-
Mobilarena
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
Átírni vagy SSH-n PuTTY-ban, vagy pedig az admin felületen a Tools -> System Commands menüben tudod, az alábbi két paranccsal:
nvram set t_model_name="ASUS RT-N12 D1"
nvram commitEgyébként szerintem jó esély van rá, hogy 240-es netet még CTF nélkül is elvisz ez a router, mert ha jól rémlik az RT-N66U is 200Mbps felett tudott nyers erőből, ami azért gyengébb vas.
-
Szia!
Én is RT-N18U & RT-N12 D1 pároson használom. Utóbbit mindenkinél B1 verzióként ismeri fel, mert ezek azonos hardverek, de átírható manuálisan az NVRAM-ban, én is megtettem. Maga a CTF tudtommal jól működik (bár én nem használom), csak vannak szolgáltatások, amik CTF mellett nem, vagy nem megfelelően működnek, például az IP Traffic, meg talán a QoS is. Ennek oka szerintem az, hogy Tomato-ban ezek szoftveresen vannak megvalósítva a SoC által, viszont ha bekapcsolod a hardveres NAT támogatást, akkor a NAT-olást a Switch végzi. De nem hiszem, hogy több száz megabites net esetén nagy jelentősége lenne mondjuk a QoS-nek, én régen ADSL-en használtam, de most Fiber Power mellett eszembe nem jutna bekapcsolni.
Egyébként milyen neted van (sebességet illetően)?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged