- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomace91
senior tag
válasz
johndoo1000 #23784 üzenetére
Legjobb a supply drop szedése közbeni DELTA mert ugye azt mindenki szereti én ma nagyon jóban voltam vele....
-
Tomace91
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #23771 üzenetére
Akkor velem sincs mivel én alapítottam NLT-t Gulya meg Justmeee később lett invitálva.
-
Tomace91
senior tag
válasz
#35434496 #23768 üzenetére
Egyszerű mert akikkel játszok úgy kezdődik a neve, hogy "NLT-". De ezt a videót látva amit sniper felrakott, tudtam eddig is, hogy a doki kamugép a hard-dal együtt, mert uszítva lettünk, hogy menjünk velük és a snipert meg a Tommyt meg a gplayers-t lőjük le mivel ok nélkül lelőtték őket, én mondtam, hogy ahogy ismerem őket ez nekem nem tiszta, közöltem is most egyik társammal, hogy nem fogok velük játszani, csak ha nagyon muszáj. Szánalmas amit művelnek...
Társam nem haragszik, mert ő nem olyan típus sokkal intelligensebb ennél, és szerintem felfogta, hogy ez nem ő rá irányult, hanem inkább dokira csak miss volt.
-
Tomace91
senior tag
válasz
#35434496 #23765 üzenetére
Ne érts félre, nem őt védem, hanem a társaimat, pl azt aki mondta nekem hogy ne lőjelek téged, te meg hátba lőtted és megtapsoltad, ha annyira védeném nem mondanám, hogy nyugodtan lődd le amikor velünk és rogue csak a többieket ne bántsd akik nem "bántanak" és nem is fognak, kivéve ha folytatod amit csináltál.
-
Tomace91
senior tag
válasz
#35434496 #23759 üzenetére
Megy ám itt nagyon a szervezkedés, de valamelyik nap is, simán összetudtunk dolgozni a Tommyval is úgy hogy ott volt velünk a doki, egyik társam rogue volt mi körbeálltuk csomóan roguek lettek mi leszedtük őket meg a Tommy is lőtte őket, aztán jött velünk tovább, dokival a legtöbb gond akkor van, ha egyedül van a Hard-dal mert tipikusan az az eset, hogy egymásra talált a két agyhalott és nincs senki aki visszafogná őket...
-
Tomace91
senior tag
válasz
#35434496 #23757 üzenetére
Nem csodálom, hogy utáljátok a dokit meg a hardot, szoktak velünk jönni még egész sokszor is, de ha velünk vannak legalább nem olyan agyhalott mert, én is meg a társam is szarrá oltjuk a fejét amikor pl iTommy5t akarták lőni és mondjuk neki hogy akkor léphet a gecibe mind a 2, persze előfordult nekem is hogy nagy harcban voltunk és ott volt tommy is és segített nekünk és véletlen leküldtem de amint láttam bocsánatot kértem és mondta is hogy rendben van, viszont te is voltál már büdös gyökér, mikor manhuntok voltunk persze velünk volt a doki de akkor csak egyedül mi 3-an NLT-sek köztük JustMEee aki ha jól tudom elvileg nincs rosszban sniperrel sem, te megjöttél mondták is nekem hogy ne lőjjelek titeket mert Tommyval vagytok én meg nem játszottam magyarokkal igazán így nem ismerhettelek, de te csak jöttél és nem a dokit lőtted hátba hanem az én társamat és kezdtél el tapsolni és az ilyen nem véletlen, persze hogy nyílik a bicska nálam is de még ígysem lőttelek le, engem az sem érdekel ha találkozunk, és - megnéztem itt a videókat- manhuntok vagyunk és kiszeditek dokit mikor velünk van, mert teljesen jogosnak is tartom, de azért nem kell az egész groupot f@szkalapnak nézni miatta. Én mindig 6-ban játszok szinte a társaimmal ritkán megyünk le, de tegnap is Tommyék voltak fent ha jól emlékszem persze doki már ment volna meg a Hard is de szépen megmondtuk nekik hogy nem most akkor lemegyünk mi, mert felesleges magyarnak - magyar ellen harcolni, kivéve ha valaki olyat csinál mint ők a videóban vagy esetleg te...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest