- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johndevil
csendes tag
válasz
xPraetoriaNx #3215 üzenetére
Kipróbáltam, átmásoltam az egész Wildlands könyvtárat egy másik meghajtóra. Így bejött ez az opció. Rányomtam, megadtam neki a helyet, de semmi! Visszamásoltam az eredeti helyére, szintén semmi. Ugyanúgy hibaüzenettel kidob!
Más ötleted nincs, hogy mi szaródhatott el? -
Johndevil
csendes tag
válasz
xPraetoriaNx #3213 üzenetére
Szia!
Lehet hogy én vagyok vak, de én nem látok ilyet sehol. Elmagyaráznád, hogy hol is van ez pontosan.
Köszi a segítséget! -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
xPraetoriaNx #3116 üzenetére
Grafikus motor, ami közelebb van ott részletesebb. Fele sincs betöltve, ha csak úgy nézelődsz. Pont ezért vannak a nagy töltések meg a mikroakadások valamint az, hogy előtted tölt be a textúra. Addig valami nagyon alacsony felbontású textúrát használt csak az illúzió végett.
Az új Wolfeinstein volt olyan nálam, hogy ahogy fordultam úgy töltötte be a textúrát. Na az durva volt. ID Tech, sőt a legtöbb motor ilyen manapság.
-
válasz
xPraetoriaNx #3087 üzenetére
3x toltam végig
tény, hogy a régi részek hangulatát kevésbé hozza, de így is nagyon jól sikerült darab. Ha nem tolnám az R6S-t akkor nekiállnék újra.
-
myckey
veterán
válasz
xPraetoriaNx #3081 üzenetére
Betasoknak és előrendelőknek is járt más és más extra tartalom, ami érkezett.
Ezen kívül más Ubi-s játékokra alapozva is érkeztek ingyen tartalmak, már akinek megvan egyik másik.
Az érkező PvP is ingyenes lesz.
A Live Season Challenges is szabad tartalom.
A többi meg majd kiderül, idővel, ahogy érkeznek a frissítések.
(#3083) pRoject2HUN
Ubis community manager mondta, nem olyan rég.
" For now, the next big step in Ghost Recon Wildlands will be Fallen Ghosts, which is coming soon, and we will share more info on PvP after it. "
Tehát.
Előbb lesz a 4.0 update illetve következő DLC.
Majd PvP.
-
bandras54
aktív tag
válasz
xPraetoriaNx #3014 üzenetére
szerintem egyszerűbb még a bázisokon, felszállás előtt. De a te ötleted izgalmasabb, lenne, nagyobb kihívással.
-
XeeN
senior tag
válasz
xPraetoriaNx #3014 üzenetére
A rebel ops-os helikopterek unidad helikopterek... Jó játékot.
-
Anonymus23
veterán
válasz
xPraetoriaNx #2943 üzenetére
Az Unidados RPK LMG rohadt jó (nincs rajta hangtompító), messzire pötyögtetve majdnem olyan mint egy sniper, fejre 1 lövés elég.
Nagyon hosszú sorozatokra nem jó, mert mászik felfelé, de kisebb sorozatokra kiváló.
Én Sniper+RPK+hangtompítós pisztolyt használok, mindenhova elég. Ha nagyon csenben akarom megcsinálni, akkor meg RPK helyett az ajándék GS Future Soldiers-es fegyót, elég pontos és erős. -
myckey
veterán
válasz
xPraetoriaNx #2946 üzenetére
Azon a területen használom a fegyvereket, ahol a leginkább célszerű, szeretem őket variálni.
De ez nem merül ki csak rebel ops-ban.Persze, Unidadnál nem előnyös a túlzott hadakozás, sztm nem sokan szeretik ha felkúszik a riadóztatási fokozat.
Szerencsére kartell emberei nem ilyen problémásak.
Extremen jól lőnek, de nem minden instant találat, akkor nem lenne játszható. -
myckey
veterán
válasz
xPraetoriaNx #2941 üzenetére
Eddig minden frissítéshez volt leírás.
Ez meg majd ma jön, ahogy a patch is.
(#2943)
LMG-t a védekezésnél használok pl.: Rebel Ops radio def. vagy ha nagyobb az ellenállás és tartani kell a pozíciót, esetleg fedező tüzet adok a csapatnak, ha előre küldöm őket.
Shotgun-t a zárt terekben, épületekben -akármikor ilyen szituációkban.
Az meg nincs kőbe vésve, hogy hogyan célszerű játszani, sőt. Abszolút nem kell mindig lopakodni és távolról operálni. Játékoson áll, mit gondol ki.
-
válasz
xPraetoriaNx #2941 üzenetére
log szerintem ezúttal sem lesz, csak valami összefoglaló.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
xPraetoriaNx #2931 üzenetére
Azért valljuk be, hogy azok kevesebben vannak, akiknek nem lenne ideje megcsinálni a kihívásokat 1 hét alatt, mint azok akik érdekeltek lennének valami érdekes, értelmes kihívásban.
Inkább a kreativitás hiánya van itt és az, hogy a DLC-k is előre le lettek gyártva szóval gondolom a humán erőforrás is erősen limitált itt. Látszik is mivel nem igazán reagálnak dolgokra. Persze jó, hogy írják a fórumon, hogy ez jó ötlet meg amaz aztán majd továbbítjuk. Aztán vagy lesz belőle valami vagy nem.
Példa, hogy nem sikerült még megoldani a HUD nélküli sync shot-ot. Ne mondja nekem senki, hogy nem lehet azt megoldani, hogy csak azokat tag-elje akikre rányomod a sync shot-ot.
-
myckey
veterán
válasz
xPraetoriaNx #2914 üzenetére
Kiváltképp, ha minimap és jelölők is Off....
Az ám a "móka és kacagás".
-
simonl
tag
válasz
xPraetoriaNx #2889 üzenetére
Szia, bocs ha kéretlenül beleszólok.
Szerintem Koani tartományban a T5Xi Tactical Scop -ra van szükséged....és kicsit délebbre Montuyoc tartományban van szerintem a legjobb mesterlövész puska: HTI.
-
myckey
veterán
válasz
xPraetoriaNx #2889 üzenetére
Nekem is Ocoro-t ír a játékban, mint neked.
De nekem ha kell valami, megnézem az összefoglalót, biztos ami biztos alapon.
Nagyobb bajom ne legyen
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
xPraetoriaNx #2820 üzenetére
Bármi lehetséges ebben a játékban.
Nem veszünk össze kinek jön be ez az autós meg egyéb dolog, nyilván a GTA V-re szokott embereknek. Elhiszem, hogy kell nekik a vásárló, vagyis nem hiszem el, a hype miatt így is többet adtak el szerintem, mint gondolták, hogy fognak. Nem mondom azt, hogy szar a játék, de engem is megoszt. A Narco Road meg egyelőre egyenesen irritál. Semmi keresnivalója ezeknek a dolgoknak ebben a játékban. 99% ezt mondja. Nyilván ha erre az autóversenyzésre meg egyebekre vágyok akkor veszek más játékot. Ez Ghost Recon, vagyis az volt eddig.
Mazsolázzás szépen a hozzászólások a fórumon, van ott ötlet bőven. Hatalmas a világ, kezdeni kéne vele valamit, de nem így.
-
myckey
veterán
válasz
xPraetoriaNx #2788 üzenetére
Marad a helikopter elforgatása.
Más:
[PC only] Maintenance on Apr. 14th @2pm UTC
Aztán jön a patch.
-
XeeN
senior tag
válasz
xPraetoriaNx #2788 üzenetére
Nem, pedig hasznos lenne.
-
arnikusz
veterán
válasz
xPraetoriaNx #1675 üzenetére
Jó lesz a Wildlands -most bontogattam a dobozt, 6 lemez, soundtrack, Dragon dlc és Perui kapcsolat dlc volt hozzá, meg egy térkép- ez a deluxe dobozos.
Viszont, ha Division nem tetszett akkor várd meg az előzetes videokat, pár már van fent. (Divisionba 1300 óránál tartok, de párhuzamosan fogok azzal is játszani a Wildlands mellett.)
-
duvi
nagyúr
válasz
xPraetoriaNx #1675 üzenetére
(#1676) VTom
Igen, ez benne van a VGA driver beállításokban is. Csak kipróbáltam, hogy mennyit javul a látványvilág, de a fenti configommal kár erőltetni
-
szallasi007
őstag
válasz
xPraetoriaNx #1668 üzenetére
Amint végigjátszom a legnehezebb vagy az alatti fokozaton addig megéri az árát szerintem, Divisiont is nyüstöltem jó ideig ezzel is el lehet azért szórakozni jó darabig.
-
Tibtobi
tag
válasz
Igen, erre én is kíváncsi leszek. Terület, alapsztori adott, hogy gazdagítani lehessen. ARMA 3-at is még mindig veszik az emberek, mondjuk ott a mod-ok húzzák fel. Ebben is elférne egy hasonló rendszer.
-
VTom
veterán
válasz
Survival -fagyás +lopakodás
-
kiserik
senior tag
válasz
xPraetoriaNx #1270 üzenetére
Majd egy óra volt az egyik sima küldi nekem meghalás nélkül az új területen (ahol ki kell iktatni a 3 trénert). A csapatot végig hátrahagytam és intézkedtem egyedül. A többi küldit meg sem csinálom, nem lövöm le magam előtt a poént. El leszek én ezzel egy jó ideig PVE-ben is
-
myckey
veterán
válasz
xPraetoriaNx #1270 üzenetére
Volt szó a PvP -ről, valószínű lesz is benne.
Season Pass is jönni fog, illetve egyéb DLC-k.Egyébként pár nap alatt, nem hiszem hogy ez kijátszható, értelmes keretek között.
Igen nagy a világ és a történet, küldetések sem lineárisak, el lehet vele szöszmötölni.(#1269) Scholes9
Nem túl optimális, de van itt jó pár benchmark eredmény már, vállalható.
De lesz ez jobb is, szerintem biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Torrent meghívó kunyeráló
- Hobby rádiós topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest