Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Yettel topik
- Asus ROG Phone 8 Pro - az élet nem csak játék és mese
- Így állítsd be a gyermeked androidos készülékét
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefyY
őstag
Suarez gólpassz...ilyenkor lehetne push...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
pc_seft
tag
Tettem egy 14 meccses szelvényt,eddig 9 meccs van meg..
Schalke+Leverkusen közül megmondtam ma hogy elmegy valamelyik,egy rohadt nagy bundáskenyér lesz mert mindenki szarrá pakolta.. -
sch_a
addikt
Kapja be a Leverkusen.
Annyira éreztem a poolt, tudtam, hogy külön is meg kéne tenni.
-
zolynet
veterán
nagyon kéne az a lever nekem is
Life is too short to stay stock!
-
Algotis
addikt
Androidos Outlookból küldve
-
söraddict
csendes tag
az összes mai görög meccs papírforma
-
pc_seft
tag
Tettem ma 4 szelot.
Az egyik egy teljesen kis oddsokból álló volt..
juventus pipa
francia kézisek
real soc pipa
atl.m
feyenoord pipa
vitesse pipa
schalke pipa
leverkusen
lyon
paok pipa
salzburg pipa
rapid wien
benfica
porto300ft-al megtettem a leverkusenű+schalke ellen,de sajnos csak a leverkusen kap ki ahogy látóm.
5k még jöhet ha nyer a benfica+atl.mAnnyira szeretem ezt hogy ma egy szelvényen körülbelül 10 meccsem lesz meg,tegnap meg hármat sem tudtam eltalálni nagy téttel..
-
Algotis
addikt
Atleticonak ma van esélye?
Androidos Outlookból küldve
-
sz_abika
addikt
Jó hogy nem csak a Realt kell szidnom a hétvégi nagy szelóért
PSN: xszabikax
-
giigz
veterán
A Benfica vajon akar nyerni?
-
MR!!
aktív tag
szerintetek ? ... ... .... ... lesz a vége már megint ??
miszter
-
MR!!
aktív tag
köszi, hátha jön, mert már rámférne ...
de ennek jobban örültem volna ( atl madridot véletlenül megelőlegeztem , ja és 3 szor adtam fel )
miszter
-
ted_mosby
senior tag
Nagyban gyűjtögetem a Reward Pointokat Hold em pókerben. Húsz után már indulhatok egy olyan versenyen ahol már a századik is kap 1 eurót 400-500 emberből.
De hogy On is legyek:
Végül nem értem le a lottózóba de 4/4 bukó lett volna, tehát ez egy Isteni segítség volt
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
pc_seft
tag
Fő szelomat csak a Rapid Wien vitte el
14 meccses szelomon a Benfica is meglesz,akkor vagy 10 feletti meccset fogtam ma is faxom ki van már -
giigz
veterán
Egy kis érdekesség:
Velem is mindig ez történik, illetve janos1988 is mindig írja, hogy ha papírformára rak, akkor meglepetés lesz, ha a meglepetésre rak, akkor papírforma.
Úgy voltam vele, hogy ha nem is focin (a döntetlen nagy esélye miatt), de kézilabdában és kosárban kipróbálom ezt, csak 100 Ft-os szelókat rakva, hogy vajon milyen lesz a találati arány. Szép lett...
1,10-1,20 körüli papírformákat néztem, 16 ilyen haláltuti tippből, tényleg tabella alapján és minden alapján simának kellett volna lennie, elment 7. Tehát a lehető legkisebb odds-os meccseket, és picit utánanézve a legtutibbakat megrakva, érdekes, de elment egy csomó, 56%-os találati arányt értem el ezeknél a legalja szorzóknál. Ebből arra lehet következtetni, hogy ha ezen szisztéma mentén, ugyanígy kiválasztva a meccseket megrakom az esélytelenebbet, tehát a papírforma ellen rakok, szintén pár meccsenként variálva, 100 Ft-tal szelónként, akkor elvileg 44%-os találati arányom lesz, és ugye arányaiban nézve, az igen b@szott jól fizet ilyen szorzóknál. (3,00-tól 8,00-ig)
Az ellentettekből 13-at raktam meg, amiből 1 db. jött be. Tehát 8%-os találati arányom lett.
Na b@sszameg, akkor ez most hogy is van? Totál ugyanolyan szisztéma alapján választottam ki a 29 meccset, csak egy részét papírformára, másik részét meglepetésre rakva. Amikor papírformát raktam, akkor azért nem nyertem, mert az esetek felében meglepetés lett, amikor meg meglepetést tettem, akkor azért nem nyertem, mert 90%-ban a papírforma jött.
Szép, azt hiszem nincs miről beszélni
[ Szerkesztve ]
-
pc_seft
tag
Megleszel csak az Atl.M kell ahogy látóm!
Én is majd lefotózóm a szelokat mert,az életemben nem fogtam meg ennyi meccset mint ma.
Tegnap teljes mínusz volt az egész nap,így nem mertem nagy téttel ma tenni.
Ha ma teszek nagy téttel 4-5 meccset biztos a mai pluszom..de hát ez van.
Szorítok neked -
MR!!
aktív tag
válasz Ádám16 #36033 üzenetére
hát mostanában volt egy pár jó , de sajna ált-ban 1 en úszott....
ezeket a lottózóban spontán teszem meg, taktika nem nagyon van. max az, hogy 5-7-vagy 9 meccset játszok meg... meg feladom 200-al és ha látom, hogy 180-199 közöttire jön ki az odds akk ált-ban megteszem 1.000 rel (most pl pont nem ---> 181 oddsot)
ha legközelebb teszek vmi hasonlót kiírom időben, és lehet javasolni mi fog róla elúszni
miszter
-
pc_seft
tag
Szerintem megleszel vagyis én bízom az Atl.Madridban..ha meg azon csúszik a szelod akkor nagyon csúnya lesz..
Igen velem is így van ha teszek 5-10k-ért akkor egyen mindig elmegy,ha meg teszek kisebb téttel mint ma 14-meccsből eddig 11-megvan
Olyan mérges vagyok most magamra,hogy legalább egy nagy tétest nem lőttem el ma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Külpolitika
- Politika
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest