Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
3-1... Hamar jött az overem

-
Speedhs
őstag
válasz
polgárjenő
üzenetére
Aki teheti az fogadjon a Bayern győzelemre, biztos szép kis odds van rá. Nyerni fognak.
Már 2-1..
3-1..

-
polgárjenő
tag
bayern-t alázzák. 5. perc, 2-0
-
samfishR
senior tag
mara gondoltam egy usa x2-t, megy egy blackhawks wint. kb 2es occra jon ki.
-
polgárjenő
tag
válasz
polgárjenő
üzenetére
na fradi is pipa úgylátszik. ez vissza is hozná a tegnapi 10k-t
-
polgárjenő
tag
nekem mára ez van
fradi győzelem
legia varsó győzelem
valencia győzelem
sligo győzelemfradi nyerni fog? legia már behúzta úgytűnik
-
gyuromoj
veterán
Ezeket tettem mára:
normál
134 Aberdeen - Hearts H 2,11
148 FC Zürich - Luzern H 1,70
109 Aalborg - Kolding H 1,85
Eredő odds: 6,63595
Tét: 200 Ft
Várható nyeremény: 1325 Ftkombinációs (3 / 4)
112 Chicago - Detroit 2.m. D 3,95
111 Svédország - Finnország D 4,05
115 Szolnok - Eger 2.m. D 6,20
110 Svájc - USA V 2,08
Eredő odds: 235,62730
Tét: 100 Ft
Max. nyeremény: 23565 Ft
Fradi megy 1-el -
Phili
tag
Mai: Aalborg,USA,Fradi,Bradford,Hannover,Aberdeen. 82x
-
freaghill
őstag
válasz
DeathBat666
üzenetére
Mára mit fogsz rakni?

-
Daniel Alves
őstag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Ez is pipa

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
polgárjenő
üzenetére
Fradi nem is otthon játszik...
-
Daniel Alves
őstag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
MTK 1.fi. 0.0 , +0.5 1.800 15k
-
zolee5016
őstag
válasz
polgárjenő
üzenetére
Na ez az...ez minden csak nem hazai a Fradinak....Győrben lesz a meccs....és ott nem igazán megy a Fradinak.....(Ha eltiltás,vagy bármi miatt nem otthon tolják...eléggé nehézkes a Fradi....)
-
DeathBat666
aktív tag
MKB Veszprém - Pick Szeged nagyon jó meccs, aki akarja rtl en nézheti.
-
polgárjenő
tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
fradi hazaiba jó, mtk szar. + egymás elleni statisztikák
-
Daniel Alves
őstag
Illetve a fradira miért ilyen "kicsi" a szorzó. Mondjuk azt is kérdezhetném ,hogy az MTK-ra miért ilyen magas?

-
rwin5
őstag
válasz
DeathBat666
üzenetére
D-re jó lesz

-
DeathBat666
aktív tag
Siófok behúzza szerintetek?
-
zolee5016
őstag
Mai 1 kisérlet....:Stuttgart hazai Usa -MTK-Leverkusen V..egy 4-es combóban....

-
rwin5
őstag
Mára nincs semmi jó, pakoltam inkább egy 5/6.. tegnap 7D elképzelésből megraktam 4 et, és jött volna mind a 7.. most kicsit bátrabban kell tolni hogy elmenjen a g*cibe mind

-
Daniel Alves
őstag
válasz
polgárjenő
üzenetére
0.0 = DNB de általában az ázsiai hendinek egy picit magasabb oddsai szoktak lenni

-
polgárjenő
tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
nem vágom ezt az ázsiai hendikepet. mit jelent a 0.0?
-
McCartman
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Ja ok, már megijedtem.

A vérrel kapcsolatban már leírtam én is a véleményem, szerintem nem volt direkt kontakt csak szándék és nagyszerű színészi alakítás, ettől a piros jogosságát még maga Ronaldo sem kérdőjelezte volna meg, max az ő szemszögéből rossz munkát végzett mert nem sikerült fejberúgni.

Rossz volt látni, hogy ennyire szétestek fejben a Real focistái, mondjuk a számolatlan kapufák és kihagyott ziccerek után valahol nem csodálom de egy ilyen kaliberű csapatól mégsem ezt várná az ember. -
Daniel Alves
őstag
válasz
polgárjenő
üzenetére
Estére 3 mérkőzést néztem ki köztük a Sociedad 0.0-át

Csak délután kellene valamit pattintani

-
polgárjenő
tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
estére sociedad gól vagy DNB 2
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
McCartman
üzenetére
A jogost arra írtam hogy igen színészkedett, nem arra hogy jogosan színészkedik mert ez elvárt lenne...
De tényleg mind1 a lényeg a vér volt, és innentől kezdve szerintem nem megkérdőjelezhető hogy eltalálta e vagy sem.Innentől tényleg lezártam, veled is és bárkivel is ezt a témát...
A lényeg a hétvégén nyerjek/nyerjünk...

-
Daniel Alves
őstag
Délutánra 1 mérkőzésen gondolkozok nagyobb téten 40-50k ázsiai hendi lenne a legjobb megoldás.
Freiburg vagy Schalke 04?
Én a Schalke mellé tenném le a voksom de 1.fi. 0.0 Schalke 1.7-ért nagyon kevésnek tűnik.
Valaki tudja ,hogy milyen sérültek vannak most jelenleg a 2 csapatban? -
WaterWave
veterán
svájc fárad, de nem lesz könnyű
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
McCartman
üzenetére
Ha vér nem lett volna azt mondom oké, de így nem tudom azt mondani, illetve a videón is amit linkeltem, egyértelműen rámondható hogy az orrát pont elkapta egy kicsit. Az meg jogos hogy utána túlszínészkedik az egészet akármekkora is volt rúgás, de 10 focistából 8 ezt csinálja ilyenkor...
-
SirAlo
aktív tag
válasz
DeathBat666
üzenetére
Remelem azert az USA ujbol behuzza Svajcot, mit szolsz?
-
-
DeathBat666
aktív tag
Nm mindenkinek, hát igen ezért nézek NHL t, számomra az NHL és a jégkorong két külön sportág. Sokkal nagyobb a tempó, technikailag jobbak, hangulat nagyszerű, ehhez képest a VB egy ****.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
McCartman
üzenetére
Oké...

Amúgy tényleg lehet igazad van, lehet még tavalyi vér volt az orrába, az fránya tampon meg fellazította pont akkor mikor a zselés hajú CR megpöckölte stoplis cipellővel...
Viszont annyit nem értek a legnagyobb ezzel foglalkozó szakmai oldalak miért nem így látják ezt a dolgot...

-
WaterWave
veterán
válasz
leikomessi
üzenetére
igazad van mindenben de fejezd már be
-
SirAlo
aktív tag
Hanytol lessz az USA - Svajc?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
leikomessi
üzenetére
Ember ne vitatkozz már itt és ne járasd már le magad, ki a genyóm@t érdekli a kameraállás (de amúgy amit linkeltem látható hogy elkapta az orrát de mind1), a vérzés a lényeg, amit meg utána leírtál mitől vérezhetett nevetséges, egy óvodás nem gondolkodik így. De mind1 tényleg hanyagoljuk a témát, nem találta el akkor legyen, az orra meg egy kosza széltől elkezdett pont abban az adott pillanatban vérezni, micsoda egybeesés!
Itt nem arról van szó kinek van igaza, mert ha nem találta el akkor oké, de ha azt írod láttad a vért, és szerinted így akkor se találta el akkor tényleg azt kell mondanom hogy buta vagy ha tetszik ha nem.
És itt tényleg befejeztem, nincs több mondani valóm ehhez (nem is reagálok a további ezzel kapcsolatos hozzászólásodra), és szerintem te se válaszolj erre mert csak magadat járatod le mindenki előtt a butaságaiddal...
-
tzimash
őstag
Nekem ez megy ma:
Svájc - USA V 2,08
Aberdeen - Hearts H 2,11
Austria Wien - Wiener Neustadt H 1,20
5,27
1k>>5k -
SirAlo
aktív tag
válasz
gery2123
üzenetére
USA es Valencia mennyire biztos? Utoljara jol kikaptak a Svajciak de alapbol erosek voltak a Svajciak mindig

Na lessz ami lessz, remelem ez mar jonni fog nem mint a Real tegnap

1 USA Svájc v USA
(Nyereményszorzó) 05/18/2013 Egyik sem 1.65 Függőben
2 Valencia Getafe v Valencia
(Játékidő eredménye) 05/18/2013 Egyik sem 1.75 Függőben
3 Borussia Dortmund Borussia Dortmund v TSG Hoffenheim
(Játékidő eredménye) 05/18/2013 Egyik sem 1.33 Függőben -
Cthulhu Dawn
őstag
Valencia ma mehet nagy pénzel szerintetek? Kell egyáltalán nekik a mai győzelem?
-
Ádám16
addikt
221 Pescara - Fiorentina V 1.17
Erről mi a véleményetek? Ezért a szorzóért érdemes kockáztatni? -
gery2123
őstag
Mára ezzel szállok harcba.

-
leikomessi
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Hol írtam azt, hogy komolyan gondolom? Miért nem lehet felfogni, hogy nincs normális kameraállás az egészről? Ezért csak találgatás az egész, csak te annyira biztos vagy magadban, hogy ha valamit állítasz, akkor az úgy van. Akkor mindenkinek azt kell hinnie, akkor a másik nem ért hozzá, akkor nagyon buta. Még akkor is ha vélhetően előbb lesz diplomája, mint neked.. Ilyen hülyeségeken egyből hülyézel, személyeskedsz. Nem tudsz tényszerűen gondolkodni. Más véleménye nem számít, csak a tiéd. Hihetetlen. Ilyen emberekkel felesleges leállni, mert nem arról győztél meg, hogy nem nekem van igazam. Olyan felvételt mutattál, amin nem derül ki egyértelműen. Komolyan, kár rád az időt pazarolni. Elég szar életed lehet ha minden kis szarból ennyit ki tudsz hozni, nem vagy képes elfogadni, hogy létezik más vélemény. Nem is kell elfogadni, csak ne butázz, hülyézz, úgy hogy nem ismersz!
-
L_YKing
addikt
Jajj de jól indul a reggel! Kikapott a Real

-
rwin5
őstag
Ezt a tegnapi 200Ft ból 20K-t fel kéne raknom ma egy meccsre vagy max kettőre, hogy duplázzak és legyen vmi értelme is, hogy fordíthassam valamire. ötlet?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
leikomessi
üzenetére
Ha te komolyan gondolod amiket itt írsz erről akkor azt kell mondanom sajnos nagyon buta vagy...
(#7507) WaterWave: Jaj de hülye vagy...

-
gyuromoj
veterán
Erről kérnék véleményt:
112 Chicago - Detroit 2.m. H 1,78
110 Svájc - USA V 2,08
111 Svédország - Finnország D 4,05
Eredő odds: 14,99472 -
Mano_01
aktív tag
Dortmund-Hoffenheim? mivel H kieso igy en ra passzolnek..D-nek meg mar mind1..
szrintetek? -
polgárjenő
tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
azt azért írtam mert nekem az lett volna jó ha atletico nem rúg gólt.. nem rosszindulatból írtam..
-
Daniel Alves
őstag
válasz
polgárjenő
üzenetére
Én sosem bukok
Csak utálom a hülye büfögéseket
[link] -
B-Man072
tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Végülis az sem egy rossz ötlet

-
polgárjenő
tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
majd buksz még te is
csak arról mi nem fogunk tudni mert olyankor sumák van 
-
B-Man072
tag
Na ki mit rakott mára?
-
Daniel Alves
őstag
válasz
polgárjenő
üzenetére
mondtam hogy bukni fogod

-
polgárjenő
tag
nekem elment a 35k-m a realon. de nem vagyok ideges
így -10k eddig. 20k-t raktam a számlámra, hogy ha vissza kell fogadni akkor visszafogadok, de már csak a real kellett volna, én meg bíztam benne hogy nyernek. de már mindegy. a meccs végén megraktam DNB-be atletico-t, így ha nem döntetlen maradt volna hanem nyer valamelyik csapat rendes játékidőben akkor nyertem volna 35k-t összesen 20k-ból. de mindegy már
amikor láttam hogy szünet van, szóval 1-1 lett a rendes játékidő, 6os szorzó volt atleticora, és a maradék 10k-t (amit visszakaptam a DNB-re) kattantságomban majdnem rátoltam atleticora. hát jól jártam volna, ha kicsit kattantabb vagyok xd -
GabN73
addikt
Fuhu, így másnaposan felkelve szeretnék gratulálni a real madridnak...

A tegnapi nap nagyon gáz volt

-
sixpack89
tag
mit mondtok a honvéd-győr meccsre?
vendégen gondolkodok,hogy megrakjam. -
SirAlo
aktív tag
Ma lessz az Eurovizio is, oda mit tippeltek ? Magyarorszag 151x szorzo

-
Phili
tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Igen,a svéd-finn előtt lesz 13 órától a sport2-őn.
-
Ps Vita
őstag
válasz
DeathBat666
üzenetére
Nagyon köszi a tippet,nagyon vágod az NHL-t

-
Phili
tag
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Igen.

-
Cthulhu Dawn
őstag
Pittsburgh ugye rendes játékidőbe nyert?
-
rwin5
őstag
Kíváncsi vagyok USA behúzza-e.. de benne van a Svájc győzelem is, lehet rakok rájuk úgyse pakolja senki

-
Daniel Alves
őstag
Nálam ez volt a tegnapi nap csúcspontja

[link] -
freaghill
őstag
DeathBat666: Jött a tipped! Köszi!

-
callmeakos
veterán
Jöttek a Pingvinek

-
WaterWave
veterán
válasz
leikomessi
üzenetére
hat de.... ezen már tényleg csak nevetni tudok
-
WaterWave
veterán
válasz
leikomessi
üzenetére
Magyarul te azt mondod, hogy a surlódás szelétől eleredt a vére, mert a videón nem látod kvázi nem lehet látni, hogy megrúgta, így azt szűröd le, hogy nem rúgta meg, csak picit hozzáért és mivel vérzett az orra így arra a következtetésre jutottál, hogy ő azon csoportba tartozik akinek/akiknek szinte egy fingástól is elered az orra vérre, persze sarkítva.... Nah erre mondják, hogy paradoxon :-)
-
leikomessi
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Nem tudom hányszor vérzett az orrod, nekem elég sokszor.
1. Ahhoz, hogy egy olyan embernek vérezzen, akinek nincs semmi baja az érfalával, ahhoz elég nagy erő kell. Kétlem, hogy egy oldalirányú, legfeljebb súroló "rúgásnak" ekkora hatása lenne. (Nagyon sok ember van, akinek soha nem vérzik az orra, hiába éri nagy erőhatás.)
2. Ha olyan, hogy hajlamos az orrvérzésre, akkor elképzelhető, hogy kisebb erőtől is elered. De ha elered, akkor azt nem állítják meg egykönnyen, nem annyi vér lenne a tamponon.Látszott a vér, ez tény. Igaz csak a tamponon, előtte nem. A fűben hason fekvés sem a legideálisabb, ha valakinek vérzik az orra. Szerintem nem találta el. Túl kevés "bizonyítékunk" van, hogy ezt helyesen megítéljük. Én nem voltam ott, ugyanannyit látok, mint te a videókon.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
leikomessi
üzenetére
De most komolyan szerinted akkor mitől vérzett utána az orra ha nem találta el szerinted
Ezt fejtsd már ki még.....Mert ugye ha említetted te is láttad a vérzést nagyon nem értem miről beszélsz. -
leikomessi
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Kár ennyit kihozni az egészből. Visszanézve az esetet így utólag is, szerintem nem látható rendesen, hogy eltalálta volna. Normális kameraállásból, lassítva nem találtam meg youtube-on. Csak azok vannak amiket meccsen lejátszottak. Nem tükrözi hűen a valóságot, nem megállapítható tényszerűen.
(Mellesleg Gabi megmozdulása volt először szabálytalan.) De mondom, ez csak az én véleményem. Nem számít semmit, de én szerintem nem találta el. Ettől nem fog megváltozni sem a meccs kimenetele, se a világ, semmi. Ha nem értesz egyet, írd le normálisan, nem kell egyből így leosztani az embert, mert véletlenül nem úgy látta, mint Te. Az utolsó mondatodnak elég lett volna csak a második része. Hadd döntsem el én mennyire értek hozzá.Én ebből a videóból csak azt látom, hogy kicsit megjátszott. Ronaldo lába jobbról érkezik Gabi arca felé. Semmi reflex, hogy elhúzza, hanem abba az irányba fordul, ahonnan a láb jött. Ha valakit megütnek, nem teszi vissza a fejét egy újabbért, hanem elhúzza onnan. Meg az a hatalmas ugrás, hogy látványos legyen.
-
McCartman
őstag
Ronaldonak érett már az a piros, ettől függetlenül a többszöri visszajátszásból úgy tűnt, hogy tényleg nem érte el a lába.
Új hozzászólás Aktív témák
- PNY XLR8 CS3140 M.2 NVMe 4.Gen 1TB SSD
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

DeathBat666 köszi.