Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FireKeeper

    nagyúr

    válasz #91166208 #19513 üzenetére

    fotóm nincs, de valami ilyesmi lenne a lényeg (amíg nem jön ki az új healer gearset):

    gear: brand setekből több opció van attól függően hogy mire akarsz specializálódni
    1 Alps 2 Murakami 3 R&K - max skill heal
    3 Alps 2 Murakami 1 Hana-U - max skill haste és duration
    3 Alps 2 Murakami 1 exotic - tardigrade, acosta vagy BTSU gloves, attól függ mi kell. ha tardigrade-et viszel akkor kénytelen vagy mellé technician-t használni hogy meglegyen a 6 skill tier. amúgy érdemes survivor-al menni.
    összességében szerintem a magasabb skill haste hasznosabb, mint az extra skill repair, mivel a legtöbben úgyis DPS-t visznek, azt meg egy chem launcher lövéssel maxra lehet healelni.
    ajánlott talentek:
    chest - Empathic Resolve, Overwatch, esetleg Trauma (egy kis extra CC-hez)
    backpack - Safeguard vagy Shock and Awe, utóbbi akkor ha megbízhatóan tudsz valami CC-t előidézni

    fegyó: kvázi mindegy milyen fajta mert sebezni úgyse fogsz. M1A kézenfekvő mert az legalább üt valamekkorát (még), vagy LMG hogy suppressing fire-al legalább valami hasznod legyen a csapatnak. talentekből Reformation az ideális, ennek a Perfect változata a Designated Hitter nevű MMR-ön van rajta, de szerintem valami Rifle-ön megbízhatóbban tudod használni, még ha buksz is kicsit azon hogy nem a Perfect variánst viszed.
    esetleg, ha tudsz CC-zni akkor a Vindictive még jó lehet (Perfect változat a Grudge nevű SMG-n), de realisztikusan nézve valószínű elég kevésszer tudod majd proccolni healer sebzéssel.

    skillek: healer Chem Launcher kötelező, második skill igazából variálható. ha pusztán healer akarsz lenni, akkor healing hive, de a booster hive, a blinder vagy az EMP sem rossz, bár legendary-n ideálisabb ha CC-re van egy külön ember, aki arra van kihegyezve. egyrészt, mert a CC-d nem lesz elég erős, másrészt, mert igazából kell mindkettő, a blind és az EMP is. vagy ha elég csak a chem launcher által adott heal, és van CC, akkor rámehetsz valami extra skill dmg-re is akár, ártani nem árt.

    #19514: de várj, ott már azért nem vettél semmit, mert kvázi megvolt mindened, illetve mert az igazán értékes cuccokat (exo-k, classified gear set) nem árulta a vendor, legalábbis nem közvetlenül. de ettől függetlenül, használható cucc azért mindig akadt, max olyan ami neked nem kell mert már van.

    [ Szerkesztve ]

    steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 V || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill

Új hozzászólás Aktív témák