- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
xPraetoriaNx
senior tag
-
xPraetoriaNx
senior tag
Ez a játék is érdekesen van megírva... Jelenlegi gépemnek meghibásodott (jó eséllyel) a tápja, szóval azt visszaviszem garanciáztatni, és addig visszaültem az előző gépemhez... Azzal nincs gondom, hogy csak minimum grafikán megy a játék (660Ti VGA van a gépben), de hogy hegytetőn nézek a messziségbe, és 60+ fps, majd belenézek a sniper távcsövébe, és 25-30 fps, az kicsit fura
-
xPraetoriaNx
senior tag
Amúgy, ha már Divisionhöz is jött ingyen tartalom (fegyverek, setek, incursion, stb), tudunk arról hogy Wildlandshez is jönne ilyesmi, vagy innentől csak fizetős DLC leszen?
-
xPraetoriaNx
senior tag
Nem tudom mi a bajotok, én mindig nagyon jókat mosolyogtam azon, hogy minden supply előtt vonatozik az egész csapat, és mindent négyszer megjelölünk... Az inkább nem mondom valszeg honnan előrántott végtelen jeladó ellátmányunkból
-
xPraetoriaNx
senior tag
Na akkor te is kb ugyanarra használod csak mint én.
Hát az oké, hogy nincs kőbe vésve semmi, de azért egy UNIDAD bázisra nem LMG-vel ropogtatva szaladnék be... Pláne hogy ugye legnehezebb fokozaton 1-2 lövésből megölnek (és lévén botok nem lőnek mellé, rendszeresen a tőled 100-150 méterre dupla MAC-10-essel kapálózó / csípőből LMG-vel tunkoló ellenfelek lőnek le instantul...)
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
velizare #2942 üzenetére
Csodás.
Amúgy, LMG és shotgun terén valaki talált már valami értelmes felhasználási módot? Én világ életemben a "nehézfegyverzet" híve voltam játékokban (Division-t mai napig ezzel a kombóval tolom, amikor belépek kicsit), de egy olyan játékban, ahol távolról és csöndben "célszerű" leszedni az ellenfeleket (pláne legnehezebb fokozaton, méginkább pláne ha UNIDAD-ról van szó), nem igazán érzem, hogy lenne létjogosultsága pontatlan, összevissza ugráló, és hangtompíthatatlan fegyvereknek.
Max a "védd meg a rádiót" illetve a "robbantsd be az ajtót és hekkeld meg a gépet" rebel ops misszióknál... De amúgy nagyon Sniper + assault rifle / smg kombó tűnik nekem favoritnak.
-
xPraetoriaNx
senior tag
Az a baj az ilyen challenge alapú rewardokkal, hogy ez is ilyen "sose lesz mindenkinek jó" szindrómás a téma. Ha csak badge-eket ad, akkor jön a "mi a fasznak csináljam?" kérdés. Ha viszont fasza skint, vagy ruhát, esetleg fegyvert, akkor meg az fog rage-elni, akinek (akármilyen okból kifolyólag) nem volt ideje letolni a personal challenget, és / vagy nincs taskforce-ban szóval arról alapból lemarad, és így "komolyabb" rewardot bukik el.
-
xPraetoriaNx
senior tag
Kezd elszomorítani, hogy tényleg szarul jelzi ki a fegyvereket meg fegyver modokat a játék. :S Néztem, hogy kéne már szerezni egy mesterlövészpuskára való távcsövet, mert ez az ACOG szerű valami nem túl előnyös, ezzel az erővel egyes lövésre állított assault rifle-el is mehetek. Nézem, hogy az egyik egész tűrhető darab Ocoroban van a játék szerint, s azt a területet már kipucoltam meg minden, egy kérdőjel volt már csak, "dejó, odarepülök és akkor meg is lesz!". Meg ahogy én azt elképzeltem. Semmi nem történt. Rákerestem, hogy hogy az istenben tudom ezt megszerezni. Szembejött videó youtube-on, mit látok? Ocoronak a közelében nincs az a távcső igazából.
Ez így mégis mi a hímvessző? :S Tényleg ennyire elírtak több fegyvert / modot, vagy csak az én játékom van szarrábugolva valamiért? (Mondjuk azok után hogy Mass Effect Andromeda-ban töredék annyi buggal se találkoztam, mint a nagy többség, lehet hogy most ezzel egyenlíti a számlát a sors vagy valami...)
-
xPraetoriaNx
senior tag
Létezik az, hogy bugosan jelöli a játék a fegyver alkatrészeket? Ismerőssel ketten toltunk, jól elmentünk felvenni egy assault rifle 30-as tárat AQUA VERDE-ben, erre egy short barrelt kaptunk.
-
xPraetoriaNx
senior tag
Üdv elvtársak!
Valszeg noob kérdés, de "nagy" heli gatlingágyús változatában lehet valahogy effektíve OLDALT váltani valamiféle "change seat" billentyűkombinációval (ha nem én vezetem)? Jelenleg csak a fegyver és az ülés közt tudok választani, azon az oldalon ahol beültem.
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
szallasi007 #1672 üzenetére
Félreértés ne essék, nekem is több mint 200 órám van Divisionben, és "valszeg" rakok is bele még (főleg hogy most jött ki ugye új kieg meg patch), szóval messze nem a "dőőő pénzkidobás volt mert 2 nap után meguntam" kategória, de azért lehetett volna ez jobb is... És Wildlands-et is azért nem merem megvenni, mert félek hogy dejavum lesz.
(#1674) duvi --- Persze, mert az felskálázza a felbontást, tehát asszem 2x-es értéknél kb olyan, mintha 4k-ban akarnád futtatni a játékot. Arra találták ki a resolution scaling-et (de hívják render scale-nek is), hogy ha valakinek erős a gépe, de nincs 4k képes monitora, akkor "tudjon úgy csinálni, mintha mégis lenne".
-
xPraetoriaNx
senior tag
Én továbbra is félek kicsit attól, hogy egy idő után nem lesz igazából content benne, és ugyanaz lesz a vége mint Division-nél.
Pláne, hogy az a "Fallen Ghosts" kiegészítő lényegében ugyanannak hangzik, mint Divisionben a "Survival" mód, a megfagyást leszámítva...
De persze ne legyen igazam, mindenki azzal jár legjobban.
-
xPraetoriaNx
senior tag
Hali!
Mozgatná a fantáziám a játék, de pont azért mert "PVE only" kicsit aggódok attól, hogy pár nap alatt kitolható és akkor utána csak néz bután az ember. :/
Volt már arról valami infó, hogy hosszútávon mi az alternatíva, miután kitoltad a fősztorit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest