- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
zedii
aktív tag
válasz
Napfénysüti #3068 üzenetére
nos történetesen kábé ez volt az a két webáruházos site amit sose néztem sőt..
de akkor most más szemmel..
-
zedii
aktív tag
válasz
Napfénysüti #3066 üzenetére
Ez igen jó!
pedig nem egy órát lőttem el keresgéléssel.. Köszi. -
zedii
aktív tag
válasz
venember83 #3064 üzenetére
kösz, de nekem új kell és számlás.
-
zedii
aktív tag
jajj jajj. tököm kivan. már hót boldog voltam, kitaláltam melyik notit veszem minden klaffolt ár/érték arányban meg pláne, aztán teljesen véletlen betévedtem egy boltban és megláttam direktbe egymás mellett egy R60as és T61 -est modellt. Hát nem volt kérdés. Sokkal karcsúbb a T-s modell és valahogy jobban is tetszett, erre haza net elé és sehol se találokmá t61es modellt ami kicsit is közelítene ehhez a hardver összeállításhoz. Pedig nincs sok elvárásom, annyi ,h jó legyen a 14,1'' es kijelző felbontása, és esetleg tartalmazza a blúcuccot (mert nem akarnék feleslegesen usb-t elhasználni rá..) meg az nvidiás kártyát és persze a nettó ára ne szökjön az egekbe
de legalábbis 250 fölé ne.
Az R61-nek egyáltalán nem tetszett ,h a t61hez képest olyan robosztus fröccsöntött műanyag a kijelző burkolataa másik modell sokkal diszkrétebb. Igen szívesen venném ,ha valaki tud egy nyerő helyet ahol új t61hez hozzá lehet még jutni.
-
zedii
aktív tag
remek! a T61hez képest mennyire tér el a ház kialakítása? ez volna a kulcs, mert a t61 az nekem nagyon bejött. 14"WXGA+ (1440x900pixel) anti-glare TFT LCD • nVIDIA Quadro NVS140M video ezt fogom venni:
cikkszám: NB0NCHL
Core2-Duo T8300 (2.4GHz/3MB/800) • 1024MB DDR-2 • 160GB HDD • DVD+/-RW SM
• Wi-Fi (802.11a/b/g) • Bluetooth • ujjlenyomat •freedos [link] Ez ugye ugyanaz a strapabíró ház ,mint a T61ben van:
Top: Super-Elastic PolyCarconate (SEPC) Base: Carbon-Fiber Reinforced Plastic, Roll Cage és Top Cover Roll cage (magnézium váz).? -
zedii
aktív tag
mondjon valaki valami jótrosszat az r61 -re mert a héten ha semmi nem változik akkor r61 lesz a befutó: [link]. T61et már láttam és fogtam, ahhoz képest ez mennyivel silányabb minőségű? sajnos most lesz az első ,h látatlanba veszek meg valamit, viszont az SL-ek meg az új "okosabb" R500/400 széria nekem nem tettszik.
. úgyhogy még most várok valami negatívumot ,h mér' ne vegyek r61-et
-
zedii
aktív tag
válasz
fordfairlane #2960 üzenetére
SL ekről nem sok infót találni, magyar siteokon. Valakinek van már tapasztalata - pl mennyire masszívak?
-
zedii
aktív tag
válasz
Shadowfax #2952 üzenetére
köszönöm az igen hasznos válaszodat!
(az öt perces szervíz azért volt öt perc, mert csak táp csere volt, ami kétperces kipróbálás után egyértelműen zárlatos volt, ezt követte a csere raktárról és a vonalkódos leolvasás ,h még garis-e a gép majd a papírmunka.. kis túlzás az öt perc de tényleg hamar ment, persze nem is volt egy nagy wasistdas probléma)
Szóval köszönöm, ilyen válaszra(megerősítésre) vártamÜdv,
-
zedii
aktív tag
Üdv, R T de leginkább az SL szériás Thinkpad-ek közül szemezgetek, sok tetszik viszont eddig nem volt dolgom még ibm-el dell és hp boldog tulajok voltunk, hp-t kinőttük thinkapadot szúrtuk ki utódnak. KÉrdés, amit nem igen lehet a gyártói siteról megtudni, menniyre zajosak ezek a thinkpadok? a hp amd-s prociját (x2) eléggé pörgette, és engem zavart a mindig bebe aztmár ki se kapcsoló venti, a másik kérdés a billentyűzetből melyiket széritát ajánljátok, mert a hp billje kellően el volt találva (nem úgy, mint a dell inspironja), és hát ez fontos szempont lenne. Utolsón kérdés a gariztatás. Hp esetében minden zökkenőmentes volt és kézségesek kértem xpt külddték pár napra rá, beszart a táp garin belül (10.hó) papírnélkül (szériaszám vonalkód) cserélték (öt perc). Szóval mik a tapasztalatok?
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Macbook White 13" unibody
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged