- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper #26902 üzenetére
Egy kicsit a matematikáról:
A sebzésre alapvetően az alábbi tényezők vannak hatással:
A fegyvernek van egy sebzése lvl40-en, ez a mindenkori alap.
Vegyük pl a Socom Mk16-ot (ez van most a karakternél), ennek 55004 az alapsebzése.Amit a fegyver statnál látsz, az már egy emelt szám, még pedig ezek vannak rá hatással:
1., All weapon dmg össz értéke a gearen
- piros fő attribútumok 6x15
- 10% az órából
- Brand bónuszok: pl Walker, Yaahl, Hana-U.
2., Fegyver specifikus +sebzés:
- specializáció kiosztásból
- magán a fegyveren lévő sebzés
- Brand bónuszokEgy full sárga loadoutban, a fenti fegyver sebzése a statnál 77005.
77005/55004 = +40% (10% AWD óra + 30% AR sebzés specializáció + maga a fegyver)Ki lehet próbálni a testlövésnek egyeznie kell a statnál kiírt értékkel (ha nincs egyéb bónusz pl fegyver vagy gear tálent, fegyver 3 attribútum, stb)
Berakva egy Fenrist a sebzés felugrik 90756-ra:
90756/55004 = +65% (25 AWD + 40% AR)Ha a fenris helyett egy Foxot rakok be akkor így alakul a sebzés:
Alap sebzés stat szerint csak: 85256 ami 155%-a az 55004-nek (25AWD+30 RA), de a testre az alap sebzésed nem fedezékben lévő ellenre 92076 lesz, azaz 85256*1,08, az alap sebzésre nézve pedig +67%. Na most első nekifutásra ez a 2% itt nem soknak tűnik, de egy CHD-s buidlben, ahol azért sokat kritlesz, ott azért sokkal jelentősebb lesz a különbség, mivel a DTTOC az a teljes sebzésre rakódik rá, míg egy Fenris 10% az csak a többihez adódik hozzá.Egy full piros buildben a fenti fegyver:
0 Fenris / 0 Fox
126509 (+130%)1 Fenris / 0 Fox
132009 (+140%)0 Fenris / 1 Fox
Min sebzés (fedezékben lévőre): 126509 ami a 96%-a a Fenris buildnek (-4%).
136630 (+148%)Itt azonnal látszik, hogy a különbség máris 8%. Elvileg bukok 4%-ot azoknál, ahol a mob fedezékben van (ahol amúgy se nagyon találod el, mert lapul mint a szar).
És akkor még nem is beszéltünk az összes többi bónuszról, ahol ugyancsak a teljes sebzésre rakódik rá a DTTOOC +8%-a, azaz Egy crites fejlövés + az egyéb gear és tálent vagy fegyver bónuszok összessége.
Én ezért mondom, hogy SZERINTEM a Fox az egyik legjobb ha piros buildről beszélünk.
Ja és nem beszélve arról, hogy én is régóta AR+Rifle kombóval megyek, így közelre és távolra is van plusz sebzésem.
Nekem ez a kedvenc farmolós buildem normál körülmények között:
Tudom sokaknak már unalmas, de van mellette kb ~20 különböző loadout mégSkilles buildben még nem próbáltam a Foxot, nem tudom, hogy a skillek sebzésére hatással van-e.
-
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper #26904 üzenetére
Bátor vagy nagyon
Szinte egyiken sincs csillag
-
Deck
titán
válasz
FireKeeper #26896 üzenetére
Igen, AR 10% a Out of Cover 8% helyett.
-
Warzoz
senior tag
válasz
FireKeeper #26407 üzenetére
Azért nem ment át az irónia, mert nem volt. Az sem került bele.
De legalább nem volt 2 óra alatt sem fagyás dx12-vel, bár érdemi javulás sem. Mintha dx11-ről váltottam volna dx11-re (még a kezdetekkor volt némi teljesítményjavulás dx12 alatt, meg persze fagyás is). -
Habugi
addikt
válasz
FireKeeper #26404 üzenetére
Még nincs 24órája h megbeszéltük, semmilyen új content nem jön, még februárban SEM.
Te féltucat posttal később megkérdezed a maiban benne lesz-e.., érted. Naná!
-
Warzoz
senior tag
válasz
FireKeeper #26401 üzenetére
Azért nem látod, mert azt még nem rakták bele. Majd jövőre valamikor, a következő szezonnal kerül be.
-
Habugi
addikt
válasz
FireKeeper #26395 üzenetére
Benne persze, elég jópofa, én már raktam bele egy órát.
-
Habugi
addikt
válasz
FireKeeper #26369 üzenetére
Ezt próbáljátok ki Legendaryn:
Koncepciónak indult, megmaradt..
Spec fontos, mindenen skill damage, van két szabad attrib ami nekem armor regen de lehet bármi. Skillek ki és skorpió spamm minden mobra (status effect & TP mark & oppo ding), önmagában több dmg boost mint egy proper healer, plussz a debuffok és a saját sebzése is korrekt.
-
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper #26369 üzenetére
Legendáson mindig kell DPS, de ha egy ilyen jön veled, akkor kb a pocket végéig égnek a mobok, mert mindig van olyan, amit státusz effekt alatt fektetünk meg. Kevés az a build, ami önmagában jó Legendáson, a legtöbb más buildekkel együtt üt nagyot.
Pl ott van pl Habugi TruePatriotos támogató szettje, olyan buffot tol, hogy a Famassal 1,5M felett sebeztem mobokra DUA legendáson.
-
granini
őstag
válasz
FireKeeper #26362 üzenetére
Számomra sosem az volt a kérdés hogy kell-e crowd control vagy pl healer karaktert csinálni.. hanem hogy a nyomorék skillek sosem működtek úgy hogy kellett volna.. a foam ami megfogja őket az ajtóban szuper lett volna de a cc buildet nerfelték.. a heaer sztem sosem működött azon a szinten amit egy healing station tudott Div1-ben.. szóval ha ezek a skillek feljavulnak az új rendszerben akkor örülni fogok és játszani fogok..
-
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper #26355 üzenetére
Párhuzamosan fog menni a kettő, írják is, hogy a jelenlegi rendszer kiegészítése lesz.
Az Expertise rendszer sokkal inkább az adott itemekre szól, azaz ahogy írják item/brand/gear set. Azaz sokkal inkább az optimalizálás-hoz hasonló, nem általános fejlesztést jelent, hanem pl adott item csoportra.Ahogy írják ezzel majd az alap statját fogod tudni emelni, elvileg 10 szinten keresztül.
Pl 170k armor helyett lehet lesz majd 190k (azt ugye még nem tudni, hogy 1 szint az mennyit is fog jelenteni.
A Skill Tiernél lesz érdekesebb, ott szerintem %-osan ad hozzá az adott Skill Tier bónuszaihoz.
Lehet simán csak 1-1-1%-ról beszéllünk, azaz az Expertise lvl10 egy adott brandnél +10%-t fog jelenteni a base statoknál.A jelen leírás alapján ugye csak azoknál tudod emelni a szintet, amihez lesz Proficiency Rank is, ezt 3 forrásból tudod szerezni (ez is le van írva)
1., használod
2., hasonló cuccot donatelsz
3., alapanyagot donatelsz."You can check your current items Proficiency levels at any time in the menu or join the Recalibration Station to review all of them and what items you may miss from your current collection."
Azaz fogod látni, hogy melyik itemnél éppen mennyi a PR, és hogy mi hiányzik még.A fejlődés account wide, azaz ha az egyik karakteren fejlődsz az adott itemnél, akkor az összes többi is fejlődik amelyikkel már rendelkezel.
Illetve itt egy "érdekes" mondat:
"Also, with new content being added to the game, the pool of compatible items will increase and therefore, your capacity to develop your Expertise level further! Another good reason to discover and enjoy new equipment introduced with new seasons!"Már persze kérdés, hogy mi is lesz pontosan ez az új tartalom (sajna nem többesszám), de lesznek új itemek, majd meglátjuk.
Ezek alapján, az óra szerintem alapanyag termeléshez lesz jó, azaz mint ahogy most: sok/több SHD-val sokkal több alapanyagot tudsz kiszedni további farmolás nélkül az optimlaizáláshoz.
Remélhetőleg az új szükséges cuccok is kiválthatóak lesznek SHD-ból...Igazából ezek ugye le vannak írva ott, amit regener linkelt, de majd PTS-en kiderül mi is ez konkrétan.
Jah még egy személyes vélemény/megjegyzés: szerintem ez már majdnm csak egy "halottnak a csók", vagy sokal hamarabb be kellett volna vezetni, vagy sok új tartalomnak kellene jönnie.
Azt még el tudom képzelni, hogy az újak számára ez tök jó, és a fejlődés kánaánja, de régebbi játékosoknak ez szerintem vajmi kevés lesz. -
arnikusz
veterán
válasz
FireKeeper #26355 üzenetére
Nem vennék rá mérget. 1 hónap múlva okosabbak leszünk. Én úgy gondolom a kimaxolt óra lesz maga és mellette ez tovább fejleszti a játék szintet kvázi felfogható level 50- nek is, csak így jobban hangzik.
-
Krisz0418
őstag
válasz
FireKeeper #22190 üzenetére
En is 11be tolom ezereve, gondoltam kiprobalom hatha megcsinaltak. Hat nem sikerult
nalam is elvezheto, bar a 1080ti ideje lejart nalam. Qhd-ban ultra alatt van olyan helyzet ahol igencsak a 60 akarhany fpst karcolja. Az meg 165hz-el nem mokas.
-
Warzoz
senior tag
válasz
FireKeeper #22171 üzenetére
Úgy-úgy. Targeted loot: SMG és mehet is a farm.
-
Gigant20
tag
válasz
FireKeeper #21285 üzenetére
Miért kellene visszavenni a Legendaryból.
Így is max 30 perc, ha szöszölünk közben. Ráadásul nincs is miért menni, mert a loot is szar, de ez remélem mától nem így lesz és érdemes lesz farmolni! Jó tegnap District dobott egy BH-t és egy Nemsis-t egyszerre, meg is lepődtem...
Azért mert nincs mindeninek BH-ja már rögtön megy a rinya. Mi lesz itt a RAID2 miatt már megint. Nincs MM, nincs 7 barátom akivel megcsináljam stb....
El kellene már fogadni, hogy nem lehet build nélkül végigmenni minden küldetésen...
Már azon is megy a sírás, hogy a 30-as RAID 2 csak egy héttel később jelenik meg. (Gondolom a sok 3 euros player.)
Inkább új Legendary küldiket kéne behozni, mint a Tidal vagy a Zoo. Nah ott lenne sírás-rívás az tuti! -
Garsza
veterán
válasz
FireKeeper #21285 üzenetére
Mért kellett volna a Legendást vissza venni? Egy jó csapatnak már abban sincs semmi kihívás, azon kívül hogy minél jobb időt fussanak. És ezt úgy mondom hogy, 4 legendaryn vettem részt mind sikeres, és mindég más caspattal. De volt olyan kör is, hogy 4 DPS -vel végiglőttük úgy, hogy alig tudtak visszalőni a mobok.
-
Habugi
addikt
válasz
FireKeeper #21138 üzenetére
Én is nagyon szeretek CC-vel/ként játszani, szerintem ez a Phase 3-as variáció kevésbé drasztikus mint a 2-es volt. Amint team szintű lehetőség nyílik rá kipróbálom majd PTS-en és visszajelzek.
Azért ez így szemre/érzésre sokkal élhetőbb lesz.., 1-2 sec helyett cirka 5 a hiveos dagikra, meglátjuk..
Este rá kéne nézzünk!
Nálam még fent van a PTS.Nem vagyok túl járatos a pajzs használatban de úgy rémlik van rajta valami threat level módosító csak éppen semmi hatása nincs.
Healer.., no igen. Két hónapja van egy közel fullos buildem, tudjátok.., nekem az a legnagyobb gondom vele h rohadtul lassúak a heal tüskék. Van 6 (overcharge 7) sárgával bazi nagy range-e a Healer Hive-nak, de mire egy tüske leválik és célba is ér az egy örökkévalóság, itt vérzik el de nagyon durván. Arról nem beszélve h a "tüskéket" fizikálisan blokkolja szinte minden, egy szék mögé dobom le a Hive-ot akkor az átellenes oldalán már nem healeli azt akinek szüksége lenne rá, kvázi ha a röppályát blokkolja valami.
Mondanom sem kell persze, h a Legendary Heavyk Stinger Hive-ja bezzeg átmegy mindenen, falon, komplett emeleteken.. és hiába bullsh1tel a Massive, ez szándékosan ilyen, tudatosan kreált mechanika h nehezebb legyen, kvázi a Player oldali Healer Hive-al is meg lehetne oldani.
-
válasz
FireKeeper #20893 üzenetére
a boss dobhat dynasty holstert (mert ez egy cleaner küldi. 3 karival kb. 6x csináltam meg, egyszer adott csak), és a küldetés fixen ad egy coyote maszkot első végrehajtásnál (feltéve, hogy ott tartasz a küldiben).
-
T0rnad0
addikt
válasz
FireKeeper #20893 üzenetére
Nekem is tesztett az a küldetés, de nem hogy exo, még használható cuccot sem dobott...
velizare:akkor onnan volt a plusz Coyote. Jobb, mint a semmi... -
törölt tag
válasz
FireKeeper #20695 üzenetére
Mivel ps rol játszom a screenshot eléggé nehézkes lenne és ez egyszerű gyors megoldás. De szerintem látod így is a lényeget. Ha értelmes kommentet nem tudsz hozzáfűzni akkor tartsd meg magadban az ilyen hulladék kommenteket. Legyen szép napod wanker.
-
törölt tag
válasz
FireKeeper #19686 üzenetére
Nem tudom miért de elolvastam redditen a tegnapi sotg threadet. Ez valami szánalom. Na nem a massive viselkedése hanem a közösségé. Mégegy ilyen toxikus közeget. Egy halom manchild akinek semmi se jó. Most éppen azért a krva anyját a fejlesztőknek mert visszakapják a broken, puffogtató szarukat a játékosok. Tipikusan a van sapka nincs sapka az egész sub.
Megy a nyígás, hogy a vírus miatt lehetnének a fejlesztők tekintettel a játékosokra, közben meg, hogy merészelik, a vírusra és a home officera kenni ezt a kommunikációs hibát. Remélem továbbra se hallgatnak arra a foshalmazra ott redditen. -
redXIII
senior tag
válasz
FireKeeper #19613 üzenetére
Csak kiváncsiság, Tudod hogy kerülhetne hozzád egy ps4/xbox devkit ? Csak hogy eggyáltalán tudd ugymond nyomatni a home officet?
-
Bird
addikt
válasz
FireKeeper #19686 üzenetére
Szerintem is más van mögötte. Ráadásul azzal magyarázni, hogy csak teszt volt és véletlen került bele az éles változatba. Hát nem tudom... Olyan ez, mint az élesztős hive amit mindig 'elölről' kell kijavítani. Sokszor azt érzem, hogy minden patch készen van már jó előre és ott pihen a fiókban. :D Nem lehet könnyű nekik sem, de a profizmus nyomát sem látom, sem kommunikációban, sem megvalósításban. A dlc után sem érzem azt, hogy mi játékosok fontosak lennénk a projekt szempontjából. Illetve van aki szerint túl sokat hallgatnak a játékosokra. Szerintetek hol lehet az igazság?
-
sith7
félisten
válasz
FireKeeper #19680 üzenetére
várjuk ki a végét, addig még megálmodhatnak mást is
-
Bird
addikt
válasz
FireKeeper #19676 üzenetére
Mikorra várható?
-
pzstm
titán
válasz
FireKeeper #19674 üzenetére
ez komoly???????
akkor a damage glitch miért is lett büntetve PVE-ben???
bőven hozható minden heroic anélkül is....
-
Gubu0101
veterán
válasz
Zsír
-
sith7
félisten
válasz
az igen ...
ez no comment kategória ... -
sith7
félisten
válasz
FireKeeper #19674 üzenetére
mi történt ?
-
arnikusz
veterán
válasz
FireKeeper #19672 üzenetére
Egyet nem dobot az Alpsamikor targeted loot volt. Csak craftolni érdemes mert a+1 skill tier meett akkor most 10% skill heal mellê rakhatsz még 1 maxos tulajdonságot.
-
Gubu0101
veterán
válasz
FireKeeper #19670 üzenetére
Én nem tudtam még kipörgetni,nekem nincs meg,hol dobja targeten kívül?
-
pzstm
titán
válasz
FireKeeper #19637 üzenetére
én ma mentem heroic wall streetet meg stranded tankert, sajnos tűl lett nerfelve, pont ettől féltem.
Tankernél is kellett gondolkodni és cc, erre semmi nem kell most már -
törölt tag
válasz
en ugy emlekszem, hogy az bug volt vagy mi, bent van a patch notes-ban, hogy a kelletenel tobb dagit pakolt oda a jatek. persze lehet ez csak a duma resze, es az egyik fejleszto nem tudta megcsinalni a kuldit ezert jott a nerf. errol korabban a legnagyobb siro platformon se nagyon lehetett olvasni, hogy nehez lenne.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Még CC sem kellett oda, fent kellett maradni felettük, és szépen kilőni a hátukon a tartályt, onnan meg pár fejlövés és haltak is. Legegyszerűbb rész volt az egész mapon.
-
arnikusz
veterán
válasz
Ne mán tök jó volt amikor jött az a sok heavy lángszórós.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Nekem tegnap egy holstert,de előtte sose semmit.Én egy szettben rohangálok minden fele,max néha változtatok,ha esik kicsivel jobb.Mondjuk én nem vettem észre,hogy könnyebb lenne,főleg annál a résznél,mikor jönnek sorba a dagik
-
törölt tag
válasz
FireKeeper #19507 üzenetére
ezt tudtam kihozni vegul ceska-val. a chc egy picit tobb lett mint 60. annyival viszont nem, hogy megerje elvennem valahonnan 6%-ot.
a grupo eseten valami 51-52% korul lenne chc es ahelyett lenne 15-tel tobb chd. vagyis el kellene vennem valahonnan meg egy chd-t, hogy oda mehessen chc es akkor lennek valahol 57-58 kozott vagyis csak 3% chd-t nyertem volna. a chc ertekek melleny kivetelevel mindenhol maxosak. onnan hianyzik 0,6%.
szoval akarhogy nezem a ceska szerintem jobban megeri, mint a grupo.
eleg faradt vagyok, remelem nem tosztam el a matekot.
-
NoOne1976
őstag
válasz
FireKeeper #19559 üzenetére
Inaya al-Khaliq-nál nekem csak a gear exo blueprintjei voltak, a fegyvereké nem. Pedig sok exo fegyver megvan. Azokat hol találom?
-
törölt tag
válasz
FireKeeper #19533 üzenetére
az hogy hasznalhatatlan fos lett, mint a tobbi megitelni nem tudom. mivel lattam masokat kulonfele rifle fegyverekkel rohangalni es azok is nagyot utottek. es talan eljutunk oda, hogy tobben tobbfele dolgot is kiprobalnak.
az m1a roppant preciz volt, a visszarugasa kb mindig ugyanaz (igy megtanulni loni vele se volt nehez) es melle hatalmasat lott. ezt senki se gondolhatta komolyan, hogy igy maradhat.
en csak azert nem orulok neki, hogy ennyire kihereltek, mert igy eloterbe kerul mas, ami lehet nekem is tetszene es idovel az is kap majd egy szep nerfet, mert ugye tudjuk milyenek Massive-nal.
-
alibiman
aktív tag
válasz
FireKeeper #19518 üzenetére
Bennem is pontosan ez a benyomás alakult ki. Rosszul van méretezve, pont.
-
arnikusz
veterán
válasz
FireKeeper #19515 üzenetére
Viszont emlékszünk rá, hogy volt arról szó, hogy Cassie-nál lesz exotic.
-
arnikusz
veterán
válasz
FireKeeper #19511 üzenetére
Itt most azon a szinten vagyunk mint a Div 1 a 2 évtől, gyakorlatilag nem vettem semmit az elmúlt időszakban.
DZ-kérdés a Tolvajveremmel mi lett létezik még?
Hétvégén a mennyhunt addigra meglesz bemegyek esténként megint megnézni milyen új ügyi gamerek vannak.
-
Bird
addikt
válasz
FireKeeper #19511 üzenetére
Sajnos a lehető legrosszabb döntéseket hozzák meg hétről, hétre. Egy koncepció nélküli, adhoc banda kezében van a játék.
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
FireKeeper #19502 üzenetére
Feltéve ha hajlandó a mob kijönni a fedezékből, és nem egy kézzel lövöldöz kifele.
-
törölt tag
válasz
FireKeeper #19502 üzenetére
en ezt mashogy fogom fel. a nego ar-t hasznal es a ceska a rifle damot csereli ki. vagyis maris nyer vele, mivel igy nincs egy felesleges brand stat. mig a ket masik attri chc es chd lesz. illetve mashonnan is leszedhet egy chc-t ahova mehet chd (ugye a 10% ceska miatt). vagyis nem keves plusz chd-t lehet vele nyerni. itt persze bejon, hogy melyik "el" tobbszor. a fedezek nelkulire lott 8% sebzes vagy a mindenre ervenyes joval 10% feletti de cca 60% esellyel kapott chd.
ha ma exo roll utan meg nem lesz kedvem kivagni a jatekot, akkor megnezem es megmondom.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
FireKeeper #19494 üzenetére
Valószínűleg letölti az összes file-t újra ami módosult, ahelyett, hogy a meglévő file-ban csak a változást hajtaná végre egy delta file alapján.
-
arnikusz
veterán
válasz
FireKeeper #19258 üzenetére
Yannick bossnál konkrétan a végfnélküli farm, így a jó lootra való esély volt, ami már egyszer hónapokkal ezelőtt is megjelent, de az elmúlt hét végén easter bunny eggs-ként újrázott. Ezt is megjegyzem csak a bennfentesek tudták, de természetesen kirakta valamelyik a youtubra.
-
törölt tag
válasz
FireKeeper #19245 üzenetére
A másik cleaner küldetés is dobhatja. Kajika küldetése vagy mi a neve a faszinak. Tegnap randomokkal toltam pár kört. Egyik után egyszerre esett egy tok és nemesis. Ez persze nem jelent semmit, mivel tök random. Maga a küldetés szerintem amúgy jobb, mint a tanker.
Mindig megvoltunk négyen és healer vagy cc mindig volt a csapatban. Elég nagy az esélye hogy bekap ilyen csapattársat az ember, mivel sokkal “igénytelenebb” egy skill build, így egyszerűbb összerakni. Lehet érdemes lenne ott próbálkozni.
-
Lifer092
senior tag
válasz
Akkor én nagyon mázlista vagyok hogy 3. körben kiadta heroicon, igaz közepesen fos értékekkel de meglett. Mondjuk használni nem nagyon használom, annyira nekem nem jön át.
Én jelenleg NY-ban vadászok az SMG-re, meglett mind a 22 boss, de idáig drop nélkül. Most raktam össze egy elég jó kis SMG szettet, ahhoz passzolna.
-
arnikusz
veterán
válasz
Nekem esett egy 2 hete Kajikától, de odaadtam. Status e buildet elengedtem, most a pajzsos immortal hazard felé kacsingatok 3 511,2 Ceska, 1 RK. Csak legyen meg az exo mellény és Bullet K hiányzik. Jó a Romolus amiről még szó sincs és a BigHorn is.
-
Lifer092
senior tag
válasz
FireKeeper #19242 üzenetére
Ez a loot minőség skálázódás eddig is nagyon jól sikerült, az a vicc hogy amióta feltettem a global difficultyt Heroicra sok értelmét nem láttam, mert aligha esik valami használható, legyen az küldi vagy pl. 4-es cp foglalás. Van hogy azért jön ""jó"" cucc, de nagyobb %-ban instant junk kategória.
-
soo277
őstag
válasz
FireKeeper #19230 üzenetére
Szerintem is, meg én minig DZ be farmoltam a jó loot miatt, de most ott is nagyon silány
-
válasz
FireKeeper #19211 üzenetére
hogy többet játssz a játékkal.
-
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper #19211 üzenetére
Ha ez így van, akkor gyakorlatilag csak a szutyok rollos cuccokat lesz érdemes újra rollolni, mert azokért "nem kár" ha még levesz pár % sebzést
Vagy az olyanokat, amit nagyon szeretne az ember kimaxolni.
A korábbi raidekből maradt 2 lvl30-as EB-m, esett 3 lvl40-es EB is (2 klántársaknál), azoknál próbálkozok, meg a közepes Bulletking lesz kipróbálva, de akad még jó pár szutyok statos egyéb is, azoknál is megér 1-2 pörgetést.
Bár persze kérdés, hogy mennyibe fog is ez kerülni, mert ha ilyen 5-10 exo alapanyag, akkor elmehetnek a csába. -
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper #19202 üzenetére
-a stat rollok eloszlása egyenletes lesz, ergo ugyanolyan eséllyel kaphatsz minimum rollt mint godrollt
Biztos elhisszük-egy adott exotic akárhányszor újra forgatható, de random hogy mit kapsz, tehát lehet alacsonyabb roll is mint korábban
Ezt kár volt "így" visszahozni, inkább kerülne többe, csak lenne fix az eredménye, nem, egyáltalán nem bízok én a Massive RNG-ben-nem használt exoticokat 1 exo materialra lehet betörni (tudtommal most 2-t ad, lehet a meglévő lvl30-akat, amiből van lvl40 is, érdemes még most betörni), vagyis egy nem kellő exotic-al egy másikat újraforgathatsz
Csakhogy, mivel egy jó ideje nulla értelme volt az exo matinak, sok mindenkinél maxon van, nekem pl 23/20 (a 4 karakter alapanyag migráció után), így hiába törném be most a "felesleges" exo-kat, akkor nulla lenne az eredmény.Sajnos megint adtak is meg nem is...
Viszont egy dolog felmerült bennem: mind a 3 statot egyszerre pörgeti, vagy csak az adott kiválasztott attribútum értékét? Pl nekem van olyan cuccosom, amin van 2 maxos érték, de a 3. értéket rollolni kellene.
Nagyon nem mindegy pl hogy 1:15-höz az esélyem, vagy 3 a 15-enKöszönöm a megosztott infókat!
-
Gubu0101
veterán
válasz
FireKeeper #19202 üzenetére
Mondták,hogy mikortól várható ez a javítás?
-
Gigant20
tag
válasz
FireKeeper #19146 üzenetére
Lehet, csak úgy hívják, hogy Call For Backup!
Ha jön valaki segíteni akkor megnyomod még 1x és utána még 1x és már 4-en is vagytok! Régen működött, most nem tudom mennyire jönnek rá a playerek.
-
sith7
félisten
válasz
FireKeeper #19053 üzenetére
köszi a választ
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper #19053 üzenetére
gyorsan beugrottam gamebe és kipróbáltam, a nightwatcher csak a scanner pulse-re működik, az EMP-re nem
elég RIP szaga van így.
de amúgy ha rendes CC builded van akkor ilyen ~1-2mp-es szünettel fenntartható az EMP, annyi mindenképp kell amíg a max hatótávra feltöltöd. nekem most manjdnem maxos status effects-el 15.4s a cooldown, 15.7s az effect duration, és 2mp a chargeup.
-
pzstm
titán
válasz
FireKeeper #18972 üzenetére
Ami azert vicces mert nekem sem esett ott egy sem, viszont capitol hill legendaryn mikor lesweetdreamseztem egy lila mobot az kidobta
-
regener
veterán
válasz
FireKeeper #18956 üzenetére
A múltkor az bug volt, most nem fog hozzáadódni az új eredmény a régihez (sajnos, a Darpa csúf, gonosz, rossz
).
-
BT86
tag
válasz
FireKeeper #18956 üzenetére
Én is ebben a tudatban voltam, de felvilágosítottak (amit a league leírás is alátámasztott), hogy csak a küldetések resetelődnek, a progress nem. Múltkor az volt a bug, hogy a progress is resetelődött.
Szóval minden küldetést újra meg lehet csinálni jövő héten. -
totig
tag
válasz
FireKeeper #18868 üzenetére
Akkor itt tényleg nagy szerencsénk lehetett, de menet közben úgy nézett ki, hogy akár a 18 is meglehet.
Az első próba eleje gyorsabbnak is tűnt, de van egy pont, ahol rendszeresen beragad egy mob a jobb oldali emeleti ajtó mögé, na ott újrakezdtük.
Tényleg jól dobta most ezt, mindenki csinálta amit tudott/kellett. Múlt héten többször is olyan volt, hogy már pár perc után látszott, hogy az a négyes soha nem fogja heroicon letolni a missiont. -
Krisz0418
őstag
válasz
tegnapi napom ráment a darpa heroicra de 25alatt meglett 3randommal, 18 lehetlen szerintem. 16körül értünk a bosshoz és ott azért van szenvedés rendesen.
-
BT86
tag
válasz
Az szép, gratula
Ha a hosszúhétvégén szivatni akarom magam, akkor lehet adok neki esélyt. De előbb előbb inkább District meg a hyena feladatokkal összegyűjtöm a szükséges pontokat.
Fasza kis küldetés lehetett ez a patch előtt... -
-=Jam=-
őstag
válasz
FireKeeper #18837 üzenetére
-
TommyS_27
senior tag
válasz
FireKeeper #18806 üzenetére
Ha cc-t vinnél heal helyett akkor kb csak lőniük kellene
jól healelni amúgy is nehéz, randomokst meg főleg. Ha meg jól cc-zel akkor nem is kapnak be sebzést, ergo nem kell heal.
-
Krisz0418
őstag
válasz
FireKeeper #18777 üzenetére
Heroicon játszok, akkor elfoglalom őket és hátha esik valami normális famas.
-
BRABUS113
aktív tag
válasz
FireKeeper #18757 üzenetére
Úgy tudom az bug volt, a priorítás eventnél is úgy akartam, megszívtam, 1 csillag hiányzott az exo ládához
-
BT86
tag
válasz
FireKeeper #18702 üzenetére
Jaja, gondoltam. De a remény hal meg utoljára
-
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper #18704 üzenetére
Ez az open world cuccokra még igaz is lenne, de azért vannak ládák küldetésekben, ahova el is kell jutni adott nehézségen, és ez azért látszik a nagy sírásból, hogy sokaknak nem sikerül, vagy még a hard is feladja (lásd itt is ment a sírás, hogy milyen nehéz a hard).
Innentől kezdve egy elég nagy csúsztatás, hogy a ládák kinyításához nem kell effort.Ha már CP-k: miután nerfelték a Target Practice-t (igazából a helyére került a reward) az egyik legjobb XP farm a Heroic CP 4 nehezítéssel, 670k XP + a mobok, ha még befut közben 1-2 elite patrol, vagy source konvoj, akkor 1 ilyen letolása minimum 1-1,5 szint és 5-15 perc alatt megvan, függően, hogy a hitreg és a CHC lottó hogyan muzsikál és mennyire bújkálnak a mobok, vagy nem kell-e egy mobot egy utcahosszon kergetni.
Ehhez képest a ládát itt is csak 1x tudod kiszedni egy nap, de legalább a mobok jól dobálják a targeted lootot, és a manhunt miatt könnyű resetelni.Én mindenesetre minden ládát kinyitok, csak mert a loot az random, pl ez is egy open world fegyver ládából esett:
-
Gigant20
tag
válasz
FireKeeper #18704 üzenetére
Ezért már senki sem nyitja ki egy Heroicon! Még a randomok sem!
-
törölt tag
válasz
FireKeeper #18695 üzenetére
megtalaltam az osszefoglalot kozben. az en olvasatomban nem kimondottan a kepessege miatt kap nerfet, hanem mert a ket leghasznaltabb fegyvertipushoz ad meg tobb bonuszt. igy remenykelto, hogy nem barmoljak szet teljesen. oszinten szolva nem bannam, ha ar hasznalokent nem kellene egy lmg kesztyuvel rohangalni es ra lehetne pakolni masra is a dta-t.
aztan persze elojon, hogy a Massive-rol beszelunk, akik mar-mar Blizzard szinten kepesek balanszolni. tiszta mazli, hogy az exo maszk nem kerult szoba."We're not going to nerf M1A or Bullet King to the ground" lel.
"It's not fun if the holy trinity are only the meta items"
amugy tenyleg nem fun azt a krva terdvedot kergetni, le is csereltem. jelen pillanatban csak a kesztyu, amit szemely szerint sajnalnek. bar ettol fuggetlenul megertem a miertjet, mert sok kontent a jelen helyzetben tenyleg ezek miatt is lesz jatszhato(bb).
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
FireKeeper #18645 üzenetére
Én tegnap a Season Manhunt miatt ki kellett, hogy pucoljam a The Taxi Graveyardot, de köszönhetően annak, hogy a közelében kifektettem egy Elite Patrolt, így CP2-ről (Hard) felment CP4-re (Heroic)
Viszonylag sok fekvéssel, de valamilyen csoda folytán bő fél óra alatt meg tudtam csinálni, de giga fókusz kellett hozzá (SHD23 körül voltam). Addig kellett valahogy kisakkoznom a taktikát, amíg nem érkeztek meg a szövetségesek, mert utána a mobok figyelme kicsit megosztottabb lett. De ez még sokáig nem az én pályám lesz
Gratula a Legendary-hez by the way, igazi mazochista lehetsz
-
BT86
tag
válasz
FireKeeper #18571 üzenetére
Jelenlegi skálázódás mellett hány randommal érdemes belevágni?
Ilyenkor amúgy hogy oszlik a loot? Vagy megkapja mindenki? -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
FireKeeper #18554 üzenetére
szóló igen, CHC/CHD Rifle+AR build, bár még messze nem maxos. A Rifle se sebez olyan óriásit rajta (pedig a DMG 600K+), addig tudtam eljutni, hogy már majdnem levertem róla a páncélt (persze healeli magát nyilván), de a sok járkáló gránátozó gép plusz a mortar mellett, amit tizenöt másodpercenként rád hív gyakorlatilag egy mély torok az egész, én még soha nem szívtam ennyit az egész játék alatt lvl1-től számítva.
-
nak0n
aktív tag
válasz
FireKeeper #18554 üzenetére
Pár napja a firewall unlock 4. részét próbáltam befejezni, és én is rengeteget szívtam szólóban annál a bossnál. Én is inkább hagytam a fenébe.
-
stultus78
tag
válasz
FireKeeper #18519 üzenetére
Értem. Akkor lehet hogy jön egy dlc. Tudom hogy a számok semmit nem jelentenek (dmg). pl. Csak láttam ahol ez a szám 200e. A sebzés nekem meg max 2-40e.
Ezzel a felszereléssel. Ezen még dolgozom.u
-
i@lex
őstag
válasz
FireKeeper #18503 üzenetére
Hát látod...
Témánál maradni luxus... -
i@lex
őstag
válasz
FireKeeper #18490 üzenetére
Igen dmg out of cover, sorry.
A koszos 15% chd nekem nagyobb számokat produkált, mint a contractor glove bónusza, így amellett maradtam. -
arnikusz
veterán
válasz
FireKeeper #18483 üzenetére
Akkor visszamegyek Acesre, ha meglesz a Nemesis- 20 milliót sebez fejre ott lesz az SVD megint és kész.
A Yaahal hollow maszk ami DZ only és 21% health damaget ad a nyomorult youtuberek miatt nerfelik, holott kérdezném kinek van, ill. egy egész hétvégét tötltöttem a farmolásával, de egyse esett.
Főként solo játékosként heroic szinten ezek nagy segítséget jelentettek Sniper specialitásban perfekt focus mellénnyel.
Megint az van, hogy nem játszanak a játékukkal és valamelyik kitalált valami hüleséget és nesze bumm balta nerf.
Megjegyzem a 2 csövű exo fegyver is várhatóan rifle lesz a Raid 2-vel, arra kíváncsi vagyok mennyire lesz túlbuffolva? -
soo277
őstag
válasz
FireKeeper #18483 üzenetére
De jól irtad
ne az M1a kapjon nerfet,hanem buffolják a többit
-
BRABUS113
aktív tag
válasz
FireKeeper #18137 üzenetére
Rengeteg időd van rá, érdemes megvárni a 4. napot és egyszerre csinálni, bőven elég gyengébb fokozaton baromkodni
További segítségek:
84% shock resistance - immunis leszel
Technician hive-t ledobod - immunis leszel -
arnikusz
veterán
válasz
FireKeeper #18137 üzenetére
Ha nem görcsölsz rá simán meglesz én tegnap a 2 napiból kb. 1 óra alatt megcsináltam 60%-ot, ja és challenge CH-at foglaltam.
-
Hublot
őstag
válasz
FireKeeper #18095 üzenetére
figyi az megvan, hogy én is full pirosban voltam és nála az EB-nek 402k sebzése volt míg nálam a famas 88k
Eb-vel 2 golyó vagy a palinak. 0.00000001sec alatt lelő. -
regener
veterán
válasz
FireKeeper #18095 üzenetére
Ez damage glitch, M1 nem lő 600K felett inventoryt nézve (nem a sebzés számot), ez meg 2.1 milla :D
-
i@lex
őstag
válasz
FireKeeper #18073 üzenetére
Pontosan úgy fogalmaztak, hogy a solo játékosoknak a heroic/legendary nehezebb lesz, a 2-3-as groupoknak változatlan, a 4-es csapatoknak, hogy pontosan idézzem “easier”.
Majd meglátjuk mit is fog takarni pontosan az “easier”.
-
válasz
FireKeeper #18073 üzenetére
szeretnék én annyiszor egy százast kapni, ahányszor a massivenál mondanak valamit, és nem jön be.
-
törölt tag
válasz
FireKeeper #18035 üzenetére
a shield player full kek, mivel ugy is kihozhato vele a tier6. egy nevesitett gila mellennyel pedig fel percenkent az armorod 50%-at at tudod adni a csapattarsaknak.
-
alibiman
aktív tag
válasz
FireKeeper #18035 üzenetére
Értem, köszönöm a választ! :-)
-
Padlás
senior tag
válasz
FireKeeper #18021 üzenetére
nyilván nem azt várom hogy full sárgába daráljak mint az állat, de hogy egyetlen NPC-t nem tudok leburstölni egy teli tárral (sőt ami azt illeti egy sárgát két tárral se)
Healerként nem is az a dolgod, hogy leburstölj bárkit is. Hanem, hogy a csapatot életben tartsd. Ha a csapattársak nem képesek normálisan együttműködni, az nem a játék hibája. Akkor lenne csak sírás, ha teljesen elvinnék rpg irányba a játékot és ha nincs tank vagy healer az első adag npc wipe-olná a csapatot.és nem a gear, mert amellett hogy full sárgába vagyok, a fegyó godrollos.
Az kellene még, hogy csak a fegyver roll számítson dmg tekintetében. Mindenki full heal vagy tank builddel rohangálna, miközben irtaná az npc-ket. -
törölt tag
válasz
FireKeeper #17998 üzenetére
a heroic es a legendary a legnehezebb kontent a jatekban. oda nem art egy picit is egyuttmukodni kepes csapat. ha ez megvan, akkor direktivakkal se nehez. itt a klanunk ra az elo pelda, de biztos tudnanak masik klanbol is nyilatkozni. nem tagadom van jo par hulyeseg a jatekban, de ez a bullet sponge dolog nem az. ez egy rpg(szeru valami) es nem egy cod, ahol mindenkinek ket lovesbol kene halnia. talan ha nem mindenki 6 piros, glass cannon buildben rohangalna nem lenne ekkora gond.
nem tudom mennyire emlekszel, de ugyanez a sipakolas ment, amikor kijott a raid konzolra. most pedig meg lehet nezni milyen idoket futnak a jatekosok. de persze nem, nem adunk idot a jateknak kiforrni magat, nerf kell azonnal.
az pedig akarhogy szinezed nem helyes, hogy jatek hibat hasznalnak ki, mert a sajat ertekrendjuk szerint valami nem okes a jatekkal, ami amugy kikuszobolheto a fentebb leirt modszerrel.
-
i@lex
őstag
válasz
FireKeeper #17998 üzenetére
+1
Van még remény ebben a fórumban.
-
törölt tag
válasz
FireKeeper #17987 üzenetére
jaja "szerencsere". aztan aki ezt kihasznalja es feltornazza magat kozel maxos szintre, itt fog par het mulva sirni, hogy nincs mit csinalni a jatekban.
ugyanez igaz a dmg glitch-re is. a jatek celja az lenne, hogy minel jobb buildben, csapatban probalkozzanak az emberek. erre mit csinalnak? kihasznalnak egy hibat csak azert, hogy tonkrevagjak a hosszutavu celjat a jateknak.
(#17989) arnikusz: ez igy nem teljesen korrekt megfogalmazas. a 10%-ok nagyon nincsenek balanszban, ha megnezed mennyi szazalekot adhat valamibol egy adott szett elem. pl 10% chc az nem keves, ahogy a skill dmg se. mig 10% armor vagy hp az halottnak a csok szint.
-
arnikusz
veterán
válasz
FireKeeper #17987 üzenetére
Ma csak 5-6 yt video volt fent az SHD farmról, nem is csodálkozom rajta, hogy alacsony Commendation pontos játékosok 300-400-as SHD szinttel szaladgálnak, mert lássuk be az a 10% plussz egy parasztvakítás.
Én 152 SHD szinten állok, de inkább próbálom a Sniper speckós Rifle buildet tökéletesíteni, tegnap esett egy Perfekt Focus mellény, ill. egy rakat Providence zsák amiből 1 talán jó.A kérdés mi lesz délután/este ha elindul a Global event.
Winnie The P Estimated downtime is approximately 1 hour.
Kiscsőke csak egy baj van vele, hogy nem MG5.
-
soo277
őstag
válasz
FireKeeper #17621 üzenetére
Cdc n tegnap kidobta,
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
FireKeeper #17472 üzenetére
Az random ha jól tudom és bárhol megjelenhetnek szerintem. Javítsatok ki ha tévedek.
-
DrJaka
aktív tag
válasz
FireKeeper #17362 üzenetére
Köszi! Meg is lett.
Viszont az első skillt nem látom bekapcsolni, hiába sebzem meg az enemyt gránáttal...
Bugos? Vagy elrontok valamit? -
arnikusz
veterán
válasz
FireKeeper #17382 üzenetére
Simán challange fokozaton megvan. Szépen adja az XP-t megfelelő 2 nehezítéssel 4-fős teamben.
Máris jön a sírás eredménye NPC nerf. -
TheSoloenOne
tag
válasz
FireKeeper #17378 üzenetére
Az elozonel HW + TP volt toluk, mas sepccel. Ott nem csinaltam screen-t. Atlag 13 perc egy run.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung DDR5 SODIMM ram kit 16 GB (2X8GB) 5600 MT/s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged