- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
Ahogy elnézem, ez nem ennyire egyszerű. Ha beírod a Googlbe akkor egy csomó oldal foglalkozik ezzel, mike 20240078 és nem azt írják,hogy ne mennének a szerverek. Aztán lehet nem igaz. Nem tudom, de ahogy beírtam elég sok oldal feljött.
ui.: Kicsimix és orichalcos : Ah oké. Köszi. Szomorú, mert kb most érek rá
-
Ditoo0225
aktív tag
Igen próbáltam tegnap. Nem a képek és videók alapján döntök a vásárlásról hanem mindig is a béta alapján. De ha több videó is kijön róla ahol gyönyörű és azok után meglátsz egy ilyen grafikát..hát lényeges a különbség. Örültem volna ennek a grafikának ha most 2012.01.30 lenne. De nem az van..
Sokan sírtak mint Watch Dogsnál, hogy ha úgy fog kinézni senkinek se futna el. Ezért a bevételkieséstől félve inkább a downgradet választották pont mint a Watch Dogsnál.Erről cikk is volt valahol valamelyik külföldi fórumon. Azt is emiatt nem vettem meg és ezt is emiatt nem fogom szerintem.
-
duvi
nagyúr
Láttam az újat, de nálam most újra a régit mutatja
On:
Az eddigi tapasztalatok alapján, nálam pozitív csalódás a Division. Az utóbbi napokban/hetekben megjelent képek és infók elég ijesztőek voltak. Az is tény, hogy sokat romlott a látványvilág, ami 2013-ban igazi "hűha" faktor volt. Próbálok ettől eltekinteni és úgy kezelni, mint egy teljesen más játékot. Ha sikerül elvonatkoztatni, akkor egész hangulatos játékot kapunk, elfogadható grafikával. Viszont a béta alapján még nem tudok dönteni a vásárlásról, mivel több lényeges modult nem érünk el (pl. crafting rendszer). Megvárom a végleges megjelenést a döntéshez. -
mrgregoryan
tag
na akkor én megkérdem még 1x amit már kérdeztek, de nem volt teljesen világos!
HA Uplay-ben be van regelve már 5 DLC pakkom a game-hez, és mellé megveszem Steam-en, akkor hogyan transzferálja át a dlc cuccaimat?
mert értem, hogy össze van kötve a 2, de pl Elite dangerous esetében csak kiirja a cd kulcsot, de nem kell sehol redeem-elni.
Vagy GTA 5 esetén belül mindössze elinsitja a social-club-ot, de nem kellett bele kulcsot tenni, mert a steam intézi ezt.
Hogy lehetne steamen ezt a cuccot megvenni, úgy hogy a Uplay-en megmaradjon a cuccom, és a game-ban tudjam majd használni.,
Annyi, hogy össze lövöm a 2 accountot? (Steam+uplay)?? -
westlake
félisten
Akkor ez a része meg lett változtatva, mivel az Ubi egyik saját videójában pont azt csinálja az egyik játékos, hogy kilép a cspatból, majd legyalulja a két ex-tagot. Lehet, hogy túl aljasnak találták? Nekem még mindig az a véleményem, hogy jó volt az. Simán elképzelhető ilyen az életben is. Mennyivel jobb, hogy leader kilép, a másik két karaktert meg kivágja a program a DZ-ből, nyilván a fertőzött loot-tal együtt? Annyi a különbség, hogy nem halnak meg.
#1729: De akkor jól értjük, hogy meg lett változtatva az, amit a videóban is láthattunk?
-
ssanyesz
csendes tag
Régi videókban még azt mutogatták, hogy mielőtt befejeződött volna az extraction, gyors kilépett a csapatból, lelőtte a volt társait, és fellógatta a loot-ot a kötélre.
Szóval ilyen akkor már nem lesz?
"Ha kilépsz a csapatból és nem te voltál a leader, akkor visszatesz oda a játék, ahol a csapathoz csatlakoztál. Ha te voltál a leader, akkor a csapatoddal teszi ugyanezt."
^^ Ez meg milyen hülyeség már, a leader karakterek így jól ki tudnak szúrni a többi játékossal, ha kilépnek a csapatból akkor ezek szerint a többi játékost a fene tudja hova elportálja a játék.
-
pomk
őstag
Köszi!
A DZ-ről nekem is ez a véleményem. Bemész és kb. az agyatlanvérPistikék ledarálnak, mert ott fognak kempelni a checkpointoknál...
Dungeon-okról tudsz valamit? Korábban volt valami videó, amin lementek egy aluljáróba, vagy metróalagútba, amit ha jól emlékszem "dungeon" néven emlegettek.
Egyébként a játékban szerinted mennyi tartalom van? Lenyomod a sztorit X óra alatt, majd mit csinálsz? Mész DZ-be PvPzni?
Szintlimit van?
Maguk az ellenfelek hogy jelennek meg a városban? Vannak előre definiált helyek ahol akár egy idő után respawnolnak, vagy teljesen random az egész? Végig úgy kell menned, hogy kb minden irányba figyelsz, mert bármikor bárhonnan jöhet egy banda?
-
mrgregoryan
tag
kérdés, tudom hogy ez szubjektiv, de:
szerinted mennyire válik be sokak félelme hogy az Ubi megint el b...sza a játékélményt és amit videón látunk az nem egészen tükrözi a valót?
gondolom nem 1 játékkal nyomtad már, és pl legalábbis számomra a watchdog k nagy csalódás volt, mert egyszerűen nem elég h csúnya volt, de még halál unalmas is, és az autós részek nevetségesek. nulla fizikával. ok GTA ban sincs sok, de az legalább élvezetes nagyon is..
itt mennyire élvezted magát hogy játszol és emnnyire várod ezek alapján a full game-t?
-
pomk
őstag
Milyen platformon is játszottál? Nem emlékszem.
Szerinted PS4 a korábban általad linkelt PC képekhez képest milyen minőséget tud produkálni?Sztoriról ha lehet ne spoilerezzen senki! Köszi!
-
westlake
félisten
A 90% feletti GPU kihasználtság jó jel. Viszont az FPS-ek elég elszomorítóak. Ha ez még mindig a GTX 980 Ti-s csóka, akkor ezek az FPS-ek elég kevésnek tűnnek FHD felbontás mellett. Persze az is igaz, hogy minden más maximumon van. Gondolom megint lesz néhány olyan beállítás, ami drasztikusan csökkenti a sebességet. Viszont ebből kiindulva a 4K megint csak nem single card móka lesz. Persze, ezen talán meg sem szabadna lepődni. A képek viszont valóban szépek. Meglátjuk milyen lesz mozgás közben.
-
westlake
félisten
Végül is, van értelme. Béta kulcsokon is keresnek, majd open lesz az egész.
#1483: Eleve nem sok értelme van a zárt bétának. Vagyis van, de az egyértelműen a profitról szól. Nyilván az lenne a cél, hogy minél többen játsszanak a bétával és minél inkább terheljék a szervereket.
-
westlake
félisten
Ez nem új. Ezt törölték múlt vasárnap YT-ról.
Emlékszem, mert ennél a videónál láttam, hogy leszakad az autó ajtaja, amikor kilőtte a csóka az üveget belőle. Azóta is a kedvencem.
Egyébként nem tudom mi lehet valakinek a célja azzal, ha 1280*720-ban (low) játszik valamivel és publikál arról videót.
Azt meg végképp nem értem, hogyhogy nem láttunk még 4K-s (vagy éppen 3K-s) gameplay-t. Tényleg ennyire kevés ember lenne, aki hozzáférést kapott és hajlandó videót közzétenni róla. Valószínűleg igen. -
Titanone
tag
Arra kíváncsi lennék én is, mi éri meg? Bár számomra röhejes , hogy konkrétan azt se lehet elmondani, mi mennyibe fog kerülni és mi fog megjelenni. 90 eurót nem akarok kidobni az ablakon(Gold edition).
Nem a dlckre vagyok kíváncsi , csak minél olcsóbban meg akarom úszni. Elvileg 60-70 euróból meg lehet venni alap + sp, ha jól számolok.
-
westlake
félisten
Ezt te elhiszed?
Ez konkrétan még szebb, mint a 201(E)3-as videó.Nekem mindkét kép rettentően beállítottnak tűnik, ráadásul semmi gamplay infó nincs a képeken. Ki lehet teljesen kapcsolni az infó rész?
#1079: Annyira azért nem vagyok benne a témában, hogy bármire is esküdhessek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest