-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunbeast87
senior tag
Ezt nem hagyhatom ki, de neked, mint topikgazdának is volt ilyen a nem is olyan régi hozzászólások között.
Más: Survival módot ezidáig egyszer sikerült "végigvinni", de ott is csak a kimentési pontra mentem már, mikor lehívták a helikoptert. Adódnak még nehézségek benne, de most már egyre többször jutok el DZ-be normális felszereléssel és fullos készletekkel.
1, Van valami bevett módszer, hogy milyen képességeket érdemes lekraftolni? (sentry, heal station stb.)
2, Mik ezek a Hunterek pontosan? (mint írtam, eddig egyszer jutottam ki, akkor már másik két ember várta a helit.)
3, Érdemes DZ-n kívül kicsit kószálni és ott kicsit feltankolni alapanyagból, vagy DZ-n belül is sok lesz?
4, Hunter akkor is jön, ha már volt kimenekítés egy adott helyen és újra kérnek ugyanoda? -
Garsza
veterán
-
Anonymus23
veterán
Van egy elég komoly hullám, akik most vették meg a játékot (én magam játszottam az elmúlt napokban 4-5 friss "hússal"), és ha nincs segítség, akkor ez a játék elég komplikált tud lenni...
Az, hogy te, ti és mi már régóta itt vagyunk, és sok mindent megéltünk együtt, azért nagyon jól tudom, hogy azoktól nagyon sok segítséget kaptunk, akiktől mostanság csak poén, vagy trollkodás jön, meg kb annyi, hogy izzadjál te is (ami részben igaz, de nem feltétlenül a nulláról).És mivel te mondtad, hogy ez egy közösségi fórum, ezért ebből a szempontból ami igazán sokat ér, az a másik segítése. Persze van, akin nem lehet, meg vannak, akik olyanok mint egy baba, hogy csak ordítanak, és a pelenkába megy minden, és nem értik a helyzetet, de minden kell azonnal, de sokan vannak, akik amúgy normálisak, de ez a játék az egyszerűsége mellett (mész-lősz-lootolsz) eléggé komplex is.
Közösségi szempontból merőben más megítélés alá esik egy játékos, független attól, hogy amúgy pro vagy noob, vagy a kettő között.Én még mindig nagyra becsülöm azokat, akik hajlandóak értékes infókat megosztani screennel együtt (neveket most nem írnék, nehoyg kihagyjak valakit), és kiadnak olyan ötleteket, amivel a másikon (régi vagy új tökmindegy) tudnak segíteni. Ez (mármint az én becsülésem) sokat nem ér, boltban sem adnak érte semmit, de gondolom neked is számít, hogy elismerik-e a munkádat/segítségedet avagy sem. A másik meg, összerakni egy szettet, amit a másik betesz mint screen, az jelenleg amúgy is varázslat, nekem 1.5-ben pl olyan Alpha hátizsák, amit érdemes lett volna akárcsak 1x is rollolni, nem esett, de Alpha is kb 0,01%-ban esik a többi loothoz képest.
Nem az infón fog múlni, hogy mennyi jó gearrel rendelkező játékos fog a DZ-ben szaladgálni, hanem, hogy hova csavarják a loot esélyt Ubiéknál... -
arnikusz
veterán
Csak poén.
De trollkodni jó.
De nehogy megvezessük az újoncokat.Komolyra fordítva a szót, úgy látom a Survivalban az lett a módi megvárják míg hívod a helit és leölöd a Huntereket, vagy leszeded őket és ha közben fekszel biztos nem szednek fel, ha nem begyűjtik a lootot és felszálltak a helit.
Na ès ezek békazabáló franciák voltak.
Elsődleges a heal láda csapattársé legalább 3 szor felszedett.Versenyfutásban a helicrashoz és nevezetes ponthoz ott vannak jó cuccok.
DZ-be 2 körül bemenni, mert akkor DZ 4 körül rakja a vírust.
Este megint megyek egy kör kell a heti 20 ezerhez.
Ja az szimpatikus, hogy ad xp- még ládát ha meghalsz is. -
Hunbeast87
senior tag
-
vaakuum
addikt
A cheatereket mikor szokták kidobálni? Vagy nem nézik itt sem a videókat és a jelentéseket, ahogy az manapság [sajnos máshol is előfordul]?
-
Annyit hozzátennék, mivel a játékosok egy része új és nem biztos, hogy követte eddig a topikot: ők azok, akikkel _nem érdemes_ játszani, mert vagy csalók, vagy folyamatosan káromkodnak, egyéb politikai, vallási nézeteket khm... gyakorolnak vagy csak szimplán nem fogod élvezni velük a játékot, mert úgy viselkednek (pl. kidobnak a csapatból, hátbalőnek, stb). Mindez többnyire DZ/PvP területre vonatkozik, szóval aki PvE-zik, nagy valószínűséggel nem is fog ezekkel a nevekkel találkozni.
A lista természetesen szubjektív - és itt nem akarok senkit sem védeni vagy támogatni -, mindenki azzal játszik, akivel akar, de itt a topikban kerüljétek az anyázásokat és annak durvább formáit.
-
arnikusz
veterán
Hátha otthon lenne az emberfia, de dolgozni köll.
Komolyra fordítva a szót.
A heti HVT-ket csináljátok meg hétvégén tényleg nagy a looteső.
Survivalt sikeresen teljesítő Játékostársainktól pedig kérünk infókat.
Ha már megvan csak illene megcsinálni a heti jutalomért, meg egy Urban MDR is elfér a stashban és Barret mellényt is adhat.Köszönöm.
-
arnikusz
veterán
3. túsz elvisz kb. 30 másodpercet.
Tegnap olyan randomokkal rakott össze, hogy volt egy frontline, egy support és egy sentry, még én dps 19.50 kor kezdtük 20.30-ra meg volt 5 kör.
Én a pajzsossal voltam párban és volt hogy ő Tommyval én a Famassal a két dagit a teremben úgy szedtük mintha nem is lett volna rajtuk páncél. Barret meg a lépcső első fokáig jutott.Ha azonban olyanokkal rák össze, akik nem tudják a taktikát lehet 25 perc is.
-
Anonymus23
veterán
Stim. Ami miatt azt a másikat is kérdeztem, hogy neki volt egy oldal, ahol fel voltak neki sorolva az éppen aktuális szettjei, részletesen. Ezt akartam megcsinálni.
Én mondjuk megköszönném az 1.5-öt is (tudom, hogy rohadt sok meló egyébként, az én első kezdetleges fájlom is elég sok evolúción esett át (1.3 ban vagy mikor csináltam még), mivel néha már nem tudja az ember, hogy mi is van a másik karakteren és mit lehetne még mellétenni.
-
Anonymus23
veterán
Láttam ezt 1.4-hez az összefoglalóban.
Ez a te fájlod?De volt valamikor vagy itt linkelve egy külföldi srác fájlja, amire írtam, hogy a saját adatai vannak benne és nem szerkeszthető, de te mondtad, hogy ha lementem magamnak akkor fel lehet tölteni a saját adatokkal is
Ezt most nem találom most sehol... -
sith7
félisten
Én meg 240 - ben álltam neki a tegnapi napnak és 250 lett a vége ... még kell a maszk, és a térdvédő
Valaki próbálta patch óta a clear sky - t ?
Tegnap 6-7 kört sikerült menni több csapatban is, de nem egyszer fekvés volt a vége ... kicsit állítottak a mobok - on úgy érzem -
Anonymus23
veterán
Majd ha te is megöregszel, rájössz
Jól fog még jönni a félkövér...Bár az öregedésről meg Markos-Nádas "Apuka" performance jut eszembe, amikor az öreg mondja, hogy vett óvszert, de nem jó, vissza fogja vinni boltba, hogy cseréljék ki, és kérdezi a fia, hogy mi a gond:
"Az, hogy középen behajlik!" -
VTom
veterán
Várjuk szeretettel, mert két deltám is olt az előbb
Egyébként egész jó cuccokat dobál, kb. két óra játék alatt 253-as vagyok, már csak egy jó elsődleges fegyver kell a 256-hoz. (nincs pxc, elvertem mindet)
Úgy vettem észre, hogy szinte minden arany cuccon van mindenféle hasznos talent, vagy ez csak nekem új?
Alig tudtam válogatni.
-
VTom
veterán
-
törölt tag
Sziasztok! Holnap csatlakozom én is a társasághoz, megérkezik a játék nekem is. Igaz lassan egy évvel a megjelenés után, de hát jobb később mint soha. Új Xbox One S tulaj vagyok. Gold tagságot már vettem ami a multiplayerhez kell. Egyedül nekiállni a játéknak van értelme? Esetleg itt van olyan aki Xboxon játszik? Melyek az alap dolgok a játékban, amiket nekem, kezdőnek tudnom kell? Köszi!
-
arnikusz
veterán
Szép napot mindenkinek!
A külön szerver nem lenne rossz megoldás.
Anonymus kolléga a Division Moderatori jelentkezése továbbításra került.Bár már sokszor megbeszéltük ezt a csaló rugó témát, mindig sajnálattal mosolygok az ilyeneken, mint a tegnap esti csalón aki annak ellenére, hogy volt 2db 4-es csapat nagyképűen ott helyezkedett a tetőn kimutatva, hogy ő akkor most mindjárt megmutatja- szegényke.
-
Snip3r_HUN
addikt
-
-
vegitossj7
addikt
Dec 6. A Loadout 1.6-ra lesz. Úgy fog működni, mint az Outfit rendszer, csak elmenthető Stash-ből is.
Persze ez még változhat, mivel még vannak gear settek, amiket ki akarnak próbálni. A Stash növelés a Loadouttal jött volna alapból amúgy, de sokan pampogtak az 1.5 tartalmán és a Survival silányságán, ezért bevetették. Erre jön majd a Dupla Xp hétvége is valamikor. Most a TTK-n és a TTBK-n dolgoznak.
-
Anonymus23
veterán
Sokra megyünk ezzel. Mit veszünk észre belőle? Kb semmit.
Lesznek akik majd nem játszanak már, max azt mondják, amit én is, hogy meguntam, nem érdekel.
Ha mondjuk kiadnának egy listát, hogy kik lettek kibannolva, na az már olyan lenne, ami talán visszariaszt pár embert, lehet néhány "prőőő" az hirtelen nem is lenne annyira "prőőő"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Asus Rog Strix gamer laptop makulátlan állapotban.
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe /MILLIÓ/
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest