Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iOS alkalmazások
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daniel Alves
őstag
BL

-
janos1988
addikt
Online miért csapatra raksz? Miért nem vmi alternatív lehetőségre? 2 meccsből is ki lehet, hozni egy 1,6-1,8-as szorzót, gólokból, szögletekből stb.. Látod te is amit nem rég Daniel Alves linkelt. Csak a tét számít, 350k-ra egy 1,5-es hozott neki 175k-t tisztán. Egyszer már tényleg ki kellene ezt próbálni, csak sok türelem kell eljutni olyan nagy összeghez ilyen kis oddsokkal.
-
stefyY
őstag
Ez a Laval meccs így lett bunda...édes istenem...

-
giigz
veterán
válasz
janos1988
üzenetére
Mondjuk most hogy online vagyok, kezdek majd áttérni a nagyobb szorzókra, mert ezek a kis odds-ok nem állapot, hogy mennyire elmennek, és nem éri meg megtenni. Ma pl. olyanokon úsztam, hogy 1,40, 1,52, aztán egy szelóm 1,12-n ment el [link]
Ennek az online fogadásnak most egy kicsit nagy hévvel kezdtem neki, úgy néz ki nem akar jönni semmi, holnaptól megpróbálom tartani magam az 1,7-1,8+ meccsekhez, olyan mindegy, hogy 1,10-1,40 megy el, vagy 1,7+, legalább "megéri" megrakni, ha meg jön, akkor legalább értelmesebb összeg.
A mostani szisztémám egyébként is az 1,7-1,8+-os szorzókat kívánja meg, akkor tartsam már magam hozzá b+...
-
janos1988
addikt
M'Gladbach nálam fix vereség. Hiába a jó forma, idegenben már nem annyira tud jól szerepelni, a Mainz meg otthon szokott jól muzsikálni és legutóbb (~2 hónapja) megverték a vendégeket hasonló felállásban. Az oddsokon is látszik a 3 esély, de mixen nincsen 1X, meg az amúgy sem fizet jól. Kis tétes 3/4-be meg megéri kockáztatni és behúzni hazaiba.
A Yeo oddsát meg szerintem benézték a bukik, csak elég a két csapat gólarányára nézni és ráadásul előző meccsükön megverték a Watfordot, amitől szerintem kaptak egy kis önbizalmat. Illetve hiába nem tud jól szerepelni idegenben, de ha ránézel a statisztikáira, látszik rajta az, hogy nem csak elfocizgat a pályán, hanem próbál nyomni is.
Az Union B. 90% megérzés, 10% stat.
A City meccsen meg csak remélem, hogy parádézni fognak és a bíró alig fog tudni könyvelni. Jó kis pörgős, támadós meccsre számítok.

pohár: Kontextusból szvsz érthető. Sokat lehettél ma fejjel lefelé, hogy így meg vagy zavarodva

-
stefyY
őstag
Ott a Laval vezetés...félidőben kiváncsiságból meg is néztem az oddsát a HT/FT 2/1-nek...
Így lehet a legjobban bundázni, hogy más is jól járjon... -
L_YKing
addikt
Ejjj Levante se nyer ma...

-
giigz
veterán
Jó szar ez a mai nap is...
Hétvégén robbantani kellene valamit, a parádé legyen már parádé...

-
janos1988
addikt
Itt a másik bazdmeg... Épp ezt pofáztam a hét elején. Ha a tabellán előrébb lévőt rakom, mert nem tudok tippelni, csak ez alapján, akkor kikap, ha meg próbálok a meglepire menni és azt rakom amelyik jóval hátrébb helyezkedik el, akkor meg az kap ki. Kínomban már lassan nevetek.
Esélytelen eltalálni. Ha egy hónapig csak így raknám, akkor 1 hónapig az ellentéte jönne, ha váltanék akkor meg fordítva.giigz: Én? Max. 2-őt rakok be csak.
-
giigz
veterán
válasz
janos1988
üzenetére
Jó csak te naponta beraksz 10 kalkulátoros szelót

A holnapi szelódra:
Az Bochum nekem azért felejtős, mert az Union 6 meccse nem nyert. Ha ez amiatt van, mert a csapatnál történt valami változás, akkor mehetne a Bochum, de ha nincs változás, csak így jött ki nekik az elmúlt 6 meccs, akkor én ezt sima háromesélynek gondolom, ugyanúgy benne van az Union győzelem, mint a Bochum. A szorzó is ezt tükrözni, tehát egy ilyet pl. csak kami szelóba raknék, de ugye annyira háromesély, amennyire csak lehet.
A Mönchengladbach megint sorozatos meccs, felejtős nekem. Lehet tovább folytatódik a sorozat, de az is lehet, hogy simán megszakad, én X-et mondanék.
A Yeovil olyan háromesély, hogy olyat még a világ nem látott, szerintem hajszálpontosan ugyanannyi esély van mindegyik kimenetelre, hacsak valahol nincs kirívóan sok sérült.
A City meccsre meg jónak tűnik a 4 gól, ebben látom a legtöbb rációt, de a gólos fogadás az meg a legnagyobb lutri az ilyen rangadókon, lehet sima 0-0 vagy 1-1, ugyanígy 2-2, 3-2, 2-3, stb., ember legyen a talpán, aki jó gólszámot mond tutira.Tehát így erre a szelódra azt mondanám, hogy egy Ft-ot sem ér meg, 99%, hogy nem fog bejönni.
-
wmarci
senior tag
De megszívtam én a montenegrói kézivel

-
janos1988
addikt
válasz
Bati0501
üzenetére
De lehet következtetéseket levonni belőle és nem kell szent írásként kezelni. Vagy az is lehet, hogy lebeszél róla és egy másik meccsre hívja fel az ember figyelmét, amit te észre sem vettél. De viszont giigz sem ma kezdte, lehet adni a véleményére.
Ace owner: Az évek és a rutin alapján.

-
stefyY
őstag
Laval gól érik amúgy, nem kell félni...

-
janos1988
addikt
-
janos1988
addikt
-
Dani_kp
addikt
Auxerre belehúzhatna
. Először X-re akartam rakni, de most már késő bánat... -
giigz
veterán
válasz
janos1988
üzenetére
Pedig ilyen fogadási tapasztalattal már beláthatnád, hogy a nagy számok törvénye itt is jelentéssel bír. Miért nincs olyan, hogy egy csapat 200 meccsig nem játszik döntetlent? Vagy 200 meccsig csak nyer?
Lehet, hogy egy csapat szar, lehet hogy full utolsó, 10/10 meccsen kikaptak, alig lőnek gólt, de te is tudod, hogy az ilyen csapatok is nyernek egyszer, jellemzően kb. 10 meccses sorozatok szoktak így megszakadni.
Szerk: Ma átnéztem vagy 50 meccset, most az 50 meccsnyi gondolatmenetemet hosszas lenne beírni, egyrészt nem érek rá, másrészt meg a fórumozók 90-99%-át nem érdekelné, tehát teljesen fölösleges lenne vele szenvednem.
Szerk2: Ja igen, és ha beírom a gondolatom, akkor annak pont az lett volna a lényege, hogy 50-50% van mindenre, csak annyit tudtam, hogy kerülendő, háromesélyes, de ez ugye nem jelenti azt, hogy nem lehet sima hazai, és nem nyerhetsz vele...
-
giigz
veterán
válasz
janos1988
üzenetére
Ez pont ahogy írod, egy elmért odds volt a hazaira, finom kis csali. Utánanézve, bele sem kellett ásni magunkat, azonnal látszott, hogy nem stimmel valami.
Persze az ilyen nem stimmelésekkor is kb. 50-50 az esély, viszont nekem ez annyira pont elég volt, hogy azonnal átugorjam.
Ja igen, egyébként a te gondolatmeneted is érthető, mert amikor ilyen nagy odds ugrás van, akkor is szokott az lenni, hogy akkor meg sima hazai bunda...
Lényeg a lényeg, mindenhogy bunda, és mindenhogy 50% esély van a kimenetel eltalálására egy ilyen meccsnél, a fogadóirodák is pontosan tisztában vannak vele, hogy mi miket tudunk kiszűrni, hogyan befolyásol minket a tabella, odds módosítás, így úgy van megcsinálva, hogy az ilyen gyanús meccsek kb. fele-fele arányban jöjjenek be.
-
janos1988
addikt
"Pontosan neked kellene tudni, hogy ha egy csapat vendégben 10 meccse nyeretlen, vagy bárhol bármiben 5-ös sorozatnál nagyobban van, akkor minden egyes meccsről meccsre nagyobb az esélye annak, hogy a sorozat megszakadjon." - Ez szerintem baromság. Olyan mint az, amikor valamelyik csapat nem ikszelt 10 meccs óta akkor várható a döntetlen. Szerintem ha egy csapat 10 meccse nyeretlen, az egyszerűen szar.

-
janos1988
addikt
Jó, de a szorzóknak máshogy kellene alakulniuk akkor. Nem leugorva 1,8-ról 1,6-ra, hanem olyan beton stabil 1,9-2,1 környékén kellett volna adniuk a hazaiakra, amikor várják a bukfencet. Ez kérlek szép szép kis elcsalt meccs. Oddsok jók, vendég fostalicska, biztos nem sokan gondoltak arra, hogy eladják. Rossz lyukra futottak megint a fogadók. Éljen a bunda. Hip, hip hurrá!...

-
stefyY
őstag
válasz
janos1988
üzenetére
Definiálom neked...
"...A Ligue 2 a francia másodosztályú labdarúgóbajnokság, tele finomságos bundáskenyerekkel Kr. e. V. század óta, ebből következőleg az 1920. évi Trianonban elfogadott PH!-s törvénykönyben foglaltak szerint eme bajnokságban csak X-re és underre szabad húzni bármit is, különben !@#&+#@#@#!#@#&''..."
-
giigz
veterán
válasz
janos1988
üzenetére
Pontosan neked kellene tudni, hogy ha egy csapat vendégben 10 meccse nyeretlen, vagy bárhol bármiben 5-ös sorozatnál nagyobban van, akkor minden egyes meccsről meccsre nagyobb az esélye annak, hogy a sorozat megszakadjon.
Én is néztem ezt a meccset, de azonnal láttam, hogy 10 meccse nem tudtak nyerni, el is vetettem rögtön, mivel totál háromesélyes ilyenkor. Azért nyernek, mert nem nyertek régóta, azért kapnak ki, mert sorozatban régóta mindig kikapnak. Tehát totál háromesély.
Az megint csak ezt támasztja alá, hogy a Laval 5 meccse nem kapott ki hazai pályán, egyre jobban nő ennek az esélye, ráadásul fej-fej mellett állnak a tabellán, pontosan ugyanannyi pontot gyűjtöttek eddig. Ha van háromesélyes meccs, akkor ez az volt...
-
- = Zk = -
félisten
Urak, az miért van, hogy a bet365-ös oldalon a meccsek szaggatnak....?
króm+adobe ugye.... -
L_YKing
addikt
Szopja addig amíg szőrös ez a kib*szott lautern...
fck -
sch_a
addikt
Mondom én, hogy nagyon value volt az a román szorzó.

-
sz_abika
addikt
4-1, PP gól

-
stefyY
őstag
Lautern...

-
sz_abika
addikt
-
Daniel Alves
őstag
450k plusz 170 környéke lett meg bet365-ból.
Csak a bet365ból lett
saját számláról. bet365 eredmények 2013 plusz a tegnapi 34k leutalásplusz a tesóm számlájáról a PSV 350k-s 1.5odds mellett 175k. 350k
Termek ahol toltam.
bet365 (90%-ban csak itt toltam)
sporintgbet
tipico (csak a 100euros bonusz miatt) 450 eurot vettem ki.
unibet (bónusz)
betclic (bónusz)
fortunawin (ez volt a legutolsó terem ahol toltam idén) -
giigz
veterán
válasz
Daniel Alves
üzenetére

Nekem 200k fölött van picivel az idei évem, ez absz. fölényes megabrutál rekord nálam.
Neked félmilla meglett?
-
Daniel Alves
őstag
Na én tegnap még egy 10k-s bukó után 34k-t utaltam le és ebben az évben már nem is fogok online tenni.

Szerinem 4-5k-val max hétvégente dobok valami kami 5/4-est és ennyi lesz. Jövőre pedig ismét belehúzunk.
-
rwin5
őstag
bazze volt vmi teremfoci, mondanom sem kell, hogy 4 perc után volt 4 gól, a 6,5 overre volt 2,1-es odds 9. percben már 2-6 volt az eredmény..

-
L_YKing
addikt
Kasierslautern győzelem kéne...

-
giigz
veterán
Román - Cseh X 12,00

-
sz_abika
addikt
Na igazán lehetne X ez a női kézi. 2perc még. *izgul*
b+
-
zolynet
veterán
holnap korainak, kár h elsiklottam felette
133 Bochum - Union Berlin H 2.05olyasmit tettem mint black
azontúl meg lazio+lever-t, alkmaart -
Speedhs
őstag
Plusz:
Akit ajánlottak barátnak, annak ezt is teljesítenie kell:
30 napon belül meg kell tennie legalább 25 rendezett fogadást minimum 37 500 HUF* összértékben, valamint befizetéseinek el kell érniük a minimum 7 500 HUF* összértéket.Azért ez már szemét dolog.
-
ted_mosby
senior tag
egy 100€-os freeroll versenyen a 2000-ből végül 700. lettem
Sajnos az idegességből feltolt All-ineken van még mit csiszolnom
Na majd a legközelebbin. -
jpm
senior tag
Az első kézi x amit ha elérek megjátszom:
Franciaország - Dél-Korea 9.00 D -
Speedhs
őstag
Oké, akkor a többit privátban.

Egyébként mindenkinek, aki még dec 31.-e előtt szeretné használni ezt a barát bónuszt:
5. Az ajánlónak és barátjának kifizetés előtt 3 alkalommal kell megjátszania az Ajánlja barátját bónuszokat.
6. Az ajánlónak és barátjának 90 napon belül kell igényelnie bónuszát és teljesítenie a rollover feltételeket. Amennyiben ezeket 90 napon belül nem teljesítik, a bónuszegyenlegen szereplő összegek elvesznek.
7. Az akció 2013. december 31-én, angol idő szerint 23:59-ig tart.9. A játékosoknak egyszerre csak egy aktív bónuszuk lehet. Új bónusz igénylése előtt az aktív bónuszt teljesíteni vagy törölni kell.11. Kisebb, mint 1,50 szorzós választásokat tartalmazó fogadások nem számítanak bele a rollover (megforgatási) feltételekbe, illetve az első feljogosító befizetés egyszeri megjátszásába.
12. Az ázsiai hendikep, a gólok száma (goal line) és a baseball money line (nyereményszorzó) piacokra megtett élő és mérkőzés előtti fogadások nem számítanak bele a fogadási követelményekbe. -
Barisz Asztana is beveheti tövig, hogy 3-2-es állással érkeztek a 3. harmadbe, erre a végén beszopnak 2 gólt is. X1-is jó lett volna.
Egész jó eddig ez a péntek 13.
-
janos1988
addikt
Az adventi promócióban free spin van redbeten, unibeten pedig egy jó kis freeroll.
-
Sztbeni
őstag
Mai tipszmiksz:
1. FC Köln - Dynamo Dresden H (1,4)
Hertha BSC - Bremen H (1,6)
Montpellier - St. Etienne V (2,67)Összesen: 5,98
Tét: 500 Ft
Várható nyeremény: 2.990 Ft -
Ice!?
őstag
Na most akarok regelni betre. Van egy ilyen h "Bónusz/Ajánló kód". Várom a bátor jelentkezőket !
(Gondolom valami megforgatós bónusz jár érte, talán mind2 félnek) -
ted_mosby
senior tag
Unibeten Péntek 13.-kai promóció : Freeroll verseny
Az első 13 kieső ist kap 50 eurót, utolsó 13 pedig 150 eurót

----------------------------------------
Valaki tudja hogy egy ilyesmi Free Roll verseny körülbelül mennyi időt vesz igénybe?
-
stefyY
őstag
-
janos1988
addikt
válasz
janos1988
üzenetére
Végül ez ment helyette. Kíváncsi leszek, hogy a másik jön-e.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA® driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Óra topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Így lehet a legjobban bundázni, hogy más is jól járjon...

nem értek senkit....

. Nekem is kellene a győzelme