Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Mára megy egy spontán kami, majd ha megraktam beírom...
-
tzimash
őstag
válasz
Vangelis
üzenetére
Kami szelón van rajta az orosz győzelem
meg a svájci is.Tegnap jöttem rá, hogy a Boston meccs az ma éjjel lesz, így van egy 6 meccses semi-kami szelóm, ami nyer ha a bostoniak is hozzák

400>>6K
Mára ez ment amúgy:
Gerwen-Wade H
Strömsgodset-Sogndal H
Basel-Lausanne H
2,03
5k>>10kfélkami

Orosz-USA H
Svájc-Cseh H
Badalona-RM V
BrannBergen-Aalesund H
Bröndby-Nordsjealland V
Lokeren-Anderlecht V
60,62
500>>30k
Bár így leírva már nem is félkami, hanem egy ízig-vérig kamikaze szelvénynek tűnik
-
gyuromoj
veterán
Tettem egy ilyet 2k-val:
5 Oroszország - USA H 1,48
11 M. van Gerwen - J. Wade H 1,30
30 Rosenborg - Sarpsborg H 1,22
Eredő odds: 2,34728Most hogy írtátok az USA-t, kicsit elbizonytalanodtam. Remélem hogy az oroszok nem basszák el.
-
giigz
veterán
Na ez az egy szelvényem van a hétre, azért 1-2 kamit még ellövök, de kb. csak ez számít.
MU nyer 1,80
Real nyeri a kupát 1,28@ 2,3
-
rwin5
őstag
válasz
Vangelis
üzenetére
Márhogy?
Nekem most ez megfelelőbb volna, mert amelyik kártyán regisztrálni szoktam, azokon sosincs pénz csak áltban 5-10e Ft szóval ez a telós feltöltés jobb volna, lusta vagyok elmenni a bankig 
Ja
Már azthittem, hogy felszámolnak vmi + költséget és 10e ft ot számol fel, és 8at rak csak rá
milyen gyorsan megy az átutalás ezzel a befizetési móddal? -
rwin5
őstag
ennél az online tippmixnél, ez az mcom feltöltés azt jelenti, hogyha előfizetéses vagyok majd a számlámon jelenik meg az a pénz amit most feltöltök rá? Pl: 10e ft-ot beütök és akkor az elszámolásomon annyi lesz majd a T-mobilenál?
-
GabN73
addikt
Nem tudja valaki, hogy Morita milyen formában van?
Azarenka azért tegnap hozott egy 6-2;6-0-t, de Morita mind2 mérkőzését eddig 6-3;6-1re hozta. Viszont Azarenkát még sose verte el... Hát, lehet hogy most Aza felejtős. -
WaterWave
veterán
jobb ötletem nem volt, így ma ez megy...
Gerwen win, Rosenborg win
-
adrian360
őstag
Holland play offra a Heerenveen - Utrecht meccsen miért van ilyen magas odds a Utrechtre? jó formában van, másfél hete 4-2 megverte ugyanígy idegenben a Heerenveent.
-
adrian360
őstag
Mai dartsra :
Gerwen - Wade : H
Gerwen a végső győzelemre is a legesélyesebb. a mezőny talán legjobb dartsosa, és nagyon jó formában van.Barneveld - Taylor : ?

Ha a formát nézzük Barneveld. De ha azt nézzük hogy az elmúlt 3 évben talán egyszer se nyert Taylor ellen, egyértelmű mumus számára, akkor bizony Taylor lesz a nyerő. szerintem ezért is adják Taylor-t esélyesebbnek. Én Barnienak drukkolok, de nem tennék nagy pénzt rá, bár a bet365-ön 2.75-ös odds nagyon jó ajánlat.
-
Speedhs
őstag
Én ezt tenném ma,
005 1 Oroszország - USA H 1.48
006 1 Svájc - Csehország H 3.05
008 1 Svédország - Kanada V 1,78
025 1 Molde - Haugesund H 1.62
036 1 Groningen - Twente V 1.9325-ös oddsz, 200 Ft-ra 5 rugót hozna. Elvileg Svájc a legrizikósabb, de szerintem sima hazai lesz.
-
DeathBat666
aktív tag
Ma jött a kétesélyes Chicago győzelem, 8k val raktam és jött 11,5k.
Mára mehet Oroszország (jégkorong VB), a hírek szerint ma Oveckhin játszani fog az USA ellen, aki nem ismerné ő az idei NHL alapszakasz gólkirálya, a Washington Capitals játékosa.
Szóval csapjátok bele a szelvényeitekbe Oroszországot. -
föccer
nagyúr
Nem merek semmit ajánlani. Papír forma szerint Taylornak hoznia kell Barneveld ellen, de mostanában eléggé "rossz" formában van. Nem lennék meglepődve, ha nem kerülne döntőbe. Barneveld elég erős 180-asokban, 4,5 felett 2,32x-ért megjátszható, illetve az összes 6,5 felett 1,8-ért.
A másik meccsen Gerwent nem láttam játszani egy ideje, de ha Wade nagyon jó formában van, akkor szinte bárkit meg tud verni, de erről a meccsről inkább nem merek értekezni

üdv, föccer
-
gyuromoj
veterán
betclic-en 11k-ért mehet ez?:
Man Utd, Chelsea & Tottenham - Premiership (19/05/13)
3,75
Mindegyik csapat nyer : Igen
Összes tét: 11000.00Ft
Nyeremény: 41250.00Ft -
WaterWave
veterán

Mára ami a Dartsot illeti, én a Barneveld - Taylor meccset nem bántanám, mert ott tényleg bármi lehet, a jó hír, hogy nincs döntetlen már...
Én Gerwent mondanám, látva a formáját, nem lesz nehéz dolga Wade ellen, de majd egy darts guru megerősít ebben
Másikra szívem szerint Barneveldet mondanám, visszavághat az elődöntőért ha jól rémlik ők vívtákMásik amit néztem, bár lehet csak nálam ország világ hazai, az a Rosenborg - Sarpsborg mérkőzés
De majd délig megszülöm mi legyen -
rwin5
őstag
Csütörtökre Darts szakértő írhatna
-
leikomessi
aktív tag
Félidőben ment a Chelsea továbbjutásra egy ezres@2,10-en. Végül csak ezt tettem, bölcsen döntöttem.
Annak nem örülök, hogy a Chelsea nyerte, pláne, hogy a Benfica megint a 90. perc után bukta ezt is, mint a bajnokságot. -
giigz
veterán
Ezen a heten mar összesen 1 szelom lesz, nagytetes. Holnap beirom.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
WaterWave
üzenetére
Még átgondolom én is, de 20 ezer alatt nekem nem is érné meg rakni, de 30 ezernél nem is szívesen szánnék rá többet. Meg persze lehet meg se rakom, az a baj ilyenkor még nem tudni milyen kerettel állnak fel, mire meg megtudjuk addig az odds se 1,75 lesz hanem jóval kevesebb van egy ilyen sejtésem.
-
B-L-A-C-K
titán
Ezt az MU-t nekem is lehet meg kellene küldenem vagy 20-30 ezerrel, minden mellettük szól hogy nyerniük kell, meg az oddsot is sokallom, ilyenkor van az hogy tuti bukó lesz...

-
Ps Vita
őstag
Szerintetek mi lesz a BL-döntő,szvsz országos D
-
sz_abika
addikt
Ó hogy a Chelzííí, X-en volt jó kis pénzem, de így a tét visszajár : (
-
SirAlo
aktív tag
Haat a Chealsea mindig az utolso masodpercekre hagyja

1 Chelsea 0,0,-0,5 Benfica v Chelsea
(Ázsiai hendikep) 05/15/2013 Egyik sem 2.15 Nyert -
pohár
félisten
na legalább jött az overem, meg a GG fogadásom, jöhet baseball éjszakára

-
GabN73
addikt
Hát ezt a Benfica elcseszte, egyszerűen a befejezésük kuka volt...
-
WaterWave
veterán
megvaaaan

-
föccer
nagyúr
93. perc

Pedig gondoltam, hogy 8x odd-nál betolok rájuk még 1k-t

üdv, föccer
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ps Vita
üzenetére
Szögletekbe beleszámít az 100% hiszen oda van írva.
WaterWave: Oda írva nem tudom miért nincs, de a szögletekhez, meg sárgához is beleszámít (Benfica Chelsea: A mérkőzésen 4,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) sárga lap lesz (hossz.)) így az lenne a logikus ha kiállításba is beleszámítana. De tényleg meg kell kérdezni biztosra...
De nem lesz itt már hosszabbítás...

-
Ps Vita
őstag
Faszom...
-
WaterWave
veterán
én is így tudom de azért jobb megkérdezni
-
WaterWave
veterán
hosszabbítás beleszámít a piroslapos buliba amit tippmixen lehetett megfogadni vagy csak 90 perc?
-
L_YKing
addikt
Benfica gól!

-
WaterWave
veterán
shkizo remélem szorul a picsád
DDDDDD
piroslapot még ússzuk meg aztán mehet a jégerezés -
stefyY
őstag
Benfica bünti, ott a GG

-
giigz
veterán
Azt hiszem ez nem lesz 0-0

-
föccer
nagyúr
Vezet a Chealsea

üdv, föccer
-
stefyY
őstag
Chelsea vezet

-
Ps Vita
őstag
Akkor egy-egy gólt mind2 félnek,még minimum 3 sárgát,és sok-sok Chelsea szögletet rendelnék

-
WaterWave
veterán
BL döntőre is valami ilyesmi meccset érzek, iszonyat unalmas

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Wuthering Waves
- Rendszergazda topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ASUS routerek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- Bomba ár! Dell Latitude 7200 2-in-1: i5-8365U I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

meg a svájci is.
, nem figyeltem.
Nekem most ez megfelelőbb volna, mert amelyik kártyán regisztrálni szoktam, azokon sosincs pénz csak áltban 5-10e Ft szóval ez a telós feltöltés jobb volna, lusta vagyok elmenni a bankig

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)