Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
WaterWave
veterán
D. Brands - G. Monfils H 2.18 pipa
óriásit játszott a németnah nézzük Haase megcsapja-e Robredot
-
Chereiose
addikt
Mit gondoltok erről? Ez lenne a 7végi fő szelvényem

Dortmund - Bayern München: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz 1.63V
Tottenham - Southampton 1.45 H
Real Madrid - Valladolid 1.18 H
Barcelona - Betis1.20
Milan - Torino 1.25 H
Juventus - Palermo 1.45 HTét: 2000 Ft--->12000 Ft
-
KisRod
tag
Huhh, Wawrinka csak behúzta! Izgi volt az is.

-
stefyY
őstag
Első 10 perc alapján elkezdtem phosni, hogy 1,2~-es oddson bukok, de a gól megnyugtatott..

-
WaterWave
veterán
óriási meccs
3 szettesnek néz ki -
stefyY
őstag
Hajrá Partizan!

-
stefyY
őstag
válasz
leikomessi
üzenetére
Programtervező BSc, ELTE.

Mire összeraktam az új gépem + reinstall win7 megvolt, Tipsarevic be is húzta...

-
Fenerre miért vna 7-es odds?

-
stefyY
őstag
Tipsarevic jó sokat csúszik...

-
freaghill
őstag
Elég szépen tologatják a teniszt... Kíváncsi vagyok mikor fog végleg elkezdődni

-
stefyY
őstag
LinAlg ZH előtt kiugrottam a friss levegőre, többek között dobni egy mixet...

002 J. Tipsarevic - G. Zemlja 1.33 H
014 M. van Gerwen - A. Hamilton 1.34 H
015 J. Wade - S. Whitlock 1.93 H
016 R. Thornton - P. Taylor 1.45 V
017 R. van Barneveld - A. Lewis 1.45 H
018 J. Wade - A. Hamilton 1.53 H
027 Partizan Belgrád - Radnicki Nis 1.18 H
032 Benfica - Fenerbahce 1.40 H
040 Chelsea - Basel 1.45 H400 forintra hoz 10600-at

14:15-től drukkoljatok nekem!

-
rwin5
őstag
007Lietuvos Rytas - Zalgiris Kaunas1.40V
010Galatasaray - Fenerbahce1.80H
023Inter Turku - Helsinki JK1.63V
024Byasen - Molde13.00H
030Bradford - Burton1.91H
032Benfica - Fenerbahce1.40Hna ezt rakom meg 500Ft-al 143x = 71ezer
-
giigz
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
Igen, a Benfica győzelmi kényszerben van, tehát mindenféleképpen nagyobb a valószínűsége egy Benfica győzelemnek, mint a Chelsea sikerének, mert ugye nekik jó az X is, de akár 0-1-re ki is kaphatnak, hétvégére pihentethetnek, fontos meccs vár rájuk, idegenben a MU ellen...
-
rwin5
őstag
[link] erre miért van ilyen szorzó? Sima H nem?
giigz: szerintem megér egy H-t
nem ismerem amúgy a vendég csapatot, csak a statisztikákat néztem, azért megrakom egy próba szerencsén, úgyis csinálni akartam ma egy 5 meccses szelót ami kétes. Vagy online kéne kiokoskodni valamit, hogy első félidőben lesz gól meg ilyenek 
-
giigz
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
Ez igaz, de nem hinném, hogy a Fener könnyen fogja adni magát... Ők is tovább akarnak jutni, és szerintem meg is lesz nekik, a tippem 1-1 a meccsre.
-
WaterWave
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
szép, benfica sztem ma oktatni fog

-
gyuromoj
veterán
Tettem most 3 ilyet:
5/6
23 Inter Turku - Helsinki JK V 1,63
28 Jagodina - Crvena zvezda V 1,58
30 Bradford - Burton H 1,91
41 *(0-1) Chelsea - Basel H 2,15
29 Hammarby - Assyriska V 2,90
24 Byasen - Molde H 13,00
14 M. van Gerwen - A. Hamilton H 1,34
15 J. Wade - S. Whitlock H 1,93
16 R. Thornton - P. Taylor V 1,45
17 R. van Barneveld - A. Lewis H 1,45
18 J. Wade - A. Hamilton H 1,53
2 J. Tipsarevic - G. Zemlja H 1,33
4 A. Ramos - S. Wawrinka V 1,27
1 D. Brands - G. Monfils H 2,18
5 R. Haase - T. Robredo H 2,55 -
giigz
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
A Benfica szerintem X lesz, de ne legyen igazam...

-
WaterWave
veterán
megraktam gerwent ha elmegy leverem rajta

-
adrian360
őstag
válasz
WaterWave
üzenetére
Na akkor leírom én 10 éve aktívan is dartsom, járok versenyekre, a nemzetközi mezőnyt elég jól ismerem.
Látszik hogy nem láttad a meccset amin Gerwen kikapott. A tavalyi világbajnok Lewis volt, és nem Thorntonnal játszik hanem Barneveldel, aki igencsak nagy névnek számít... Ha láttad Lewis elmúlt heti meccseit, illetve láttad a tavalyi tavaly elötti meccseit, kiderülne számodra hogy miért mondom hogy szar formában van.Nyilván az számít expertnek aki minden meccsre beírja hogy hú meglepetés lesz, és után a döngeti a mellét hogy én megmondtam...
-
WaterWave
veterán
válasz
gyuromoj
üzenetére
Dartsban? fogalmam sincs
teniszben?
D. Brands - G. Monfils H 2.18 ez jó lehet, mindenki pakolja a franciát, de a hazai pálya meg a 2-0 ás mérleg sztem a német felé teszi a mérleg nyelvét, attól függetlenül hogy a francia príma formában vanP. Kohlschreiber - V. Troicki H 1.33
R. Haase - T. Robredo H 2.55
Robredo fogadásom múltkor mondjuk azt, csak nagy szerencsével jött, sztem ma Haase kinyírja
-
WaterWave
veterán
válasz
adrian360
üzenetére
Neharagudj az nem szakértelem, hogy az 5 darts meccsből amit a tippmix kínál kiválasztasz ötöt, aminél mindegyiknél az esélyest húzod ki, olyan alapon, hogy kinek hány pont kell... ezt még egy négy elemivel rendelkező hülyegyerek is megtudja csinálni
Nincs veled semmi bajom, de mikor Gerwen 1.22 ért úgy kiszopott Whitlocktól 7-5 re akkor is gondolom jöttek a papírformák
Ez egy olyan sportahol miliméterek döntenek, itt nincs tuti, de nyilván ma 100%, hogy a tavalyi világbajnok újra kikap Throntontól csakazért mert 5 veresége van, és mivel 7 pontja van, nem érdekli a premier liga.
vicc -
adrian360
őstag
válasz
andras888
üzenetére
Az én tippjeim mára :
Van Gerwen M. - Hamilton A. H
Gerwen iszonyatosan jó formában van, de botlott a múlt héten (5-3 ról zsinorban vesztett 4-et és lett 5-7) míg Hamiltonnak nem igazán megy a játék, minden meccsén vagy egy-két jó partyja, de összességében megérdemelten van csak a 7. helyen, és nem fog bejutni a top4-be. Sima H, neten hendivel is (kb 7-2,7-3)
Wade J. - Whitlock S. H-D
Wade tipikus jómunkásember, tud egy szintet, azt hozza minden meccsén, ha az ellenfél gyengébb akkor nyer, ha erősebb simán kikap. nem nagyon hoz bravúr meccseket, nincs 100 feletti átlaga, de mégis tudja tartani a lépést az élmezőnnyel. Whitlock nagyon gyengén kezdte a szezont, de az utóbbi két hetére nagyon felpörgött hozta meccseit (némi szerencsével) Én úgy érzem nála már késői a hajrá, nem jut tovább, de biztos küzdeni fog, soha nem adja fel. Szerintem a nap legszorosabb meccse lesz, 7-5 vagy 6-6 lesz.
Thornton R. - Taylor P.V
Szerintem Taylor behúzza, az utolsó két meccsén már jól játszott, mintha túl lenne a mélyponton, míg Thornton eléggé hullámzóan teljesít még a meccseken belül is. Thornton az évad elején teljesített jól, sok meccsén hozta a meglepetés ember szerepét, de azért kezd fogyni a szerencséje. V (kb 4-7)
Van Barneveld R. - Lewis A. H
Barneveld jó formában, Lewis gyenge formában, ráadásul már tuti kieső. Egyértelműen a holland a favorit,
Itt sem lenne meglepő egy nagyobb arányú győzelem, de a megérzésem alapján lesz pár szorosabb party, így 7-5, 7-4 lehet a vége.Wade J. - Hamilton A. H
Fentebbiek összegzése alapján ezt is hoznia kell Wade-nek, ráadásul ha Hamilton bukja az első partiját biztos kieső és szétesik, míg Wade akármi lesz is küzdeni fog a pontokért. H (7-4)
-
giigz
veterán
válasz
DeathBat666
üzenetére
Köszi a tippeket!
Tegnap is nyertem vele, es ma is

-
andras888
aktív tag
hali! ma raknék egy darts-ot.
M. van Gerwen - A. Hamilton H
R. Thornton - P. Taylor H => szerintetek? elég kecsegtető szorzója van
R. van Barneveld - A. Lewis H -
Jarod1
veterán
whuh, bakker hogy a barca gólt se tudjon rúgni, meg ahogy hallotam a Messit se rakták be?
xerencsére csak első félidőre tettem döntetlent
-
-
Phili
tag
Darts a kínálatban!

-
L_YKing
addikt
Mai napom pihenő. Ti mit raktok?

-
stefyY
őstag
New Yorkon úszott éjjel a fél világ.

-
-
gyuromoj
veterán
Majd a hozzáértő kollégától kérnék egy kis leírást az alábbi meccsekre:
19 Montreal - Ottawa 1.m.
20 Washington - NY Rangers 1.m.
21 St. Louis - Los Angeles 2.m.
22 Anaheim - Detroit 2.m.
67 Chicago - Minnesota 2.m.Előre is köszönöm.

Amúgy WW-nek igaza volt, csak hogy kézilabdában lesz Barca - Athletico Kupa meccs, méghozzá pénteken. (Szerintem nem emiatt a meccs miatt pihentették Messi-t.
) -
leikomessi
aktív tag
Le a kalappal a Bayern előtt. Remekül megölték a Barca játékát. Ha játszik Messi akár az elejétől akkor is ez van. Nagyon egyben van ez a Bayern, jobban mint azt korábban hittem. A Barcánál el kellett volna gondolkozni valami B terven már az Inter elleni kiesés után. A tili-toli egy szervezett védekezés ellen, magasság és testi fölény ellen impotens.
Bízom egy izgalmas BL döntőben. A Dortmund bármire képes lehet.. -
B-L-A-C-K
titán
Amúgy még most sem értem Messi miért nem játszott....Nem tudok róla hogy sérült lett volna, és azért egy ilyen kaliberű meccsen alap lenne játszik, már csak a szurkolókkal is kibaszás volt. Az oké a 4-0 lehetetlen küldetés lett volna, de Messi nélkül szinte semmi esély se volt. Oké hogy előző meccsen szarul játszott, de a ő csapat legjobbja még akkor is...
-
gyuromoj
veterán
3/4
121 Real Madrid - Dortmund: A mérkőzésen lesz 11-es (H), nem lesz 11-es (V) H 2,33
125 Real Madrid - Dortmund: A mérkőzésen 10,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) szöglet lesz (hossz.) H 1,8
198 Barcelona - Bayern München: A mérkőzésen 10,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) szöglet lesz (hossz.) V 1,50
194 Barcelona - Bayern München: A mérkőzésen lesz 11-es (H), nem lesz 11-es (V) H 2,41
400->0
3/4
148 Tijuana (MEX) - Palmeiras H 1,70
98 Grödig - FC Vienna H 1,45
104 Real Madrid - Dortmund H 1,57
180 Barcelona - Bayern München V 3,65
400->910
182 *(1-0) Barcelona - Bayern München V 5,80
105 *(0-1) Real Madrid - Dortmund H 2,18
500->6320
5/6
220 Gremio - Independiente SF (COL) H 1,47
179 Triglav Gorenjska - Maribor V 1,51
171 Zilina - Slovan Bratislava V 1,88
167 Djurgarden - Örgryte H 1,53
169 Öster - Göteborg V 2,13
222 Monterrey (MEX) - Santos Laguna (MEX) H 2,05
ha jön az utolsó 2 meccs akkor 600->1845 -
WaterWave
veterán
értem, akkor kihagyom
-
gery2123
őstag
Holnap Chelsea és Benfica meccsre ki mit mond?
-
Speedhs
őstag
Hétvégi Dortmund-Bayernra valakinek tipp? Én szerintem rakok egy Bayern győzelmet.
-
pohár
félisten
PIT -1,5
Orioles -1,5
Red Sox -1,5 -
DeathBat666
aktív tag
bsz
-
Vangelis
félisten

Kösz BM!
-
Bati0501
őstag
Szülinapom alkalmából nem bírtak volna összehozni 11 szögletet......

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)