Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zolynet
veterán
hazai napot tartok
087 Midtjylland - OB Odense H 1.70x
089 Ingolstadt - Aalen H 1.81x
103 Dijon - Niort H 1.84x
5.66x
600->3397 -
janos1988
addikt
Ma free spin SB-n deltol haromig.
-
B-L-A-C-K
titán
Hétfő hajnalba Mayweather-Maidana box meccs lesz...Mi a túrónak rakták be ilyenkorra...Oké hogy Amcsiba lesz, de szombat is megrendezhették volna.
Aki nem tudná, Mayweather a legjobban keresett sportoló a világon, évi 105 millió dollárral, ami jelenlegi árfolyamon nézve 25.5 milliárd forint / év...

-
jpm
senior tag
hétvégi tuti megrakós:
szombat:
RB Leipzig - Braunschweig 3.30Dvasárnap:
Szpartak Moszkva - Torpedo Moszkva 4.40D
vagy
Rayo Vallecano - Elche 3.45 D -
szab.tam
nagyúr
ja, még 1.
csak úgy bedobom:Cruzeiro - Bahia
v.
hogy az 1. vagy a 2. fi, vége, nem tudom, de valszeg a vége. -
janos1988
addikt
Mit szóltok egy játékhoz? Vagyis egy közös puttóhoz. B-L-A-C-K számait játsszuk meg holnap dupla téttel (400 Ft) mondjuk a 17:00-ás sorsolásra. 2, 4, 7, 9, 12, 14, 17, 19 és 2.

giigz: Nekem meg a célom a napi 50k.

-
janos1988
addikt
Asszem holnap leviszem 1 meccsre az egészet és a csillagos égig fogok all in menni a nagy nyereményig. Decemberben, karácsony környékén, már itt akarok koktélt szürcsölni és lábat lógatni és közben a legdrágább tengeri herkentyűket tömni magamba.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szab.tam
nagyúr
főként olyanoknak szól, akik egész nap bújják a pro-t, vagy valami más onlány-t....
a fi./vége. fordítások ugye egész jól fizetnek.
rendre 20* fölött.
és azért néha előferdülnek.olyan eseményekre gondolok, ahol a gyengébb csapat, betalál egy kósza gólt, majd a jóval erősebb a 2. félidőben berámol 2-3-4.et, miután jól leqúrta őket az edző az öltözőben.
amennyire bírtam ezt nézegetni, 30 meccsenként 2, de 3 ilyen fordítás is könnyen beesik.
a mai eredmények.com-os focilistát nézve is volt kb. 30 meccsből 2 ilyen.
pl az egyik a mai kedvencünk (
), Carlstad 1 - 3 Norrkoping
és itt az összes meccsből néztem,ha 30 meccsenként csoportosítjuk őket, és 2-es kötésekben körbejátszuk, akkor ez matekilag
30 alatt a 2.
(30*29) / (2*1) * 200ft = 87.000 ft.
21* átlag odds-ú meccsekknél van pénzénél az ember.
(21*21*200 = 88.200 ft.)úgy gondolom, hogy csak a nagy tudáskülönbségű csapatok találkozásait érdemes kivenni, (és abból 30-at), mert ott működhet a fenti forgatókönyv.
mert ugye csak egyirányba tesszük a fordítást.
mert az, hogy az erősebb lő gólt, megnyugszik, majd a gyengébb feltámad poraiból, és bevág 2-t, kevésbé jellemző. (hacsak nem é-írek...
)egyenrangú csapatok nem is kerülhetnek a csoportba, mert ott kétirányú a fordítás lehetősége, az odds is kisebb.
tehát ha valakinek van sok ideje kockás papíron, pár napon, (heten), keresztül elvi szimulációt játszani, talán érdemes lenne.
(az ötletért azért hálából egy pü-t elvárnék, ha van eredmény...)nekem most sajnos nagyon nincs időm teljes elemzésre.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
yogibear
üzenetére
ja.
végül is matematikailag...matematikailag, (feltéve, hogy van elég kellő esemény az ajánlatban), egyszerűbb egy 12-es kötést megjátszani, mint 12* egymás után halmozva megrakni.
(az élőzés persze más.)
de matematikailag hamarabb és kevesebb fáradtság árán el lehet jutni a végső célhoz, a buktához...
(#80373) giigz
na, akkor megint nem iszunk semmit...

-
yogibear
addikt
Végül is matematikailag ha 200-as téttel kezdesz és az egyszerűség kedvéért 2-es oddsokkal számolunk mindig, akkor ha a nyereményt visszaforgatod teljes egészében, akkor a 12. fogadásra, ha mindig mindet eltalálod, 800ezer ficcset zsebelhetsz be...
Csak gyaníthatóan a 9. fogadásnál, mikor már 50ezret teszel fel, össze fog szorulni az ánuszgyűrűd, hogy mi van, ha elmegy.
-
pohár
félisten
all in:

-
törölt tag
Lugo - Alcorcon
1,5 gól felet!
-
janos1988
addikt
Ja és nem is mutattam a tegnapit. A középső kettő jött, a másik kettő elment. Szóval tök 1111 mit rakok (meglepi, papír, lófasz stb.), 2 jön, 2 megy...

-
törölt tag
Partizani - Skenderbeu
Nagy hiba volt megrakni. Itt már gól nem lesz.

-
giigz
veterán

Az a két 1,09-es tuti volt, nem tudtam otthagyni ennyiért
De azok jönnek is szépen.A gond a tenisszel van, Babos nyerni fog, persze pont ilyenkor tud normálisan játszani...

Szerk.: Ja igen, ennek semmi köze a táblázatomhoz és az igazi szisztémámhoz, ez csak a móka kedvéért van, ne unatkozzak

-
törölt tag
Partizani - Skenderbeu
Skenderbeu Érdemes szerintetek megrakni? Zsinórban nyerte a két meccsét.
-
giigz
veterán
Szóval a lényeg. 10 nap, 10 szeló. A tét most egy kicsit vicces, bár inkább a nyeremény az

Tehát 2000 Ft megy fel, ha legalább 2000 Ft jön vissza, akkor tétemelés.
Lucic 1,53
Stavanger 1,09
Lillehammer 1,09= 1,82
200 Ft -> 365 Ft

-
Prien
addikt
300 ezerig fizetik ki a nyereményt kp.? Nyerni kéne, lesznek jó meccsek

Haha, KTP simán kikap 13x oddsért... csípte valaki?
-
zolee5016
őstag
Modo - Örebro 1. harmad - 1X2 Modo 2,55 Nyitott
Frölunda - Brynäs 1. harmad - Gólszám 1,5 Több, mint 1,5 2,00 Nyitott
Hifk - Espoo Blues 1. harmad - Gólszám 1,5 Több, mint 1,5 2,00 jó
Lukko - Ässät 1. harmad - Gólszám 1,5 Kevesebb, mint 1,5 1,60 jó
ez se áll rosszul........
-
zolee5016
őstag
válasz
juliabrilke
üzenetére
kellett.
meg még 1 jó lenne....egy dzsivászszal együtt......... -
juliabrilke
veterán
Ott a Carlstad gólotok.

-
janos1988
addikt
-
giigz
veterán
Megtettem az uj szisztemam alapjan a mai nagy tetes szelomat.
-
pohár
félisten

-
B-L-A-C-K
titán
Tényleg mielőtt elfelejtem ment egy ilyen kami is neten...
-
L_YKing
addikt
Csicska posta technikai okok miatt zárva...

-
szlovibuki
tag
válasz
königarjen
üzenetére
Köszi! Én úgy érzem, hogy nyernek..

-
königarjen
tag
válasz
szlovibuki
üzenetére
Leverkusenen én is gondolkoztam, de eddig túl simán nyertek mindkétszer, lehet most lesz bukó.
De ne legyen igazam, mert lehet végül a saját szelvényemre is.
Hajrá
-
szlovibuki
tag
Hétvégére, hátha összejön egy pizzára való...

091 Leverkusen - Bremen H 1.30
131 Dortmund - Freiburg H 1.25
133 Bayern München - VfB Stuttgart H 1.15
151 Chelsea - Swansea H 1.25
220 Lazio - Cesena H 1.31
242 Manchester Utd. - QPR H 1.25
-----------------------------------------
Eredő odds: 3.825098
Alap tét: 1000 Ft
Várható nyeremény: 3 825 Ft -
B-L-A-C-K
titán
Szelvény megrakva:
Everton + Villareal
Tér: Annyi hogy pont 200 alá essen.
Nem tuti tipp, csak én érzem, azaz aki akarja rakja, de annyit szánjon rá amennyi nem gond ha elmegy.
Amit előre leszeretnék szögezni ha elmenne...Írhatjátok, de nem érdekelnek a hasonló szövegek majd:
- Mondtam csak az Everton-t rakd
- Jó sokat buktál, biztos megvisel
- Tudtam elfog menni, de én szóltam
- éssatöbbiPuttón több jött csak ebben a hónapban, úgyhogy úgy vagyok vele tényleg leszarom. 2 hete mondom rakni fogom, úgysem hagytam volna ki. Ja és visszafogni se fogok, ha esetleg már az Everton meglesz, a Villa meg vezet 0-1 re...mert ezt is leszarom, vagy húz vagy nem...
-
giigz
veterán
válasz
hacki87
üzenetére
A Norrköping az első osztályban bukdácsol, ezért nem nagyon nyer meccseket, bennmaradásért küzdenek, a Carlstad pedig a 4. osztályban jelenleg listavezető 12 pont előnnyel.
Az eredmény bármi lehet, a kérdés az, hogy melyik csapatot érdekli a kupa. A Norrköping a kiesés ellen küzd, lehet nem érdekli őket ez a kupa, de lehet pont érdekli őket, és akkor nyerni is tudnak. A Carlstad pedig simán vezeti a bajnokságot, tehát akár foglalkozhatnak is a kupával. A szorzó nagyon jó, bármi lehet a meccsen, tehát 7,85-ért érdemes megpróbálni!
-
hacki87
senior tag
036 carlstad - norrköping H 7.85 miert ekkora az odds-a? A hazai csapat eredmenyek.com on nezve mostanaban nyeroben van. Az ellenfel meg bukoban.
-
törölt tag
Most nézem a betclic újra üzemel.

Hogyhogy újra megy ?
-
törölt tag
[link]Ez micsoda ?
USA-at miért nem lehet megrakni ?
-
B-L-A-C-K
titán
Ment egy puttó a számaimmal a 113-as húzásra...
-
Ace owner
addikt
Joetvagyat a mobilnetemhez sracok

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.meg vagy 20 meccset mellé......... 
Múlt héten 10 eurot adott, de utána lebuktam mindet. Valami taktika van rá, hogy kell játszani, mármint tét ugráltatásokat tekintve?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

), Carlstad 1 - 3 Norrkoping
)