Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Desy

tag

válasz TheProb #3442 üzenetére

...csak azért, hogy én is adjak egy gondolatot. Ha neked nem sürgős a társas játék, akkor várd meg míg 20 vagy 10 euróért megveheted. És persze, fel kell szerelkezni minőségi tech-el a com. problémák elkerülése miatt.Gyors hálózat... modern gép. A mostani "akciós" kiszolgálás eléggé meglepő volt mivel hihetetlenül simán és gyorsan futott. [nálam]
    Azt hiszem nem mindenki eléggé önzetlen a társas játékban.... így meg nem éppen élvezet, hanem inkább kényszer a játék. Az meg akkor mit ért? A játék akcióiban ismerni meg a "feleket"...!? Igen.
    Amúgy meg úgy is kiderül, teljesen mindegy ki mit állít magáról amikor tenni kell valamit a játék közben... valójában kell a "nagy csapat" ha igazi tennivalók akadnak. Két ember valójában nem képes "valóságszerű beállítással" hiba nélkül végigvinni.

...............

Elgondolkoztam azon, miért lehet ezeket a játékokat "szabadon" tolni? A válasz csak annyi. Nincs semmi hatással a világodra és a környezetedre. Viszont a gondolkodásodat megváltoztatja... némileg. Ezért nem is értékel úgy, ahogy kell. Meghaltál? Nem gond... folytatod tovább. Nincsenek olyan aktív párbeszédek amik befolyásolnák a személyedet és a viszonyokat. Egy előre megírt film... kikövetett küldetési elvárás. De van néhány olyan játék, ahol NEM folytathatod tovább, ha meghalsz... [és ahol a cselekedeteid hatással vannak a teljes játékra] majd lehet elölről kezdeni már ha van hozzá kedved...sokadik neki futással is próbálkozni. Kedvszegő? A dömping stílusokhoz képest bizonyára. A mászkálsz, lődözöl és elhiszed hogy ügyes vagy jól eladható mert igénytelen.
    De mert képezni kell olyan embereket a modern új.... akik néhány lövés után, tárat cserélnek és a néhány tartalék tárat pillanatok alatt felhasználják ... "a szokás hatalma" majd akkor amikor kell, már nem lesz mivel lőni... az ellenségtől felvett töltény nem kompatibilis... :N Vajon miért van alig olyan alkotás, ahol rendszeresen szervizelni kell a fegyverzetet? ...elvárni pihenési időt?
    *De lehet a járgányokat használni, ami nagyon élvezetes. [amúgy, utálok gyalogolni]

Nagy szabású alkotás... talán, nem egészen arról szól amit mögé tesznek néhányan(?) hanem csak is a pénzről. Ad valamit egy valós névvel és egy "kiírt fantáziált környezettel, viselkedéssel"? A bolygó majd 200 országából választottak egy nevet és az ahhoz fűződő "szomszédi" viszonyt? ...hmm... érdekes. [higgyen mindenki amit csak akar, mert elég kiírni, hogy ez fantázia alkotás és akkor már nem támadható] A játékban az egyik fél, pénzt akar valaki csinálni egy gazdasági vállalkozásban... sokat. A másik fél meg küld néhány terroristát "téged" hogy ezt megakadályozd. Azt hiszem, nem tudok olyan alkotást, ahol ez, fordítva lenne. ... esetleg valaki?

• spank0309

tag

Én előrendeltem goldot hát életem legnagyobb pénzkidobása volt, 100 órát raktam bele és ennyi, szerintem soha többé nem veszem elő, nem ezt vártam és még nagyon sokan elmondhatják itt ezt de ízlések és pofonok. Valóban egyhangú minden, egyedül a táj meg a grafika ér valamit azon kívül egy nulla az egész játék. A sniperelés meg olyan, ahogy leírod, nem lehet zerozni felé kell tartani, kompenzálni, és még valami kb. 500 méter felett már nem látni az ellenséget :D ez a cink. 1085m a rekordom asszem, de lehet több azt is úgy kell csinálni hogy rátartasz és mész hátra mert ha már nem scope-olsz rá akkor eltűnnek :D Bárcsak vissza kapnám azt a 90 ojrót :D az istenit. Narco road kb. egy gta... így néztem hogy ez mi?! fallen ghostot ki se próbáltam de arra még talán azt mondják jó, pvp-t se próbáltam. Gáz az egész játék úgy ahogy van. De ez is csak egy vélemény a sok közül, azok akik előrendeltek szerintem mind visszakérnék a pénzüket.

• holozis_HUN

addikt

Uplayen 100 pontért kapsz még 20%, azaz 7 euro kedvezményt, így 24 euro.

Én megvettem, haverokkal nagyon fun. Eddig nem unalmas számomra, tökre élem az egész környezetet. Ha meg unalmas kezd lenni kicsi szünet, vagy multi, és lehet aztán folytatni.

• s4hu|SyD^

addikt

Őszintén ha egyedül játszanál és nincsenek haverok ne vedd meg annyiért. Majd ha 15-20 környékére lemegy. Beleélni bele tudod magad úgy kitart egy ideig, de roppant egyhangú és nagyon sok az idegesítő bug, feature. Sajnos a ballisztika olyan amilyen. Mindegy milyen mesterlövész puska van.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés