Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- MediaTek Helio G50-nel futott be a Tecno új belépő ajánlata
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- Yettel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
ted_mosby
senior tag
Holnap megpróbálkozom egy sok meccses papír szelóval, aztán meglássuk. 1,6k-110k érkezhetne. Majd feladás után jön a szeló.
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
pohár
félisten
sicc
emlékezetes egy meccs volt, hányan buktunk ezen, ihajj
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
"Én bevallom őszintén holnap papírforma napot várok "
hallgatok rád
erre vártam.
reggel, relatív korán, (11-12), felkelek, és összerakok egy 4/6 fullkamit.
(azért megsúghatnád, hogy mellyek a teljesen biztosan jövők...)fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
nemtom.
fogalomzavarba kerültem.
a papíros a nem pro.
de papír is lehet pro-n.
de kami is lehet papíroson.
teccikérteni?fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
L_YKing
addikt
Miokr fog a Derry Xelni?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
szab.tam
nagyúr
kajatéma.
update.
(ööö izé, nem norbi féle.)felizéltétek az agyamat a lusta pizzarendeléseitekkel.
készítettem megint egyet.
teljes fotósorozatot is hozzá.
anyagköltség kb. 500 ft.ha beledöglötök is, belétekverem, hogy csináljatok magatoknak pizzát.
ebben minden volt:
alaptészta, bords eve, ketchup, oregano, bazsalikom, (ugye szárított, ha más nincs), bors, só, szeletelt csiperke gomba, szeletelt bacon.
a tetején 3 fajta sajszeletek: mascadam, füstölt eidami, és füstölt chilis valami.
ez volt a felrakás sorrendje is, amit a képekkel is próbáltam megjeleníteni.
sütési idő 25 perc. (600w-on, mert 1000-1500-on biztos kevesebb...)az egyik képen diabetikus almabefőtt van.
tehát létezik csökkentett kalóriás változat is...(a képek 100kb-ra le vannak butítva a mobilosok miatt..)
(az alternatív almakompót javaslat, én inkább jégkockát készítek belőle piros színű koktélokhoz. de tényelg meg lehet kicsit gyümölcsözni is akár. csak akkor hanyagolni kell a paradicsomot...))
mint már modtam pár napja, a bukósisakos mikiegér kap annyi jattot kb, amennyiből az ember megsüt egy ilyent magának, és majdnem hamarabb készen is van.
és tudod, miből...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
pohár
félisten
válasz szab.tam #79011 üzenetére
jesus christ, ez szarabbul néz ki, mint a menzás pizza anno
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
menzás pizza....
(#79013) B-L-A-C-K
én jobban szeretem a vastagabb tésztát, és rajta kb. ugyanakkora feltétvastagságot.
az ilyen kilapított, éttermi izéket kevésbé.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Deck
titán
Barátnőm regisztrálna Betclick-re de nincs számlája egy banknál sem. Lehetséges ott is a skrilles fizetés be-ki? Ha a 17k-s cashback elbukna és visszakapná kérheti oda a kifizetést?
[ Szerkesztve ]
PS5
-
yogibear
addikt
ebben minden volt:
alaptészta, bords eve, ketchup, oregano, bazsalikom, (ugye szárított, ha más nincs), bors, só, szeletelt csiperke gomba, szeletelt bacon.
a tetején 3 fajta sajszeletek: mascadam, füstölt eidami, és füstölt chilis valami.anyagköltség kb. 500 ft.
Hiszem én, fiam, hiszem... hogy 500 forint...
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
rwin5
őstag
Nekem bnőm szokott néha pizzát csinálni, annyi hogy a tésztáját megvesszük készen boltban. Tény, hogy kijön kb 500-600ft-ból meg áltban nagyon jó is ízre, de mondjuk melyik kaja nem jön ki olcsóbban. Egy 2 személyes tál is 4-5e ft körül van, ha elmész húsboltba meg rászánod az időt kijön kb. 2e ftból azért van a pénz, hogy elköltsük tehát néha rendelni is kell
-
gery2123
őstag
-
gery2123
őstag
barca0519951, dekrer köszönöm a bíztatást
Tudom, hogy necces, de a Puskás hátha nem most akar bundázni, és a Bayernnek is illene hozni. Mondjuk láttunk már ilyet, de 200 megér, többet nem .-- PSN_ID: GerY2123
-
Speedhs
őstag
Jó reggelt.
-
ted_mosby
senior tag
Reméljük papír hét lesz
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
L_YKing
addikt
válasz Speedhs #79025 üzenetére
Így délbe?
Ejj de lazák vagyunk mint a gepárd a reklámbanVisca el Barça! Mes Que Un Club!
-
B-L-A-C-K
titán
Én mondtam most pihenek. a héten nem is raktam, de mára ezeket erősen tudom ajánlani:
Nem nagy odds, de nagyon meglepne ha nem jönne...
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #79035 üzenetére
tudod ki rakná a junájtidet ezek után...
meg amúgy se, az elveim nem engedikGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
tomrRRR
senior tag
Sziasztok!
Ismerősöm szeretne regisztrálni bet365, most is úgy van mint régen, hogy kipostázzák az aktiváló kódot, mert még amikor én regisztráltam először akkor jött posta a bet365-től. Most hogyan működik a regisztráció?
Megint kiküldik az aktiválót postán?The easy day was yesterday!
-
föccer
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #79041 üzenetére
És mi a véleményed az Arzenal és a Real Madridra?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
törölt tag
Everton - Chelsea
D Nekem ez megy mára .
-
giigz
veterán
Arsenal fogja elvinni...
MU 1,55
Atma 1,22
Arsenal 1,75
RM 1,381k -> 4,6k
-
janos1988
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Windows 11
- Mi történik egy netes csalás után?
- Facebook és Messenger
- Milyen RAM-ot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon