- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Victoryus #9648 üzenetére
Formázni biztosan nem fogja, ilyet a Tomato sosem csinált. Sem kérdés nélkül, sem kérdéssel. Elképzelhető, hogy az új verzió simán működni fog tovább gond nélkül, de nagy verzióugrásnál azért szoktuk javasolni, hogy nyomj neki reset-et, és manuálisan konfigold újra, tehát ne egy korábbi mentésből állítsd vissza a beállításokat. Persze tehetsz vele egy próbát, hogy frissítesz, aztán majd ha esetleg valami nem jól működik, akkor reset-eled le.
-
válasz
Victoryus #8642 üzenetére
Elnézést, hogy tripla lett, nyugodtan lehet törölni. A tanulság, hogy előbb olvasni, utána konfigurálni... Végül megoldottam, bár nem túl elegánsan. Nyomtam 15mp-ig a resetet a routeren, így törölt mindent, és újra tudtam hozzá csatlakozni. Utána a beállítottam neki a 192.168.2.1-et, dhcp-vel oszt ip-t. Ezt már délután próbáltam, és nem adott ip-t semminek, most meg ad. No a lényeg, hogy működik. Sambát meg Transmissiont újra beállítottam, így már minden ok.
-
-
tjsz
Topikgazda
válasz
Victoryus #7287 üzenetére
Szia!
Advanced - Wireless - Country/Region: legyen Singapore
Basic - Network - Wireless - Channel width: szerintem ez nálad 40 Mhz, a "Control Sideband" pedig (szerintem) lower.
2 féle lehetőséged van a 13-as csatorna használatára:
- Channel width-t nem piszkálod (40Mhz-en hagyod), a Control Sideband-et pedig "upper"-re módosítod
- Channel width-t 20Mhz-re állítodÜdv: Szabi
-
-
válasz
Victoryus #7271 üzenetére
Ja igen, és alvó, készenléti mód a routereken nincs, ezek 24 órás üzemre vannak tervezve. Ha le is lövöd a rendszert halt paranccsal, az ugyanúgy áram alatt marad, csak a router megszűnik működni, még újra nem indítod egy áramtalanítással. Ebből az állapotból magától nem tud felébredni.
-
válasz
Victoryus #7266 üzenetére
Az "Auto-share all usb Partitoons" opciót kapcsold ki, akkor csak az alul felsorolt mappák lesznek megosztva.
De ami ott jelenleg meg van adva, az egész biztosan nem lesz jó. Ha nem szabályozod a mount pontokat, akkor automatikusan valahova a /tmp/mnt alá csatolódnak a partíciók. Az USB and NAS -> USB Support oldalon meg tudod nézni, hogy pontosan hova.
-
csixy
addikt
válasz
Victoryus #7205 üzenetére
Ha sikerül, akkor majd a root admin párossal kell belépni és egyből törölni az nvramot:
Administration -> Configuration -> Restore Default Configuration -> Erase All Data In NVRAM Memory(thorough) -> OK
Újraindul és lehet configolni.
Újraindulás közben, lehet , hogy átmenetileg bejön a CFE, de nyugi , túl fog rajta lépni.
-
stigma
addikt
válasz
Victoryus #7205 üzenetére
Nincsmit, én is szenvedtem vele, Win tűzfalat + vírusirtót is kilőttem de enm akart menni.
Hát akkor kipróbáltam a másikat, ott nem volt gond vele.Viszotn egy dolgot nem próbáltam.
Mivel a képen Ip cím szerepel, alatta jelszó, da nem írtam be hogy ,,admin" ami az alaéprtelmezett jelszó, és lehet ez volt a gond.Mindegy, lényeg hoyg összejött, mindig utólag okos az ember
-
csixy
addikt
válasz
Victoryus #7199 üzenetére
A hálózati kártyának fix IP címet 192.168.1.35 (az utolsó 2 és 254 közötti legyen) és a maszk 255.255.255.0
Egy böngésző előzményei legyenek kiürítve (explorer is jó) és megnyitva, ... beírva a címsorba felül 192.168.1.1 ennek a végén villogjon a kurzor.
Pingeled a192.168.1.1-et , amikor reagál akkor ütöd az entert a fenti villogó kurzorra. ..... ????
-
stigma
addikt
válasz
Victoryus #7199 üzenetére
Nekem mikor Totamtot tettem tegnap, az istenért nem sikerült feltelepítenem Upgrade Firmware tool-al és helyette Firmware Restoration-t használtam.
Elvileg Win10-el és 64 biten nem támogatott, de nekem tegnap sikerült.
Elsőre felment.
Upgrade Firmware esetén mindent tűzfalat érdemes kikapcsolni, mert közrejtszhat, hogy nem fog működni. -
csixy
addikt
válasz
Victoryus #7181 üzenetére
Ha a router egyik lan portját összekötöd a hálózati kártyáddal és a hálózati kártya automatikus beállításokkal (ipv4 tulajdonságoknál IP és DNS automatikus kérése beállítva) megy, majd tiltod, majd engedélyezed a hálózati kártyát, akkor ezután mit mond a parancssorban az ipconfig /all parancs?
-
-
csixy
addikt
válasz
Victoryus #7170 üzenetére
Lehet, hogy még ezt sem olvastad eleddig (?) , különös tekintettel a 3/2 és a 4.-es pontokra és ez a baj ?
-
-
csixy
addikt
válasz
Victoryus #7164 üzenetére
Ezt a gesztenyét kapartam ki Neked ! Olvasd el az aniki 2015.márc.31.-i hozzászólását. Ha a CFE webserver ablakig eljutsz akkor már szerintem nyert ügyed van. De amíg intruder2k5 nem mond rá áldást addig ne csinálj semmi aktívat! Eeeeeneb@xxad! miattam
Várjukmeg mit mond intru. Please mester!!
-
válasz
Victoryus #7164 üzenetére
A routeredere való fw itt: tomato-R1D-ARM--132-Custom-64K.zip
Hogy miként kell feltenni azt nem tudom, nem ismerem a Xiaomi routereit, és sajnos azt sem tudom megmondani, hogy ebben a verzióban van-e torrent kliens, mert a különböző fw-k összetételeiről nem igazán van infó. Én első körben megpróbálnám a gyári fw frissítésre szolgáló menüjét használni.
A Tomato-nak nem kell HDD, a teljes rendszer a flash memóriában van.
Ventilátor szabályozásról nem tudok, bár hozzáteszem, nem láttam még Tomato-t olyan routeren, amiben gyárilag volt ventilátor.
Igen, a Shibby fw angol nyelvű.
-
válasz
Victoryus #7137 üzenetére
Szia!
A 131-es buildtől támogatja a Shibby Tomato is. Én a 132-t javaslom használni, ha csak nincs szükséged a MultiWAN-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Milyen egeret válasszak?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Építő/felújító topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged