Hirdetés
-
Mobilarena
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nyikszi
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Sajna tabletről vagyok, így nem tudom megnézni, foglalt a gép. Ha resetelek visszaáll?
-
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! Voltam olyan "ügyes", hogy letiltottam a webadmin elérést. Hogy oldhatom fel? SSH? Vagy valami, amihez nem kell újra feltennem a tomatot?
-
rento
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A nasnak egyik egyik megosztott mappáját szerettem volna csatolni a routerhez, de megtaláltam a cifs clientet a menüben, nem is értem, hogy eddig, hogy nem láttam ezt a menüpontot.
-
-
rento
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Úgy tűnik, működik! Köszönöm!
Mégegy kérdés, vagy egy nas is a hálózaton, hogy tudom felcsatolni úgy, hogy a router újraindítása utána is felcsatolódjon automatikusan?
-
-
rento
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ezzel a paranccsal, amit a webes felületen adtam meg a jffs résznél, illetve próbáltam ssh-n keresztül is ezt a parancsot, nem dobott hibát:
mount -o bind /jffs /optMost nézem a webes felületen az írja hogy not mounted.

-
rento
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
root@unknown:/tmp/home/root# df -h
Filesystem Size Used Available Use% Mounted on
/dev/root 19.4M 19.4M 0 100% /
devtmpfs 124.8M 0 124.8M 0% /dev
tmpfs 124.8M 1.8M 123.0M 1% /tmp
devfs 124.8M 0 124.8M 0% /dev
/dev/root 19.4M 19.4M 0 100% /opt
/dev/root 19.4M 19.4M 0 100% /opt
root@unknown:/tmp/home/root# -
-
rento
őstag
Próbálok egy másik asus ac56u-ra entwaret telepíteni, és ezt a hibát dobja:
root@unknown:/usr/sbin# entware-install.sh
Info: Checking for prerequisites and creating folders...
Warning: Folder /opt exists!
mkdir: can't create directory '/opt/bin': Read-only file system
mkdir: can't create directory '/opt/etc': Read-only file system
mkdir: can't create directory '/opt/include': Read-only file system
mkdir: can't create directory '/opt/lib': Read-only file system
mkdir: can't create directory '/opt/sbin': Read-only file system
mkdir: can't create directory '/opt/share': Read-only file system
mkdir: can't create directory '/opt/tmp': Read-only file system
mkdir: can't create directory '/opt/usr': Read-only file system
mkdir: can't create directory '/opt/var': Read-only file system
mkdir: can't create directory '/opt/lib/': Read-only file system
mkdir: can't create directory '/opt/var/': Read-only file system
Info: Opkg package manager deployment...
/usr/sbin/entware-install.sh: cd: line 27: can't cd to /opt/bin
Connecting to qnapware.zyxmon.org (81.4.123.217:80)
wget: can't open 'opkg': Read-only file system
chmod: /opt/bin/opkg: No such file or directory
/usr/sbin/entware-install.sh: cd: line 30: can't cd to /opt/etc
wget: can't open 'opkg.conf': Read-only file system
/usr/sbin/entware-install.sh: cd: line 32: can't cd to /opt/lib
wget: can't open 'ld-2.20.so': Read-only file system
chmod: ld-2.20.so: No such file or directory
ln: ld-linux.so.3: Read-only file system
wget: can't open 'libc-2.20.so': Read-only file system
ln: libc.so.6: Read-only file system
Info: Basic packages installation...
/usr/sbin/entware-install.sh: line 40: /opt/bin/opkg: not found
/usr/sbin/entware-install.sh: line 41: /opt/bin/opkg: not found
wget: can't open '/opt/usr/lib/locale/locale-archive': No such file or directory
Info: Congratulations!
Info: If there are no errors above then Entware.arm successfully initialized.
Info: Add /opt/bin & /opt/sbin to your PATH variable
Info: Add '/opt/etc/init.d/rc.unslung start' to startup script for Entware.arm services to start
Info: Found a Bug? Please report at https://github.com/zyxmon/entware-arm/issuesMi lehet a gond? Jffs-t engedélyeztem és felcsatoltam a /opt alá. 132-es advancedtomatoról van szó egyébként ha ez számít.
-
rento
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ez így van, nem is zavar, hogy használja

-
-
rento
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Igen, úgy tűnik:
MemTotal: 255632 kB
MemFree: 13304 kB
Buffers: 2716 kB
Cached: 198384 kB
SwapCached: 0 kB
Active: 14708 kB
Inactive: 198636 kB
Active(anon): 1004 kB
Inactive(anon): 13468 kB
Active(file): 13704 kB
Inactive(file): 185168 kB
Unevictable: 0 kB
Mlocked: 0 kB
SwapTotal: 0 kB
SwapFree: 0 kB
Dirty: 0 kB
Writeback: 0 kB
AnonPages: 12252 kB
Mapped: 4252 kB
Shmem: 2228 kB
Slab: 16576 kB
SReclaimable: 1980 kB
SUnreclaim: 14596 kB
KernelStack: 528 kB
PageTables: 508 kB
NFS_Unstable: 0 kB
Bounce: 0 kB
WritebackTmp: 0 kB
CommitLimit: 127816 kB
Committed_AS: 22884 kB
VmallocTotal: 516096 kB
VmallocUsed: 18452 kB
VmallocChunk: 485984 kB -
csori23
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
MemTotal: 255632 kB
MemFree: 13244 kB
Buffers: 26140 kB
Cached: 167748 kB
SwapCached: 0 kB
Active: 48500 kB
Inactive: 168108 kB
Active(anon): 14312 kB
Inactive(anon): 22548 kB
Active(file): 34188 kB
Inactive(file): 145560 kB
Unevictable: 0 kB
Mlocked: 0 kB
SwapTotal: 506040 kB
SwapFree: 506040 kB
Dirty: 0 kB
Writeback: 0 kB
AnonPages: 22728 kB
Mapped: 4548 kB
Shmem: 14140 kB
Slab: 13588 kB
SReclaimable: 5480 kB
SUnreclaim: 8108 kB
KernelStack: 552 kB
PageTables: 452 kB
NFS_Unstable: 0 kB
Bounce: 0 kB
WritebackTmp: 0 kB
CommitLimit: 633856 kB
Committed_AS: 44724 kB
VmallocTotal: 516096 kB
VmallocUsed: 18188 kB
VmallocChunk: 477928 kB
Valószinű
-
-
rento
őstag
válasz
csori23
üzenetére
Transmission nekem is fenn van, habár sok torrent nem fut benne kb 20, de nekem nem eszi ennyire a memóriát.
nagyfejü: nekem csak a power led világít, tomato alatt nem igazán mennek a ledek, mondjuk engem nem zavar. Unplagged problémám nekem nincs azt nem tudom mitől lehet. A device listben ha static dhcpvel felveszed az eszközöket akkor megjelennek azok a nevek amiket ott beírtál.
-
rento
őstag
válasz
csori23
üzenetére
azt tudom, hogy mennyi az elméleti max sebesség, de ezt gyakorlatban is tudja nálad? ntfs fájlrendszer van a vinyón? melyik driver van kiválasztva a tomatoba hozzá? nálam a tuxera-val hozza ezt a 38Mb/s sebességet.
nagyfejü: az aio-sat rakd fel, abba benne van minden, a vpn-s verzioba nem tudom, hogy mi tartozik.
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Asus RT-ac56u routerre melyik tomato firm kell? Az AIO vagy a VPN? Mi köztük a külömbség?
üdv
-
csori23
aktív tag
Sziasztok.
Az normális, hogy a memória és a swap partició is maxon jár?
Más: (picitt OFF)
Még mindig szenvedek a fáljok másolási sebességével PC és a routerre rákötött USB 3.0-ás HDD között.
A 2 eszköz között kb 8 méteres LAN kábel van.
max 19 Mbyte/s a sebesség, legyen az bármilyen méretű fájl. PC-n a hálókártya is 1Gb/s Teljes duplex-ra van állitva. Virusirtó és tűzfal kilőve a teszt alatt, bár semmi változás nincs...
SSD-re is ugyanennyi a másolási sebesség.. A LAN kábel hagyományos.Ez lenne a legszűkösebb keresztmetszet? -
tjsz
Topikgazda
Sziasztok!
Ha már a "vendég" VLAN-oknál tartunk: tud valaki arra megoldást, hogy a "static dhcp"-nél beállítható "ignore dhcp request for unknown devices" csak az egyik vlan-ra vonatkozzon? Tehát: a vendég vlan-ban mindenki kapjon DHCP-n keresztül IP-t, de a belső (otthoni) vlan-ban csak az ismert eszközök?
-
rento
őstag
Még egy kérdés, két vlan között hogyan tudom beállítani, hogy lássák egymást?
-
tjsz
Topikgazda
Virtuális helyi hálózat: [link]
"A VLAN-ok kontextusában a trönk olyan hálózati kapcsolatot jelent, ami több, csomagszinten címkékkel (tag-ekkel) azonosított VLAN forgalmát viszi át. Az ilyen trönkök VLAN-tudatos eszközök címkézett (tagged) portjai között hozhatók létre, így legtöbbször nem felhasználói eszközök felé mennek, hanem switch-switch vagy switch-router közötti kapcsolatok."
Vagyis, ha adott portra kötött eszköz/számítógép nem akar a másik VLAN-os csomagokkal bármit is kezdeni, akkor nem kell a pipa.
VID: "12 bit VLAN-azonosító (VLAN identifier, VID) – kifejezi, hogy a keret melyik VLAN-ba tartozik"
Nekem otthon így van: [link]
-
rento
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy adott egy Asus AC56U router + Advanced Tomato 3.4-138-AIO firmware. Két vlant szeretnék beállítani rajta, létrehoztam a két tartományt, viszont a vlan beállításoknál valami gubanc van. Amint szeretnék beállítani:
vlan1 -> port1, port2 (192.168.50.x)
vlan2 -> port3, port4 (192.168.100.x)
wan -> wanTeljesen mindegy, hogy milyen sorrendbe veszem fel a listába őket, elmentés és a router újraindítása után összekavarja a portokat. Amit az 1-s sorszámmal veszek fel a vlan listába, alapból úgy próbáltam, hogy az 1es a wan->wan port, újraindítás után a port1, port2, port3, port4-et veszi fel, szóval teljesen összekavarja. Ha a vlan1-et állítom be az 1-es sorszámhoz, akkor is ugyan ezt csinálja újraindulás után. Ha már itt tartunk a vid számnak mindegy, hogy mit állítunk? Az mire vonatkozik? Illetve a tagged rublika mire való minden egyes port mögött?
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
A.P.I.
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
oks, köszi, a legjobb lesz, ha kipróbálom
(N18U)
a parancsok ismeretében gyerekjáték volt putty-ban
(N12D1) -
Átírni vagy SSH-n PuTTY-ban, vagy pedig az admin felületen a Tools -> System Commands menüben tudod, az alábbi két paranccsal:
nvram set t_model_name="ASUS RT-N12 D1"
nvram commitEgyébként szerintem jó esély van rá, hogy 240-es netet még CTF nélkül is elvisz ez a router, mert ha jól rémlik az RT-N66U is 200Mbps felett tudott nyers erőből, ami azért gyengébb vas.
-
A.P.I.
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szia,
Köszi a választ, a netem 240Mbit/s, érdekelne ez az NVRAM átírás, nem mintha túl nagy jelentősége lenne, pusztán kíváncsiság
Szóval akkor rosszabb nem lesz, ha felrakom a shibby féle tomatot a N18U-ra? Mondjuk símán vissza lehet tenni a gyárit is, ha nem jönne be
-
tjsz
Topikgazda
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Jogos a kérdés/felvetés, nem figyeltem a névben szereplő "USB"-s részre.

-
De minek tennél rá USB-s verziót? Felesleges. Én arra a Max buildet ajánlom.
Sajnos a buildek összetételéről sok infó nincs, ilyen utoljára a 108-as mellett láttam.
-
tjsz
Topikgazda
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi a választ!

Itt [link] úgy látom, hogy a "MIPSR1"-ek közül az alábbiák felelnek meg a 8MB-os méret limitnek:
Azt hol látom, hogy melyik firmware mennyivel több/lkevesebb, mint a másik?
-
Természetesen így mehet rá 8MB közeli fw is.
A JFFS-re az enable bepipálás kevés, formázni is kell.
Administration -> JFFS -> Enable -> Save -> Format / Erase -> Save
Elérni a router filerendszerében tudod, a /jffs mappában, pl. WinSCP-vel. Bármit tárolhatsz ott, ami elfér, nincs megkötés, de a sűrű írás valóban nem használ neki, így én logokat nem tennék oda. Nekem pl. a saját Tomato színtéma van benne, mountoláshoz az fstab, illetve forgalmi statisztikai adatok, napi egyszeri mentéssel. Ezen kívül vannak még scriptek, amiket időzítve a routerről futtatva használok. Mondjuk RT-N18U-ban 64MB a JFFS, így a lehetőségek is szélesebbek, de azért egy ilyen rendszeren néhány MB sem kevés.
Persze, ha felteszel egy 7,5MB-os fw-t, akkor nem sok hely fog maradni a jffs-nek.
-
tjsz
Topikgazda
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szia!
Közben egy picit turkáltam a neten és ezt találtam: [link]
Szóval: ha hihetünk a tomato shibby-s képernyőmentésnek és valóban 216 Mhz-en megy a BCM4712-es CPU, akkor valóban 8MB-os flash memóriája van. Akkor ezek alapján erre egy 8MB-os firmware-t is lehetne felrakni?
Jffs-es formázást eddig soha nem csináltam, nem teszteltem, ehhez elegendő csak az "enable"-t pipálni és kész is? Formázni kötelező? Ezt a jffs-t hogyan tudom formázás után elérni? Mit tárolhatok rajta? Mi történik, ha mondjuk log-okat akarok rajta tárolni, de mondjuk megtelt ez a "meghajtó"? Mennyire szabad ezt a területet folyamatosam írni - olvasni? (legjobb tudomásom szerint a flash-t csak végesszámban lehet írni)
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv: Szabi
-
Szia!
Mondjuk amint látom ez egy 2015-ös írás, de ha valóban nem megy a forward - azóta sem - akkor az úgy tényleg gáz.
A flash-t próbáltad megformázni jffs-nek, belemásolni annyi tartalmat, hogy tele legyen, majd kiolvasni azt onnan? Mondjuk HW verziótól függően azokban van 8MB-os is, ha jól rémlik nekem is volt olyanom régen, bár sosem használtam élesben, csak ilyen "játszós" router volt.
WRT54GS későbbi, illetve ASUS WL500gP korábbi verzió esetén a RAM-mal is volt hasonló, ott meg 16 és 32MB volt bennük, de gyárilag csak 8 és 16MB volt aktív, de megfelelő nvram parancsokkal hadra lehetett fogni a másik felét is.
-
tjsz
Topikgazda
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Sziasztok!
Itt azt írják, hogy CTF bekapcsoláskor a sima port forward sem megy: [link]
A hozzászólások alapján azonban nem csak a port forward-al van ilyenkor gond, hanem pl. spanning tree-vel (bár ez egy otthoni hálózat esetén nem játszik) és a jumbo frame-el is stb. stb. És csak akkor javasolt ha nagy sebességű net-ed van. Nálam pl. - sajnos - ez nem játszik, mert 100Mbit/s alatt van a max. elérhető sebesség (helyi kábeltv szolgáltatóról van szó).
És egy kis érdekesség is: egy ismerősömnek "Linksys WRT54GS" router-e van, elvileg ennek a router-nek 4MB a flash memóriája, a tomato shibby azonban 8MB-nak látja, a korábbi tomato-k mindig 4MB-nak látták ezt.

Üdv: Szabi
-
Szia!
Én is RT-N18U & RT-N12 D1 pároson használom. Utóbbit mindenkinél B1 verzióként ismeri fel, mert ezek azonos hardverek, de átírható manuálisan az NVRAM-ban, én is megtettem. Maga a CTF tudtommal jól működik (bár én nem használom), csak vannak szolgáltatások, amik CTF mellett nem, vagy nem megfelelően működnek, például az IP Traffic, meg talán a QoS is. Ennek oka szerintem az, hogy Tomato-ban ezek szoftveresen vannak megvalósítva a SoC által, viszont ha bekapcsolod a hardveres NAT támogatást, akkor a NAT-olást a Switch végzi. De nem hiszem, hogy több száz megabites net esetén nagy jelentősége lenne mondjuk a QoS-nek, én régen ADSL-en használtam, de most Fiber Power mellett eszembe nem jutna bekapcsolni.
Egyébként milyen neted van (sebességet illetően)?
-
A.P.I.
aktív tag
Hi,
Azt szeretném kérdezni, hogy a shibby féle tomato fw-nek vannak-e hátulütői?

Egy N18U-ra ugrana fel, egy nem túl nagy becsben tartott N12D1-re feltettem, azon kívül, hogy valamiért N12B1-et ismer fel a fw(több fajta shibby verziót is kipróbáltam), nem igazán jött elő hiba eddig.
A CTF-ről (Cut Through Forwarding) olvastam valamit, hogy nem működik jól, vagy egyáltalán nem?
Köszi

-
VANESSZA1
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére

-
-
VANESSZA1
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Tomato Firmware 1.28.0000 -132 K26ARM USB AIO-64K
ez van fent. Akkor ezek szerint nem kell feltennem mást ? -
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Mindegyik 1.28, az csak a fő verziószám, de mellette van egy másik is, ami nálam pl. 132. A legújabb a 138, de a 132 utániak már MultiWAN-osak, amik a kezdetekkor elég bugosak is voltak, így azóta kerülöm. Egyébként sincs szükségem a MultiWAN támogatásra.
Tomato Firmware 1.28.0000 -132 K26ARM USB AIO-64K
-
VANESSZA1
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm.
Tomato-ból melyik verzióra érdemes frissíteni?
Jelenleg az 1.28-at használom. Érdemesebb váltanom? -
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Akkor állítsd be így a File Sharing oldalt:
Aztán Windows-os kliensen nyiss egy Adminisztrátori parancssort (start menüben a parancssorra jobb klikk, és futtatás rendszergazdaként), és ott futtasd le ezt:
net use z: \\192.168.1.1\WDHa minden igaz, azután a Z meghajtó a routerre kötött HDD lesz, és ennek működnie kell VPN-en keresztül is.
-
-
csori23
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Fölment mind2. Eddig nagyon tetszik ez az új Paradicsomos GUI-s kinézet
Sztem sokkal áttekinthetőbb az egész menü. -
-
csori23
aktív tag
Mit érdemes most felrakni a firmware mellé ?Entware vagy Optware-t? Melyikhez érhető el több script?
-
csori23
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Meggyőztél.
Köszönöm szépen az infót.
Akkor marad a 132 -
válasz
csori23
üzenetére
Nincs. Már korábban is leírtam, hogy mert semmi szükségem a MultiWAN-ra, és mert többen is tapasztaltak a 132 utáni kiadásokkal problémákat, így én azokat nem is használom. Bár a 138-asig ezek nagy részét bizonyára javították, én mégis kitartok a bevált 132-nél. Az RT-N18U-m 139, az RT-N12 D1 pedig 282 napja megy vele stabilan, így semmi okom másikkal kísérletezni.
-
csori23
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Aha, értem. Köszi. A 138-as mennyire stabil? Van esetleg tapasztalatod róla?
Ha pl felteszem akkor a 132-es backup.cfg-t rátehetem a 138-asra? -
-
csori23
aktív tag
Ki szeretném próbálni az "Advanced Tomato-t".
Melyik most a legstabilabb AIO verzió? Jelenleg a sima Shibby félét használom :Tomato Firmware 1.28.0000 -132 K26ARM USB AIO-64K
Közel fél éve kiválóan teljesit újrainditás nélkül.Router:Asus RT-AC56U
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nos egyszer már megpróbáltam egyszer az általad elsőnek linkelt beállításokkal a dolgot, működött is, de annyira lassú lett a böngészés mintha egy betárcsázós netem lenne.
-
Lényegében arról van szó, hogy a saját otthoni LAN hálózatot, távolról el tudod érni, biztonságos, titkosított kapcsolaton keresztül. Egy megoldás a beállításra van itt:
OpenVPN szerver beállítása statikus kulccsal
és itt még egy halom másik.Az erős titkosítás miatt a sebesség viszont korlátozott lesz, ezzel nem tudsz mit tenni, sajnos a router SoC-ja ennyire képes.
-
Ha már VPN.
Írjátok már le egy laikus számára hogy pontosan ez mire jó?
Hogyan kell a routerba beállítani, és ha már be van állítva, akkor hogyan kell konfigurálni úgy hogy a böngészés sebessége nem legyen a töredéke a normál böngészési sebességnek. -
VANESSZA1
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm.
Ahogy a router közelébe vagyok küldöm a képeket. -
-
VANESSZA1
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ott jelenleg semmi nincs, mert a párom lehúzta.
Jelenleg nem vagyok otthon, de ha leírod, hogy mit kell nézzek ha rádugom akkor az nekem már éppen jó. -
-
VANESSZA1
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
-
VANESSZA1
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
a belső hálózat 192.168.1.1-et érem el. azon belül a /8080-on elérem a routert.
a /1512-ön el tudom érni a hálózati ip kamerákat.
De a routerre rákötött Transmission-nak fentartott USB-s külső HDD-t nem tudom hogyan tudom elérni, ez a legnagyobb gondom. -
-
VANESSZA1
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Erre gondolsz? Vagy hol találom a megosztást ?
191.168.1.1/tmp/mnt/Filmek/
OpenVPN-t állítottam be.
-
-
VANESSZA1
őstag
Asus RT-N18U-n (Tomato firmware) beállítottam a VPN-t.
Távolról el is tudom érni a belső hálózatot.
Hogyan tudom elérni a routerre USB-n rákötött EXT3 file rendszerű HDD-t, amire a Transmission teszi fel a torrent cuccaimait ?
Milyen elérést kell megadnom? -
Nem teszteltem, de nem is áll szándékomban, mert egyrészt nem akarok dual wan-os fw-t, a sok negatív vélemény miatt, másrészt most inkább szükségem van egy stabil és jól működő rendszerre mint korábban, így nincs igazán lehetőségem tesztelgetni sem.
Most nem látom a change log-ot a céges proxy miatt, de emlékeim szerint inkább csak az utóbbi egy évben fellelhető frissítések kerültek bele, egyébként a 138-as Shibby build az alapja, ahogyan a számozása is mutatja.
-
tjsz
Topikgazda
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ezek szerint kille72 a svédországi router (Anon szerint).
Kille72-es fw mennyivel másabb, mint Shibby féle? Tesztelted már?
-
Igen, a lengyel fórumon írta Shibby február eleje felé, hogy jön a 139 jövő héten ARM-re, illetve 1-2 hét késéssel MIPS-re is, de ezek a határidők már rég elteltek, és sehol semmi. Anon-ban én is láttam, abból két eszköz azt hiszem Shibby-é, az RT-AC56U pedig kille72-é, aki moderátor az openlinksys fórumon, ő fejleszt most egy külön vonalat Shibby fw-jéből. [link]
szerk.: be is tettem a linket az összefoglalóba a többi közé.
-
tjsz
Topikgazda
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Esetleg olvastál valahol bármi fejleményt ezzel kapcsolatban?
-
DonThomasino
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Usage: ether-wake [-b] [-i iface] [-p aa:bb:cc:dd[:ee:ff]] MAC
Send a magic packet to wake up sleeping machines.
MAC must be a station address (00:11:22:33:44:55) or
a hostname with a known 'ethers' entry.Options:
-b Send wake-up packet to the broadcast address
-i iface Interface to use (default eth0)
-p pass Append four or six byte password PW to the packetÍgy megy most
ether-wake xxxxxxxxxxxx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Energiaital topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- Gyúrósok ide!
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszönöm szépen az infót.