Hirdetés
- iPhone topik
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
MaCS_70
üzenetére
Az számít, hogy milyen firmware van rajta. Ha 22 -es, akkor Hi-Link, ha alacsonyabb számozású, akkor non Hi-Link.
Körbegugliztam, és találtam egy RT-AC68U -t, ami elsőre szimpatikusnak tűnt, de a topikjában eléggé szenvednek a 4G modemekkel. ITT viszont azt írják, hogy a Hi-Linkes e3372 -vel működik. Na, így legyen okos a user! -
törölt tag
válasz
nyikszi
üzenetére
Innen nem olyan vicces a szitu. Gyakran rendelek a PC-Land -tól (személyes átvétel). Minap megyek valami kütyüért, látom, szemben a polcon egy router doboza (talán valami Asus), rajta felirat: "4G modem compatible". Azt hittem, a guta üt meg. Kedvem lett volna lekapni a dobozt, széttépni, és beleordítani, hogy
-Milyen 4g modem, te ökör? A kisujjamból szopjam ki?
A Shibby kompatibilitási listán szerepel az e3372, csak az nem, hogy honnan akasszak le egy non Hi-Linkes -t, amikor a webshopok nem tűntetik fel, hogy milyen firmware verziójút árulnak. -
nyikszi
őstag
Somatom! Kiváncsian várom a folytatást, rég nem nevettem ilyen jókat
És nem kárörvendek, remélem sikerül a problémád megoldani,de ritka jó a fogalmazásod
Na azért hogy on is legyen, tomaton hogy frissítek firmware-t? A besaba linken nem találtam, vagy csak vak vagyok. Asus ac56u router, ha ez számít.
-
Mr Dini
addikt
válasz
üzenetére
A triviális ftp nem csak Win***s
alatt működik, megy linux alatt is. Pl Ubuntu-n így lehet egy alap tftp megosztást gyártani:Puppy alatt nem tudom hogy megy a csomagkezelés de ha jól tippelek a Debian csomagokat használja a yum-mal. Ha igen, akkor feltehető simán. Ha meg nem, akkor le is fordíthatod magadnak.

Egyébként sem vagyok egy terminálhuszár.
Pedig belőled pont kinézném, hogy ha egy kicsit foglalkoznál vele, elég komolyan bele tudnád ásni magad. És szerintem még tetszene is (magamból kiindulva persze!
). Hidd el, hasznos, mert manapság rengeteg a linux/freebsd alapú rendszer, hasonló parancsokkal. Bár ezt Neked nem kell nagyon magyarázni a miniPC-k és egyéb droid világból...Ui.: a privátodra meg ígérem, válaszolok majd, de előbb válaszolnom kell a napi adag (ma csak 54 db) pü-re... :/

-
törölt tag
Hab a tortán, hogy most csak telóról, Wifin tudok mobilnetet adni a PC -nek. Küzdöttem egy darabig, mire rájöttem, hogy a kábeles net beállításai felülírják a Wifiét. Én még ilyet nem láttam. Most static van a LAN -ra beállítva, ami 192.168.1.10. A teló hotspot viszont 192.168.43.6 -ot adna neki. Hiába adok meg külön statikus beállításokat, a Wifié nem érvényesül addig, amíg fizikailag ki nem húzom az ethernet kábelt a gépből. Android alatt nuku folyamat infó, de Puppy alatt látom, hogy lekapcsol az eth interfész, bekapcsol a wlan, majd visszakapcsol az eth, és megint 192.168.1.10 -en vagyok wifin is. Abban a pillanatban rendbejön a wifi, ahogy kihúzom a vezetékes net kábelét. Ekkor viszont elveszíti a LAN beállítást, és ha pingelni akarok, akkor újra pötyöghetem be a statikus IP konfigot.
-
törölt tag
Fél óra? Haha! Ez egy .exe. Nem tudom, hány éve kezeltem utóljára Windows -t, és az egy XP volt. Most lett egy Win 10 -es kütyüm, de csak nézek rá, mint borjú a ... Gyorsan dobtam rá Linuxot, meg Androidot, hogy látnom se kelljen az a ..... Szóval, csak az fél óra lenne, hogy megfejtsem, hogy mit, hol találok azon a kicsempézett képernyőn. Egyébként sem vagyok egy terminálhuszár. Nem nekem való. Bemegyek a bótba, megveszem, használom. Ehhez képest, hónapok óta küzdök ezzel a pitiáner problémával, és ez már nagyon bosszant. Közben havi 5600 -akat fizetek egy 3/0,3Mb/s netért. Szerinted mennyire van tele a hócipőm ezzel a b...kodással?
-
törölt tag
Köszi!
Pár hét alatt biztos sikerülne ez a metódus, de addig is kéne nekem egy router, ami kezeli a 4G -s modememet. Erre nincs valami ötleted? Mert az remek, hogy visszahozom a halálból a Linksys -t, de ezzel még nem valósul meg az eredeti cél. Ha viszont egy másik router -rel megvalósul, akkor utána minek küzdjek ezzel? -
törölt tag
Megvan, átírtam. De Puppy terminálban vagy "sendto: Network is unreachable" a válasz (kikapcsolt router -nél), vagy csak a kurzor villog a ping parancs utáni sorban. Nem jelennek meg újabb sorok úgy, mint az Android terminálban.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Akkor átbootolok Androidról Puppyra, mert képernyőbillentyűzeten gőzöm sincs, hogy miként kell CTRL-C -t nyomni. Puppy -n viszont statikus IP -t nem állítottam még. De, majd csak megtalálom, hogy hol kell.
-
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A ping már világos, de mi az a Windows?
OK, mindjárt nézem a pinget. -
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi! A kliensben fix IP -n már túl vagyok. Mi a folyamatos ping parancs? Ping continuous?

-
válasz
üzenetére
TFTP-vel lehet próbálkozni, a kliensen a vezetékes interfészre állíts be fix IP-t a 192.168.1.x tartományba, de ne az 1-est, az a router lesz, függetlenül attól, hogy korábban esetleg más címen használtad. Ezen kívül kell még a maszk, 255.255.255.0, más nem.
Első körben indíts egy folyamatos pinget a 192.168.1.1 címre, majd kapcsold be a routert, és nézd meg, hogy a következő 1-2 percben kapsz-e választ, akárcsak egyszer is. Ha igen, akkor érdemes próbálkozni az Upgrade Firmware programmal, ha pedig nincs válasz egyáltalán a pingre, akkor marad a soros port, vagy pedig itt írnak még egy megoldást, hasonló volt régen WL-500gP-hez is, azt én is csináltam.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Linksys E3000. A linkelt oldalon szerepel a kompatibilitási listában. Ellenőriztem típusszám szerint. Jól esne, ha meg tudnám menteni, de nem dőlök a kardomba, ha kuka lett. Csak akkor hogyan tovább?
-
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ez remek, de akkor most mit tegyek? Különösebben nem vagyok árérzékeny, azt is belekalkuláltam a dologba, hogy esetleg bal váll fölött, nagy ívben elhajítom ezt a router -t. A problémám inkább az, hogy mit vegyek helyette, amibe bedugom a modememet, és működik? Azon vagyok a legjobban kibukva, hogy 2016 -ban ez ekkora probléma.
-
válasz
üzenetére
Mivel a flash layout fix, így elvileg mindegy, hogy mit és miről flashelsz, legfeljebb az lehet akadály, hogy a lecserélendő firmware megvizsgálja az új fw header-ét, és azt mondja, hogy ő ezt nem hajlandó feltenni, de recovery módból mindenképp felmegy, az nem vizsgálja az image-t. A flash memória ugyanúgy partíciókra van osztva mint más lemezek, van az NVRAM, ahol a beállítások tárolódnak, van a CFE, ami ugye a rendszerbetöltő, és van a fennmaradó rész, ahova maga a firmware (ez a router operációs rendszere) íródik be, ennek helye is minden esetben fix, függetlenül attól, hogy milyen rendszer kerül oda beírásra.
A reset csak az NVRAM partíciót üríti, ahol a beállítások tárolódnak, annak nincs kihatása a firmware-re.
-
törölt tag
No, ez elég tégla gyanús. Se kép, se hang. Wifi nem megy, 192.168.1.1 nem elérhető.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Tulképp az nem egyértelmű számomra, hogy mi történik a reset után. Konkrétan a Tomaton nyomott reset után mehet a másik custom firm, vagy előbb vissza kéne raknom a gyárit, és arra mehet a másik custom?
Ez az instrukció:
Preparing the Router
To make sure the router accepts the new image correctly we must reset the router to its factory default state. Do not skip this step unless the router is new, fresh out of the box. -
válasz
üzenetére
Ahogyan az áram alatt lévő router esetén sem, hiszen a reset gombhoz szoftveres úton vannak funkciók hozzárendelve (a failsafe mód és az NVRAM törlés a CFE-ből, a reset pedig a firmware-ből van meghívva, legalábbis ASUS-ok esetén) így értelmetlen ott is 30mp-ig tartani, hiszen arra semmilyen trigger nincs definiálva. De legalább hangzatos...
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az áramtalanított állapotú 30 mp. értelme nekem sem világos
-
válasz
üzenetére
Semmi különös, szerintem ugyanaz mint a sima reset-nél. Én nem láttam ebben különbséget soha. Egy áramtalanított routeren nyomhatod Te a reset gombot, úgyse csinál semmit. Ha jól működik a router, akkor 3-5mp reset nyomás alatt törlődik minden beállítás, ha meg rossz a gomb, akkor nem fog fél óra alatt sem törlődni.
Ettől persze nyomhatod a 30/30/30-at, kárt nem csinálsz vele. De lehet akár 120/120/120 is ha nagyon ráérsz.

-
törölt tag
Azt írja a másik firm, hogy gyáriról 30-30-30 -as reset -tel kell kezdeni. Ez vajon a Tomatoról átállásra is vonatkozik? Mi történik, ha Tomato -n nyomok egy ilyen resetet?
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Jééé, tényleg! Működik. Köszi!
-
-
Mr Dini
addikt
válasz
üzenetére
Sorry, csak átfutni volt időm az oldalt...
Furcsa, nálam megy ilyesmi nélkül is a net... Bár én a saját fw-met (igen, azóta sem tudtam elkészíteni mindent
) használom rég óta, ott egy kicsit megbonyolítottam a dolgot, hogy megkerüljem pl a net továbbítás tiltását néhány SIM kártya esetén, meg, hogy növeljem a sebességet.Meg tudnál dobni azzal a pár kimenettel, amit kértem annó? Hátha nem is kell az sd3 hozzá...
Openwrt amúgy van Szerinted Mipsel-re is?
Ui.: a port forward alap minden fw-ben, ha mást nem, akkor minimum egy konzolos iptables. De gondolom a linkelt fw is tartalmazza.
-
törölt tag
válasz
Mr Dini
üzenetére
Olvastad, amit linkeltem? Nekem is 192.168.8.1 -en van a modem, és pont a Huawei -re írják az átírás szükségességét:
When using this type of modem you must be aware of the IP address that you use to access the modem using the web browser. On ZTE host-less modems this address is 198.168.0.1, while Huawei Hilink modems use 192.168.8.1.
This can cause a problem if the router uses the same IP address or subnet as the modem does. By default a ROOter uses 192.168.1.1 to access the router's web interface and a conflict will happen if you are using a Hilink host-less modem.
The way to avoid this is to change the IP address of the router. In the router web interface go to Network -> Interfaces and click on the Edit button for the LAN. Change the IPv4 address to 192.168.100.1 and then click on Save & Apply. You will have to manually change the IP address to 192.168.100.1 in the web browser in order to get back to the router's web interface.
By giving the router a different subnet than the modem the router will work correctly and data will flow properly from the client devices to the internet. ZTE host-less modems are already using a different subset so this change is needed only for Huawei Hilink modems.
You can then access the modem's web interface using the same IP address as you would when it was plugged into a computer.Ez sztem a Tomatora is érvényes kéne legyen.
Mi volt a Te megoldásod? Nem valami külön csomag a modem mikroSD -jére? Ez viszont benne lenne a 8MB -os flash memóriában. Nekem elég összeszedettnek tűnik a webes felületük, és a Whirpool fórum sem ismeretlen. A firm alapja, az Open WRT sem egy noname. Egy dolgot nem találok a weboldalon. A portforwardingot.
-
Mr Dini
addikt
válasz
üzenetére
Szia!
Úgy gondolom, ez huaweinél nem szükséges lépés, mivel az én stickem pl az 192.168.8.1-en elérhető. Persze a VPN miatt jó, ha átteszed a DHCP tartományt (már ha óhajtassz ilyesmit).
Egyébként ennyire félsz az én megoldásaimtól, hogy inkább valami noname projektet tennél fel a routerre?

-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Sajnos?
Örülj neki! Hidd el, hogy én is kihagynám! -
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi! Bent vagyok!
Azért próbálkozom, mert a 132 -es build changelog -jában szerepel a Huawei CDC-Ethernet módú kapcsolódás javítása. Ha esetleg működik, akkor lehet, hogy Tomatoban is át kéne állítanom a router IP -t 192.168.1.1 -ről, 192.168.100.1 -re?
LINK -
-
törölt tag
Gondoltam, teszek még egy utolsó kísérletet egy friss Tomatoval. A 130 -asom beállításait lementettem, majd NVRAM törlés opcióval frissítettem 132 -re. Azóta nem enged be a router. Mit kéne beírnom user/pass -nak?
-
válasz
kraftwerkfan
üzenetére
Szia!
Mivel az említett router Atheros chipset-es, így arra nincs Tomato.
-
kraftwerkfan
tag
Sziasztok!
Adott egy WRT160NL router. DD-WRT-vel kisérleteztem, de nem tudtam rávarázsolni a torrent klienst. Tomatoeknál nincs olyan firmware, amibe már benne leend? -
törölt tag
A Hi-Linkes e3372 modememhez találtam egy lehetséges megoldást, így most kénytelen vagyok "hűtlenkedni" (Linksys E3000). Milyen óvintézkedéseket javasoltok, hogy ne gyártsak téglát?
-
tjsz
Topikgazda
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi az infót!

-
Mr Dini
addikt
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Én arra voltam kíváncsi, hogy ha a cube össze van kötve a routereddel és a routerre kötsz rá ethernettel egy gépet, akkor milyen a sebesség. És akkor kizárható lenne az interferencia. Tudom, hogy írtad, hogy nincsen, de jobb a biztos!

-
-
Tav-Csoves
őstag
Tehát amikor az Asus-od mint AP működött, akkor is leesett a sebesség?
Igen
Hogy volt rákötve a számítógéped? Kábelen vagy wifin keresztül?
Wifin próbáltam. Kábellel csak a routert, és a cube-ot kötöttem össze, illetve még egyszer kipróbáltam kábellel a cube és a pc között. - az ugye bár rendesen ment, mert a routeren nem ment át adat. -
Minden gondom megoldódott, köszönhetően

Intruder2k5-nak

-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Küldök privát.
-
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A WinSCP-vel most meg nem tudok belépni a routerbe.

Mindent így csinálok[link]Feladom.

Már több napja nem tudom beállítani, mindig jön valami. -
Próbáld meg entware binárisokkal!
1. Letöltöd innen a transmission csomagokat.
2. Átnevezed a kiterjesztésüket tar.gz-re.
3. Kimásolod belőle a binárisokat a router /jffs/transmission mappájába.
4. Adsz nekik futtatási jogot: chmod +x /jffs/transmission/*
5. A Transmission binary path értékét átállítod /jffs/transmission-re. -
-
tjsz
Topikgazda
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Tehát amikor az Asus-od mint AP működött, akkor is leesett a sebesség? Hogy volt rákötve a számítógéped? Kábelen vagy wifin keresztül?
-
Valamiért nem érem el wan oldalról távolról Ftp- a hdd- t.
DDNS be van állítva, FTP-n az elérés engedélyezve. -
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Rendben köszönöm
Torrentre visszatérve, az állapot seed ugyan, de mikor megállítom, majd újra indítom egyből van feltöltési sebesség. -
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem állítottam be arányt.
Más: ext3-ra formáztam a HDD-t majd felcsatoltam a routerra, ellenben ezt elfelejtettem:
hozzunk is létre gyorsan 3 particiót, amiből az első a programoké lesz, a második swap területként a szűkös memóriát fogja kiegészíteni, a harmadikat pedig kinevezzük adat particiónak.Formázzam meg újra és csináljam meg a fentieket?
-
-
És egy remélem utolsó probléma:
A torrent letöltése után a feltöltés egy idő után megáll vagy egyszerűen el sem indul.
A torrent szüneteltetése és újra indítása után megy egy darabig, majd újra kezdődik mindez előröl.
Ez igaz volt a pendrive-ra és most igaz a csatolt HDD-re is, Rutorrentnél és Transmission-nál is ezt vettem észre.
Volt már ilyen gondja valakinek? -
Felcsatoltam az új HDD-t a pendrive helyett.
De a Rutorrent nem megy.
Ha Nvram törlést csinálok akkor az minden visszaállít a Tomato-n alaphelyzetbe és tiszta lappal indulhatok? -
tjsz
Topikgazda
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Ha az Asus-od AP-ként működik és NEM router-ként, akkor szerintem nincs korlát.
Tehát úgy gondoltam, hogy
- a cube-n beállítod a 192.168.1.1-es címet
- a cube-n letiltod a wifi-t
- a cube-n engedélyezed a DHCP-t
- az Asus-on beállítasz egy 192.168.1.2-es címet
- az Asus-on engedélyezed a wifi-t
- az Asus-on tiltod a DHCP-t
- az Asus egyik LAN portjába kötöd a cube-ból kijövő kábeltSzerintem így nem lesz korlát.
-
Mr Dini
addikt
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Ha a Tomato-s routeredre kötsz rá egy PC-t kábelen és küldessz neki egy speedtestet, akkor is ennyi lesz a sebesség?
Nem elképzelhetetlen a szolgáltatói korlátozás sem, a cube-t Te vetted, vagy ők adták?
-
Tav-Csoves
őstag
Nem nagyon van benne ilyen.
Továbbá azaz érdekes, hogy ha mind a kettő - cube, és router - eszköznek aktív a wifi-je, és visszaváltok a cube-ra, akkor simán jön a 30 Mbit/s. Tehát a szűk keresztmetszet a router... :S Ebből nekem az jön le, hogy a szolgáltató nem korlátoz, a korlát a routerben van.
viszont nagyon jó lenne megoldani...
-
Hát a Rutorrent letérdeltette a Routert, 100%-on pörög a proci egy torrent letöltésének megkezdésekor.
Vissza kell tennem a Transmission-t.
Ott nem volt ilyen probléma. -
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Megoldódott.
Köszönöm! -
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm!
-
válasz
üzenetére
Nekem ez mérhetően, érezhetően gyorsított az USB átviteli sebességen. Bár nem ismerem mélyrehatóan a filerendszerek működését, de gondolom ez így már lényegében azonos az ext2-vel. Ugyebár ha ext3-mat ext2-ként mountolsz, akkor is annyi történik, hogy nem naplóz. Tudtommal...
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Hogy kell kikapcsolni EXT3 -on (vagy EXT4 -en) a naplózást?
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm.
A net use parancs kiadása után jelenleg a Totalcommanderben szépen megjelent egy y: meghajtó.
Ez csak ugye így a saját hálózaton működik?
Mondjuk elviszem a laptopot egy másik wifi-re akkor már külön FTP kapcsolatot kell létesítenem DDNS-en keresztül ha jól gondolom.A másik pedig hogy a Samba file sharing mire is való pontosan? Jobb/rosszab az FTP-nél?
-
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ja igen azzal lesz majd egy kis szívás.
Létrehozhatok ott akár Letöltések nevű mappát is, vagy Download mappát is a transmission helyett?Szerk: illetve majd a routertban a file system suppot-ban ki is kapcsolhatom az NTFS, FAT pipákat?
-
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A HDD bent van a munkahelyemen, holnap hozom haza.
Hogy holnap az asszony ne adja be a válópert, és gyorsan rugalmasan fel tudjam csatolni a HDD-t ahhoz:
kikapcsolom a routert
leválasztom a pendrive-ot,
felteszem rá a ext3, vagy ext4?- re formázott HDD-t
Router bekapcsolom, és akkor felcsatolja automatikusan és mehet minden mint a pendrive esetében? -
A pendrive iszonyatos módon fel tudja zabálni a SoC erőforrásokat torrentezés közben, nem több szálas írásra / olvasásra van kitalálva. Én is ext filerendszert javaslok rá, de lehetőleg naplózás nélkül, mert ez még további terhelést jelent. Pendrive esetén a slotok maximális számát 5 köré kellene csökkenteni transmission-ben. Viszont ha holnap jön a HDD, akkor ezzel már kár küzdeni.
-
A Victek mod volt hasonló, de már jó ideje nincs külön kiadás belőle, Victek is betársult Shibby mellé, és egy fw-be integrálják a munkáikat. TomatoUSB-vel ugyanez a helyzet. Persze nem mondom, ha esetleg Shibby bedobná a törölközőt akkor nem folytatná valaki a projektet, de most nem tudok létező alternatíváról.
-
tjsz
Topikgazda
válasz
szőr Artúr
üzenetére
Meg mondom őszintén, nem tudom mi van az openwrt-vel!
-
tjsz
Topikgazda
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Igazándiból tökmind1, hogy wifi-n vagy kábelen keresztül kötöd össze az Asus-t és a cube-t. Hálózati szempontból az a lényeg, hogy az Asus-t mint AP-t használod (de erre igazán a cube is alkalmas) vagy az Asus-t mint router-t használod. IP szinten pl. a TTL-ből látja a szolgáltató, hogy a cube előtt van újabb eszköz (ami router-ként funkcionál) vagy sem. Ha van újabb eszköz, akkor csökkenti a sávszélt és kész. Nincs a cube-s előfizetői szerződésedben valami ilyesmi korlátozás?
-
Tav-Csoves
őstag
Mr Dini: QoS, stb nem aktív a routeren? Ez kábeles, vagy wifis sebesség?
QoS intaktív. Hát a mért adatok wifisek. Többieknek is Wifin osztanám meg. Csatornaválasztást ellenőrizve, interferálódás kizárva.
tjsz:
Akkor ez viszont szolgáltatói korlátozás lesz. Vod(k)afone?
Most hogy így Mr Dini rákérdezett a wifis/kábelességre, ha megpróbálnám wifin áthozni a jelet, lehet hogy a szolgáltató nem korlátozná? A cube-on egy darab LAN luk van... Abban az esetben milyen konfigurációt javasolsz, ha wifin szeretném átvinni a cube-ról a jelet? - mert akkor a szolgáltató - talán - csak sima felhasználónak vélné a routert.(?)
A szolgáltató az osztrák A1 Austria Telekom. Bécsből írok.
Miért nem ARM-t használsz? Vagy ez az Asus nem ARM-es?
a groov.pl router listában K26RT-N-es a router
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És nem kárörvendek, remélem sikerül a problémád megoldani,de ritka jó a fogalmazásod
alatt működik, megy linux alatt is. Pl Ubuntu-n így lehet egy alap tftp megosztást gyártani:
). Hidd el, hasznos, mert manapság rengeteg a linux/freebsd alapú rendszer, hasonló parancsokkal. Bár ezt Neked nem kell nagyon magyarázni a miniPC-k és egyéb droid világból...