- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
szallasi007 #433 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz!
Négy nap? Nem akarom addig elhúzni.#434: Uplay-hez segítség.
-
westlake
félisten
válasz
Szupercsirke #427 üzenetére
-
westlake
félisten
válasz
m0h0senator #423 üzenetére
Szerinted mi lenne a "0" válasz lényege?
0 = nincs / nem akarok adni -
westlake
félisten
válasz
Neil Watts #375 üzenetére
Ott van a második koponya fölött a "link". Már ha te is azt a levelet kaptad, amit a többiek.
"You've been selected for Ghost Recon Wildlands Beta" -
westlake
félisten
Az eredeti Division-ös (játékos)lista mintájára létrehoztam egy Wildlands listát. Aki szeretne felkerülni rá, az privátban jelezze. Megjegyezném, hogy nem kizárólag PH-s játékosok listája!
A lista lényege nyilván az, hogy az ID-k birtokában fel tudjuk egymást venni "barátnak".
Jelenleg aktuális: akinek van (vagy éppen kérne) zárt béta meghívója, az azt is jelezheti.
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
válasz
RichieTri #209 üzenetére
Elképzelhető, hogy végig lehet vinni a single story-t 12 óra alatt is, de ez nem azt jelenti, hogy ennyi van a játékban. Biztos nem csinálta meg a mellékküldetéseket. Egyébként egyedül a tartalmon bukhat el ez a játék is. Ha valóban nem lesz "minden" bokorban valamilyen küldetés, akkor hamar rá lehet majd unni. Ha nem töltik meg tartalommal, akkor az a hatalmas bejárható terület (amit állandóan megemlítenek), semmire nem lesz jó. Lehet majd motorozni, meg repkedni körbe-körbe. Nem hiszem, hogy ez lenne az Ubi célja.
-
westlake
félisten
válasz
szallasi007 #204 üzenetére
Benne van a Guide-ban, hogy meg lehet hívni három embert.
-
westlake
félisten
válasz
akoska07 #178 üzenetére
Lesz nyílt béta is. Egyébként meg valószínűleg ponotosan olyan lesz mint a D-nél. Körülbelül öt küldetést lehet majd a végtelenségig ismételni. Open bétát is unja majd mindenki, nem hogy azok, akik a zárttal is játszottak.
Sőt talán még rosszabb is lesz, mintha valaki nem is játszana a bétával. Elég idegőrlő volt a nyilt béta és a release közötti időszak. Ott tényleg mindenki számolta az órákat. -
westlake
félisten
válasz
szallasi007 #156 üzenetére
Megjelenés előtt egy nappal talán. De már nem emlékszem pontosan. Ne aggódj, ott lesznek a kódok időben.
#151: Nálam már a jelenlegi koncepcióval is régen lehagyta a D-t. Mondjuk én eleve csalódtam benne. Sokkal többet vártam attól a játéktól. Szép volt, jó volt, egy rövid ideig. Egyébként meg nem estem hasra annyira a grafikától. Mondjuk nekem is úgy tűnik, hogy a WL nem lesz olyan "kidolgozott", mint a D.
Tudomásom szerint február elején lesz a closed béta, végén meg a nyílt.
-
westlake
félisten
Nem tudom mi értelme arról beszélni, hogy mennyibe fog kerülni mondjuk 40 nap múlva. Mostról van szó. Most a Gamesplanet a legolcsóbb. Nem azért került szóba a dolog, mert most kellene megvenni a játékot (valamiért). Egyébként meg valószínűleg pontosan ennyibe fog kerülni a megjelenés napján is, mivel a Division-t március 3-án vettem szintén 52,49 fontért. Gondolom nem véletlen az egyezés. A mondandóm lényege az, hogy hol a legolcsóbb, nem pedig az, hogy mikor kellene megvenni a játékot. Ezt mindenki döntse el magának.
-
westlake
félisten
Nehogy valaki itthoni boltba akarja megvenni (előrendelni) a játékot. Én ennél nem találtam olcsóbbat.
Ismert site, én itt vettem a Division Gold-ot. -
westlake
félisten
Free Beta
(megint) -
westlake
félisten
Most kaptam mailt, hogy csatlakozzak az október 26-án kezdődő technikai teszhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged