Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Jaja folyamatosan besülök, kicsit cikin és érzem magam most emiatt...Amúgy ezt a 15 ezres tétet utólag nyögtet be kitudja mennyiért raktad, mivel tegnap még 100 ezerről beszéltél amiből jött volna vagy tiszta 40 ezer erre most 15 ezerrel állítólag megrakod azt a 2 meccset ami hozott volna vagy 13 ezret szóval ez kicsit sántít, de ebbe már bele se mennék. Lényeg besültem....Nem tudom ezek után hogy fogok aludni ez az iszonyatos "besüléstől"...
Amúgy már kicsit unom az állandó hisztidet, kicsit felnőhetnél már végre...
-
giigz
veterán
Na megküldtem a MU-t szép 2-es oddsért, ha nem nyernek SAF 1500. meccsén, akkor kiröhögöm őket

Vagy -30k a mai nap, vagy kerek 0.
-
-
dracox
addikt
7x pénz.
Manchester United
Arsenal
Porto
Finn (jégkorong) -
pohár
félisten
Errani/Vinci, hogy dögöljetek meg

szép kis all in volt... -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
Talán a Chelsea-ben. Ott még Everton siker is lehet.
-
anonymus89
addikt
Chelsea, Arsenal meccs mind2 X láttok benne némi fantáziát?
Egy kamiba belefér....
-
WaterWave
veterán
4-2 williamsnek a 2. szettben... őrület

-
rwin5
őstag
válasz
WaterWave
üzenetére
Lázadó vagyok
Én is V-re raknám, de tegnap is bejött, hogy mindenki pakolta a "tuti" USA-t aztán Svájc elpicsuzta őket, bár tudom az MU meccs nem 1 kategória vele, de gondoltam megér egy D-t, aztán lehet 0-3 ra nyer az MU, akkor sem bánkódok 
Szerk: Ha rakom azt amit ma akartam volna, már -20K-ban volnék, szóval ha nem jön a döntetlen akkor is csak 3ezret vesztek

-
rwin5
őstag
na látom Dinamo meccs 4 pirka, meg 1-0 dejó, hogy nem raktam ma csak egy MU D-t ennyit a "tutikról"
Gondolkoztam Dinamo + MU-n mert megint nagy téma volt itt fórumon, de ahogy elnézem ebből sem jött volna a duplázóm, lille elég csalódás volt már tegnap -
WaterWave
veterán
break előnyben williams néni

egyem a kis csokis nuniját
-
gyuromoj
veterán
Tegnapiak:
3/4
131 Hannover - Düsseldorf V 2,40
145 Sevilla - Real Sociedad V 3,05
151 Sampdoria - Juventus H 3,35
126 Dortmund - Hoffenheim V 4,60
400ft->6490ftnormál
143 Getafe - Valencia V 1,78
135 Hibernian - Dundee H 1,70
128 E. Frankfurt - Wolfsburg H 1,73
500ft->0ftnormál
134 Aberdeen - Hearts H 2,11
148 FC Zürich - Luzern H 1,70
109 Aalborg - Kolding H 1,85
200ft->0ft -
Ps Vita
őstag
Szaros Dinamo...
-
WaterWave
veterán
megint húzzák a kurva teniszt

-
L_YKing
addikt
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Szerintem ma nem fog nyerni Pittsburgh.

-
Cthulhu Dawn
őstag
Pittsburgh nyerni fog megint az Ottawa ellen?
-
Chereiose
addikt
Ilyenkor de szép is, hogy nem raktam semmire és nem kell izgulnom

-
giigz
veterán
-
Cthulhu Dawn
őstag
Barca mehetne mára hendivel szerintetek?
-
Ps Vita
őstag
Ez még döntetlen se lesz
-
B-L-A-C-K
titán
1-0
Nem igaz mindig belenyúlok az ilyen bunda szarokba, annyira átlátszó volt az egész már 20 perc után, ezért baszhatom ha 7 éve nézek mindent a fociról ha van ilyen....
Vicc az egész...
-
giigz
veterán
Vicc...
-
gery2123
őstag
Ez a D.Moszkva egy rakás sz... 1-0

-
B-L-A-C-K
titán
Na félidő után most újra becsatlakoztam a Dinamo meccsbe, és újra hányingerem lett, pontatlan passzok, nem is hajtanak, motiválatlanok, pedig egy olyannal játszanak akinek nem is kell pont mert már kiestek, nekik meg elvileg kell, így ha nem nyernek egyértelműen eladott meccs... Vagyis nem értem ha más csapatoknál hajtanak akkor pont ezeknél miért sz@rják le az egészet. egy az egy ellen belelövi a kapusba, üres kapura mellé lövik, pontatlan passzok és stb (de ezt a jelenlegi statisztika is tükrözi)....
Remélem nyernek, de az eddigi látottak alapján nagyon eladott gyanús....:/
-
törölt tag
Sziasztok!
Igaz még odébb lesz de én csak leghamarabb kedden tudok szelvényt feladni.
Eddig csak mínuszban vagyok. Maradt 2500ft erre keresnék valami jó tippet hogy elkezdjek a plusz irányba menni. Most kezdtem még nem rég kis tétekkel próbáltam tőkét összehozni de eddig nem sikerült

5000ft mínusz szám szerint 25 db bukott szelvény.Kérnék az "öregektől" valami "tuti" tippet.
-
GabN73
addikt
Na, ma jó kis Ferreira - Porto meccs

Benfica mehet akár hendivel is szerintem

-
B-L-A-C-K
titán
Vicc ez a Dinamo 1-1 ellene kapussal szembe belelövi a kapusba a pali, meg volt egy üres kapura mellé lövi... Remélem csak véletlen nem pedig egy eladott bunda lesz az egész...
-
B-L-A-C-K
titán
Dinamo vezethetne lassan...
-
WaterWave
veterán
13:30 kor kezdődik a tenisz, addig tengernyi idő van
-
giigz
veterán
Kis apróval:
MU
Dinamo
Arsenal
Kecskemét
Udinese@ 30,88
-
GabN73
addikt
Szerintem jó döntő lesz a WTA-n

Azért ne felejtsük el, hogy utolsó találkozásukat Azarenka nyerte, + szerintem most jobban ki van pihenve, mint Williams. Én egy 3 szettes meccset is el bírok képzelni, de Williams egyszerűen nagyszerű formában van
-
giigz
veterán
Na akkor MU X2-ben ment 1,25-ért, meg a Dinamo 1,50-ért @ 1,875 és ez hozhat szépen

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
WaterWave
üzenetére
Sehol se láttalak még, de tényleg azt hittem te voltál mivel itt mondtad kopasz vagy és 175 cm körüli, akkor még jó hogy nem szólítottalak le...
Az lett volna a legnagyobb ha előveszi még a Note2jét..
rwin5: Mind1 leszarom az egészet, lesz ami lesz már megraktam....
gery2123: Azt a 3-at raktad vagy csak Dinamo/MU?
(#7818) polgárjenő: Az odds ingadozás sokszor igazolta már magát...
-
rwin5
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Én sem azt mondtam, hogy nem bizonyítottak egész évben, írtam is, hogy bajnokok lettek ennél hova jobbat..
én a D-t éreztem egész héten a meccsre, azért raktam arra, aztán lehet lecsúszok a jó kis ~2es szorzóról, de egyáltalán nem leszek mérges, nagy összeget viszont nem mernék rátolni, akkor inkább a tegnapi Fradira raktam volna fel. Azért sok sikert azoknak akik V-re rakták -
B-L-A-C-K
titán
válasz
gery2123
üzenetére
Hogy-hogy miért? Utolsóval játszik aki már fixen kiesett, nekik meg kell a pont a selejtezőkért...
Mindenkinek:
Na megraktam a megrakni valót, + az Arsenalt belevettem, lehet nagy hiba volt, de haverom is megrakta így, így együtt nevetünk, vagy sírunk.
+ Szerintem WaterWave kollégát láttam a kisbóótba, pont mentem be haverommal ő meg akkor jött ki. Vagyis itt még ha jól rémlik azt beszélte 175 cm körül van és kopasz, ez mind rá illett...Tét 20 ezer volt neki, de majd megerősít ebben hogy tényleg ő volt e...

rwin5: Egész évben is bizonyítottak szerintem, ez már úgymond kis búcsúztató meccs lesz, de persze lehet kikapnak mint a szar, vagy X lesz.
-
rwin5
őstag
Na elmentem megfogadtam 3ezerrel MU-t D-re. Lehet behúzza az MU- de az ilyen tényekre, hogy 1500. meccs utolsó meccs, hogy elmegy az edző stb stb, egész évben kell bizonyítani, nem pedig péntek 13-án meg egyéb misztikumos napokon szóval én erre nem alapoznék. Lehet nem lesz igazam, de lerágott csont már, bajnokok lettek szerintem ez épp elég bizonyítás volt.
-
pohár
félisten
azon töprengek, hogy megrakjam-e Serenát a fehérorosz ellen... épp all inezni készülök, eddig a MU gól és Errani párostenisz van a szelvényen, de szerintem hozzácsapom még a csokilányt is
-
B-L-A-C-K
titán
Nem tét nélkül játszanak mert az edzőjük 1500. utolsó meccse lesz aki 26 évet töltött ott, szerintem alap lenne hogy ennyit megérdemelne hogy nyerjenek, szóval csak van valami tétje. De ettől függetlenül én is tartok tőle mivel csaknem hiába emelik az oddsot úgy hogy mindenki rakja, ilyenkor éppen csökkennie kellene.
-
B-L-A-C-K
titán
Érdekes hogy neten az Mu oddsát viszik fel (1.80x --> 1.95x) úgy hogy mindenki őket pakolja...
WaterWave: Nyitva kell hogy legyen, én is oda megyek nemsokára...
-
polgárjenő
tag
szerintem ma Hacken-t lehet pakolni
-
freaghill
őstag
válasz
DeathBat666
üzenetére
Köszi érte! Most már én se vagyok mínuszba

Mai tippjeidet is várom

-
WaterWave
veterán
Black, amit mondtál boltot, a szentendreinél, az nyitva van ma?
-
L_YKing
addikt
Na ezt is megértem. Hivatalosan is tippmixelhetek!

-
DeathBat666
aktív tag
Na jött mind2 tippem SJ -La meccsre, X pipa, kétesély SJ pipa, így legalább nem zártam mínuszba ma, kár volt ma a Chicago ért.
-
Jarod1
veterán
Sampdoria Well done, 4.25
-
polgárjenő
tag
éreztem mára a sociedad-ot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De én nem folyok ebbe bele.

Én is V-re raknám, de tegnap is bejött, hogy mindenki pakolta a "tuti" USA-t aztán Svájc elpicsuzta őket, bár tudom az MU meccs nem 1 kategória vele, de gondoltam megér egy D-t, aztán lehet 0-3 ra nyer az MU, akkor sem bánkódok
Gondolkoztam Dinamo + MU-n mert megint nagy téma volt itt fórumon, de ahogy elnézem ebből sem jött volna a duplázóm, lille elég csalódás volt már tegnap