- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jpm
senior tag
Jelen állás szerint Alonsonak se. Igen, Vettelnek is reális esélye van, a rajtnál sok minden el fog dőlni, ha a 2. helyen elfordul vagy ha az elsőn akkor tuti leesik a szorzója 1,6 alá élőben. Nagy összeget egyikre se raknék.
Élőbe majd lehet bedobok pár jónak tűnő húzást.persze szigorúan csak ami 3x felett fizet.
Melyik fogadási oldalt nézzem, a lehetőségek végett?
-
sch_a
addikt
Szerinted hogy fogják Rosberget megelőzni? Hamiltonnak még Rosbergnél is hamarabb el szoktak fogyni a gumijai, ő még jobban fel fogja tartani Vettelt. Azt meg már láthattuk, hogy hiába gyorsabb valaki akár 2-3mp-el is a másiknál, nem tudja itt megelőzni. Nagyon durván koptatniuk kell majd a gumikat a Merciknek ahhoz, hogy ne nyerjenek. Hűvösebb is van a szokásosnál.
-
B-L-A-C-K
titán
Rossz taktikám van, vagy húz vagy nem, mikor van kedvem hébe-hóba beutalok, és vagy sikerül elérnem a kitűzött célt és veszem is le vagy elbukom..Mostanában szinte mindig összejött a cél összeg szerencsére. Elvileg 10ből 30 lett volna a cél hogy fogadjak abból, de olyan jól ment ez lett a vége. Bár volt egy kis hullám mondjuk 50 ezer után lementem 20-ra, onnan meg elkezdtem dupla vagy semmit játszani 2 fős asztaloknál és összejött. Így ezt le is utaltattam most...Elvileg fogadásból akartam 100 ezret összehozni de mivel itt elértem ezért nem is rakok neten mixet, max holnap rendesen valamit max 20 ezerért.
-
Ace owner
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
Nem tét nélkül játszanak mert az edzőjük 1500. utolsó meccse lesz aki 26 évet töltött ott, szerintem alap lenne hogy ennyit megérdemelne hogy nyerjenek, szóval csak van valami tétje. De ettől függetlenül én is tartok tőle mivel csaknem hiába emelik az oddsot úgy hogy mindenki rakja, ilyenkor éppen csökkennie kellene.
-
stefyY
őstag
-
giigz
veterán
-
Chereiose
addikt
Hát ez tényleg elég szar, nem tudom, mennyit raktál rá, de elég szopó valószínűleg...Nekem is valami hasonló volt a gondom, nem tudtak kifizetni és beszoptam, még szerencse volt, hogy nem raktam rá nagy pénzt, csak minimálisat .....
Azóta BWIN-t használok, a BET365 szánalmas ilyen téren -
Vangelis
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest