- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
válasz
magortaltos #14793 üzenetére
Ahogy nézem tényleg, 8.1 esetében nem akar csinálni USB telepítőkulcsot, bocs. W10-et használok mindenen régóta, annál működik.
De nagy gond nincs, letöltöd, kiírod, a telepítés folyamata ugyanaz, csak lemezről indítod. Ja, meg persze lemezről jóval lassabb.Nekem gyanús az az adathordozó, ha ennyire sehonnan nem akar arról indulni, egyáltalán alkalmas rendszerindításra?
Itt csinálj (itt tényleg fog -Eszköz letöltése gomb, majd futtatás) W10-es telepítő USB eszközt, és csak próbáld a korábban próbáltakat úgy, ezt csatlakoztatod. Ne telepítsd, ha nem akarsz W10-et (meg nincs licenced), csak nézd meg erről indul-e. -
konyi79
addikt
válasz
magortaltos #14791 üzenetére
Szerintem mindenképp az MS segédprogramjával készíts telepítési adathordozót (lehetőleg USB pendrive) és azzal próbáld meg. Talán régebben volt valami Toshiba Hardware Asist, amivel lehetett win alól állítani a bootsorrendet, az nem segít?
Legrossszabb esetben pedig a telepítőt elindítod oprendszer alól, azt mondod neki, ne tartson meg semmit. Amikor a telepítési helyet kéri, törlöd az aktuális rendszer partíciót (meg nyugodtan a többit is, amit nem tudsz mi, majd magának úgyis létrehozza, ami kell)
Ezzel a módszerrel a törölt partícióról nem fogsz tudni semmit visszaállítani! -
konyi79
addikt
válasz
magortaltos #14788 üzenetére
Az újabb Windows-ok belenyúlnak a boot folyamatba. Win keresőjébe üsd be a speciális rendszerindítást, és onnan indítsd újra úgy, bele van rakva a telepítési adathordozó.
-
konyi79
addikt
Annyit lehet tenni, energiagazdálkodási beállításoknál a képernyő kikapcsolását tétlen módban legrövidebb időre állítod. Így a háttérben tudnak futni dolgok (letöltés, médiaszerver stb)ha nem használod.
-
konyi79
addikt
válasz
Evil Snowman #14037 üzenetére
Asus se sokkal jobb.
Eddig a Toshibákkal volt legkevesebb bajom.Sokkal jobb a Toshiba terméktámogatása.
-
konyi79
addikt
válasz
Keiichii83 #14009 üzenetére
Ezt itt, kérlek!
-
-
konyi79
addikt
válasz
sveczo #13964 üzenetére
Ki van kapcsolva a hálózati adapter (wifi modul)
Ha nem tudod hogían kapcsold vissza, nyomj neki egy probléma megoldást, elvileg felajánlja. Ha engedélyezed neki, vissza fogja kapcsolni. Fwltéve ha nem régebbi fajta, és mechanikus a kapcsolója. Ha egy típust adsz, könnyebb lesz segíteni.Up:
Ha 2007-es, lehet ott lesz az elején a mechanikus kapcsoló. Hangerőszabályozó még a tekerős? Akkor mellette keresd! -
konyi79
addikt
válasz
Stauffenberg #13787 üzenetére
2016 júniustól nem, max telefonon egyeztetgetni az ügyfélszolgálattal, mi a hardware csere oka, ha nem OEM talán...
Szívás, Toshiba csak felnyalja a matricát a gépre, nem rögzíti sehol, mi volt a géphez tartozó licenc. -
konyi79
addikt
válasz
Stauffenberg #13785 üzenetére
Nincs rajta a gépen még az a win7? A serialt ki lehet olvasni belőle. A w10 upgrade-hez meg nem kell serial, csak telwpíteni kell. Utána megjegyzi a hardver összetevőket, és mehet nyugodtan a tiszta telepítés, csak arra fegyelj utólag nem cserélhetsz semmit, még hdd-t ssd-re se, mert bukod a regisztrációt
-
konyi79
addikt
Ezek szerintem alaplapi tápáramkör hibák lehetnek. Hasonló hibával régen javíttattam gépet, ilyesmit javítottak rajta.
(Nemigen érte meg)
-
konyi79
addikt
válasz
zsoika #13566 üzenetére
Nem tudom lehet- e bios beállítás az oka, próbálj betölteni esetleg egy defaultot. Ellenőrizd, ha mód van rá letiltani magokat, nem-e le vannak tiltva (multi-core néven keresd talán). Turbo órajelet ellenőrizd, nincs-e letiltva és alapon jár a proci.
Nehéz így látatlanban, ha nem igazodsz el biosban, keresned kellene valakit aki valamennyire ért hozzá. Esetleg a eszközkezelőben a futó folyamatokról dobj be képernyőmentést, hátha látszik mi eszi az erőforrást. Bár ha csak induláskor lassú ennyire, az se megoldás.
Gondolom újratelepítés megvolt.
Aida64-et feldobod, tudsz memóriasebességet mérni, nem-e valamelyik modul szórakozik, bár annak nem ez a tünete. Proci sebességtesztet is tudsz benne csinálni, azt hozza-e, mint a többi Liano... -
konyi79
addikt
-
konyi79
addikt
válasz
szabonagyur #13502 üzenetére
+1
4 GB-nál több felesleges bele, de annyi meg tényleg kell is. De azt SSD-vel együtt vedd meg.
Mondanám memória bővítés helyett az SSD sokkal több eredményt hoz ezért azt vedd egyből, de a 2GB tényleg annyira kevés, nyírná folyamatosan az SSD-t, a lapozófájlt se apcsolhatnád ki annyi mellett. -
konyi79
addikt
válasz
Sirandrish #13478 üzenetére
Az a helyzet a jelenlegi programok a jelenlegi utasítás készletekre, hardverre vannak optimalizálva (ha vannak). Az a játék, ami dx8,1-et kér, egyáltalán nem biztos jól érzi magát egy friss architektúrán, vagy a hardver sem biztos annyira támogatja. A nagyobb gépek persze (és ez hatványozottan igaz a flash-re), megoldják erőből, de ez nem tudja. Nincs itt idők végezetéig tartó kompatibilitás visszafelé, el lehet felejteni. Ráadásul az intel IGP-k fölöttébb bajosak voltak eddig, ami már ugyan gyorsan javul, de az új dolgok támogatása miatt, a korábbi igényeket meg nem fogja fejleszteni rajtuk senki, szóval hozzák magukkal a sz@rt ebben. Ebből a szempontból valamivel talán jobbak az AMD APU-k, talán.
Ettől függgetlenül, amíg a gyártó nem írja oda ezek a gépek hirdetésére: Játékra, el kellene felejteni emiatt bármelyik szapulását. Örülni kell neki mennyi ideig bírja akkuval, erre lett kitalálva: tartalom fogyasztás. -
konyi79
addikt
válasz
Mister_X #13449 üzenetére
Én eleve át se vettem a gépempe gyárilag pakolt memóriát, mert két egyforma nagyobb modult rakattam bele. Volt garis ügyintézés, le se kakkantották. Gondolom ha valami baja lesz a gépnek, meg tudod nézni, memória baja van-e, a lényeg akkor ne azzal küld el, ne verjék véletlenül se rád a bevizsgálás költségét.
26GB
? Az tényleg nem sok. Azért gondolkodj el a 120-on legalább, da akkor Én már nem dobnám ki a HDD-t. Persze nem vagyok a helyedben, és nem egyre használjuk valószínűleg a gépet.
-
konyi79
addikt
válasz
Mister_X #13446 üzenetére
Ha nem kell a vinyó, ne tedd bele. De akkor legalább 240-es legyen az SSD, ha nem akarod nagyon szívatni magad.
A funkcióbillentyűk használatához azért nem árt ha rajta van a programja, én ezen kívül csak a Toshiba Disc Creatort használom néha, egyszerű fapados, de pont ez a jó benne. Persze tényleg az számít, Te mit használsz. Az eco programoknak én nem látom értelmét, az újabb oprendszerek elég jól bánnak alapból a teleppel, felesleges max pár percért valamit a háttérben futtatni. Legtöbbet úgyis az számít, mekkora fényerővel használod telepről, olyankor érdemes kirakni energiatakarékosba (azt pedig egyszer beállítani, letilsa a boost órajeleket stb, ha belefér). -
konyi79
addikt
válasz
Multibit #13417 üzenetére
Elvileg minegy kellene mit dugsz rá, a lapon az ODD felől egy SATAII port van, ahol mennie kellene bármi hasonló csatolóval rendelkező tárolónak, hisz erre valók a szabványos csatolók.
Na persze a gyakorlat olykor mást mutat, és nem mindig működik
Ha fontos, esetleg más típ. caddy-t próbálj meg, hátha... -
konyi79
addikt
válasz
ufonauta #13409 üzenetére
A Toshibát hiába szidod, ha egyszer olyan processzor van benne, ami nem tudja kezelni a sata III-at, nem tudnak belerakni. Ez egy ultramobil proci, ultra kicsi fogyasztással, ahhoz mért teljesítménnyel. Ez a 7W TDP-vel nem véletlenül nem kapott még 1600MHz-es memória támogatást sem. Valószínűleg ha lenne benne, se tudná kihajtani vagy leterhelné már ez önmagában ha teljes sávszélen dolgozna, tehát értelmetlen ezzel drágítani. A nagyobb processzorok támogatják, de ez tényleg csak nagyobb adatmozgatás, telepítés stb esetén észrevehető.
-
konyi79
addikt
válasz
Interceptor #13386 üzenetére
Visszaolvastál pár oldalt a fórumon?
-
konyi79
addikt
válasz
#40935168 #13384 üzenetére
Na az a T7500 kb duplája teljesítményben annak, ami az A200-ban van, a memória órajele meg tovább ront a helyzeten. Szóval hasonló kellene bele (Én T7300-at tudtam szerezni a T2310 helyére, jelentős különbség volt)
A T7500 kb pariban lehet az új Atomokkal, szóval hasonló teljesítményre raknak gyárilag is 8-at. Ha nem félsz lyukra futsz valami driverrel, nyugodtan próbálkozhatsz, nem a proci miatt nem fog menni ha gond van. -
konyi79
addikt
válasz
#40935168 #13382 üzenetére
SATA1-es az alaplap az tuti, van egy ilyen itthon. Ellenben a memória lutri. Volt korábban a fórumon itt, aki próbálta bővíteni az A200-at 4Gb-ra, neki bejött, de ez nem garancia rá, ebben is megy.
Ráadásul ott a probléma, ezek jellemzően 32 bites oprendszerrel vannak telepítve, akkor meg alig fog 3Gb-nál többet látni abból, amit beleteszel. Ráadásul a proci is elég gyengusz, ha a gyári van még benne (T2330), ami miatt a memória is csak 533MHz-en jár, szóval csak akkor fektessetek memóriába pénzt, ha a kockázatot is vállaljátok nem lesz jó. Ha muszály kihúzni a géppel egy darabig, érdemes fillérekért szerezni valami C2D procit a T2330 helyére, a SSD kombóval úgy már sokat javulna. [link] -
konyi79
addikt
válasz
acura13 #13336 üzenetére
Sajnos ez ennyi, ha kicsit is elkezdtél volna utánanézni a témának, nem vakított volna el a 8Gb memória.
A PH-n pedig pont elég tesz van, ahol ezeket próbálgatják mire is elég bármelyik IGP.
De ha elszakadunk a videokari problémájától, szerinted miért van bármelyik játékra zervezett notiban valós 4 magos i7 proci? Ne fázzon a játékos keze? -
konyi79
addikt
Nekem a 3630QM képes 105 foknál elkezdeni throttlingolni új kora óta.
Bár én nem játszok, max mikor vegassal megegyengetek egy videót melegszik fel ennyire ( AIDA stress testel mértem ki mennyire melegszik). A lényeg ezek a procik tényleg képesek elviselni 100C környékét is. -
konyi79
addikt
válasz
Mister_X #13285 üzenetére
No para, termékkulcs alaplaphoz rendelve első aktiválás után. Nem fog elveszni a linuxos rémálomtól se.
A driver vadászattól meg ne aggódj, az oldalon amit korábban linkeltem a bioshoz, mindent megtalálsz ugyanúgy. Bár 8.1 nem szokott nekem szenvedni, közel frankón felpakol magának mindent.
Telepítés előtt azért célszerű leszedni onnan a fontosakat, gyorsabb. -
konyi79
addikt
válasz
raven12 #13249 üzenetére
Akkor passz!
L855-ön nekem megy végig, próbáltam még párat a 3/4 tele vinyóról, és teljesen jól skálázódik. Ami régen rajta az kicsit gyorsabb, ami utoljára került fel az lassabb. 40mb/s alá nem megy.
Nem feltételezek hozzá nem értést, szóval előre bocsi a kérdésért, de nincs energia takarékos módban, vagy valahol energia gazdálkodásnál nem állítottál valamit takarékosra? Saját tapasztalat miatt kérdem, Egyszer töltő hiány miatt energiatakarékosba raktam a gépet, aztán két napig szívtam magam mitől lassult így be, mert megfeletkeztem róla. -
konyi79
addikt
válasz
raven12 #13247 üzenetére
Könnyen lehet a HDD a szűk keresztmetszet, egy 5400-as 70-80 körül tud max.
Ha a külső szélére kerül a film, akkor ott már lehet akár a fele is az olvasás, ha töredezett akkor meg még lassabb. Emelett lehet néha a rendszer is hozzányúl a HDD-hez, ami nem gyorsítja megint csak a film másolását.
Én ezekre gondolnék először, ha van egy ssd a gépben könnyen kiderítheted, ha arról másol.
Kipróbáltam, nekem találomra kiválasztott filmet (6Gb) 56mb/s konstans másolt, és nem is ezen van a rendszer. -
konyi79
addikt
válasz
raven12 #13245 üzenetére
Ha a teszt jól lemegy, nem driver hiba van.
Oka több lehet:
Egyik: nem tudsz gyorsabban írni, mint a forrást olvasni, és fordítva.
A másik: amit használsz nem biztos olyan marha gyorsan másol kicsi állományokat, a teszt meg ugye nagy méretűvel próbál. Szóval erősen befolyásolja az adatmozgatás sebességét valójában mi is az az adat. -
konyi79
addikt
válasz
Angyur #13124 üzenetére
Nem egyszerű dolog, számos baj lehet csak tippeket tudok adni:
Próbálj meg más forrásból származó oprendszert telepíteni, ha lehet (értsd: mindenképp) usb-ről, ne optikai meghajtóról. Az usb telepítőt mindenképp másik számítógépen készítsd el, kiszűrd az optikai meghajtó hibás olvasását. Ilyen okozott már nálam hasonló anomáliákat.
Elvileg a memória hibát is kizártad, szóval legyen közben egy ima bejöjjön, nehogy alaplap legyen... -
konyi79
addikt
válasz
katona.jozsi #13120 üzenetére
Semmi.
LVDS 1ch 8 bit max 1400x1050 60 Hz.
Bár próbálkozhatsz még sokat, de akkor sem fog menni. -
konyi79
addikt
válasz
katona.jozsi #13092 üzenetére
Volt nekem erre tippem, nem lesz jó...
-
konyi79
addikt
válasz
katona.jozsi #13068 üzenetére
Ha nem gurul eléd ingyen valamelyik 4 magos sandy ami 35W-os (nem is hiszem volt olyan, nem csak 45W-os i7), akkor nem hinném van bármi értelme. egy i7 2640 ami kb 20%-al erősebb, talán a magas órajel miatt az egyszálas számítási teljesítménye ami jobb lehet, de az is 2 magos.
Ugyanolyan 2 magos után nem éreznél igazán különbséget.
Szerintem -
konyi79
addikt
válasz
katona.jozsi #13066 üzenetére
Az attól függ, mire használod.
-
konyi79
addikt
válasz
katona.jozsi #13057 üzenetére
Nna erre nagyon kíváncsi leszek.
Legjobb tudásom szerint nem működhet jól, mert ezekben a gépekben lvds 1ch kábel megy a kijelző felé, azon meg nem megy át a fhd adattömeg, ahhoz 2ch kell, ami kábelcserét jelentene, olyan meg nincs.
Szóval feltétlen írd majd be kérlek, működik-e jól! -
konyi79
addikt
válasz
Werkly #13056 üzenetére
Nem.
Az a kicsi órajel különbség nem sokat számit. A 6mb cache-ből sem hinném tudna sok program profitálni, a t7500-ad is elég jónak számít ebből a szempontból.
Szóval ha nem ingyen dobják, ne foglalkozz vele. Jobb proci, de nemigen éreznéd. Én már többször javasoltam, inkább egy ssd-t dobj bele, hátha akkor megnyugszol. Mert azt látom, folyamatosan van vele hiányérzeted. -
-
konyi79
addikt
válasz
Werkly #13017 üzenetére
Az a 3.89 szerintem 3.3, de mind1 is. Te tudod kell-e valamihez neked több, megéri-e kiadni érte pénzt.
Ez a kompatibilitás tényleg kérdéses, ami nekem volt az eleve 2Gb-ot írt rá, bár az alapból egy gyengébb változat volt. Csak az tudna neked ebben jó választ adni, aki próbálta. -
konyi79
addikt
válasz
Krystal_s #12996 üzenetére
NNA!
A laptopban nekem egy HGST van, ez 2515 üzemóra alatt 6090 fejpakolást csinált.
Neked ahogy látom 14025 üzemóra alatt 520420 fejpakolást csinált, ami óránként 37,1.
Ez elég soknak tűnt, az enyémhez képest, ezért néztem másikat is itthon. A NAS-ban itthon (szintén 2.5' van benne) 12882 üzemóra latt 635109 fejpakolás van, ami 49,3/h, ez pedig a tiednél is jóval magasabb. Ez szintén HGST termék. Nem tudom típusfüggő-e, de inkább használat miatt lehet. a nas megy non-stop seedre szinte, a laptopon csak adattárolás van nekem. -
konyi79
addikt
Nekem úgy van, mint a pár hozzászólással ezelőtti képen is látod.
Tökéletesen működik.
Talán egyetlen apró dolog, mivel alapból igye az ssd-t használod ilyenkor, egy idő után leáll a hdd. Ha ezután kell valami a hdd-ről, idő míg újra felpörög. Persze így viszont csendesebb, de ez konfigurálható is. -
konyi79
addikt
válasz
Evil Snowman #12991 üzenetére
Szóval a lényeg a különbség marginális. -
konyi79
addikt
válasz
#65388800 #12985 üzenetére
Pedig de!
Eladhatják többért, mert milyen jó az üzemidő, pedig fele akkora akkuval adják.
De különben tényleg. Az alsó szegmens teljesítménye kb azt tudja most, mint 8 éve egy erősebb core2duo noti.
Nem olyan lárványos a javulás ott.A mostani P50-ben van rendes 4700HQ.
-
konyi79
addikt
válasz
#65388800 #12981 üzenetére
Hát, ja.
Ott kezdődik, az i7U csak 2 mag.
Mikorra simán kiváltanak a notik egy asztali gépet teljesítményben (jó, nem kell szélsőségekben gondolkodni, de tervezni, rajzolni simán lehet vele), kitalálják mindenbe U-s procit raknak. Nekem most 3630QM van, direkt azért választottam, nem akarok asztali gépet többet. Ez 4 maggal 8 szállal simán több nekem, mint ami kell. Nem is hiányzik doboz az asztal alá, remélem nem lesz a ronda gamer gépek kiváltsága a normális proci. -
konyi79
addikt
válasz
#65388800 #12975 üzenetére
Pont így jártam én is annak idején előtte ccfl 1280x800-as gépet használtam, simán jó volt. Nem is erőltettem a nagyobb felbontást, aztán jött a döbbenet. Görcsöltem egy darabig, majd feladtam. El vagyok vele, én is rajzolgatok is, bár meg van itthon is meg melóban is támogatva külső megjelenítővel, úgyis kettő dolgozok. Szóval lehet simán vele élni, csak nekem is nagyon fura volt, mikor megvettem a híres led megjelenítők mennyire szarok, de ebben a felbontásban mind, föleg közel 3 kijelzőgyártó ugyanazt a termékét használja minden noti gyártó.
-
konyi79
addikt
válasz
#65388800 #12972 üzenetére
Mattot rakhatsz, azzal nincs gond.
Ellenben az 1366x768-at felejtsd el. Ezek a ledes kisfelbontású panelek egy szarok, nyomába sem érnek a régebbi ccfl-nek se. Szemben ülve más a szine alul-felül, annyira hamar invertálódnak a szinei. Szóval nem a felbontás miatt, azzal simán el lehet lenni, de a minősége (pl betekintési szög) érdemes, ha bármi módon hozzá tudsz kicsi pénzt rakni. Ugyanis nagyobb felbontásúakból meg nem csinálnak ennyire szarokat.
Ez gyártótól független.Vagyis visszaolvasva a gép megvan, akkor ennyi. Ez van.
-
konyi79
addikt
válasz
diobioesz1 #12969 üzenetére
Ha ingyen szállítással rendelted, jó eséllyel hajóval konténerben jön. Ez esetben jellemzően 45 napon túli a kézbesítés, de nekem 74 nap volt a rekordom.
Épp ezért vagy szoktam választani légiposta opciót nyomkövetéssel (kb 2USD) kis értékűnél, vagy eleve légipostás hirdetést választok. Az többnyire 2 héten belüli. 50 USD felett kizárólad DHL/fedex, itt akár 3(!) nap.
Szóval ne aggódj, de azért írj rá az eladóra. Ha nem válaszol vagy tényleg bizalmatlan vagy, akkor kérj segítséget az operátortól. -
konyi79
addikt
válasz
Werkly #12968 üzenetére
Régen ghostot használtam, most nem tudom mi van helyette. ebben nem tudok segíteni, de majd hátha valaki manapság is műveli. De a lényege az, az egészet lementi egy meghajtóra, ahonnan bármikor visszaálítható, mint a gyári helyreállító partíciók. Nincs lassú telepítgetés meg minden szar, azt kapod pár perc alatt amit lementettél.
-
konyi79
addikt
válasz
#65388800 #12967 üzenetére
Sajnos nem, én sokat szívtam vele, mire végigjártam a problémát.
A vga a kijelzőre lvds-en tolja a képet, 1366x768 felbontásnál 1 ch 8 bit. Ezzel viszont csak 1440x1050 felbontás vihető át, azaz fullhd-hoz kell a 2ch 8 bit. a két kábel nem ugyanaz, azaz a kijelző csak úgy nem cserélhető, nem lesz jó a kép (próbáltam) Jellemzően a kábel meg nem csereberélhető csak úgy, szóval felejtős, 40pin ide vagy oda. -
konyi79
addikt
válasz
Werkly #12965 üzenetére
Esetleg mentsd le a rendszert, ha olyan bajos volt most frissen tlepítve, ha majd újra kell húzni sokkal könnyebb lesz visszaállítani.
Nem bajosabb szerintem telepíteni, mint egy asztali gépet, csak itt egyeben van jóval több eszköz, míg asztalin nincs annyi minden jellemzően. Sőt! Notinál jellemzően nincsenek herdver ütközések, míg asztalinál hát.... -
konyi79
addikt
válasz
Werkly #12963 üzenetére
A toshiba általában nem szereti, ha olyan driver van rajta, ami nem hitelesített a gyártó által. Ha gyári oprendszert raksz rá, elvileg nem is enged olyan verziót telepíteni.
Azonban az AMD terméktámogatási ciklusa hosszabb, mint a toshibáé, előfordulhat van olyan catalist, ami frissebb, gyorsabb mint az utolsó toshibás, és stabilan megy vele. Megpróbálkozhatsz az utolsó verzióssal, ami még támogatja a HD2600-at, lehet jobb lesz, de ha összeomlás vagy random fagyások lesznek ne feledd mit kell törölnöd.
Ha viszont nincs gond a jelenlegivel, nem szükséges az esetleges max 5-10% vga sebesség növekedés, nem biztos megéri vele kínlódni. -
konyi79
addikt
-
konyi79
addikt
Semmi, ez ilyen.
Nagyon jó routerrel, ideális helyen elhelyezve lehet 5-6Mb/s is, de íróasztalon otthon nekem is be van dugva a madzag. Esetleg nézd meg, nem-e csak g-s a router. Ha nem n-es véletlen se várj többet. Simán netezni elég a wifi router, de masszívan letölteni, dlna klienst futtatni, videót streemelni inkább a gigabites ethernet. -
konyi79
addikt
válasz
diobioesz1 #12950 üzenetére
Aidával meg tudod nézni, milyen wifi kártya van benne? Akkor tudnál a gyártó oldalán keresni hozzá.
De elvileg ez -
konyi79
addikt
Ilyen téren már a toshiba sem a régi.
Én a touchpaddal kílódtam egy darabig, az istennek nem akart menni rendesen. A toshiba support válasza az volt, nem kompatibilis a gép a win8-cal. 2014-ben. Kérdésemre akkor minek vannak a honlapon win8 driverek, nem is reagált, de a problémát egyből megoldotta a toshibától független, közvetlen a gyártótól letöltött driver. -
konyi79
addikt
válasz
Werkly #12872 üzenetére
"Normális" képhez valami hasonlóval lenne talán esélyed, de a hanggal még ígyis bajos. Bár ha megbontotd a scart végét, bele kötheted a fülhallgató kimenetet, és akkor teljes értékű lesz, ha annyira küzdeni akarsz vele. Egy helyen én használok miniDP-dsub-ot, észrevenni a különbséget, de működik frankón.
-
konyi79
addikt
válasz
Werkly #12867 üzenetére
Displayport van azon a gépen?
Szerintem csak s-video meg d-sub van rajta. d-sub működhet, ha valahogy rá bírod a tv-re műteni, az s video az nekem anno nemigen ment. Csak fekete-fehér jelet volt hajlandó kitolni magából. Bár a tied más lehet, az enyémben csak egy x3100 volt.
D-subnál meg ha nincs kép, a felbontással variálj. Nekem a fhd sajna abban a notiban nem volt a kompatibilis felbontások között, alig találtam valamit, amit támogatott a tv is meg a noti is. -
konyi79
addikt
A200-hoz még rendesen lemezt adtak, nem ilyen hülye rejtett partíciók voltak. Telepítés viszonylag gyors volt vele, mert valójában nem is telepített, hanem hasonló volt mintha ghostolt rendszert raknál vissza. Beállítás helyreállítás közben nem is volt más, mint a merevlemezen létrehozandó 2 partíció aránya.
Viszont az a baj vele, teleszemeteli a rendszert alapból minden felesleges segédprogrammal, meg trial szarokkal. Cserébe a helyigénye 3x annyi, mint egy szűz rendszernek. -
konyi79
addikt
válasz
Werkly #12851 üzenetére
Az kell-e 4Gb memória, leginkább attól függ mire használod. Ha csak böngészel, akár sok lapon is meg filmezel stb simán elmegy 2Gb-al. A mostani gépem mikor javítani volt kicsit visszaloptam a gyerektől az a200-at, 2Gb-al még a cad is használható volt. Ha sokkal többre kell, akkor kellhet 4, de ott meg már nem a 2 Gb lenne a szűk keresztmetszet.
A gép elvileg 32 bites (bocs, ha tévedek), ha a 4gb mellett döntesz nem fogja mindet látni, azt tudd előre. -
konyi79
addikt
válasz
túróslaptop1 #12840 üzenetére
Szerintem első körben hűtő pucolás, ha nem segít pasztázás lenne a javallott.
Nem hinném köze van a telepítéshez, annyira nem melegedhet túl bármi legyen rajta, max elkezd throttlingolni.
Nekem is ilyen van de nagyobb TDP-s procival, mégsem kapcsol ki. Egyébként mi volt a baj a win8-cal, nekem tökéletesen megy vele, mi volt a driver gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Ideapad 330 12 GB RAM 256 GB SSD eladó
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Lenovo IdeaPad 5, 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB, M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest