- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TommyS_27 #24156 üzenetére
Nagyon jo eddig a pts
Pve teruletre szerintem nagyon jo a 3 vegso + 3 firecrest. De a 2 vegso + 4 firecrest is.
2db tuzes turret vicces lesz pvpnel is... Biztos, hogy 2 vegsoben fognak mostmar sokan rohangalni. Sticky nem capel 250-nel, igy biztos, hogy epitheto megint 1 hit nuclear sticky.
Amivel tuti kezdeni kell valamit : dps ulti. M249-el meg az ultival 6 mobot, koztuk a bosst szedtem ki veremnel 1 tarral ( 200 loszer ).
Ez igy nem jo...Meg a vegen a srac. 4-onket, meg 2 masik playert szedett ki 1 perc alatt. Tehat cheater lesz
-
Madoc
veterán
válasz
TommyS_27 #24147 üzenetére
Persze meg is tettem, csak nem ez a lényeg. Hanem az egyoldalúság.Teszemfel exhasra játsza a játékot 50000 ember abbol mondjuk 10000 pc-s és "public" tesztre azt a kis százalékot hívják és kérik ki a véleményét. Érted public tehát mindenki számára elérhető.
A számokról fogalmam nincs mi mennyi csak példának hoztam fel de ha valaki pontosat tud, engem érdekelne.
-
Dani79
tag
válasz
TommyS_27 #24106 üzenetére
Gépkarabély is vicc most, mert egy SCAR/ACR akkorát rúg vissza mint egy légvédelmi ágyú...nincs az a stabilitás ami célra tartaná, viszont ha betalál a golyó akkor képes 1-2 lövéssel lekapni a páncélt.
Meg engem idegesít hogy egyes gépkarabélyoknál csak rövid(3-as) sorozatokat lehet lőni. ebből kb a 3. golyó marsot találja el. -
válasz
TommyS_27 #23961 üzenetére
Hú, köszi, akkor már csak azt mondd meg mire konvertálod (mik a beállítások)
Mert nekem a nyersen kiváló minőségű Shadowplay videót úgy szarrá tömöríti a youtube, hogy sírok néha. Vagy lehet az a baj, hogy nem 1080p-ben, hanem natív felbontáson (2048x1152) veszem fel? Hm.
-
Garsza
veterán
válasz
TommyS_27 #23908 üzenetére
Miután elmentettek toltam egy lexingtont kihíváson 2 randommal. Ott is folyamatosan potyogtak a 204 itemek. Kb. 10 item esett még végigtoltuk. És valóban minden item teljesen más mint eddig volt. Ami érdekes hogy 6900 páncélértéknél is csak 36% sebzéselnyelésem van.
-
-
válasz
TommyS_27 #23838 üzenetére
Hát speciel engem ennyi játék után (megnéztem még jobban, a steam és a raptr szerint nem 400 hanem 500 órám van már benne) egyre kevésbé motivál, hogy jobb legyek mert nincs igazából sikerélmény mert az rng-vel kell küzdenem az meg folyton kicseszik velem és hulladékot dob már ha dob egyáltalán valamit...
Amúgy meg örülök az 1.4-nek mert egyelőre úgy néz ki, hogy megszűnik a brutális power gap a gearek között. Viszont az, hogy a 0-ról kell újrakezdeni az erős költői túlzás mert a mostani OP set-ek továbbra is jók lesznek, csak nem lesznek nagyságrendileg jobbak mint a többi és több variáció is életképes lehet majd.
-
PETEE78
senior tag
válasz
TommyS_27 #23653 üzenetére
Igaz, elektronikára ad. :/
arnikusz: már rolloltam és lezárta a többit, de a critet nem adta be
szóval akkor még ez beszerzős
Hülyén gondolom, hogy jó volna valami opció, hogy bizonyos ( akár jó sok) pénzért, jó volna, ha fel lehetne oldani a rollolások lezárását és mondjuk akkor visszaállítana mindent az eredeti értékekre? Aztán lehetne újra kalibrálni... Mert ez így így drága mulatság, kukázhatom amit elbaltázok..
Perszer jövök szívesen DZ-be. Az egy rugó killemel majd csatlakozok, aztán majd jól megkérdezem mit és hogy... mert még vannak sötét foltok a gearelésben (is)
-
arnikusz
veterán
válasz
TommyS_27 #23443 üzenetére
Még én is aki magam gyengus vagyok PVP-re szívesen megyek DZ-be, mert ami van tényleg uncsi most.
Players a brutal torkolatfék, hogy vált be?
Van most egy torkolatfékterv a csomopontnál megveszem, úgysincs semmi jó PxC-ért.
A460 PxC-ért ugyanott a teljesítmény mód. pedig ratyi eddig semmi jót nem tudtam készíteni, azt felesleges megvenni.Sniper köszi akkor a következőt meghagyom.
Csak azért kérdeztem, mert láttam egy videot ahol a kis kínai falcon heroicot egyedül Sentry/ M1A/ACR-el tolta.
-
törölt tag
válasz
TommyS_27 #23239 üzenetére
A deadeye-t ki kellene venni a játékból mert ez nem pvp így. A valóságban közelről semmi esélyed nem lenne egy bazinagy mesterlövészpuskával smg ellen. A másik meg a smart cover. Könyörgöm vegyék már ki a játékból. Ma úgy néz ki egy 4 vs 4 pvp csata, hogy egymástól 15-20 méterre lerakják a smart covert és csattognak a csipával.
Az ilyen pvp-től nekem hánynom kell.
-
arnikusz
veterán
válasz
TommyS_27 #23083 üzenetére
Oda mostanában ( jó múlt hét óta járok újra DZ-be) még nem merészkedek egyedül, korábban bal oldalt fent a metro és a platós kocsin lévő bracket volt a kedvenc helyem. DZ1-4 ben zöld csomagból akkor nem eshet 268-as, mert lehet azért kergettek, hogy felkaptam olyat is ami az övék volt, vagy csak azért mert mi voltunk ott még.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest