- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Tomace91 #23769 üzenetére
Ti korrekt srácok vagytok, ez kiderült a múltkor is. Segítettem is ahogy tudtam. Még mondtad is: de jó fej vagyok, hogy odaállok én is eléd. Azért mert ott volt ez a két agyhalott nem kezdtem el lőni egyikőtöket sem, őket sem. G is biztos véletlen csinálta. A Gulya is mindig mondta, hogy héhé magyarok ne lőjjétek minket mert jó arcok vagyunk stb. Csak azt nem értem, hogy bírjátok ki ezt a két iq negatív embert.
Az ok nélkül lelövésről: Mengele szokásos kinek a pöpije nagyobb stílusban 1v1-et akart. Én meg mondtam, hogy oké megyek vele. Aztán 1* nekem beragadt a játék és nem tudtam lőni ezért lelőtt. Aztán lelőttem mert átugrott neki másik monitorra.
Harmadjára meg kettőt lőttem és feküdt mint egy zsák krupmli. Aztán ment a puncsolás, hogy húú baszó stb...
utána megjött Hard és vele együtt Mengele hangja is. A többit láttátok a videóban. Eddig megfértem velük de ezek után... -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Tomace91 #23769 üzenetére
Múltkor pont ez ment,láttam hogy jön egy négyes rugó banda de észrevettem hogy Gulyáék azok,csak odamentem köszönni,jön mengele lelő a g*ciben meg elmond minden szemétnek. Gulyáék hiába mondták neki hogy magyarra nem lövünk meg hogy ismerjük egymást. Nekem NLT-sekkel nincs gondom,JustMeee és Gulya is beszokott behívni sárkányfarmra vagy dz-be.
-
törölt tag
válasz
Tomace91 #23761 üzenetére
Valószínűleg még nem ismertelek titeket azért fordulhatott elő. Elnézést kérek érte így utólag.
Viszont ne hasonlíts már légyszíves a 0 iq-val rendelkező mengele és hard pároshoz köszi.
Leírom még 1x NEM LŐVÖK MAGYAROKAT HA TUDOM, HOGY MAGYAROK!!!Ami mengele és hardot illeti a tegnapi nap után úgy kb mindenk ràjuk fog lőni mindenhol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest