Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus 15 - van plusz energia
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
Tippmix, kaja, butor

-
pohár
félisten
nézem neten a Denver meccset, az őrületbe kerget ez a sok amerikai reklám... mindig nyomják a Dodge Charger reklámot, venni akarok egy olyat

régen mindig kajareklám most, az most meg is ölne jó eséllyel...

6 vagy 7 pontos Denver hátránynál raktam egy olyat, hogy Denver +1 @ 1,36, megint kerekítettem, így ment rá 4882ft, amiből 6657ft fog jönni, faragom a mínuszt

-
rwin5
őstag
Ez a topic 50%-ban mindig valami másról szól

-
pohár
félisten
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
lesz pár élet-halál harc, sok csapat még beérhet a 2. helyre

föccer... nem a Jyskre gondoltál? ismerősömék vettek innen gardróbot, egyszer csak összeszakadt az egész, olyan papírvékony anyagból volt, láttam nem is egyszer élőben, az volt a szerencse, hogy a szilvesztereket kibírta valahogy, mert senki se esett neki

-
B-L-A-C-K
titán
Köszi átnézem, RS bútor ismerem, nem olyan olcsó, múltkor viszont akció volt 27% áfát elengedték, de csak egy étkező asztalt tudtam venni, a nappaliba nem találtam semmit ott, na mind1 szétnézek.
Na de hogy ne legyek off:
Mindenkinek: Nézegettem a BL meccseket mit kellene rakni nagyobb összeggel, de kedd-szerdára egyszerűen nem találtam 2-3 meccset amit érdemes lenne...:/
-
pohár
félisten
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
nézz szét ezek között, hátha megtetszik valami, Budapesten is sok viszonteladójuk van, többek közt az RS Bútor is

-
pohár
félisten
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
anno az volt a szerencsém, hogy nem voltam itthon amikor hozták, csak fater meg a bútorboltos csóka, lehet én beleszakadtam volna mire behoztuk volna ezt, plusz még egy gardróbot, meg egy üveges szekrényt

na már csak egy normális TV kéne erre is, nem egy ilyen 30 centis fos orion

-
B-L-A-C-K
titán
Igen TV-nek lesz, vagy a hálóba kellett valami és ez egész baráti áron volt, és elég nagy, na meg pakolni is lehet bele lomokat...
Tiéd is jó, látszik van benne anyag. Amúgy ez a szar is van vagy 70 kiló alig bírtam a liftig elvinni...
Nappaliba kellene még bútor, valami szekrénysor, meg egy ülőgarnitúra, de már lóvém nem sok...:/
GabN73: Akkor te rutinos vagy már, régen imádtam legózni, de itt olyan prospektus van hogy fél óra volt mire felfogtam mi hová való, 3 óra után feladtam majd holnap folytatom, már majdnem kész amúgy...
-
pohár
félisten
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Még jó hogy nem raktam hétvégén....
Viszont nekem is jó estém volt, vettem egy ilyen szart, természetesen szétszedve...A prospektuson az van 1,5 óra az egészet összerakni, na nekem 3 óra után se sikerült verjem bele, pedig ilyenekben nem vagyok balf@sz...

-
GabN73
addikt
Hmm, az lesz a poén, ha a Boca Juniors viszi a szelómat végül...
Még hátra van 3 meccs... 
-
pohár
félisten
hát ez eddig gyönyörű este

-
Bati0501
őstag
Azért ez közel volt...[link]
-
sz_abika
addikt
Most nézem hogy az összes mai francia meccsen volt piros végül?
3 után bizisten gondolkodtam hogy az esti Monaco meccsre is tenni kéne egy pirosat

-
sz_abika
addikt
59 yardos TD,, ha bemegy vesztettem :''CCCCC
Húúú bazzzeeee rövid

Pats 19-3ról jött vissza, utolsó play onside kick amiből TDt csináltak, de a 2point conversiont kihagyták, így Brownsnak elég lett volna egy FG...
-
giigz
veterán
Na akkor jöhetne még egy pohárnak...
-
Zjunior
veterán
Ez mi a TÖKÖM?

Malaga
3 - 3 GÓL
Osasuna -
Speedhs
őstag
Monaco góóól!
-
giigz
veterán
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Hihetetlen, mennyi megy el most hétvégén (is)...

A St. Liege kivételével én most nagyon megéreztem, mik lesznek neccesek, 9/10 meccsem jött, viszont amik elmennek, hát hihetetlen, ennyi bunda 1 hónap alatt nincs, mint ezen a hétvégén...

Jövőhéten szerintem a BL erősen papírformás lesz, egy 5-10k-s szelót biztos eleresztek

-
McCartman
őstag
Selby hogy leolvadt a szünet után, az nem semmi.
-
KisRod
tag
Monaco nem akar nyerni ha már a sInter nem tud?

Na egy piros befigyelt, így már csak lehozzák
-
válasz
Speedhs
üzenetére
Szökő évente 1x van ilyen hogy 151x odds meg hasonló.
Ez is azért volt már ennyi mert majdnem vége volt a meccsnek.
Azóta se találkoztam ilyennel.
Nagy szerencse kell hogy ráérezz és még nagyobb hogy fogj is ilyet.
Amúgy csak pénzpazarlás. Nem jönnek csak úgy a 151x oddsok
Közbe 2-2 a Inter
Hajrá hajráá kell a hazai3-2

-
sz_abika
addikt
C'mon Patriots!
Ne csússzak már át minuszba :/ -
Speedhs
őstag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Valakinek lehetne ez a taktikája akár. Felrak 10 eFt-t és 50 Ft-okat rakosgat meccs vége felé a hátrányban lévő csapatokra(persze értelmes helyzetekben, nem a 90'+.be).
Kettő betalál, akkor már jó
Ez kétszáz meccsre lenne elegendő. Annyiból csak lehetne fogni ilyeneket. -
Verjem az interbe

(#34838) Daniel Alves
Hát nem volt semmi az biztos.
Vezetett a Bologna 0-1-re a flidőbe és emlékszem fos oddsok voltak a visszafogadásra.
Ugye 50v 55K volt az eredeti tét most hirtelen meg nem mondom, és nagyon sokat kellett volna feltenni h nagyja visszajöjjön. Aztán lett 1-1, majd 2-1, ekkor sokan mondtátok hogy innen jönni fog, aztán hagyjam a visszafogadást, de inkább visszafogadtam x2-re 8x pénzért 20K-val, így úgy ülhettem hogy ha nyernek jön az eredeti szelvény 155K nyereséggel (ha jól rémlik) ha x vagy kikapnak jön 160K.
Sőt még gondolkoztam hogy poénból teszek 1-2Kt V-re 151x pénzért, de még itt beszéltük h csúnya lenne ha fordítanának. Mire leírtam már 2-2 lett, na akkor kezdtünk viccelődni, hogy nagy lenne ha fordítanának pár percen belül, mert ugye már nem sok volt hátra. Aztán erre pár percre 2-3
Na akkor kiégtem. Pedig mondtam is hogy dobni akartam rá 2-1-nél mert éreztem h lesz még gól a meccsen, és meg is tettem az utolsó maradék 5K-t hogy 3.5 over lesz 2x pénzért ami jött is, csak későn írta jóvá a bet365 így nem tudtam tenni V-re poénból. Pedig akkor szép karácsony lett volna
-
Chereiose
addikt
Most neten mi van akkor, ha tegnap 8-kor elmaradt a meccs? 1-es szorzó, vagy mikor zárják már le? Nyertem vele így is, mert a többi jött, de nem adják meg a nyereményt...Tippmixpro persze ez a profi iroda..
pontosan ez
-
Tomics
addikt
Ha rendbontás miatt félbeszakad a meccs akkor mit várhatok?
Csak erre fogadtam, és az eredmény is bejött a félbeszakításig.
Visszakapom a feltett pénzt vagy a nyereményt vagy ... ?máyköl: köszi, végülis jobb mintha buktam volna a fogadást...
-
L_YKing
addikt
-
föccer
nagyúr
Most nézem, hogy Arsenal sem tudott nyerni.

üdv, föccer
-
GabN73
addikt
válasz
GabN73
üzenetére
Meg is van, a nap bukása volt... Az ATMA pedig nyert...

Holnap lesz egy éve...

-
pohár
félisten

a gyökér eto meg rúgjon egy gólt, rohadtul kéne

-
válasz
KisRod
üzenetére
Mind1 estére ezek vannak:
1: Monaco 2.5 Over + Inter + Atletico-PR
2: Macabi TA + Steaua Bukarest + Monaco -1 + Manchester Monarchs (AHL)Mindkettő 1K-s téttel
(#34812) pc_seft
Ismerem én tegnap voltam így a Real után.
Szerencsére haver csaj hívott h nem e iszunk meg valamit, így lementem az egyik krimóba bedobtam pár páleszt az arcba az összes reálos havernak közbe elmondtam hogy menjenek a tajtékba, és hogy ezek után szájtátást nem szeretnék, mert azért a barca se mindig hozza a kötelezőt de ilyen majom csapatokat azért elpüfölnek oda vissza.
Aztán dugtam egy jót a csajjal és így nem is volt olyan vészes hogy mégse jött a már zsebben érzett 30K.Javaslom igyál egy sört, majd kapd elő az asszonyt/barátnőt/gumibárányt azt verj alá rendesen és máris jobb lesz

Esetleg dobj be egy Snickerst
-
Bati0501
őstag
Sajnálom pc_seft...

-
Este nyer a Fiorentina?
-
-
Bati0501
őstag
Grat az Arsenal - Everton döntetlen tipphez!

82. perc környékén néztem rá az eredményekre,látta,h 2 perce szerezte meg a vezető gólt az Arsenal.Utána néztem a statisztikát,mondom ez tényleg nagyon X-es...2 perc és jött is az egyenlítő találat.(...nem lehetett akár ez is lebeszélve/meccset nem láttam/)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Tesla topik
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Robotporszívók
- Ez aztán elég komoly ProArt monitornak tűnik!
- Autós topik
- BestBuy topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)