Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Magyarországra is megérkezett a Poco M8 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ace owner
addikt
válasz
tomrRRR
üzenetére
Még nem raktam fel a pénzt, de a számlán van. Elvileg működik.
Sportingbeten hogy tudok beküldeni útlevél scant? Számlámnál írja hogy igazolnom kell magam, de egy rublika van csak alatta, meg kilehet választani hogy mit szeretnék megadni.

Ja, megraktam a maradék 1723ft-ommal az Arsenalt, remélem visszahozza a pénzem

-
tomrRRR
senior tag
sZiasztok!
Lehet még regisztrálni betclic-re így hogy tart még a NAV blokkolás?
17 ezer FT-os cashbacket szeretnénk kijátszani, más oldalon keresztül belehet lépni az oldalra, s tökéletesen működik próbáltátok a betclic-et lehet fogadni, s kifizetni? -
B-L-A-C-K
titán
-
szekra
addikt
Sportingbetre hogyan léptek be? Nekem a magyar le van tiltva. Más domainen meg nem enged bejelentkezni.
-
Ace owner
addikt
Tök mindegy mert nem nyertem szart se.. Addig pörgettem hogy még lement 1800-ra az egyenlegem úgyhogy gyorsan ki is nyomtam.

-
pohár
félisten
válasz
Ace owner
üzenetére
a számlarendszer nyitva tartása és a fiókoké nem ugyanaz ám

nekem engedne kifizetni Skrillre a SB, de inkább kiutaltattam magamnak, most fölösleges Skrillre kikérnem, aztán onnan még utaljam ki magamnak... így ez megvan 0ft-ból, Skrillen szerintem fizetős a banki utalás is (bár lehet rosszul emlékszem) -
Ace owner
addikt
-
pohár
félisten
válasz
Ace owner
üzenetére
és ennek mi köze az OTP-hez?

megcsinálod, és az OTP számlarendszere így van nyitva:OTP Bank számlarendszer nyitva tartás: munkanap 6:00-19:00
ha ebben az időtartamban utalsz, akkor azonnal ott a pénzed, és fizethetsz befele vele
ide kell utalnod majd:
OTP Bank
Kedvezményezett neve: POD CEE Kft.
Számlaszám: 11705008-29909678
Közlemény: felhasználónevedgondolom OTP-s vagy, ha már ezzel kezdted

ha a bankban fizetsz be kp-ban, akkor meg levonnak 254ft-ot tökömtudja milyen díjként... utalásnál nincs ilyen
-
Ace owner
addikt
Most csináltam egy skrillt. A kártya megerősítő levonás mikor érkezik meg? Elvileg a pontos összeget kellene megadnom, de az dollárban kellene és forintban von le, akkor milyen árfolyammal számoljak?

-
Peetör
csendes tag
Valamiért nem mutatja az összes tranzakciónál, hogy át lett hozva a játékból, csak pár pörgetésnek az eredményét, de ezért csináltam screen a befizetésről, hogy már egy éve nem fizettem be.
Ja, meg most lőttem el egy 250 Ft-os NFL fogadást és fogalmam sincs, mi az a befizetési bónusz, mert nem fizettem semmit.
-
giigz
veterán
A múltkor nem jött, ma fog: FTC X @ 6,25

-
Sickboy25
addikt
Tegnap jött is az apoel mellé a crystal palace és 2K zsebben
előtte 4K előtt 2K most igen megy a szekér, kezdek formába lendülni... Taktikám kezd beválni
Lassan tétet is kell növelnem, mert átlépen azt a hetárt, amit kitűztem... És onnantól jön csak a a nagy lóvé ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kukinyo
addikt
FF Malmö - Salzburg H-ra már nem lehet fogadni.

-
Vandit.
addikt
-
pohár
félisten
-
szab.tam
nagyúr
na szóval.
a napi brusztolós téteket már nem osztom meg.
csak az extrém érdekességeket.
ez pot egy ilyen.
triplán.a feladásnál elqúrtam, és 250.000. volt a tét...

- (a kislány egy pillanatra bepánikolt.)
- a celtik bénább, mint a mu.
- a 125. eseményen tök mindegy, mi történik, ha kialakult a végeredmény.... -
pohár
félisten
okos voltam, és számológépben mindig kivonom az auto spinek értékét

4,60€ volt a free spines nyeremény, az szorozva 35-tel 161, így van mivel szenvednem

ááá, nagyon durván repkednek a free spinek, még a végén tényleg sikerül megforgatnom ezt a kurva sok pénzt
haha, 57€ maradt hátra a forgatásból (ha jól számoltam), és az egyenlegem 58€

-
szab.tam
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére

(egyébként egy tsávó van a földkerekén, akinek elüldöm a scan-t a nyertes szelóról majd.
neked.
naem azért, hogy idegesítselek, hanem azért, hogy inspiráljalak.
viszont majd hozzájárulok a közzététéehelhez....
viszont egy kis konkrét és nyilvános is.
amit írtam:
azon a meccsen egy +gól 100k-kat ért volna....
-
szab.tam
nagyúr
mai napi tanulság még 1:
ha nagytétes szelót adtok fel, ne kapkodjatok.
pláne, ha még kombi is....konkrét eset.
3/52.500-ra gondoltam alaptéten, ami 3/5-ben ugye 10*-es, tehát 25k....
én viszont simán beixeltem a 25-k-t...
(-konbival -> 250....)
és mivel <400k, így engedte.
-> volt csodálkozás, sikítás, telefonos segítségkérés, stb....***
****holnapra ezt is jobban leírom...

-
pohár
félisten

-
Prien
addikt
válasz
szab.tam
üzenetére
A mai veszteségem betudom tapasztalat szerzésnek. Tök jó ötleteim voltak tegnap (Zenit, Porto, Norwich és Swensea 1 szelvényre), aztán elkezdtem olvasgatni a neten mindenféle dolgokat és annyira bekavartam magamnak,hogy a Celtic mind a három feladott szelvényemen ott virít...
Kettőn pedig az MU is, pedig nem is szeretem őket!
Szóval az a tanulság, hogy megérzéseket megtenni , addig semmi elemzést, tippadó oldalt nem szabad elolvasni, mert csak bekavarnak, elbizonytalanítanak! -
-
Chereiose
addikt
Valaki rakta a hendit?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szab.tam
nagyúr
a porto vagy a lille miért nem tudott bebohóckodni még egy gólt, hogy 1x egy rendeset kaszáljak?

(most meg örülnöm kell a tét/2-es veszeteségoptimalizált helyezetnek...***
más:
mu-hahhahha
a kaimimra nem tettem fel, mert tényleg az már nekem is sok volt.
kivágtam.
és most nézem, hogy ha egy 3/6-ból nem veszem ki a 8 közül, keményet nyertem volna vele.
(1 db. 3-as kötés)
de ezért nem bosszankodom,
tehát ezt aki kitalálta volna, valszeg másfél év múlva bilincsben viszik el a winchesteri tettestásraival együtt... -
Prien
addikt
válasz
szab.tam
üzenetére
Úgy tűnik, a Celtic lesz a mai kakukk tojás, de már bánom, hogy a papír szelvényembe betettem a MU-t, ráadásul hendivel...
Ilyen gyenge csapatot... azért álmomban sem gondoltam volna, hogy gond lehet egy harmadosztályú csapat is... jó-jó,hogy ez "csak" egy liga kupa meccs, az meg kit érdekel, de akkor minek állnak ki? Magukat égetni?A Porto lehozza becsülettel...

-
szab.tam
nagyúr
-
Prien
addikt
Kockáztatok... fogadtam a Manchester Unitedre, hogy győzni fognak. Olyan hihetetlen,hogy elvérezzenek egy 3.osztályú csapat ellen...bár a játékosok nokedlik, de Van Gaal csak kitalál valamit, amivel még egy Békéscsaba kerettel is nyerni tud... 2.75x-ért egy próbát megér

-
kukinyo
addikt
Mi történik abban az esetben ha játszottam egy 5/6 kombit és 1 meccset elhalasztottak?
Akkor a fentmaradó meccseket mind el kell találnom, vagy ilyenkor átmegy 4/5-be?
Vagy hogy működik ez? -
szab.tam
nagyúr
válasz
Ps Vita
üzenetére
nagyon okos vagyol.

a 2 topik halmaz keresztmetszete kb. 6-8 fő.
de az ezen kívülesőkhöz is szól a mondanivalóm.mind fogadások szempontjából, (pl. over2.5), mind a foci általános jövője szempontjából releváns...
gyerekeek.
engem kiborítottak, tehát kiborultam....
a dolgos-szorgos szelók mellé megraktam a szokásos kami kombikat is.
távolról nézegettem a mu-t.
mondtam, hogy ezt már én sem veszem bele 14*-ért, vagy mennyi volt.
aztán meg égi fognak? megint?
-
giigz
veterán
APOEL b+

-
Prien
addikt
Hát, a Manchester United most kapott egy gólt egy noname csapattól, ráadásul szokásosan pocsékul játszanak, a Celtic csak kínlódik, majdnem kaptak már gólt, a Porto meg elszórakozza... úgy érzem, nem lesz ez így jó...talán,ha elkapcsolok és nem nézem...?
-
szab.tam
nagyúr
9 meccset monitorozok, 15 perc után mindegyik 0:0....
-
szab.tam
nagyúr
akinek van elszórni való 3.200 aprója a pro-n.
(az alig alig terált, de kicsit alliterált...)

mind a 4 meccs
1fi/végeredmény
2/1ezt 2-es kötésekben, összes variációban (6*400 ft),
és külön is 200 ft-jával. (4*200)csak úgy mellékesen, van olyan párosítás, ami ha jön, a 400 ft-os tét 372.000,- ft-ot hoz....
(30*31*400...)****
csak hát ugye én még mindig nem reggeltem a pro-n...
és nem tudom, hogy a pro-n is 200-e a minimum tét, vagy van 100 is, mert akkor fele zsével is megy.)
-
pohár
félisten
hell yeah, jött is szépen a Zenit tippem

most akkor ment egy olyan, hogy Porto meccsen lesz 5 sárga & West Ham győzelem, a kettő együtt 2,67, hadd pörögjön a bónusz

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Kuponkunyeráló
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Parfüm topik
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Úgyis csak eliszod