- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
Lifer092 #40034 üzenetére
De nyugodjunk meg 1.7-ben lehetőség lesz a karaktereket újra customizedni és egyéb csicsa festéseket előkapni dobozból.
A tegnap esti MP7 jól muzsikált akkor Thug -ék ellen, így ki kell craftolni egy max alapsebzésű/chc adept-kompetens-hurried változatot, ha úgyis fekszik az Agent okozzon egy kis kellemetlenséget és használjon hozzá még természetesen shock turretet.
-
persil
nagyúr
válasz
Lifer092 #39956 üzenetére
"Amit dobott a nevesített boss még azt is megvárta még mi megnézzük, és csak utána ment oda."
Ez azért külön vicces, mert privát loot esik, nem tudod más elől elszedni, mert amit te látsz a földön, az másnak vagy teljesen más, vagy lehet, hogy ott sincs
Amúgy a magyar fordításban suplus SVD, nincsen benne r betű
Vannak elég fura dolgok, de a kedvencem, amikor eredetileg a szinkronban az szerepel, hogy "szemetek" a magyar fordításban meg ilyenek vannak, hogy faszszopó geci
De fordítva is gyakori, mikor a katona elkezd fucking-olni, meg shit, meg cunt, meg egyebek, és akkor magyar fordítás: a fenébe. -
Anonymus23
veterán
válasz
Lifer092 #39958 üzenetére
M700 Carbonra vadásszál az a legerősebb. Esetleg Egyedi M44.
Amióta összeraktam a DE szettet, azóta nem esett normális M700 Carbon.Tegnap nekem este egy ideig nagyon laggos volt, de átkerültem egy csoportba és ott meg olyan volt, mintha SP játék lett volna, szabályszerűen olvadtak a mobok.
Igaz én most csak PvE, hogy mind a négy karakteren meglegyenek a 256-os tervrajzok. -
arnikusz
veterán
válasz
Lifer092 #39956 üzenetére
Nem vetted meg anno a tervrajzot, bár szerény tapasztalatom szerint az arany buildhez az M700 jobban fekszik mint az SVD, de lehet neked jobban bejönne.
Van egy most, de csak ha ki akarod próbálni.
Surplus SVD
DZ Vendor at BoO
Price Bonus
DZ 416,160 155% Headshot Damage
DMG RPM MAG
8.88% 260 10
Brutal Toxic Disciplined -
persil
nagyúr
válasz
Lifer092 #39447 üzenetére
En a multkor egy haromfos latszolag tizeneves csapatot idegesitettem sirasig, hogy huszadszor is visszamentem a kimentesi ponthoz ugyanazzal a szar kek lezart ladaval es elkezdtem oket lovoldozni
A vegen ok menekultek elolem xD Miutan kiuztem oket a az adott szektorbol, ronggya farmoltam magam, raadasul kozben kvazi ingyen meg lett a napi/heti dz feladatom es meg ki is szorakoztam magam, nulla veszteseggel
Ha valaki barom, akkor az a legjobb orovossag, ha te meg nagyobb barom leszel.
Kozben gondolom, hogy otthon ment az "angry german kid" stilusSzrk.: hozza kell tenni, hogy az elso percekben kiderult, hogy nagyon kezdo pvp-sek es csak a latszolag gyengebbet/egyedul mozgot kerestek, meg kiprovokaltak a rogue statuszt, nehany ingyen rogue kill-ert. Aki nem ilyen fasz, azzal en is leallok normalisan jatszani, nem buzizok
-
Padre
tag
válasz
Lifer092 #39418 üzenetére
Nekem tegnap kezdte el mondogatni a THX csapat 4 tagjából az egyik miután többjüket kiszedtem 4v1-ben hogy "Fu#&ing goulash!!!".
A _HUN utótag a nevem mögött alapján asszociált. Nem is értem miért nem a "palinka" vagy esetleg a "soccer" (Andorra után szabadon) szavak jutottak eszébe. -
arnikusz
veterán
válasz
Lifer092 #39392 üzenetére
Fent DZ 9-ben még mindig lehet farmolgatni- landmarkokat, fertőzési eseményeket, supplykat.
Tegnap ebéd előtt egyedül voltam bal oldalt legfelül (még a Strikert próbálgattam), épp vágtatok a fedélzet felé erre mögöttem hirtelen megjelent egy 20-ast kereső játékos (FAWWZ), erre mit csinálok odamegyek és felélesztem, majd megköszöni és elteleportált.
Le kell szoknom erről.
-
-
Anonymus23
veterán
válasz
Lifer092 #39274 üzenetére
Sok furcsaságnak a szuper jó szerverek az okai, pl lövöd a mobot nem döglik, de te közben olyan szinten sebeződöl, mint amikor 4 superhero lőne egyszerre, 5 perc múlva meg nem tudnak szinte karcolni sem, de fogynak nagyon gyorsan.
Ilyen szintű szerver minőség miatt volt pl tegnap is, hogy rámentünk egy gyerekre kergetni kellett, mire le tudtuk lőni, 5 perc múlva meg 50 méterről Famassal lelőttem, úgy, hogy pikk-pakk elfogyott az élete (lehet lőtte más is, de jelezte szépen a sebzést) -
VTom
veterán
válasz
Lifer092 #39200 üzenetére
Én már nem húzom fel ezeken magam. Jót röhögünk rajta, ha megunjuk, akkor szervert váltunk.
Szombat éjjel RazoR-ral ketten mentünk rá egy négyes csaló manhunt bandára, sokszor haltunk, de azért le-lelövöldöztünk párat közülük. Aztán megjött a hasonló beállításokkal operáló orosz csapat, és ledarálták őket 5mp alatt. Onnantól 4v4-ben ment az adok kapok a két csaló csapat között, mi meg mentünk a lepattanóra
A kipotyogott lootokat meg kivittük sumákban.
Jó volt.
-
Gtaati
őstag
válasz
Lifer092 #39200 üzenetére
Sajnos mi is át tudjuk érezni a leírtakat, de ezzel nem tudunk mit kezdeni, vagy kilépni LS-ből és újra be, hátha nem terminátorokkal rak újra össze, DZ-ben meg szerver váltás és reménykedni ismét. Elég gáz ez, de vagy elfogadjuk ezt vagy nem játszunk a játékkal vagy csak pve módban. Az a baj h belőlünk is egyre többször indulatot vált ki a dolog és csak elmegy kedvünk a játéktól, én sokszor már csak nevetek az egészen....
-
Elims
veterán
válasz
Lifer092 #39133 üzenetére
Én azért csak váltottam volna egy-két szép szót.
Vagy ő lehet,hogy csak rugóvadász lenne?Tudja vki,hogy a heti ládán kivül melyik láda adhat még egzotik cuccot és mennyi eséllyel?
Mert vmelyik még ad,az 100%.Már nem egyszer kaptam így egzotikot és heti láda közelbe sem volt.
Hiányzik Micafighter,kisujjból írná,hogy mi a helyzet. :-(
Most van kb.60 bontatlan ládám,heti nincs benne,kb.98%-a survival-ból -túlélő lerakat,stb.-.
Melyiknél lehetne egzotikra számítani? -
Elims
veterán
válasz
Lifer092 #38983 üzenetére
Csináld úgy,hogy legalább 1órát tölts el a dz-ben.
Meglátod. :-)Arnikusz: "Ma este megnézek egy Barrett-specialized -predator összeállítást, de addig is Striker."
Ha kipróbáltad a predator-t majd írj légyszives,szerinted milyen a strike-hez képest.Kíváncsi lennék. :-)
Bár én a mostani striker szettemet nem cserélném le de az összehasonlítás érdekelne. -
arnikusz
veterán
válasz
Lifer092 #38805 üzenetére
A nyomi zenéjét nyomta közben?
Ahogy bombibmw fórumtárs írja lehet egyedül taktikásan szépen akár farmolgatni is a DZ-ben és nemcsak a supply, de főleg a fertőzési események adhatnak jó exotic cuccot és a fertőzési teljesítéséért kapott automatice megy a stashba mint tudjuk.Mint korábban írtam a legkönnyebben hozható fertőzési esemény DZ09 a csatorna nyíláson lemenve balra lent a 2db dagi nem tud kijönni a sima ajtón a többieket meg leszedi simán az Agent.
-
VTom
veterán
válasz
Lifer092 #38759 üzenetére
Nekem azzal nincs bajom, ha magyar lő le, mert nincs kőbe vésve, hogy magyar magyarra nem lő.
Tegnap pl. találkoztunk egy négyes magyar bandával, heló-szia, kicsit dumáltunk, mindenki ment a dolgára. Aztán megint összetalálkoztunk, rouge-ok voltak, egy orosz alánk dobott egy seekert, én lementem kutyába, ők meg mivel rouge-ok voltak, nem tudtak felszedni, úgyhogy leütöttek, nem haragszom meg ilyenért.Mikor manhuntok lettek, akkor nem mentünk rájuk, hanem elmentünk a másik irányba.
Lehet így is játszani, mert ez csak egy játék.
Meg lehet olyan tapló módon, ahogy a meg nem nevezett brigád. Én csak azt nem értem, hogy ha le akar lőni, akkor miért nem lő le egyből. Hacsak azért nem, hogy így szerezzen előnyt, mert amíg beszélgettek, simán leszedi egyikőtöket, és máris 4v3 a helyzet, azt meg mint tudjuk nagyon szeretik.
-
VTom
veterán
válasz
Lifer092 #38732 üzenetére
Ezt értem is, de mita nagyobb lett a DZ, előfordul, hogy elvétve találkozom csak játékosokkal.
Aki PvE farmolni akar DZ-ben, annak ott a DZ6-7-8-9, tele van mobokkal, és kevés a játékos.Na mindegy, nem értem ezeket a módosításokat, semmi következetesség nincs mgöttük, olyan, mintha beleolvasnának a fórumba, és amit éppen látnak, azt megvalósítják..
-
Anonymus23
veterán
válasz
Lifer092 #38732 üzenetére
Nem tudom miért sírtok azért, hogy a másik miért nem veszít dolgokat. Így is veszíthet, mert pl a lootját és idejét bukja.
Felfogás kérdése az egész, szerintem meg azoknak aki PvP only módban mennek be, azoknak sokkal nagyobb fun az egész, mert így már legalább azok is, akik eddig féltették a bukó XP/DZ creditet, azok is bátran rájuk mennek, kvázi végre megvan az, ami miatt hónapokon keresztül ment itt a sírás, hogy nem állnak le az emberek harcolni. Na most már van kivel harcolni. Bekezdeni úgyis bekezdel, szóval akkor mi a gond?
Hogy a másik nem bukik rajta, mert ő nem rugó? Ez olyan igazi magyaros hozzáállás, dögöljön meg a szomszéd tehene is. -
VTom
veterán
válasz
Lifer092 #38728 üzenetére
Ez volt a legnagyob hibája az 1.6-nak, hogy a DZ-ben csak a rouge-ok buknak. Azóta nem lehet normálisan DZ-zni, mert vagy rouge-ra vadászol, és odajön valami majom, aki direkt beugrik eléd, aztán 19 másodpercesen téged lő le mindenki, vagy lelősz valakit, rouge leszel, és az egész szerver rád megy.
Ezt igazáb visszacsinálhatnák, miért nem volt jó a DZ úgy, ahogy volt?
-
Elims
veterán
válasz
Lifer092 #38699 üzenetére
Köszi!!
Én is így vettem észre pár nappal ezelőtt.Az egyik barátom mondta,hogy neki ez új. (Pedig már túl van jó pár kimentésen.)Eddig mázlija volt. :-)Arnikusz: Köszi!Szerintem nem kell a pulse,mert ha van vadász a közelben olyan parásan remeg a kép+a hang.A hideg futkos olyankor a hátamon. :-)
Most is két vadászt kellett lenyomnom,a társam meghalt fertőzésben. :-(((((((
HKorn: Ps-en van egy olyan rész a főmenüben,hogy community,szerintem xbox-on is kell lennie.
Abban keressrá a division-re csatlakozz és vegyél fel barátokat.Sokat tudnak segíteni...+ugye itt ez a topik tele profikkal.
Egyébként most már a kb.10-13. survival-om után én azt vettem észre,hogy a legfontosabb minden előtt a fegyver majd a ruha.Közben persze orvosság/kaja/folyadék.
Mindezek mellett összeszedni mindent villám gyorsan.
Ellenséget csak akkor lőni ha van megfelelő fegyver.Sárga ellenséghez min.lila jó fegyver (lvoa-c ;-) ).
Majd ha felpakoltál be a zónába.
Mindvégig nagyon fontos,hogy elsősegélycsomag mindig legyen min.1.Ha veszel fel új cuccot nézd meg,hogy melyik a jobb,azt rakd be a másikat pedig szedd szét.
Nem biztos,hogy minden esetben jobb a kék cucc a zöldtől vagy a lila a kéktől...nézd meg az értékeit.
Ha megvan 3 elektronikád csináld meg a pulse-t,az elején nagyon jól jön!!
Ha ps-en lennél,mehetnénk. -
HKorn
veterán
válasz
Lifer092 #38705 üzenetére
Köszi a tippeket, arnikusznak is.
Ha esetleg megtalálnátok a stratégia leírást szívesen venném.
Egyelőre kétszer próbálkoztam, de csúfos vége lett mindkétszer, még a fagyást túléltem, hordóról hordóra menve, 1-2 mobot le is szedtem, de full alapszettem volt kb 1 óra után is, egy lila LMG-t találtam, meg egy zöld MP5-öt, meg heal ládát craftoltam, de egy combosabb riker brigád csúnyán leaprított.
DZ-ig esélyem se volt eljutni eddig.
Ahogy írtad, xbox-on vagyok amúgy.
-
Elims
veterán
válasz
Lifer092 #38691 üzenetére
Én is így jártam a múltkor aztán kiderült,hogy tier 3-ban vagyok. :-/ Egy barátom hívott be.
Én is megörültem.. :-)Survival.Ha vki meghal a vadásznál,majd megyek én,jön a vadászom akkor ott az ott maradt vadászt is le kell szednem vagy csak az enyémet?
Ha az ott maradtat is akkor az a mostani frissítéssel jött vagy így volt már régóta? -
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
válasz
Lifer092 #38417 üzenetére
Rákontrázok.
Bemegy a csaló és porrá lő mindenkit.
Vagy egy 4-es csapat elvágtat DZ-be felszerelkezik és úgy lő porrá mindenkit.
A sikeres kb. 200 Survivalom között egy sem volt PVP.
Még akkoriban a térdelő játékos kipakolása is benne volt szépen, így direkt nem is mentem PVP-módban. -
-
arnikusz
veterán
válasz
Lifer092 #38234 üzenetére
Az elmúlt héten LS-n a két szembenálló csapatban voltak 2-2 -en és egyfolytában ment a szabaka, meg az hogy milyen szar a cheatje a másiknak, de többségében egymást szórakoztatták, ez azonban a ritka eset.
Egyébként azt veszem észre, hogy DZ9-ben ritkán rugóznak, ha van is kezdő sütyetóni, mint a tegnapi amit írtam.
-
BobMunkatárs
csendes tag
válasz
Lifer092 #37043 üzenetére
Hát igen, mondjuk még nem temetem a dolgokat végképp, megvárom a válaszokat, de a chaten a "megsértetted az etikai kódexet" dumától azt hittem hátast dobok. Ha esetleg egyszer visszakapnál az accot, soha többet nem fogok sem DZ-ben sem LS ben játszani, max PVE-zek, azt is csak AK-val mert az 1003 rpm-es mp7-et kidobom, és eltöröm a karomat, ha mégegyszer a craft asztalhoz lépek, hogy csináljak egy másiakat. Viszont akkor a játék hamarosan kifullad így. Max visszamegyek Warframezni, vagy BF-re vagy Old Republic-ozni, mindegy csak UBI-tól messzire el!!
-
arnikusz
veterán
válasz
Lifer092 #37026 üzenetére
Szép napot mindenkinek.
Poénból megcsináltam az egyik karakterrel a heti feladatot és dobott egy Arany Rhinot, ami elfogadható, végigfutottam a bossokonn és dob egy 860 körüli semmirevaló skullt, így már csak a szórakozás maradt a Firecrestet próbálgattam PVE területen. Mobokra a turret/MDR kombó jó azon gondolkodom, hogy a képzettséget kellene növelni behozni a Barretet és Inventíve vagy Specialized táskát, de egyenlőre nincs jó maszk és kesztyű Firecrestből, a Ferro maszk viszont jól teljesített.
-
arnikusz
veterán
válasz
Lifer092 #36955 üzenetére
Sajnos sem a PVE bossok, sem a heti feladatokért kapott ládák és a Legendaryk sem adnak jó exoticot.
1 PVE boss körben nálam szokott esni 1 exotic-szombaton egy 886-os gagyi Bliss tok.
Az egyik karakteren a hetiknél 1 ninjabike, a másikon egy Ferro mask. Havi DZ leaderboards adott egy Liberatort.Általános tapasztalatom az, hogy az 1.6 patch előtt farmolt heti ládákból és esett exoticok pl. Urban MDR. mind jobbak mint patch után.
Nem tartom számon, de kb. 300 exotic item esett 1.6 után és 1db Caduceus amit az Isacc küldetés boss dobott ami ért valamit, megy egy Eir, hogy legyen párban a Hildr-hez.
Ez így nagyon szegényes.
Bocsánat a 2000- es páncélos 1200 tűzfegyver feletti Barrett még esett field ládából.
Most már csak DZ a maradék 3 karakter is legyen 99 és utána esetleg LS, meg ha a Játékostársak akarnak valamit és a Stolen Signalt is meg kéne egyszer csinálni mind a néggyel.
Falcon Lost viszont jó és gyorsan ad heroicon exoticot.
Survivalba nem megyek és UG is kikerült a látószögből.
-
spooner81
csendes tag
válasz
Lifer092 #36133 üzenetére
A legendary megvan mindig. Sajnos UG-ba és Survival-ba sem járok. Nekem annyir nem jött be. Azér a többi hetit megcsinálom, de ahogy már itt mások is írták szerencse is kell hozzá, az meg nekem nincs
Anonymus23: Na igen. Ez a másik amit nem igazán értek, vettem már mellény tervrajzot de mikor elkészítettem az adottsága teljesen más mint amit itt ajánlanak. Vagy rossz tervrajzot vettem. Az adotság is változik ha többet készítek? Mert akkor nekiállok mellényt gyártani, hiszen pénz az van bőven
-
Anonymus23
veterán
válasz
Lifer092 #35909 üzenetére
Ha nem csítelsz, akkor nem fognak bannolni, mivel nem a jelentések vagy azok száma alapján bannolnak, hanem a szever elvileg statot rögzít.
Na most a síkhülye rpm/aim/teleport/falonátlövő hackerek elvileg hamarabb lebuknak, de vannak itt állítólag olyanok, akik sok-sok hónapja nyíltan csalnak (pl Dark klán) és röhögnek az emberek képébe.
Aki meg "finoman" csinálja, azt csak simán jól pofán kellene verni, de ez meg nem működik sajnos.Épp ezért van az egész rohadt játékban, hogy mindenki csíter aki pikk-pakk lelő. Persze lehet benne igazság, de néha kevés a különbség egy igazán jó játékos, és egy közepes csíter között.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Lifer092 #35365 üzenetére
Ebben a játékban is számit a skill, de annyi más tényező van, hogy ha pure skill alapu játékot keresel, akkor rossz helyen jársz. A fejlesztők se pure skill játéknak szánták : [link]
Mondjuk ettől függetlenül megkérdőjelezhető szerintem a fejlesztők azon döntése, hogy annyira casual barát lett a játék, hogy a játék jobban jutalmazza a beépített autoaimmel rendelkező oneshot seeker mine buildeket amihez gyakorlatilag 0 skill kell, mint az olyan játékost, aki mondjuk mesterlövészben van és képes mozgó játékosnak fejlövéseket leadni.
-
válasz
Lifer092 #35032 üzenetére
Nem kaptam még meg a videót a másik sráctól,találkoztunk olyan csapattal,meg utána egy játékossal,hogy 10sec alatt körbe járta az egész DZ-t 1-9 és DZ 10-20 beleértve a köv 3 év dlc küldetéseket is, és ki is farmolt minden nevezetes pontot,közben lelőtt minden játékost is,mert jutott rá ideje.
Van ilyen,sajna ez is a DZ.Amikor játszottam a játékkal asszem 1.4 1.5
Ott jött a cucc rendesen,aránylag hamar összeraktam egy jónak mondható build-et.
És alig nyitottam ládákat.
Boss leírtások után kaptam használható cuccokat.
Itt továbbra is csak a haszontalan fegyó kieg,telj mod,és egyébb mod jön,ami instant törlés.1.6 szvsz teljes bukta.
Több száz láda nyitása után alig van vmi.Akár milyen szívatás (mindig újra kezded) , a túlélés pve a legjobb,ott te döntöd el mikor halsz meg,vagy nem halsz meg.
-
Elims
veterán
válasz
Lifer092 #34473 üzenetére
"...mától megy a Wildlands open bétája aztán szerintem sokan ott lesznek..."
Téényleg! :-) Örülök.Ps4-en kevesen voltak tegnap.Már tegnap óta tölthető.
HKorn: "...kicsit kezdek beleunni a Divisionbe..."
Simán menj be utcai cuccal a fekete zónába.Egyre jobb cuccokat fogsz találni.
110óra után ne írj ilyet. :-) Ebben a játékban azért van min.600-700 szerintem.
Én is 100óra körül járok a magam 19. szintjével (amiben van felhúzás is segítséggel..).Leginkább a fekete zónát játszom a cuccokért.Neked is ezt ajánlom. :-)
Az elején ne menj egyedül.Az ellenőrzőpontnál keress társakat a térképen.Ha többen mentek a fekete zónás szinted is hamarabb növekszik (a cuccokhoz ajánlott a nagyobb szint)+könnyebb is úgy harcolni.
Próbáld ki! :-) Ha látsz koponyákat a térképen válts szervert. ;-) -
b0n3dr4g0n
csendes tag
válasz
Lifer092 #34473 üzenetére
A próféta szóljon belőled. A kihalt DZ-n nem csodálkozom, mivel az utóbbi időben látható Cheater heaven egyre több embernél veri ki a biztosítékot, és vagy nem játszik a játékkal, vagy csak a credit farmolás megy PVE területen. Igazából azt is el tudom képzelni, hogy nem akarják lelőni a poént a cheaterek előtt, és 1.6 loginnál egyszer csak megjelenik, nekik hogy SZTOJ!!!! Remléjük így lesz.
-
arnikusz
veterán
válasz
Lifer092 #34467 üzenetére
Tegnap oroszok supply kiszedése közben harc, de megfeküdtek, jó engem leszedtek, de utána, visszatértem és sikerélmény.
Mondám is a többieknek mikor kicsivel később újra megjelentek ezek most mindent bekapcsolnak-pont kimentés közben voltunk de csak a 4. rakta fel a cuccát és közben hajigálták a nem sebző gránátokat, hátha lövünk.
(OFF)Utána bejött egy gyerek mondja, hogy harc én meg gonosz módjára lelőttem.(/OFF)Nomádra visszatérve mikor először leszedtek vissza is öltöztem Alphába, használjuk még ki 1.6-ig jelmondattal.
Barret mellényről ment a diskurzus a redditen, hogy jó lesz-e 1.6-ban vagy helyette Reckless/Virgonc Specialized táskával, Savage kesztyű- kipróbáljuk és meglátjuk.
A nem tökéletes Alpha-ám már 1 hete nem nyúlok hozzá, 1.6 majd átalakítja.
A magányos csillagra leszek még kíváncsi Hungry Hog és Showstopper párossal PVE-UG biztos jó lesz.
-
Elims
veterán
válasz
Lifer092 #34394 üzenetére
"...az idegbeteg játékosok..."
"...mentális problémákkal küzdőknek..."
"...sok embernek a fejében nem tiszta valami..."Sajnos te most rólam írsz. :-(( Én tudom magamról,hogy talán ilyesmi van velem.Sajnálom,de ilyen vagyok.Nem fogok és nem is akarok megváltozni,mert 1000x jobb coop-ban menni vkivel/vkikkel mint irtani a másik szerintem Normális játékost aki/k/ ugyanígy gondolják mint én.Nagyon sokan nem lőnek a másikra.Csak a cuccért mennek be és nem csak amatőrök vannak ezzel így.
Tudom én,hogy "pvp" meg húz meg a ...om,de akkor is.
Ez nekem nem kicsit bicskanyitogató:
"rugózni volt kedvem, mondom az első játékos aki szembe jön velem lelövöm..."
Persze tudom,hogy azért ebben a topikban többen egyetértenek veled,én nem.
A "féreg" szerintem még finom volt.Amikor kikelek magamból és előveszem a gyökerek miatt a head-set-et,mást szoktam mondani.Olyankor egy picit nem vagyok önmagam.Engem elég rendesen fel tud húzni amikor egymás után x-szer nyom le egy gyök... ill. "rugó vagy embervadász".
Szóval én sokkal jobban szeretem azt a tiszta Csak a cuccért játékot. :-)Szerk.: Azért ilyenkor talán "jó",hogy vannak csalók.
-
Dendytv
senior tag
válasz
Lifer092 #34397 üzenetére
"Illetve, még akkor szoktam, ha kimentésre megyek de még nem vagyok rugó (de az leszek
) és legyen nálam valami "kimenteni való", mert akkor látják hogy nem üres kézzel megyek oda, és van időm kigondolni hogy és mint kezdjem el a lövöldözést.
" Ezen most egy olyan jó mosolyogtam
de adtál egy jó tippet is! Most már azt is lövöm akin van táska (bár nem mindig van rá szívem)
(#34404) arnikusz
Miért? Volt róla szó hogy lehet majd emelik? -
ZsyfKo
senior tag
válasz
Lifer092 #34334 üzenetére
Ja a másik ami nagyon tetszett, megyünk manhunt ellen, persze több csapat meg pár solo játékos, persze hogy a hülye bele fut a tűzvonalba, rugo lett az egész csapat, erre a mellettem lévő játékos lelő aztán leüt, én meg csak ülök és nézek hogy MI???? na az ilyen is kikészít, és nem egyszer volt ez tegnap.
-
ZsyfKo
senior tag
-
Elims
veterán
válasz
Lifer092 #32258 üzenetére
Köszönöm!!
LeonAran: Neked is!! :-)
Nagyon sok segítséget írtok.Mind megjegyzem. :-)Vzarmo: Sejtettem már akkor amikor elköltöttem a 7xx pontoból kb.200-at (ubisoft pont),de úgy voltam vele,hogy hátha segítenek kicsit azok a tárgyak.
Bár gondolhattam volna,assassins creed-ekben/crew-ban sem voltak nagy dolgok.Madridista: Van megoldás a bosszantó bug-odra!!Pont tegnap mondta a barátom,ő is hasonlóan járt. :-/
Aztán véletlenül összekerült egy kezdőcskével és mivel a kezdőnek teljesen újként mutatja (sejtem,hogy neked is) így feltudta venni.
Próbáld ki! :-) -
VTom
veterán
válasz
Lifer092 #32161 üzenetére
ennek minden mondatával egyetértek.
Biztosan tenni fognak a csalók ellen, mert hosszabb távon terveznek a játékkal, ha SP2-t is terveznek kiadni.
Szerintem jönni fog az anti-cheat az 1.6-tal, vagy röviddel utána, csak nem verik nagy dobra. Ki tudja így is mennyi szivárgott már ki belőle a cheat gyártókhoz.
Jó lenne egy Battle-eye szerű megoldás ide is.
-
arnikusz
veterán
válasz
Lifer092 #32133 üzenetére
Kb. 100. Lexingtonon kaptam az első Barrett mellényt, jó kis móka lesz, de legalább 80 PxC-t ad.
Ha Barrett-ből 4 item esik ki az lehet Megállító is és Barrett mellény is.
Randomokkal 8 perc egy kör, volt 6 perc is.
De délelőtt lehet hamar kapsz egyet.Az elmúlt héten csak elektronikás cuccot dobált, de a Csapattársaknál is.
Érdemes a jó cuccokat elrakni. Az Alpha-t már nem, de mindenből a nagyon jót berakom a stashba, + a nevesített fegyvereket.
-
kiezTe90
senior tag
válasz
Lifer092 #31886 üzenetére
Múlt hétvégén játszottam 1 órát, nem voltak fent a haverok ezért random csapattal mentem.
Dz 3 kimentés. Helikopter odaér nyomtam egy pulset, láttuk ott egy játékos. Nagy baj nem lehet. Fal mögül lőtte le négyünket szerintem egy fél tárral. Na itt meg is untam a dz-t.
De amúgy sok játékba mostanság úgyveszem észre, szarnak a csalókba... Mindegy ennyi örümök legyen az egész életbe. -
micafighter
nagyúr
válasz
Lifer092 #31886 üzenetére
Nagy gond hogy nincs anti cheat, egyik legnagyobb szerintem, de azért nem kell tulmisztifikálni. Elég sokat járok DZbe és ritkán találkozok csalóval.
Elmúlt egy hónapban kb 100 órát voltam DZben és 1 emberről tudom mondani hogy biztosan csalt. Akinek elfogy az élete és belelösz még egy tárat és nem hasal le az csal, te is ilyen példát hoztál, de nem mindenki csaló akibe keveset sebzel vagy aki gyorsan lelő. Ha nem ismered a talenteket meg a skilleket illetve a játék mechanikáit és szembe találkozol egy olyannal aki igen az le tud úgy lőni hogy csalásnak tünik, közbe meg nem csalt semmit.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Lifer092 #31591 üzenetére
Ez a rugózás olyan, hogy ez van. Tegnap este végig DZ ment, és volt ott minden (voltunk és lőttünk is manhuntot).
Azért van néhány szabály, amit nem árt tudni, főleg amióta le lehet vágni a kötelet.
Ha odamész más kimentésére, és főleg ha azok többen vannak, akkor 99,99%, hogy lőni fognak, és instant, ha nincs nálad loot. Mi is ezt csináljuk, mert mit őgyeleg ott bárki is, akinél semmi sincs.
Ha egyedül van és loottal, akkor rápróbálunk, hogy belelövünk, és ha elfut, akkor egy sima normál játékos, akit nincs értelme 4v1-ben lelőni, de ha ott marad, akkor fekszik (kivéve ha ő Superman), mert semmi keresnivalója nincs ott. Ha többen jönnek kimentésre, akkor nem beszélgetni jönnek, hanem lövöldözni, szóval ha te lősz először, akkor előnyben vagy, vagy nem, de akkor is megpróbáltad.
Ha rámész egy rugó csapatra vagy személyre, akkor ezzel együtt felvállalod, hogy lelőnek.
Ami fix, hogy egyedül sok esélyed nincs, keress magadnak olyan csapatot, akivel együtt tudtok játszani.
És mindenek előtt csapat, csapatmunka, összehangolt skillekkel.
A másik meg, hogy közép és hosszabb távon mindenképpen pozitívan (XP, DZ Credit, loot) jössz ki a dologból. Egyébként meg a DZ-n kívüli loot szerintem jóval gyengébb (értékekben és minőségben) mint amit bent lehet szerezni, tegnap is egyértelműen ez volt a tapasztalat.Az persze más kérdés, akik "élvezetből és szivatásból" lőnek (4v1 és társai hátulról), ebbe nem mennék bele, ezt is számtalanszor kiveséztük már itt.
-
VTom
veterán
válasz
Meg kell érteni azokat is, akik kifejezettem PvP-zni mennek DZ-be, amire a játék csak itt ad lehetőséget.
Ha nem tetszik, hogy lelőnek, mert éppen van egy négy fős csapat aki mindenkire lő, akkor próbálj meg szervert váltani, vagy gyorsutazz el a térkép másik felére, és ott farmolj, más megoldás sajnos nincs. A farmolásra millió lehetőség van PvE területen, küldetések, incursion-ök, UG, Survival, HVT, de PvP-re csak a DZ van esetleg a Survival. Aki fullos karaktert épített, az nem a mobok ellen építette.
Nekem semmi bajom nincs azzal, ha lelő egy négyes csapat, mert erről szól a DZ. Persze vannak akik még pluszban parasztok is közben, de ez más téma. Ha nem csalók, csak éppen ebben lelik örömüket, legyen.
Mi ha rouge-ok vagy manhunt-ok vagyunk, nem nézzük hogy egyedü van-e a játéékos, ha az utunkba akad, lelőjük, nem várjuk meg, míg ő lő először.Egyébként szerintem 200+ órával a játékban majd unalmas kezd lenni a PvE, aztán irány a DZ.
(#31592) HKorn Asszem a DZ-s bandaháborókról Ákoskával tudnánk mesélni
Szegénynek azóta sem lett meg a macskanadrágja
(#31593) akoska07 Engem szombaton hívott be egy három tagú francia csapat, öt perc múlva már manhunt-on voltunk
-
ult1mate
tag
válasz
Ha nem tetszik ne menj be DZ-be.
A jaték full PVE megannyi küldetéssel, ezt a helyet hagyd meg az olyan játékosoknak akik játékosok ellen akarnak küzdeni. (vagy részben bennük van a vágy különben nem mennének be oda) Én személy szerint is már csak ezt élvezem ebben a játékban a többi részemről unalmassá vált egy idő után. Vagy rugót hajtok vagy az leszek, ez van. Engem ez érdekel nem a rongyossá játszott küldetések számomra használhatatlan dropokkal. És hidd el sokan vannak még így.
Ez nem csak a "köcsögségen" múlik hanem hogy ki milyen játékon nevelkedett többnyire. És elég gyanús, hogy aki sokat pvpzik az nem a Civilization sorozaton nőtt fel hanem olyan játékokon (CS,COD...stb) ahol az egymás elleni küzdelem a döntő és az ad elfogadható élményt ha jobb vagy a másiknál. -
válasz
Azért ne essünk túlzásokba.
Rugókat büntetni DZ-ben,elég viccesen hangzik.
A DZ ilyen,bármi megtörténhet.
Ezzel mindenki tisztában van.
Aki DZ-be bemegy tudja mi várhat rá.Egyébként meg simán lehet akár egyedül is farmolgatni,csak okosan kell csinálni.
Én sokszor mentem be egyedül és szinte mindig szereztem új barátokat,csapatokat.
Már eljutottam odáig,ha látják bent vagyok akkor kapom a meghívókat,magyarok,olaszok,németek,indiaiak,ausztrálok,angolok stb... -
HKorn
veterán
válasz
Így van, ezt utálom én is. Értem én, hogy DZ-ben direkt adva van a lehetőség PvP-re, de azt fair körülmények között tudnám elképzelni, nem így hogy hordákba verődve, maxolt gear-el direkt ráutaznak a gyengébbekre.
Lenne egy 4vs4, bandaháború vagy mittomén. De a lényeg, hogy én mindenképp büntetném azokat akik rendszeresen rogue-ba mennek, ahogy a sztoriban is és a való életben is büntetnék az ilyen renegát ügynököket.
Amúgy vannak kellemes meglepetések is. Múltkor haverral ketten bóklásztunk, belefutottunk egy mob csapatba, erre megjelent egy kb 6 -8 fős agent csapat (nem is értem hogy lehet 4-nél többen egy csapatban) és elkezdtek besegíteni írtani a mob-okat. Amint végeztünk felálltak egy vonalba elénk, gondoltam, akkor most jön a kivégzés, de mindegyik tisztelgett majd elmentek.
Na az ilyen esetek kárpótolnak az összes gyökér rogue helyett.
-
arnikusz
veterán
válasz
Lifer092 #31545 üzenetére
Akit DZ-be láttam mind így rohangált, de PVE területen is.
3 tűzfegyver-3életerőre kalibrált szett elem, 5100 körüli tűzfegyver, 6900 körüli életerő, 2830 körüli elektronika. CHC 30% felett, CHD 100% körül, páncél 13 ezer 55% körül.
A képen lévő 4 Alpha 2 Nomád, de Felelőtlen mellény-Savage kesztyű jobb.
Még a Barrett- Savage- 4Alpha kombot fogom megpróbálni, de DZ-be a Banshee-ben megyek be.
A Famast nem kell felszerelni, de volt annyi felesleges - visszarugást és pontosságot nem tartalmazó- fegyverkiegészítő, hogy ráraktam.Van ezeknél jobb, meg amikor már azzal taktikázol, hogy a magas páncél, életerő, tűzfegyver meglévő értékek mellett a CHC, CHD, Gépkarabélysebzés, Ellenség páncélsérülését pörgeted, de ahhoz az is kell, hogy jó előbb felsorolt értékkel essenek a szett elemek.
Nem nagy képűség, de napi átlagban 4 Alpha cucc esik, de az elmúlt hónapban csak elektronikás és alacsony páncéllal, van abban valami, hogy patch után kell farmolni ezerrel.
Bár vasárnapra valami lehetett és abban is van valami okosság, hogy délelőtt esnek a jó dolgok, mint pl. Sniper Játékostársnál is látod. Tegnap 11 körül dobta pl. nálam a 4. Barrettet.
-
VTom
veterán
válasz
Lifer092 #31545 üzenetére
Ha DPS karaktert szeretnél építeni, akor felesleges ennyi elektronika. 2500-2700 elég. A többi mehet staminára és firearms-ra.
Az alpha szett bónusz a famas-szal a legjobb jelenleg, mert a famas harmadik talentje ad egy instant 15% sebzésnövelést a fegyveredre. Plusz erre jön még a famas másik 2 talentje, és a másik fegyver 3 talentje.
-
vaakuum
addikt
válasz
Lifer092 #31319 üzenetére
Ez világszemlélet függő, aki másként gondolkodik, ezt nehezen érti/tudja elfogani.
Talán úgy van vele, hogy nem az a kihívás, amikor olyat lő le, akit bármikor, bárhol, csukott szemmel, balkézzel egerezve is lenyom. Szerintem ez egy tanulási folyamat. Érezd magad megtisztelve, hogy rajtad akar tanulni, te vagy neki kihívás! Komolyan mondom! Én pontosan emlékszem a régi CS source menetekre, amikor egy adott szerveren a 2torony vagy a dust2 pályán mindig akadt 1-2 camper player, akiknél azt láttam, hogy deathmatchben halomra lövi a csapatomat. És igen, én is mindig arra hajtottam, hogy kiszedjem őket a helyükről. Eleinte 10-szer haltam, mire őket kinyomtam 1-szer (és hiába statisztikázott a szerver, engem nem az érdekelt)...és vissza is jöttek fél pillanat alatt, és fejbenyomtak azonnal...fél év múlva már megvolt a kölcsönös tisztelet, tudták, ha sokáig camperkednek, akkor én is odamegyek, és "[ellenség a kapuknál]"-t fogunk játszanilegalább is ezt vettem észre, miután nekik is volt, hogy 10-szer kellett próbálkozniuk, mire visszaszerezték a helyüket, ha éppen sikerült
. Annak a látványa, hogy sniper helyett gépfegyóval mennek köröket, arra várva, hogy én is odébb megyek, kárpótolt minden korábbi bekapott fejesért
De ettóől függetlenül lehet fejben eazért tényleg vannak problémák egyesekkel, mert néha én sem értek embereket, pedig általában igyekszem.Szóval én magamból indulok ki, engem is a kihívás jobban vonz, nem a gyengékkel szembeni harc. Ez nem jelenti azt, hogy lenézem a gyengébbeket, mert ha szeretne próbálkozni, akkor tegye, állok elébe, de az olyanokkal szemben nem keresem a harcot,
inkább én is segíteni szoktam.
Pl. tegnap jött úgyDZ-ben kolléga, hogy egyedül halomra lőtt minket (nyilván még mindig gagyi a felszerelésünk,és a játékban is van még hová fejlődnünk) de biza visszamentünk, hogy legalább egyszer megfeküdjön. -
bozont
veterán
válasz
Lifer092 #30955 üzenetére
Az fel sem tűnt, hogy írja a quest-nél majd ránézek. Bár nem volt egyértelmű, de nem egyedül próbáltam be, 4-en voltunk, de matchmaking-gel. Persze azért gondoltam, hogy nem lesz egyszerű, a nehézség is a lehető legnehezebb (próbáltam hardon is indítani, de rákellett jönnöm, hogy azt nem lehet). Heal-t sem használt senki, én seeker mine-t, a többiek meg mind turretet a pulse mellé. Szóval egyáltalán nem volt ideális a dolog. Majd ha fullos leszek t2-ben lehet megpróbálkozom megint. Addig marad az operation, Dz meg a napik és hetik.
-
arnikusz
veterán
válasz
Lifer092 #30962 üzenetére
- A Heli crasht hagyom helyette a legközelebbi Nevezetes helyre megyek ( a kedvenc jobb oldalt lent a föld alatt, ha kijössz a safehouseból rögtön le a metróba és két piros megy egy kék páncélos van azt leszeded és van minden).
- Utána vágta a DZ-hez a jobb cuccok a fal mellett várnak és Pulse+ Heal láda.
- 42 perc körül már ( legkésőbb 35. perc táján) bemegyek a DZ-be és rögtön Divtech gyűjtés.
- DZ 1 föld alatt 4 rögtön van, ha feljössz és DZ 2 parkolóház felé indulsz ott is van 2db és a könyvtár safehouseból hátul kilépve át a kis kerítésen a sarok előtt jobbra megint 2db.
- M60 arany kell ha egyedül vagy fegyverkiegekkel és minimum fegyvertok, kesztyű, mellény arany.
- Ezután vírus és közben mobok ölése, ha már így állsz és 20 perc körül indulok a DZ 2 parkolóházhoz és közben amit tudok leszedek.
- Hátulról a Sportbolt felől jövök és az oldalsó lépcsőn fel, mielőtt fent kilépnék Pulse nincs-e Hunter, ha max. 2 van azokat leszedem és utána indítom el csak a kimentést és egy szinttel lejjebb fedezékből heal ládában állva kiszedem a Huntert.
- Ezután nem rohanunk fel, hanem várni kell, nehogy az odatévedő ügynökök elbújva rád vezessék a Hunterjeiket.
- Ha mindez megvan, már csak beszállni, a potyalesők pedig néha addig taktikáznak, hogy felszáll előttük a heli, a 30 sec. kevés tud lenni arra is tessék odafigyelni.Térkép még nem készült, a cuccok helyeivel, amik Survival map. néven előbukkanak azok 0 - semmik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest