Hirdetés
- CES 2026: Van pár Dolog, amiről beszélnünk kell
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jeollam
aktív tag
válasz
üzenetére
Mindent megértettem, köszönöm fiúk a segítséget!!

de mégis van egy. ugye a min kifizetés 3500. akkor annál alább nem is vehetsz ki? vagy ha igen, mennyi a felszámolási díja?
mert ugye betclic-en úgy van, hogy 3000 ft-alatt is vehetsz ki, de akkor ezer ft a díja. ( egy héten egyszer viszont ingyenes )
-
pohár
félisten
válasz
bajusz15
üzenetére
nem kell útlevél, személyi is megteszi
kifizetésnél 14k a minimum, ha átutalással fizettél be, ha bankkártyával fizettél be, akkor valami 1500ft körül mozog, plusz van 100%-os kezdőbónusz 15000ft-ig (befizetsz 15-öt, ők adnak ugyanennyit, és ennek az összegét kell megforgatnod 3x 1,5-ös odds-on, hogy kivehesd egybe)
-
bajusz15
senior tag
Valaki tudna írni - akár privátban is - egy bet365 "gyorstalpalót"? Gondolok itt az adózásra, a számlán lévő összeg kivételére, személyazonosításra, illetve bármi apróságra, amire jó ha odafigyel az ember? Ezen információk hiányában nem mernék belevágni a dologba.

-
11 gól, hát persze.

-
törölt tag
Még kettőt bébik

-
válasz
anonymus89
üzenetére
Megfogadom, rögtön nem röpködnek a gólok.

Kezdem nem érteni. -
anonymus89
addikt
Na ma vettem 3 Nyerő Négyest 1. kuka, 2. láttam két db JJ = 500, 3. szintén vissza.
-
válasz
anonymus89
üzenetére
Mivel raktam, így tuti nem.

-
bajusz15
senior tag
Ha van tippmixpro-m, érdemes átmenni bet365-re? Most, hogy nézegetem, kicsivel nagyobbak a szorzók, illetve ez az élő fogadós dolog sem rossz.
Silent77 : köszi. Ez az adózós dolog hogy megy? Most olvasgatom a különbségeket, egyelőre az adózást és a több adat megadását találtam.
-
válasz
anonymus89
üzenetére
11,5 felett megraktam 1700ft-al.
-
dnl91
tag
Jézusom, az ilyenek minek lépnek pályára?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Szerintem az is meg lesz.
Mivel már 0-5 így csak 11,5 felettre lehet tenni. Az is meglesz

-
törölt tag
Akinek van pénze neten annak ajánlanám a Macedónia-Olaszország női focit 7,5 gól felettbe.
Szerk.: Eddig 2 meccset játszottak egymással, mindkettő 9-0 lett az olaszoknak. Egy makedón srác elemzését olvastam, hogy 3 kulcsjátékosuk sérült, abból az egyik a helyi 'sztár', úgyhogy nagyon lazán megkéne lőniük az olaszoknak a 8-at.
Szerk. 2.: Már 0-1.
-
pohár
félisten
na akkor hajrá: Serena 2-0 & Sharapova & Brassó & Nishikori
-
bajusz15
senior tag
Lejárt a szerkesztés

Tippmixpro-n nem tudja valaki, hogy mikor írják jóvá a nyert összeget? Eddig szelvénnyel játszottam, online-hoz még nem értek annyira. Köszi.Már rajta is van a számlán.
-
bajusz15
senior tag
Na, a tegnapi buko utan ma tettem teniszt, a kinai lanyka ( Li ) hozott egy kicsit, de az elso jatszmat latva fogtam a fejem, nehogy ma is bukjak, de ugyes volt

-
-
törölt tag
válasz
sutyesz96
üzenetére
'Az ingyenes fogadási lehetőséget azok a Jogosult Játékosok kaphatják meg, akik megteszik első, jogosító fogadásukat és azt elveszítik. A jogosult fogadás olyan meccs előtti vagy élő, egyszeres vagy kombinált fogadás, amelyet bármely, legalább 3 kimenetelű sporteseményre kötött meg az ügyfél.'
-
zolee5016
őstag
Derby,KR,Excelsior D-ban gondolkozok....lehet nézek még kettő Fra 2 D-t és 5/4-be gooooooooo
-
sutyesz96
addikt
Betclicen mi számít jogosító fogadásnak?
-
GabN73
addikt
-
sutyesz96
addikt
Mára tudtok valami nagytétest?
-
B-L-A-C-K
titán
Voltam lottózóba, vettem 2 bukszát, nem nyerte egyik sem, hihetetlen...

-
törölt tag
válasz
razorka777
üzenetére
Hali!
Igen, 1200 Ft-ot, amik ott alul vannak, azok kombinációs fogadások. A 3/4-es azt jelenti, hogy ha 1 meccsed elmegy, akkor még tudsz nyerni. Viszont kombikat nem ilyen 2,00 alatti oddsokkal érdemes játszani, hanem mondjuk döntetlenekkel vagy nagyobb szorzókkal.
A szelvény szerint ezeket raktad:
Brassó - Corona Brassó H
Otelul Galati - Poli Timisoara H
Universitatea Cluj - Steaua Bukarest V
FK Krasznodar - Rosztov HA 3/4 es kombi szerint 4 sorod van, soronként 300 Ft-al:
1.: Galati H, Steua V, Krasznodar H; várható: 1 760 Ft
2.: Brassó H, Steua V, Krasznodar H; várható: 1 165 Ft
3.: Brassó H, Galati H, Krasznodar H; várható: 1 175 Ft
4.: Brassó H, Galati H, Steaua V; várható: 1 145 FtHa 1 meccsed elmegy, akkor már csak akkor leszel pluszban, ha az a meccs a Brassó, szóval 1. sorod bejön. A többi esetben mindenféleképp mínuszban, mert ugye 1200 Ft a tét. Persze, ha bejön mind a 4 meccs, akkor 1200 Ft-ból nyersz: 5 240 Ft-ot, de ha alul nem jelölöd be a kombis fogadást és csak simán adod fel 1200 Ft-al, akkor:
8 375 Ft-ot.
Nem tudom, hogy direkt szeretnéd kombisként feladni, vagy csak azért x-elted be, mert már kijöttél a gyakorlatból, de kombit tényleg nem érdemes 2,00-2,20 alatti szorzókkal tenni. -
königarjen
tag
válasz
razorka777
üzenetére
Ha ezt a szelvényt küldöd játékba, akkor igen.

-
stefyY
őstag
válasz
razorka777
üzenetére
Nem. 100 forintos alaptétet is beállíthatsz, akkor 4x100 forintit fizetsz.
-
B-L-A-C-K
titán
Én kicsit tuti nem vennék, ha nem férne be a szobát átrendezném... Én is már több mint fél éve tervezem, mondom inkább gyűjtök, és nézem még több hónapig a kis dobozost de ha veszek már normális nagy legyen. Mondjuk bevallom még kicsit túl nagy ez ~3 méterről, de 1 hét és megszokom (remélem, amúgy 8 napom van rá hogy visszavegyem indok nélkül, a netes rendelés miatt)...
Szóval szerintem 47"-nál lejjebb ne add sémiképpen...
-
giigz
veterán
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
F@sza, most nekem is sikerult gyujtenem egy kis penzt, en is tervezem, hogy veszek egy sajat uj TV-t, van egy nagy Pana plazmank, 106 cm-es fullhd, az is volt vagy 200-300k, nekem meg lett egy 55 cm-es regi szar, mindig terveztem hogy lecserelem, mert nem lehet elvezni rajta semmit, de most mar tenyleg veszek valamit, bar nekem nagyon nagy nem kell, a sajat 106 cm-es TV-nket sem fogadnam el, 81-82 vagy nagyon max. 94 cm-es kell, de igazabol a polcsorba a 32" illene a legjobban, igy lehet maradok a 32"-nal, hozzam a 106 cm egyebkent be sem ferne, csak akkor ha uj szekreny lenne, de az meg szinten nem kell, es a 32"-t is elegnek erzem, eleg ritkan TV-zek... 100k korul szanok ra max, az a lenyeg h jol nezzek ki, jo kepe legyen, es persze csak fullhd, most ahogy raneztem, elegge lent vannak az arak, siman tudok valami jot venni ennyibol.
-
dnl91
tag
Nekem ma ezek mentek, hátha.

-
yogibear
addikt
Nézd, eddig sem voltak illúzióim... amióta elterjedtek az online fogadóirodák és óriási pénzeket hoznak a tulajoknak, azóta bármit elképzelhetőnek tartok...
Példa az Armstrong-eset... mikor kibukott a dolog, kiderült, hogy a 99% doppingol... nem 50, nem 75... 99...
De emlékszem arra, mikor valami mb1-es meccs ment a sporttv-n és a szpíker agyon lelkendezte magát, hogy ez mekkora, 4:3 meg hét gól meg micsoda mérkőzés és 1 óra múlva kint volt a szelvény, CS 4:3-ra megfogadva, vagy amikor a fagyika 0 70. percben még 0:2-re állt, és a végén 3:2-re nyert úgy, hogy a bíró addig hosszabbított, míg be nem rúgták a 3. gól... ott is ment a lelkendezés, egy órán belül meg kint volt a szelvény ht/ft 2/1-ről...
Szóval nincsenek illúzióim, a legnagyobbak esetében sem... -
zolynet
veterán
tegnapra ez a 3/4 ment volna de elbizonytalanodtam leginkább a paok-ban (hiányzók miatt, ill tömegtipp)
160 PAOK - Atromitosz Periszteri H 1.70
173 Groningen - Vitesse H 2.49
212 Motherwell - Inverness CT H 2.00
178 *(0-1) Paris SG - Rennes H 1.62szétszedtem és egyesével 200-al megraktam az utolsó hármat, melyből 2ött
600->900 ... végre pozitív, én már ennek örülök
Vitesse veretést gondoltam erősebben, 1k, de aztán maradtam a csóri edisönnélja és jött a pitts, kár h nem raktam ... mind1, ma majd a kacsákra teszek aprót
-
yogibear
addikt
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Ha rajtam múlna, egyiknek sem adnék semmit.

Egy nagy lószerszámon kívül...
Az utóbbi pár hétben nagyon hideg lehetett arrafelé egész Spanyolhonban...
Ancelotti például máskor ott "hőbörög" a partvonalnál, az utóbbi két meccsen, mikor mutatták, csak rezignáltan nézett kifelé a fejéből, mint aki előre tudja az eredményt... szánalmas ez az egész... hirtelen mindenki "elfelejtett" futballozni a nagyok közül: real, atma, barca, bayern, stb -
halkow
őstag
végre nyertem már én is
214Hma ezt raknám
059 1 Brighton - Derby
County v-re
Új hozzászólás Aktív témák
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Meghívsz egy sörre? 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)