
üzenetére
A procira tuti paszta kell, valami jó minőségűt rendelj azon ne spórolj. Néha a proci mellett van még más chip, amit hűteni kell. Ezeknek a magassága sokszor alacsonyabb, mint a processzoré. Ilyenkor jellemzően nem a hűtővel variálnak, hanem ún gap pad-dal hézagolják ki, mert olcsóbb. Ilyen vagy van a te gépedben, vagy nincs. Én nem fogom tudni megmondani, de valószínűleg a fórumon senki.
Hirdetési ajánlóért elnézést, google első találata volt.
-
konyi79
addikt
válasz
Werkly
üzenetére
És végül megy az 1T vinyó az A200-ban?
tedd fel az aida64-et, és az abban azonosított eszközökehöz keress neten drivereket. Vagy itt add meg a típust, oprendszert, és mindent amit feldob tedd fel. A toshiba tempro is tud neked segíteni. Az a toshiba segédprogramja, ami a gépen lévő eszközökhöz felajánlja a toshiba által hitelesített legfrissebb drivereket. Kicsit lassú, de segítség lehet.
-
Werkly
őstag
Meglett kösz!
De viszont ilyennel még nem találkoztam:
mikor fölteszek egy robson packaget akkor a windows update nem megy sehogyan sem.
Ebbe a pakkba egy turbo memory meg egy controller van. Ha uninstalálom akkor megy az update. De ha nincs fönnt akkor ismeretlen eszköz PCI vezérlőm van. Mit lehet tenni? -
Janou
Topikgazda
válasz
diobioesz1
üzenetére
Dehogynem. Én egyszerű sima pasztát szoktam rákenni és kész.
-
diobioesz1
tag
Urak!
Nem pasztázott itt még procit senki?
Választ köszönöm!
-
diobioesz1
tag
Szia!
Én sokszor telepítek.más-más gépet.Ez a szöveg mindig kijön,jobb egérgomb kat rá,friss illesztőprogram keresése az interneten.Aztán el kezd keresni és nem talál.Javaslom kapcsold ki az üzenetet,mert semmi jelentősége nincs a gép üzeme szempontjából.Ha valamit mégis találnál,írd már meg nekem.Köszönöm!
Ödv:
János.
-
Werkly
őstag
Adott egy Toshiba Satellite A200 1J3 noti. Eszközkezelőben háttértárvezérlő ismeretlenként szerepel! Van megoldás vagy egyszerűen nem támogatja az 1 TB HDD-t? Kösz!
-
diobioesz1
tag
Sziasztok!
Pasztázott már újra valaki közületek Toshiba C 660-2CF notebookot?
A konkrét kérdésem az lenne,hogy paszta kell-hozzá,vagy olvastam hűtő lapról is.Na az utóbbi nincs nekem...
Választ köszönöm!
Üdv,János.
-
Aguinaga
őstag
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem:
vettem használtan egy Toshiba L750D laptopot, amiben az eszközkezelő (és az AIDA64) szerint 2 db hangkártya van:
Valamilyen hangot igénylő alkalmazás használatakor azonban 1,5 - 2 perc elteltével elnémul a hang, de az alkalmazás (és a gép) fut tovább.
A Conexant driverét frissen szedtem le a gyártó honlapjáról.
Vezérlőpultban megnyitva a "Hang" menüt a következőt látom:
Op. rendszer: Win 8.1 HUN 32 bit.
Mi lehet ez, tud valaki segíteni? -
aelod
veterán
Sziasztok! Toshiba Satellite L-200nál az, hogy a proci kb. fél óra használat után 94 fokot mutat (aida64-el mérve) az normális?
-
geucsa
tag
Sziasztok!
Van valakinek tippje mi lehet Toshiba Satellite L500-ammal? Több jelenséget észlelek egyszerre:
1. Bekapcsol, melegszik, de a kijelzőn nincs semmi, vagy
2. Elindul, a kijelzőn nincs semmi és pár másodperc múlva leáll, vagy
3. Simán elindul és minden oké (Ez kb. minden 15. alkalommal.).
Félek, hogy egyre rosszabb lesz.
Előre is köszönöm a segítségeket! -
hörcsi77
tag
Hali
Van egy toshiba satellite c870-es gépem. A kártyaolvasóval van problémám, mert csak olvas és nem tudok vele írni, sem törölni. Írásvédettségre hivatkozik. 6 különböző kártyával próbáltam. Ha újra fel akarom telepíteni a drivert akkor hibát ír. windows 8 64 bit a rendszer.
Előre is köszi a segítséget -
diobioesz1
tag
Szia!
Köszönöm a segítséget! Megrendeltem.
Várom a fejleményeket...
-
Janou
Topikgazda
válasz
diobioesz1
üzenetére
Ne foglalkozz ilyenekkel... Az árban szerintem már benne van a vám is... Bár kis összegnél az sincs.
-
diobioesz1
tag
Köszönöm a válaszotokat és osztom a véleményt is.Már nem az első gépben néztem meg ezeket a ventiket,hát egy primitív semmi és hatalmas árakat kérnek el érte.
A gondom az,hogy az USA-ból hoznák és azt olvastam,hogy még megvághatják az embert érte,ha nem az EU-ból vásárol.
Nem csináltam még ilyet,ha privátba is nem segítenétek a hogyanjáról?
Választ köszönöm! -
Janou
Topikgazda
válasz
diobioesz1
üzenetére
Én is azt mondom amit konyi79. Ebayről filléres áron tudsz szerezni hozzá. Magyarországon nem szabad venni mert itt ami van az rablás.
-
konyi79
addikt
válasz
diobioesz1
üzenetére
nekem mikor elkezdett zörögni a régi a200 ventillátora, rendeltem bele ebay-ról. Ha ki tudtad takarítani, ki is tudod cserélni, csak vegyél valami új jó pasztát.
-
diobioesz1
tag
Sziasztok!
Vettem egy Toshiba C660-2CF notebookot! Úgy hírdették,hogy gyenge az akku.Na az igen gyenge 95%-a elhasznállódott a battery bar szerint. Azonban mikor bekapcsoltam elkezdett az asztal remegni.A Gép két és fél éves,nem is gondoltam volna,hogy a ventillátorával van a baj.Nem volt még szédszedve,látszott a csavarokon,El volt tömődve a levegő kijárata bolyhokkal.Ventillátort kivéve látom,hogy egy lamella le van törve,de a laptopba nem volt található,tehát lehet alapból így adták el.Takarítás után is van hangja,de elviselhető,ha bekapcsol.Szerintetek cseréljem? Ugyanis 13 ezer egy új bele és szállíttatni kell nekem,mert jelenlegi városomban ilyesmi nem megoldható.
Választ köszönöm!

Üdv,
János. -
HFEFE88
újonc
Sziasztok!
Nos rendelkezem egy toshiba c660d-18t notival.
A gondom az, hogy 32 bites win 7 alatt képes vagyok .inf fileból nagy szenvedés árán felismertetni vele a videó kártyát, ami működik is, viszont 64 bites win7 esetén ez képtelenség.
Utána néztem rengeteg helyen, szedtem le a toshibától ehhez a típushoz való drivert, egyenesen az amd-től is erre az APU-ra valót is, de egy esetben sem jeleníti meg az eszközkezelőben a 6300M karit, vagy a telepítés során nem is rak fel drivert.
Itt (win7 x64) még az .inf -ből való telepítés is kudarcot vall mert kiírja, hogy ilyen garfikus hardware nem létezik a notiban szerinte.
A kérdésem az, hogy ha eszköz kezelőben nem írja ki a videókártyák alatt a típust akkor fel sem ismerte egyáltalán és nem is az APUba ágyazott 6300M vezérlőt használja? Vagy igen? Hogy tudom vele felismertetni? Eléggé elbizonytalanodtam mert ismétlem a 64 bites win 7-hez és az ehhez a típushoz tartozó .inf-ből telnél a fenti hibát írja ki.
Lehet esetleg ez valami típus hiba?
Mindenképp x64 win7-t akarok mert elveszik így egy csomó memóriám, de a videó kari sztem nem megy rendesen.Köszi a helpet!
alább a pontos spec
-
Toshiba C855-1MX ( Intel B950, AMD Radeon™ HD 7610M, 2x 4GB DDR3, Samsung 128GB SSD )
Fogyasztásmérővel mérve, ha csak a Win8 fut, akkor 20-25W körül alakul, akku nélkül. Terhelés alatt felmegy 40-50W-ra is, ez főleg akkor, ha beindulnak a ventilátorok ( nyilván összefüggés van közöttük ). Pontos értéket nem tudok írni, mivel állandóan változik. Gyári töltővel használtam.
-
Kiskopika
senior tag
Üdv
Toshiba Satellite l650-148 laptopom van, és memóriát szeretnék bővíteni. Az lenne a kérdésem, hogy modulonként mekkora a legnagyobb amit, elbír. 4 (2*4=8gb) vagy bele megy még a 8 (2*8=16gb) is?
-
syabi001
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megérdeklődni, hogy a 2008-ban vásárolt Toshiba A200 Satelite Pro laptopomat milyen árban lehetne eladni. Azt hozzá tenném, hogy a gép már túl esett egy videokártya cserén 2 hete, de az alkatrészre még van 6 hónap gari.
Köszönöm a segítséget.
Szabi
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) felmegy olyan 68 fokra és a venti 90%-on (3200 RPM pörög). Emellett van alatt egy 
Ilyen régi szar lenne már ez a típus? Win 7 nem updateel a 8 meg.......
)