Hirdetés
- CES 2026: Van pár Dolog, amiről beszélnünk kell
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Arsenal olyan x lesz,hogy csak na.
-
yogibear
addikt
válasz
ANDROID???
üzenetére
szoktam írni, hol érdemes keresgélni
Cseh kupa fi X, Honka fi X

-
Prien
addikt
válasz
Wanderlust
üzenetére
Ne keseredj el, szerintem mindannyian buktunk már. Saját megérzés sokszor jobb lehet ,mint bármilyen tanács... ez tulajdonképpen szerencsejáték, ezt el kell fogadni. Nincs tuti tipp, nincs biztos pénz. De függőséget okozhat, ezért legyél óvatos!

-
giigz
veterán
Na akkor most kellene megnyerni

-
yogibear
addikt
válasz
VegyesTamás
üzenetére
No prob...
Arsenal egalizált...
-
razorka777
veterán
válasz
Wanderlust
üzenetére
Én hasonlóan vagyok, mint te.Az utolsó pillanatban úsznak el a szelvényeim.

Most például úgy tűnik a Barca viszi el. -
dnl91
tag
Ott az egyenlítő gól Arsenal!
-
Wanderlust
tag
Finoman szólva is el vagyok keseredve úgyhogy egy kérdés mindenkihez: Ti hogy' álltok a játékkal? Mennyire vagytok sikeresek benne úgy általában? A tippeket fb-on szerzitek vagy magatokra hallgattok inkább? Nekem eddig nem igazán jöttek be a netes tippek...
Mondjuk a saját tippek kb. 80%-a bejött de a végén mindig egy-két meccsen csúszik el a dolog...
Szóval veletek mi a helyzet? Esetleg valami jó tanács? 
-
törölt tag
Arsenal nem nagyon érdekli a győzelem.

Franc jön neymar
-
ANDROID???
addikt
Amikor nem kell hallgatok az 1.fi X-re

-
yogibear
addikt
válasz
VegyesTamás
üzenetére
-
kukinyo
addikt
válasz
VegyesTamás
üzenetére
20 órától.
-
yogibear
addikt
-
giigz
veterán
Az Arsenal egy kicsit iparkodhatna, de úgy nézem nem nagyon akarnak nyerni...

-
törölt tag
És ott van!!!!!!!!!!!!!! Barca mehet a pi.....
-
4850 oc
aktív tag
Valaki nem tudja hogy a Dinamo Zagreb - Hajduk Split meccs lezajlott rendesen?
Mert az eredmények.com-on 1-0 van írva de közben át van húzva hogy elmarad...

-
yogibear
addikt
Egészen döbbenetes hírt fogott el a spanyol Marca az Antena 3TV adásában, miszerint Ángel María Villar, a Spanyol Labdarúgó Szövetség elnöke nem lesz ott este a Camp Nouban Barcelonában a spanyol bajnoki döntőnek is tekinthető Barcelona-Atlético Madrid mérkőzésen.
Hogy ez miért annyira döbbenetes? Mert az éppen utazgató Villar távollétében a bajnoki serleget sem vitték el a mérkőzés helyszínére, pedig csak az ott játszó két csapat lehet már bajnok, így az egyikük már azzal ünnepelhetett volna.
Ehelyett majd csak a 2014-15-ös szezon elején, augusztusban kapja meg a trófeát a győztes. Azt még nem tudni, mikor...Szánalmas...
-
törölt tag
Bayern
Kezdőcsapatunk: Neuer - Dante, Martínez, Robben, Rafinha, Boateng, Götze, Lahm (K), Müller, Hojbjerg, Kroos
-
Ott a Barca gól.

-
B-L-A-C-K
titán
Találtam hagymát, így fullos hagymás, sonkás, gombás rántotta lett belőle...

-
Ps Vita
őstag
Nyilván bunda a sérülések miatt
DDD -
Jeollam
aktív tag
Bunda ez az ATLETICO én tudtam. Mellesleg mi a szart csinál az Arsenal?
-
Prien
addikt
Toltam még 2k -->4.6k az Arsenalra... ha már bukni kell, legyen nagy
jelenleg 2.3 odds... -
yogibear
addikt
Diego Costa kipusztult, most lesz kemény a meccs...
jenei1994: Megállt, nem futott egy passz után, jelezte, hogy gond van, lefeküdt a fűre, aztán lecserélték, de pontos más infót nem mondtak a szpíkerek...
Csak a félidőt húzzák ki X-re, a többi nem érdekel.
Na bakker, most Arda Turan, döglődik.

Arda-t is le kell cserélni... ez katasztrófa.

-
törölt tag
Diego costával mivan,hogy lecserélték ?
-
Kolosszus01
tag
Hy.
(0-1) Arsenal - Hull City H ment..

-
Prien
addikt
válasz
razorka777
üzenetére
Még nagyon sok van hátra, most van az Arsenalra 4.3 odds... lehet tenni kéne még??

Jaaaaajjj, most jelentkezek be, erre Arsenal gól, csökkenni fog az odds
(((((( -
giigz
veterán
Fordítani fognak, nyugi
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
razorka777
veterán
Úgy látszik a Hull City elviszi a szelvényem.

-
yogibear
addikt
-
nyizso83
csendes tag
Hull

Beszarás -
dnl91
tag
Hull City 2-0...
-
Algotis
addikt
0-2

-
Prien
addikt
Gyerünk Arsenal! Nem mehet el a fogadásom!

Hú, le se írom, már 0-2... ez bukó lesz

Egyébként,ha hamarabb tudom,hogy Fabianski véd ma, lehet nem rakok... nem mintha az ő hibája lenne. De nem tartom jó kapusnak, remélem nem jön Dortmundba...
-
giigz
veterán
Na ezek most sem nyernek semmit

-
törölt tag
Arsenal

Szégyen amit csinál mostanában az Arsenal.
-
nyizso83
csendes tag
Hull city

-
pohár
félisten
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
főzd meg a virslit és tojást, plusz forrázz le egy vékonyra karikázott hagymát sós vízben, keverj össze majonézt és tejfölt, ízesítsd borssal, egy kiskanálnyi mustárral (majonézből egy picivel kevesebb kell, mint tejfölből)
tojást felkockázod, virslit felkarikázod, a tojás miatt megsózod, a hagymát beleteszed, a trutymót ráborítod, jól összekevered, sütsz mellé krumplit, igen laktató és finom fogás

-
yogibear
addikt
Lille, ha nem nyer, a St Etienne pedig nyer, akkor helyet cserélnek, mert a helyezéseket a gólkülönbség dönti el, ami a Lille esetében +17, a St Eti-nél +20...
3. hely BL slejtezőt ér, 4. hely pedig EL-t csak...
Jelenleg:
Lille 68 pont, +17 gólkül.
St Etienne 66 pont, +20 gólkül...St Etienne a már kiesett Ajaccio ellen megy otthon...
-
Még a végén a Real meccs X lesz.
Innen már nem.

-
törölt tag
Lille mennyire biztos ma ?

-
giigz
veterán
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Hát komolyan mondom kegyetlen mennyibe kerül egy ilyen autó, és ez elvileg 0-ból fenntartható... Persze ha használni fogom 4-5 évig, akkor eloszva tényleg semmibe nem kerül újabb/erősebb autókhoz képest, de most azért így 1,5 év alatt 1 millió az nem volt kevés, úgy, hogy az elején úgy votlam vele, max. 500-at tudok rá szánni...
Ha már kaja, most rendeltem én is, pizza, kakaós csiga, somlói
[link] -
törölt tag
Franc! Most nézem kimarad a szelvényről a real.

-
B-L-A-C-K
titán
-
giigz
veterán
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Igen, de nem maga a tanulás a sok idő, a tiszta tanulás elenyésző, hanem a suliba járás, ottlét, utazás, itthon is eltelik az idő, van olyan hogy egész nap bent vagyok, stb. Ezért megy el az idő, és ezért nem jut fogadásra, de pl. hozzászólást írni van idő, fogadni meg nincs, pontosabban van, csak a kedvem megy el a tanulás/oskola miatt. De mind1 is, tényleg hagyjuk a témát, örülök ha most meglesz minden tárgyam

A kocsi meg azért ennyi, mert venni kellett gumikat, fék, ablakfólia, egyéb kisebb dolgok, műszaki vizsga, jövőhét hétfőn jön meg az olaj, utána egy kis karosszériás munka, és még nincs vége a listának

Viszont ez olyan, hogy most ha rendben lesz majd egyszer soha, akkor már sok évig nem kell gumi, fék, stb., tehát igazából ha egyszer rendben lesz az autó, akkor a következő 3-4 évben (persze ha összejön a pénz, akkor hamarabb lecserélem) ki fog szolgálni, és majd ezek a költségek szépen eloszlanak.
-
jpm
senior tag
mai tippjeim:
ezek közül szemezgetek vmit mára:
Svájc - Kazahsztán 5.15V
Udinese - Sampdoria 3.30 D
Midtjylland - Viborg 7.90D -
yogibear
addikt
Próbálok valami értelmet felfedezni a Real játékában, de kb. annyi sincs benne, mint egy pattintott kőeszközben...

Na végre... Bale 1:0
B-L-A-C-K: hagymával, baconnal.

-
B-L-A-C-K
titán
Olvass vissza, a téma elején Te állítottad be saját magadat úgy hogy mennyire sokat tanulsz, és semmi másra nincs időd...
70 ezer a kocsid szervizelése havonta átlagban?
Egy verseny autóra nem kell ennyit költeni...Mondjuk azzal nem csináltál valami jó vásárt, tavaly is mondtad nagyon sokba volt....Más: Enni kellene valamit. Valami gombás, sonkás rántottát össze kellene dobcsizni....
-
giigz
veterán
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Én is azt javaslom, hogy akadjunk le, csak olyat ne mondjom már senki, hogy én sokat tanulok (na jó anyámnak mondhatnátok
), mert pont az ellentettje vagyok azoknak, akik azt hiszik, hogy attól lesznek valakik, mert reggeltől estig tanulnak, közben meg semmi összefüggést nem látnak át, csak magolják...Az meg, hogy nem rakom meg, az az én hülyeségem, nem tudok magammal mit kezdeni, érzek egy jó tippet, és egyszerűen nem tudom rávenni magam, hogy elmenjek megrakni, még akkor sem, ha az utca végi lottózó nyitva van, még csak el sem kellene menni megrakni messzire... Jó példa a tegnapi meccs, sok nap után végre érzek egy tippet, 3,25-ös odds, aztán nem rakom meg...
De ezzel én sem tudok mit kezdeni, ilyen vagyok, próbálok rajta változtatni, de nem/nagyon nehezen megy...
Ja, autóval manapság nem is mentem a lottózóba, csak akkor raktam ha az utca végi nyitva volt, így is alsó hangon 30k a benzin havonta + szerviz (idén átlagban 60-70k a kocsi havonta), és akarnék TV-t, valami keményebb kerékpárt, stb. szóval igen, nyerni kellene

-
B-L-A-C-K
titán
Jó mind1 akadjunk le a témáról, igazából nekem csak az b@ssztatja a szemem, hogy mindig beírsz valamit ezt meg azt raknád, és ha jön meg sírsz hogy nem raktad meg. Mikor meg fölhozzuk miért nem rakod meg, hát mert ugye egy másodperc időd sincs annyira leköt az a kurv@ iskola...
Közbe meg ugye napi szinten elég sokat írsz ide, azaz persze hogy lenne időd azt az XY meccset megrakni, kocsival nem nagy idő elmenni...De tényleg hagyjuk a témát, mert már nagyon eltávolodtunk a lényegtől... -
giigz
veterán
Idáig 1/1

-
giigz
veterán
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Gondoltam hogy nem annyit, mivel írtam, hogy én kb. fele annyit tanulok mint más. Pl. most jövőhéten lesz egy zh-m pénzügytanból, féléves anyag, előadásra nem jártam, egy szót még nem tanultam. Ma még nem kezdem el, majd holnap szánok rá kb. 5 órát, aztán hétfőn semmit, kedden újabb 5-10 órát, és szerdán zh, 14 előadás anyagából, inkább nem írom hány oldal, + számítási feladatok. Az ismerősi körömben nincs olyan, aki erre a zh-ra ezt a hetet már ne tanulná folyamatosan.
Persze nem biztos, hogy nekem ennyi tanulással sikerülni fog, de idáig még mindig sikerült úgy, hogy a zh előtti 1 héten maximum 1-2-3 nap tanultam 5-10 órát.
Gondolom te ennél jóval többet tanultál zh-k előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mondjuk a saját tippek kb. 80%-a bejött de a végén mindig egy-két meccsen csúszik el a dolog...
Szóval veletek mi a helyzet? Esetleg valami jó tanács? 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Félidő X

De van befőttes gomba, tojás, erős paprika, virsli, sonka, mindjárt összeütök valamit...