- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Aktív témák
-
-
Avalon
tag
Csatoltam a képet. Táskában volt, és a táska nyitva maradt (épp kotorásztam benne).
A balesthez az is kelett, hogy csak a fél vállamon volt, és így megdőlt, nem volt teljesen vízszintesen. Mondjuk más nem esett ki, csak a laptop, se toll, lap, könyv, semmi más. :S
Annyi a szerencse, hogy teljesen a hátán van, használat közben nem is látszik, csak hét a tudat. :'( -
Napfénysüti
nagyúr
Mindenképpen kerül rá Vista mert bár tetszik a Win 7 de sok minden még nem működik rajta jól. Csak jelenleg nincs ODD a gépben azt még megvárom és feldobom majd a Vistát rá.
Amúgy ez utóbbit is lehet pendriveról telepíteni? Illetve ha kérnék recovery lemezeket a Lenovotól azt elküldik vagy mindenképp fel kell érte menni Pestre? -
-
Scalpel
senior tag
Próbáld a Win 7-es verziókat: [link]
Van hotkey features, system interface driver és access connections is.Szerk.: most jutott el az agyamig, hogy azt próbáltad access connections gyanánt. Ne használd akkor!
Én sem használom, feleslegesen lassítja csak a folyamatot, win 7 built-in wifi managere bőven jó. Persze ha céges izé-bizé, akkor jó próbálgatást.
-
Sipi
addikt
Régebben, amikor a ThinkPadeket elkezdték mázsaszámra venni a 12 éves petikék, sűrűn jöttek ide panaszkodni, majd káromkodni, hogy megvette oprendszer nélkül a laptopot, és méé nem tölthetik le hozzá a pénzbe kerülő xy alkalmazást, mikor az jár hozzá? Vagy megvétel után azonnal gyalulta a teljes vinyót, és kereste, hol van a zy program. A "licensz", szó nem sokat jelentett nekik.
Emiatt elég erősen megmaradt bennem ez az infó.
Sipi
-
Magnat
veterán
Tapasztalatom szerint ez nem így van ... több ismerősömnek is tönkrement már akksija attól, h hálózaton használta, de rajta volt az akksi, aztán 1-2 én múlva 10 percet sem bírt ki. Bár van aki azt mondja, h bírja neki, de sokaknak meg nem ... viszont ha havonta 1szer felteszed, lemeríted-feltöltöd, akkor marha sokáig bírja, én a T42p-nél is így csináltam, és simán 3 óra felett tudott az akksi 3 és fél éves korában (igaz, csak 1.5 évig volt az enyém a gép)... ráadásul nekem több is megvan a havi 1szeri fel-le töltésnél, viszont van, amikor 3 hétig is csak hálózatról megy, olyankor nem hiányzik sem a plusz súly (nagy akksi), sem a melegedés a töltés miatt, sem az akksi felesleges használódása. Viszont a töltő témában lehet, h igazad van: akksi nélkül full gázon 55 wattot eszik meg a gép, ugyanez töltővel 60 watt ... szal lehet, h a 65-ös táp kevés neki, csak azt nem értem, h max performance módban miért hajlandó mégis fullon menni? 1ébként jövő 7en kitesztelem egy 90 wattos töltővel, és ha azzal megy jól, akkor rendelek 1et ebayrul és meg lesz oldva a dolog.
-
Scalpel
senior tag
600 MHz nem elég egy 12" notiba? Jelenleg a Toshiba R100-ról írok, amiben egy 1GHz-es speedstepes Pentium M van, legalacsonyabb órajel 600 MHz... általában ezen fut...
Az 1,83GHz-es Core 2 a T60-ban is állandó akksikímélő módban megy, nem igazán emeli meg az órajelét a legalacsonyabbról, ami tulajdonképpen nem tudom mennyi köszönhetően az NHC inkompatibilitásának...
Ez utóbbi aztán tényleg bőven sok. Egyébként inkább kétmagos processzor alacsonyabb órajelen, mint egy egymagos egymillió GHz-en...
-
Otisz
őstag
...kivéve a többi partíció és a rendszeren felül lévő adatok.
Egyébként egyszerű lenne a dolog, ha lenne egy USB-s ház, amibe mehetne a régi vinyó. Így a saját adatai/fájljai onnan egyszerűen átmásolhatóak lennének, az új vinyóra pedig mehetne az R&R lemezekről a gyári telepítés.
Így semmilyen külsős programra nem lenne szükség. -
Rez_Grof
őstag
Egészen véletlenül láttam egy testvérét:
[http://hardverapro.hu/apro/ibm_thinkpad_z61m_elado/friss.html]még meg van ha érdekel
-
Nand_i
tag
Mostanában azon gondolkodom, hogy lehet downgrade-elem a T61et valami jobb állapotban lévő T42re, esetleg T43ra, bár a vinyo gondok miatt inkább hajlok a T42re, már csak kéne találni egy SXGA+-ost. T4x széria szerintem sokkal keskenyebb, szebb mint a 6osok, nem is beszélve az összeszerelés minőségéről
-
Sipi
addikt
Szerintem ezzel simán kiröhögnek.
Ez egy totál jó akku. Cserélni a kigyulladt, vagy zárlatos akkut szokták (ami nem ad le semmit), illetve ha gyanúsan rövid idő alatt sokat veszít a kapacitásából.
Sajnos, a TP nem Macbook, aminek az akkuja az idő folyamán egyre nagyobb kapacitású lesz...
Sipi
-
FerNandor
őstag
Fogalmam sincs. Rajta van a Vista basic matrica, de az alján már nincs serial. Lenovo oldalán is vista basic van feltüntetve, de azt mondta a srác, hogy amikor ő vette, már nem vista volt rajta. A másik, hogy 2 GB ramot ír Lenovo oldalán és csak 1GB van benne..
fogok kérni recovery lemezt, csak azt mondták, hogy azt csak Budapesten tudom átvenni valami parkban, már nem emlékszem milyen park
, mert carry-in gari van a gépen, egy lemezért meg nem akarok felugrani Pécsről.
-
_ak_
addikt
Én mindig onnan lestem ki a model numbert
, meg onnan indítottam a system updatet. de most h újra raktam negyed annyi menüpont van.
A preisntalled rendszer esetében mindent meg lehetett ott is találni (gyak. egy tinkvantage startmenü volt, ahol minden hardverhez és lenovohoz tartozó progi össze volt szedve).továbbá ugye elvileg az updateket a message center plus fogja közölni velünk, ami bár nem tudom még, h h fog működni, de mindenesetre a productivity centerben is van egy üzenetek ablak, így elképzelhetőnek tartom, h majd oda írja ki, h ha van update.
FerNandor: nm. én is csak onnan gondoltam, h az lehet, mert a clean install guide-ba csak a smart readert említi, holott nekünk a ricoh van.
-
pink75
aktív tag
szóval, asszem T40-től slim odd-k és akkuk stb. meg a passzos UB-ek
-
rankesz
veterán
Már kiderítettem, Csináltam egy full Everest riportot, és ott a képernyő tipust google-be beírtam:
Lenovo LP141WP2-TLB1 ThinkWiki azt írja:LED#8625: Kb...
Elég "OEM" a cucc, egy gép meg egy töltő oszt annyi. Viszont van rajta pre-installed pista business matricával együtt
-
rankesz
veterán
Nem tudom hogy ledes-e ránézésre annak tűnik de semmi infót nem kaptam a kijelzővel kapcsolatban.
Írtam hogy elvileg kb. 3 hete van gyártásban, ergo piacon még nincs ez a modell...
Gari: nem hinném hogy garis lenne...De nem hiszem hogy aggódnom kellene emiatt...
Ha meg mégis javítani kellene ott van a melóhely belső noti-szervíze. -
törölt tag
Igazából ez lesz majd az első laptopom, így nem tudom melyik méret lenne a megfelelőbb az igényeimnek, de ez idővel majd úgy is kiderül. Teljesítményben végülis különbségek nincsenek, nekem is a T400 felé húz a szívem, nem tudsz esetleg olyan boltot ahol a fentebb említett árban lehetne kapni ilyen csodálatos masinát. (Ha kicsit túlcsúszunk az összeggel, még lehet azt is elviselem).
-
marcitp
őstag
Faja, működik ez a görgetősdolog átírás, megy MSN-ben is mostmár, jó, hogy utánanéztél, kicsit engem is idegesített, hogy voltak applikációk, amiben nem ment. Ami érdekes, hogy használok egy nagyon régi, még Win95 alá floppyn kiadott kis tervező programot, abban simán megy a görgetés...
Lassan egy hónapja van meg a gép!!!! Szinte egész nap megy, nyúzom. eddíg tökéletes, minden működik.... Mondjuk nem volt nap, amikor ne lett volna bekapcsolva, asztali egyelőre nagyon nélkülözve. Me lesz az első éles bevetés, megy a próbaterembe, zenekari próba hangfelvételrögzítés....Bocs az OFF-ért...
-
_ak_
addikt
64bitest próbáltam már egy msi laptopon, de ott problémám akadt a kijelző felbontással, lévén, h 4:3ba hagyta a 16:9es monitort és ha jól láttam többeknek is előjött ez a probléma a 64bittes w7el, ezért gondoltam, h inkább egy 32bitest rakok fel elsőnek, de végül is mindegy.
-
macikos
addikt
Az a Supervisor jelszó, nem? Abban meg tudod mi a jó? Mondjuk valamelyik hülye haverom odaül a gép elé, elkezdi próbálgatni, hátha kitalálja a jelszót, erre game over, letilt a gép...
Ezért nem tudom, hogy milyen megoldás lenne jó. Mert ugye a Windows jelszó semmit nem ér, azon segít egy Live CD valamilyen oprendszerrel.
Olyan megoldás kellene, amivel nem zárol a gép, ha valaki elrontja a jelszót. -
-
mdk01
addikt
Egyet értek veled nekem sincs semmi bajom a vistával.
Valóban kicsit viccesen hangzik hogy 2009-ben egy 2001-es OS-t ajánlgatnak, bár úgy hallottam a C2D-s gépeken az xp a vistához képest száguld.Bár az hogy száguld az csak az egyik oldal, a prg.-k meg a másik.
Mind1 én maradok a vistánál max win7-re cserélem le.üdv.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox One
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- PlayStation 5
- VoLTE/VoWiFi
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest