Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
L_YKing
addikt
Na ma 3 mixet rakok annak örömére, hogy az érettségi egy része letudva.

Nagyon vad mixek lesznek
-
VegyesTamás
senior tag
115k ért vettem autót.

-
janos1988
addikt
Ha már autó, akkor szerintem itt kezdődnek.
anonymus89: Nekem is volt már 2 ilyen szelóm is. Tudom milyen érzés...

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ace owner
üzenetére
Nem eszik sokat amúgy, vagyis ilyen ~13l vegyes, na meg akinak A8L van meg H2 meg GT-R gondolom nem számít mi mennyit zabál...

honda23: Nem akarom megvenni, vagyis még kellene hozzá 18.5 millió meg melette vagy 50 millió tartalékba...
Amúgy van fent több is csak ezt nyitottam meg. Hol van róla amúgy kép? Láttam már párat lezúzva én is...Youtube-on is van pár jó videó...

-
Ace owner
addikt
Nem értem hogy lehet elkölteni egy autónyi pénzt tv-re
Ó istenem, annyiból már air ridera is futná 
-
tomrRRR
senior tag
Ha megunnátok a tippmixet- akkor próbáljátok ki a ,,Twister Poker"-t.
Bet365-PokerIsmerősöm jackpotot nyert vele. 2 euróból ==> 2000 euró jött neki
-
törölt tag
Mai nappal abbahagyom a fogadást. Inkább eliszom azt a pénzt, amit erre b*sztam el. Szánalmas ez a sok bunda már, szánalmas, hogy a csapatok nem a tudásaik alapján játszanak, csak a pénz beszél. Abba meg minket nem avatnak be, hogy most a Józsi rúg 2-t, de ti majd valakit bassz*tok fel 16-oson belül, mert kell egy tizi is, akkor már 2-1 lesz, utána rúgtok még 2-t és nyertek. Meglesz mert le van beszélve a kapussal hogy nyúljon mellé.
Mai nap:
Unibet: -6000
Bet365: -4000
Tippmix: -1500 -
chester99
aktív tag
-
pohár
félisten
remélem raktátok a Sochaux tippet, elég simának néz ki... köcsög lyon, köcsög hollandok

-
janos1988
addikt
Holnap 2 duplás 3/4-es megy. Az egyik ez. A két olasz azért D, mert a totón eddig 10-em van és ez a két holnapi olasz 12-be van rakva (egyfajta "biztosítás"), a másik két iksz csak úgy megérzés alapon ment.
-
Prien
addikt
Még 1 Lazio gól jöhetne

-
törölt tag
válasz
Wanderlust
üzenetére
Az engem is érdekelne, de elmehetnek a ....

Inkább nézzétek meg ezt a videót: link
Mi nő már
Meg a srác is komolyakat üt. -
yogibear
addikt
válasz
Wanderlust
üzenetére
Azért kíváncsi lennék mi zajlott a Grasshoppers játékosainak fejében ma este.
"- 5,5-ös odds, megtéve tíz irodánál, irodánként 5ezer euróval, plusz CS 4:0, az 151-es odds, irodánként 3ezer euróval megtéve, az annyi, mint..."

-
Wanderlust
tag
Azért kíváncsi lennék mi zajlott a Grasshoppers játékosainak fejében ma este...Az egyik biztos tippem volt mára sok másik mellett

-
törölt tag
Ferrer mit hozott vissza majdnem te jó ég

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
VegyesTamás
üzenetére
Jóhogy mondod, nem nyertem most se lotton, -225 Ft

Amúgy csak az egyik 5S-ért fizettem, iPad 2 cégesem, másik 5S+Air asszony cégese...
-
pohár
félisten
gyerünk már hollandok, a szemetek pukkanjon ki

Herénverő vezet, még kettőt kérek bárkitől

másik szelóm alakul, Sochaux vezet (DNB elég), már csak egy Lyon győzelem (ehh) és Bordeaux gól kell oda
-
Most nézem, nekem kell még valencia.
-
pohár
félisten
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
na igen, ez már másik dimenzió

ennyiért hangrendszert és médialejátszót szokás venni (800k)
régen én is hogy terveztem, hogy na majd beújítok egy plazmát, szép lassan építem hozzá a hangrendszert, aztán 200-ért vettem géphez dolgokat, és itt ki is fújt a nagy beszerzés

pppffff, én erre nem lennék ennyire büszke
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
B-L-A-C-K
titán
Igen, egyértelmű 4K-st, de kezdjük ott 800 ezerért én pl nem veszek a tv-t, most is 200-ért akartam, de 300-ig fel kellett menjek, de ez volt már a plafon.
Nekem már az iPad Air képe is olyan hogy nem nagyon kell jobb...
Apple termékekből nincs hiány itthon...
Na de hogy ne legyek off: Most nézem a németeknél mind a 9 papírforma, ritka, főleg bajnokság végénél...

-
pohár
félisten
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
igen, ezt mondom én is, de ugyanannyi pénzért mit veszel? egy FHD, vagy 4K TV-t? az egy dolog, hogy nincs perpillanat rá tartalom, lehet próbálkozni felskálázó médialejátszókkal, vagy FHD-t nézni rajta, ami jól néz ki 4K-n is
vagy akkor már érdemesebb venni egy értelmes projektor & vászon párost, aztán nem lesz baj a képátmérővel egy darabig

Debrecenben én is kb 10 centiről bambultam a Samu 4K TV-jét, egy kibaszott pixelt nem láttam a 4K-s adáson, nagyon brutál cucc

-
Prien
addikt
10 emberrel küzd a Lyon...akit érint.
...és Marseille vezetés.
-
rwin5
őstag
buktam 4ezret, 22 jött volna belőle, egy hajszálon múlt.. de olyan szinten felidegesített mintha az egész egyenleg ment volna el

-
skeli
tag
az Inter megtáltosodott?!

-
Prien
addikt
Hejj gyerekek, 2 percre elkapcsoltam az Inter(1-1) meccsről a Debrecen meccsre....csipog a telóm, hogy gól van amott...odakapcsolok és 3-1

-
pohár
félisten
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
egész biztos

de egy HD adás nem nézne már ki rosszul rajta, de 1 millió pénzkidobás egy FHD TV-ért szerintem, amikor már 800-tól kezdődően vannak 4K-sok is (amúgy is kell hozzá egy értelmes médialejátszó -FHD-hoz is-, az újak meg tudnak 4K upscale-t is, ki lehet próbálni, hogy hogy is néz ki)Priest... az addig oké, de nincs miből, és perpillanat forrás sincs

-
törölt tag
Grasshoppers is lecumizhat.

Alap meccseket tettem, erre...
Ezek a gyökér svájciak mit művelnek már? Pedig még esélyesek voltak a bajnoki címre is, az Aaraunak meg már semmit nem számít, de persze most kell nyerniük. Vicc az egész. Meg kosárban az Oldenburg...kell tele lenni a tököm az egésszel már nagyondurván. -
B-L-A-C-K
titán
Az a baj még 4K tartalmak alig vannak, most nagyon nem éri meg olyat venni szerintem, mire elterjed ezek a TV-k is féláron lesznek.
Viszont azon gondolkoztam egy 4K-s tv-nél vajon a sima tv adások mégszarabbak lennének a nagyfelbontás miatt?
Ps Vita: PS3 is tud full hd-t, játék válogatja...
-
rwin5
őstag
Tippmixpro-n hogy van ez a kiutalásosdi? Ha egy hónapban többször csinálja az ember pénzbe kerül?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Silent77
üzenetére
Még mindig nagy kicsit, még pár nap kell megszokom, de ennél nagyobbat tuti nemfogok venni 3 méterre. Még jóhogy nem vettem meg a 152cm-es Sharp-ot, mert azon is gondolkoztam ugye. Következő projekt egy PS3 (vagy 4), utána meg a hangcucc hozzá...
Komoly az a Samu, ~6 méterről jó is lenne....
-
dnl91
tag
Ment egy Waregem AH 0.0 1.7-ért nem tűnik rossznak, aztán majd meglátjuk...
http://www.flashscore.com/match/4dBhO8gt/#match-summary
-
B-L-A-C-K
titán
Most értem haza, látom kicsit neccesre sikeredett ez a Verona de a lényeg jött. Látom sokan raktátok (Chereiose, Silent77, Ps Vita, Prien) gratula mindenkinek!

-
Lazio vezet.
-
Prien
addikt
Na, Debrecen behúzza?

Inter-Lazio 0-1....2.percben gól. 7.perc 1-1
-
Vitesse ismét kikap.

-
janos1988
addikt
Remélem ma nyer az Inter és akkor holnap könnyű dolgom lesz a mixen a totó végett.
De viszont ez a Groningen mekkora ajándék volt. Kár, hogy nem magában raktam meg... (hazaiak tiltása miatt)
-
bajusz15
senior tag
Na akkor marad a Lyon, Debrecen és Inter. Hajrá, és jó szurkolást/idegeskedést mindenkinek!

-
törölt tag
Porto 2-1 Benfica
Szerintem a vége x-lesz
5,25-ös szorzója van a D-nek 
-
Köszönöm Black!
Estére még valami?
Villarreal érdemes tenni? -
ted_mosby
senior tag
Akkor a mai nap is bukó.. mi a lófütyiért nem tudtak kitartani.
de sebaj legalább kis penzzel ment. -
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Elnézést, én sem gondoltam volna.

-
törölt tag
Laza 10-es szorzóval 0-4...link.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OTP Bank topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ó istenem, annyiból már air ridera is futná
Meg a srác is komolyakat üt.

de sebaj legalább kis penzzel ment.