- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
xyvalaki #43096 üzenetére
Mármint? Nem értem a kérdésed.
Ezt írtam kicsit kibontva:
Ha azt meg tudják csinálni, hogy bármikor belépsz és bárhonnan a DZ-be, és azonnal ott vannak, akkor ehhez belső kapcsolat kell, aki látja a kapcsolódásod.
Én mondjuk feltenném youtubre ebből a bővített szívatásból, és valahogy elérni, hogy felfigyeljenek rá, az összes widdz videót telespammelném vele az biztos.Az már egy másik dolog, hogy az ilyen emberek mennyire szánalmas kis csökevények, ha ebben lelik a kedvüket.
-
Anonymus23
veterán
válasz
xyvalaki #43078 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy pl a kill-t a csapatban 1 személynek adja be, akinek végül is az utolsó lövést beadja.
Pl tipikusan látszik ez azoknál a tálenteknél, amik ugye killre aktiválódnak.
A másik meg, hogy ha valaki sokat molyol menüben/pörgetéssel/craftolással az sok negatív időt elvesz.
Vagy van olyan őrült, hogy excelben vezeti az összes cuccátMásrészt egy randomokkal való küldetésnél nem fogok nick után keresgetni, hogy milyen statjai vannak.
Kb max 2 perc alatt lejön, hogy milyenek, ha rushol, akkor van-e DPS-e és tudja közben magát healelni, ha kempel, akkor mennyire figyel a többire stb.Mi lett a Cleanfighterrel?
(#43079) flash-
Működik, PvE (főleg küldetés, ahol sok a páncélos) ez sokkal jobb mint pl akár a 4% (maszk) 6% (kesztyű) CHC. Ha van egy magas elektronikás a csapatban, már vissza is jött, meg többször írtuk már, hogy leginkább a páncélt nehez lebontani a mobokról, a normál HP nagyságrendekkel kevesebb nekik. -
arnikusz
veterán
válasz
xyvalaki #43047 üzenetére
Nyisd meg a commendationt ott falcon, közgyűlés, orosz követség, pályaudvar, alagút az LMB- s küldik. Fekvés nélkül, heal skill nélkül, gránáttal, hosszútávról irtsd az LMB- az a lényeg.
Most olvastam, hogy a GE eseményádákból elméletileg a 3 új CF esik sentry, reclaimer, striker.
-
arnikusz
veterán
válasz
xyvalaki #43045 üzenetére
Felkészültem a jelenlegi alton 6 szettel és a terv, hogy mind a 19 commendation meglegyen, ha hullik majd az újakból szépen megy a stashba és az event után pakolgatom őket.
Most hétvégén teszteltem őket ma pl. AR gyilok ment 8900 ról indultam és meg lett a 10 ezer.
Este egy kis DZ landmark farm ma és holnap LMG-vel. -
ULPIUS
őstag
válasz
xyvalaki #42668 üzenetére
Leugras: engem csak az zavar, h kisebb padkak esetben is gombot kell nyomni, nem enged "lefutni" rajta, meg ha sebzodne is a karakter a magassag miatt, azt hagy dontsem mar el en, h erdekel e vagy sem az adott helyzetben, igy viszont nagyon lassitja a jatekmenetet. Auto parkour-el ugyanolyan lassu csak akkor magatol vegzi el. ( a kocsikra feljutas alatt is lemegy a nap)
Letra: ha ilyen realisan lassan maszik, akkor dogoljon is meg egy golyotol mindeki stb, tavol all ez a jatek a realitastol, igy a letra animacio realitasa pedig megintcsak egy plusz lassito jatekelem sztem.#5150head: nem kerdojeleztem meg a fedezekrendszer fontossagat, csak arra gondoltam, h ugyanolyan mint pl a watchdogs, es sok mas jatek es nekem kicsit uncsi/zavaro ez, igaz en igazabol fps fan vgyok, nem szeretem a kotott mozgast, ezert is zavar a letra, maszas stb.
Zombi-virus viszonyat pedig csak azert hianyolom, mert ez nem izgi, h virus van de megsincs semmi extra happening csak romos a varos es lovoldozni kell sima emberekre. Persze zombis jatekokkal is dunat lehetne rekeszteni, ez nem is kerdes, tovabba tudom, h a tom clancy nem ilyen vilagra epul. -
Anonymus23
veterán
válasz
xyvalaki #42668 üzenetére
Lehet feeling, de SHIFT-el felfelé is gyorsabban megy a létrán?!
Jó pár embert be szoktam előzni, de lehet csak a szerver szinkronizál.Az FPS meg felbontás függő is, az sem mindegy, hogy milyen felbontás mellett van 30-40, vagy ~90 FPS.
Pl PUBG nekem 50-70 FPS, pedig az grafikailag kicsit alatta van ennek.
Mondjuk Division után/mellett annak katasztrófa a parkour.
Ez a része kifejezetten tetszik a Divisionben.Leugrás: Nekem úgy rémlik, hogy kisebb helyekről, vagy ahol köztes láda/másik tető van nem kell külön gomb.
De be lehet kapcsolni az auto parkourt, akkor "magától" megy fel és ugrik le mindenhonnan. -
Anonymus23
veterán
válasz
xyvalaki #42627 üzenetére
A 95%-t T5-ben csináltam meg én is, (már ami készen van, és ahol számít).
Nem a kulcstöredékért, azt pl a bossok, HVT sokkal többet dob. Számomra volt benne olyan (meg még van is) ami azért tetszik, mivel más gondolkodást és játékstílust igényel még mint ahogy sokan tolják. Pl a hibátlan küldetések. Pl a Time Squaret ketten megcsináltuk Legendáson, de nem adta be, nincs odaírva, de lehet csak kell hozzá a 4 ember.Ja, hogy nekem se lesz meg az összes, van egy csomó (pl LS) ami nagyon hidegen hagy
-
Anonymus23
veterán
-
Lifer092
senior tag
válasz
xyvalaki #41756 üzenetére
PvP szempontból ez a játék már nem is lesz másabb soha....
Nagy nehezen rászántam magam az LS megvásárlására is, de kár volt, ahogy gondoltam....Nagy ritkán megyek 1-2 kört, max kettőt. Idáig minden körben halhatatlanok, seekeresek (még 1.7 előtt), DeadEye fanatikok voltak. Az volt a legélvezetesebb mikor a rogue csapatban volt 4 DE. A chat ablakban csak ezt láttam:
AB megölt téged
AB megölt téged
AB megölt téged
AB megölt téged
AB megölt téged
AB megölt téged
AB megölt téged
AB megölt tégedtermészetesen már 200 kilométerről, és 1 találattól feküdtem overhealből... Itt meg is köszöntem az LS-t. Elég volt ennyi belőle.
Nekem nem a DE -vel van bajom mielőtt itt bárki agyonverne, csak maga ez a rendszer egy bután megalkotott dolog... szvsz.
-
Mr Chapel
tag
válasz
xyvalaki #41270 üzenetére
Olyasmire gondoltam hogy a statok fixek lennének rajta. A mostani maxok például. A rajta lévő kiegészítő tulajdonságokon lenne némi szórás. Sztem simán élhetőbb lenne ez a megoldás a jelenlegi helyett. Most kb ott tartok ha esik bármi zöld akkor szinte instant kuka. Mikor csak annyit látok hogy pl zsinórban a 3 vadász hite kesztyű esik nem sok kedvem van összehasonlítgatni egymással. Egyszerűen sztem szarul van a jatékosok felé közvetítve ez az egész. Mikor már a 20. ugyanolyan vackot szeded széjjel vhogy elvesztem az érdeklődésem. Valszeg zúztam is már be olyant is aminek esetleg jobbak voltak a statjai mint ami mondjuk már megvan. Ezért mondtam azt hogy lehetne kisebb a drop a set itemekre. Viszont jobbak lennének alapból. Így lenne súlya ha azt látom hogy hopp, mondjuk 4-5 nap múlva csilingelne a földön egy zöld. Nagyobb érdeklődést tanúsítanék hogy ránézzek. Tisztában vagyok vele hogy van különbség két azonos item között. Meg hogy sokáíg tart egy értelmeset találni. Nekem akkor is jobban tetszene az a rendszer ahogy felvázoltam.
-
arnikusz
veterán
válasz
xyvalaki #41270 üzenetére
Én akkor is kitartok a Barrett és Ferro mellett.
Érdekes, hogy estére minden gyökér csaló előmászik, délelőtt 2 szint, délután 2 szint 31-35-ig simán ment Last Standen, Este 8-9.30. csak egy állandóan ki be lépkedés a sok csaló miatt.
Nem is baj, hogy jött a vihar, holnap a hátralévő 4 szint után, már csak 2 alton kell a DZ-t megcsinálni és LS- re pedig többet nem megyek. -
-
Micsurin
nagyúr
-
Dave567
addikt
válasz
xyvalaki #41061 üzenetére
Elolvastam.
Semmibe nem kerül felülvizsgálni a dolgokat, mivel hasznuk van ebből, leszarják, mert el van adva a játék, majd úgy is jön a DIV 2, megveszik azt is.
De le is szarom, a DLC-k ért se adtam pénzt már, mert nem érdemlik meg, a DIV 2-ért se fogok, persze ha jön.
-
törölt tag
válasz
xyvalaki #41035 üzenetére
Tegnap amit felvettem videót abban már az Orosz (honfitársai) is csalózták. Pillanatok alatt lőtt le mindenkit szóval ezt nem igazán tudta megmagyarázni. Nem véletlenül a sokadik accountaj.
Végül is egyszerűbb aimbot-al játszani mint rendesen megépíteni egy jó buildet.
Nekem nem mondja senki, hogy vx + Omega hangtompítóval csípőből de akár célozva pvp-ben kitöröl pillanatok alatt egy játékost mert ilyen nincs. -
RazoR
veterán
válasz
xyvalaki #41007 üzenetére
Van benne valami, de én azoknak nézném meg a fejét akik csalást használnak és mégis alul maradnak egy jó, tisztán játszó csapat ellen! Tegnap pár ilyenre is volt példa!
Ez ilyenkor egy kis elégtétel, mert itt jön ki, hogy csalás nélül sehol nem lennének ezek a tetvek! -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
xyvalaki #40303 üzenetére
Az adept stack-eléséhez állandóan el kell nyomni a skilleket hogy meglegyen a plusz crit esély,olyan meg aligha van hogy nem használsz egy képzettséget sem,szvsz a focused-nek már anno G36-on sem volt értelme...
Szerk.: vendor reset a szokásos semmi,amit megéri megvenni: DZ East 64th - 264 Firearms + 3 skill haste.
-
Rossonero89
tag
válasz
xyvalaki #39748 üzenetére
Igen, és sajnos már olyan "jó" kis csalások vannak, hogy sokszor a kutya meg nem bírja mondani róluk, hogy mit használnak, úgy be van hangolva, mint a jó karburátor. Csak érzi az ember, hogy valami nem tiszta.
Valamelyik nap is, 4 fős csűrhe, nonstop overhealbe, a taktikusukat meg sem lehetett karcolni, és taktikus healer létére olyat sebzett, hogy a fejem leszakadt. Nah az mi már? A másik 3-at meg sem említem. -
persil
nagyúr
válasz
xyvalaki #39582 üzenetére
Akkor valami baromira nem stimmel, mert ennyit csak a legutobbi hetvegen letoltam
Mar pusztan a napi 3/heti 10 nehez/kihivas kuldikbol tobb osszejon, amiota jatszom, ha kiszamolod, mint ez a 25+12.Az a "baj" ezt mar mondtam is neked, hogy csak ilyen hulye idopontokban tudok jatszani, masreszt meg gyakran csak fel orat/orat es akkor inkabb gyorsan letolom a napi dolgokat es ki is lepek. Ezert szoktam csak ritkan elfogadni az invite-ot.
-
persil
nagyúr
válasz
xyvalaki #39580 üzenetére
Ez a 25/12 nem tudom honnan jott.
Meg nem azt irtam, hogy nem tudok mit felvenni, hanem azt, hogy akarok egy barrettet. Ha lenne 10 fullos highend mellenyem, akkor is akarnek egyet, ilyen szempontbol teljesen irrelevans, hogy milyen szetthez, mit lehet hasznalni, ezt en is tudom.
Az meg, hogy semmi szerencsem a loot-tal, megint egy teljesen mas tortenet.
-
GAbre
veterán
válasz
xyvalaki #38352 üzenetére
Tudom én,hogy még mindig sok a hiba,a láda se mindig működik.
Igen,van,h megmagyarázhatatlan damage is van.
Vannak még bugok,de ahogy néztem orvosolták is nagy részét.Igaz kihagyással,de már béta óta jelen vagyok.
Én ismerősnek vettem meg a játékot,de abbahagyta,mert "szar bugos fos",ki volt akadva,mert csinált 700 000-es szivósságot,6000pontból,és nem mindig 700 000.
És nem mindig irja ki ezt az értéket,meg lootja tűnik el,vagy csak eladásnál látja.Mondjuk a loot nálam is érdekes,amikor nyerek,nyitok ládát,kirak 1 fegyvereket 300 000-es dps-el.
Amikor inventoryba nézem már csak 200 000. -
-
persil
nagyúr
válasz
xyvalaki #37838 üzenetére
Viszont tudod helyette konnyu geppuskaval el tud loni visszarugas nelkul egy pontra egy teli tarat, vagy eppen rovid sorozatos geppisztollyal gyorsabban loni, mint a leggyorsabb full auto fegyverek. Ezekre te kezzel, a sajat reflexeiddel soha nem leszel kepes, mert "csak" egy ember vagy. Ugyanolyan csalas, nem tudom ezen mit nem lehet erteni.
Amugy en 7 ora/negyed 8 korul, paros meg este 10-re ert haza es en a ket idopont kozott vegig jatszottam. Elsore beengedett es ki sem dobott. O.o
Ha letezik valami statisztika, vagy log, barmi es megmondjatok hol talalom, megmutatom szivesen, hogy nem kamu -
Lifer092
senior tag
válasz
xyvalaki #37039 üzenetére
A 100% Accuracy-ról ne is beszéljünk. Fizika törvényeit meghazudtolva, jó így sincs sok fizika a játékban persze, de azért fun amikor a kapucnis nigga srác 4-500 méterről olyan fejeseket ad a kis pisztolyával, vagy uzijával hogy öröm nézni...
A shotis rusherek meg aztán...
BobMunkatárs:
- Ez a cheat dolog meg undorító. Hihetetlen, hogy mindenféle konkrét bizonyíték és indok nélkül permanent bant kaptál. Ez undorító...
- Ezért voltam kicsit befosva, amit írtam ide anno hogy lelőttem a gyereket, fejeseket kapott végig, aztán beírta hogy reportolt aimbotért... Szóval hagyjuk. - Ennyi erővel engem is simán kivághattak volna, ha ennyire alaptalanul permanent bant osztogatnak. - Ez azért egyáltalán nem így működik, te az Ubisoftot nem károsítod meg, neki ebből relatíve semmi kára nem keletkezik, még abból sem ha cheatel valaki. (Tudom hogy te nem, ez csak egy példa) - Ők téged viszont szépen megkárosítanak, elveszik azt, amiért fizettél és megvásároltad. Elveszik a tulajdonod, ráadásul jogtalanul és alaptalanul. Ez azért így nem játszik....
... Ez alapján össze se reakom a DeadEye buildem inkább. Végén reportolnak, aztán még az OTP Faktoringot is rámküldik.
-
GAbre
veterán
-
Elims
veterán
válasz
xyvalaki #36770 üzenetére
De,van némi sejtésem..Legalábbis magyarul le van írva,úgy meg vmennyire tudok olvasni. :-)
Ha nincs aktív képzettség,10%-kal erősebb lesz ha ellősz vmit.
Ha van egy képzettség feltöltődés alatt akkor van +5% sebzés.
Ha kettő van feltöltődés alatt akkor +10% páncél van.Remélem jól írtam,nem kerestem rá.
Szerintem nagyon jó tárgy,de most Anonymus írása után lecseréltem.
A 3 fő tulajdonságát most sajnos nem tudom,de elég jók voltak.Akoska: Ha véletlenül tényleg jönnél ps4-re,szeretném elsőként megtudni a ps id-d. :-)
-
Dendytv
senior tag
-
-
VincentVG
senior tag
válasz
xyvalaki #32013 üzenetére
Huh köszi a válaszokat, nem lettem teljesen okos.
Akkor elég ha három azonos névvel/színnel ellátott gear-em van, akkor aktiválódnak a set bonusok?
Én eddig arra törekedtem hogy fegyver/életerő legyen minél magasabb, elektronikát nem figyeltem.
De ha jól értem az egész gear-elésnek az a lényege,
h baromi nehéz összeválogatni a sett-et, illetve játékstílus függvénye is.. + set bonus / fegyver talent aktiválásokhoz is többnyire szükséges magas elektronika érték is igaz? -
-
-
micafighter
nagyúr
-
LÁZ
addikt
válasz
xyvalaki #30168 üzenetére
hozzáadódik, de az undergroundhoz van egy bevezető missön vhol a központ alatt 4-5 utcával, utána tudsz lemenni az ajándék vendor mellett, ott pedig a survival-t is megtalálod
ps. csinoska az ajándék karácsonyi sapi, de vmi mikulás féle nagyobb fless lett volna sztem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest