- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
válasz
Zimmi91 #65061 üzenetére
Én idáig is híres voltam
Amit írtam az pedig igaz. Mindenki tudja, hogy sok szelót utólag raknak ki, vagy raktak ki. Már nem követem őket, ezért nem tudom manapság mi a helyzet, kik írnak oda, de miután többször előfordult, hogy utólag rakják ki, és ellentmondásba kerülnek saját magukkal, így számomra hiteltelen az oldal.
-
-
rwin5
őstag
válasz
Zimmi91 #18786 üzenetére
Milyen hangnemben? Én szóltam hozzá 1 szót is? Ha annyira zavarja, gondolom van akkora mogyoró agya, hogy a szeme átsiklik a nevem felett ha látja, hogy kommentelek, egyébként nem tudom mit sír. Ha az emberrel rossz dolog történik, akkor úgy írjam be, hogy dejó elment a pénzem? Vagy ez a srác fordítva gondolja és végül kiderül, hogy a nemi identitása is kicsit homika? Biztos azért ennyire érzékeny lelkű, ha meg annyira zavarja, akkor ő írjon nekem privátot és ne én már neki :-)
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Zimmi91 #16146 üzenetére
Persze, plusz ha elmegy még elviszlek vidámparkba is...
Semmire se vállalok sose felelősséget, ez egy szerencsejáték, ~3x oddsért nem egy életbiztosítás, de szerintem én ~20 ezerrel megrakom...Aki meg jön velem az jön, aki nem nem...
Ezek az Angol - Spanyol nők szépen visszavettek, 8. percben már 2 gól volt most meg 34.-ben ugyan annyi, hogy lesz így min. négy gól...:/
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Zimmi91 #12851 üzenetére
Én meg vettem egy kocsit!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Zimmi91 #10038 üzenetére
Nem tudom kinek mi a sok, nekem nem jött rosszul, de nem ezt nevezném soknak...
-
Zimmi91
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest