- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior
őstag
válasz
akoska07 #1302 üzenetére
Havernak itt van a másik szobában a Xbox One. Megnéztük és olyan a HIGH grafikai állítás az ami kb. hasonlít. Ott még élvezhető a játék. Ultrán baromi szép de olyanokat droppol randomra hogy azt semmi nem indokolja mert hol fut szépen hol nem.
Haver meglátta az Ultrát és rájött miért is jó PC-t venni és rá is jöttünk hogy hiába van jó géped ha a játék fejlesztők nem foglalkoznak vele eléggé. Haver azt mondja jó neki a konzol én meg mondtam neki nekem meg nem, Nem akarok elkanyarodni a témától mert már el is kanyarodtam csak nem tudom elhinni hogy a játék Fórum oldala tele van panaszokkal eme ügyben még sem történik változás. Majd talán jövőre. Ettől függetlenül nem rossz játék.
Sajnálom de ezt a pénz beforgatom Mass Effect A.-ra. Remélem ott nem rontják el az optimizációt.
-
Exelsior
őstag
Nekem így jön ki a skálázódás. Addig még a CPU-ból a fél erőforrást használja ki és konzol grafikán tudok csak elvezhetően játszani addig nem fogom meg venni. Akkor már megveszem PS4-re mert az van itthon de nem azért vettem a PS4-et csak is az exkluzivitás miatt. Remélem javitják a CPU gondokat.
Kíváncsi lennék Intel oldalon hogy fut. Mert ez csalódás.
-
Exelsior
őstag
válasz
ScomComputer #1200 üzenetére
Próbálkozz. Nekem is ezt csinálta és egyszer csak hopp és be is engedett.
-
Exelsior
őstag
Szerintem senki nem utálja itt csak csalódott ennyi. Szerintem az itteni emberek nagy része tuti hogy játszik vagy játszott a Division-nal. Norti meg nem troll szépen és értelmesen leírta a véleményét. Jól tette mert ezt az állás foglalom én is. Azt amit eddig ebből láttunk aligha lesz eladható a játék. Mondjuk elvileg lesz még Open Beta de lehet nem. Én nagyon bízom benne hogy a sok visszajelzésekre hallgatva javítanak rajta de azokat a hibákat és játékbeli mechanizmusokat és fizikát nem fogják egy hónap alatt kijavítani. Én majdnem Preorder-be toltam de a Refound-ot beta előtt nem mertem bejátszani. Jól is tettem.
-
Exelsior
őstag
Sziasztok.
Nem tudjátok ennél a játéknál várható a magyar lokalizáció mint a Division esetében vagy csak ott volt ez luxus és itt nem lesz??!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged