Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pottyoske197
tag
válasz
velizare
üzenetére
Hat engem se, en kicsit visszalepek , nyaron nem sokat harcoltam, meleg volt a gepnek...
De amig jon a Cyber 2077 elovoldozok meg, en addig kitartok, novembertol mar nem igerem ha az bejon.
febr-marcius majd jon az uj far cry... az is 1-2 hetig lefoglal, ha jo akkor 3-4
Ha ide nem tolnak konyebb farmolhatosagot, akkor nem eroltetem, exo csukak nulla nallam, ami volt marciusban azzal vagyok es meg hasznalhato.
jobbat nem dob max mas szett de az meg 150-300 ora kb mig valami osszejon
Div 1 es tobb idot lekotott mint ez, valamiert. Itt is van meg meg nem szerzett cucc de amekkora eselyt ad a beszerzeshez es foleg hasznalhatosag, nem eri meg a befektetett idot, inkabb Witcher 3 at ujra letolom, az erdekesebb . Na meg Metrozom kicsit meg -
-=Jam=-
addikt
válasz
granini
üzenetére
Azért fontos, mert nem mindegy, hogy egy DLC-t majd hányan vesznek meg. Ha alacsony a játékosbázis, akkor jó eséllyel nem fog annyi embert megmozgatni, ergo nem is érdemes belefogni a fejlesztésbe.
Akinek a Diablo 4-ig eltart a Div 2 az kib@szott kitartó azt azért jegyezzük meg
Addigra a Div 3 is le fog csengeni kb., ahogy a Blizzardot ismerem. -
granini
őstag
válasz
arnikusz
üzenetére
Nem tudsz olyan legendary itemet betenni a játékba hogy én a Kenly-be visszamenjek. de így valaha, evör..
Egyébként miért számít hogy mekkora az aktív játékosbázis ha amúgy egy forintba nem kerül a játék..? Mármint ez nem WoW ahol havidíj van, megvettem 1x és annyit játszom amennyit akarok.
Mindegy mi a content egy idő után sokan ráunnak ezekre a looter-shooterekre és másfele néznek, de sztem ez ilyen. Tegye fel a kezét itt akinek a Div2 karrierje nem a Diablo 4-ig tart
-
arnikusz
veterán
Idén már biztosan nem a Roadmap betelt.
Februárban ki tudja, szó volt Season 5-ről, New York DZ stb.
Vagy bedobnak még egy kieget egy másik városban, de ez a projekt a Summittal és a 3., 4. seasonnal kifulladt, hiába kezdték el bizonygatni, a youtuberek, hogy van ám játékosbázis.
A Kenly C X-mas eventről inkább nem mondok semmit. -
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
nos, a trailerben van még utalás két másik városra. az egyik 'frisco, a másik meg talán baltimore? sok városban van hasonló templomtorony.
-
GAbre
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Áhh.Nagyon el voltam ma.Kevés alvás úgy látszik :S 
Meg ez a kép is megtévesztett,elvileg még ~1 hétig elérhető. -
GAbre
veterán
-
törölt tag
válasz
mg1992mg
üzenetére
engem is erdekel valamennyire a sztori, pont ezert is huztam fel a szemoldokom, hogy az egyik legtobbet szereplo bt-s es az egyik legnagyobb wtf karakter kifingatasa, egymas utan, ilyen gyorsan kovetkezik.
faye szerintem ilyen "tegyunk bele valami wow faktort" kategoria, meg ha valamennyire ertheto is a kiakadasa. ugye ha nagyon belemennenk ebbe az egeszbe, hogy kik a jok meg kik a rosszak lehet ki lehetne bugazni addig, hogy nem feltetlen fekete-feher minden a jatekban. bakker hany szaz, meg ezer ellenfelet oltek meg a div ugynokok is, mondvan ok a "jok". de milyen jok? a walking dead foszereploi is "jonak" voltak beallitva, aztan nezd meg. ahova betettek a labukat, barmilyen kozossegbe ott egybol meg akartak olni mindenkit.

-
mg1992mg
őstag
válasz
üzenetére
Káli só meg Manny nem hiszem, hogy ellenség lesz.
Faye Lau mondjuk engem meglepett. Meg az is, hogy egy ilyen Hunt alá rakják, azt hittem valami jelentőségesebb dolgot fog kapni, saját Main missiont, vagy valami.. Bár, ez Schaeffer-re is igaz, mivel kb az egész Black Tusk szálban szerepet játszott.
Igen, talán én vagyok az egyetlen, akit valamennyire érdekel az a latymatag sztori, amit itt képesek képernyőre tárni.
-
BoneDragon
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ez minden Ubisoft játékra igaz.
-
Nagus
senior tag
Lesz vajon s3 vagy kevés pass fogyott az s2-ből és szarnak rá?
-
GAbre
veterán
Invaded bank headquarters másnak is bugos volt már?
Végigmentünk,letöltöttünk,megvédtük,majd mikor a liftbe mentünk,kidobott az elejére,és kezdhettük volna előlről...
-
Köszönöm a klan tagságot a KPX Pure-be. Ez a hét sanszos, hogy off, de Később szívesen beszállnék hard vagy nehezebb fokozatra a csapatba egyelore csak nehezéknek.
-
Szept. 22-én jön a Summit (nem tudom, volt-e már).
-
Gigant20
tag
válasz
arnikusz
üzenetére
a new york -i DZ-t nem tudják megcsinálni technikai okokra hivatkozva. Gondolom a WONY PvP szerverek összekötése a Washingtoniakkal macerás ezeknek a zseniknek. Így azt dobták , mert így könnyebb.
De én sem számítanék nagyobb PvP változásra, max kicsit optimalizálják a fegyver dmg-ket, azt jóvan!
-
snipr
aktív tag
válasz
Gigant20
üzenetére
Ez már igen... tudják mit csinálnak a srácok, ha már a PTS is ennyire játszhatatlan. Vajh mennyi ideig játszottak vele publikusan tesztelhetőnek kikiáltás előtt, hogy nem derült ki ilyen apró eldugott feature hiánya, mint az inventory?!
Én ott tartok, hogy meg sem próbáltam feltenni, hiszen egy apróbb heti patch képes a játékot úgy megborítani, hogy a fejlesztők hetekig vakarják a fejüket mi is történt (lásd pisztoly damage 15%-ról 14%-ra capelődött "véletlen" és hetekre az volt a mondás nem értik miért... mintha ennek a paraméternek az állítása nem egzakt lenne
) -
arnikusz
veterán
válasz
granini
üzenetére
3Foundry-2Golan-1 Murakami Emperorguard-84.000 armor regen.
Ha lesz az új Brandset akkor bemegy abból a térdes ésaz 1 szettelem 1% armor regenje mellé bemegy a max 4925 armor regen stat és eléri a 88-90.000-et.
Most öltem le az 50 . szint bosst erre bebugolt és nem engedett tovább visszalépve 41 szinten találtam magam.
-
ÍzÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
csendes tag
nem értem ug tök jol megcsinaltak a div 1 be akkor ez mert nem tuti hogy a fejlesztoknél senki nem jatszott vele

-
Gigant20
tag
válasz
marky1970
üzenetére
Ez még PTS. Remélem hegesztenek rajta valamit, mert ez így tényleg kurva uncsi. Tegnap felmentünk a 61.-re , de mivel nekem nem volt inventory-m és bármit is csináltam nem is lett így ott meguntam. 51 felett már mókásabb a dolog, de gondolom az egyetlen kihívás majd a 81-től jön a random dikertivákkal!
De nem lesz a kedvenc misszióm ha ez így marad, ugyanaz a pár fajta emelet ismétlődik, nem sok fantáziát raktak bele. Az hogy tényleg egy ablak sincs, egy olyan rész se amikor kivisz mondjuk egy tető/párkány részletre... Ha nem lene benne target loot szerintem 1x tolnám le max mint a kenly-t... Ha heti resetes lesz akkor már látom, hogy mindenhol azt fogom olvasni, hogy kinek van egy 51. / 81. emeletes mentése, mert hogy minden héten a szar loot közepette felvergődjek odáig az nem túl vonzó egyenlőre. Az új exo SMG használható akércsak az új Hunter sett, de szerintem nagyon hamar nerfet fog kani, ha már nem úgy fog jönni élesbe. Amúgy mindenki próbálja ki, mert végre új kontent, de szerintem ez kevés lesz... -
marky1970
tag
válasz
ÍzÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
üzenetére
Hasonló a véleményem a dologról.
Én is menten tegnap 12 szintet egyedül csak hogy lássam milyen lett,de nem volt túl meggyőző!
Aztán biztos,hogy csapatban a felsőbb szinteken érdekesebb lesz a dolog.
Én részemről egy SURVIVAL-hoz hasonló dolognak sokkal jobban örültem volna. -
arnikusz
veterán
válasz
ÍzÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
üzenetére
Este folytatom a 41. szinttől, most hogy próbálgattam a szetteket 2 Hunter rögtön elhunyt
. -
ÍzÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
csendes tag
én is kiprbaltam uj dlc
sok hiba bug az van szobak elég unalmasak tobbi kuldihez képest nics sok belöle van iroda épitkezés meg ilyen ventiltoros kuldibol is van 5 db kb sok a por meg ugye 1 db ablak nics amin ki lehetne hézni szép kilatast esöbe vagy naplemente kor de nem lehet és igy nem is érzödik az hogy egy felhökarcoloba lennék palya dizajn se jo olyan uresek nem szép valami hianyzik belölunk egyenlore ennyi a véleményem rola
-
arnikusz
veterán
válasz
Gubu0101
üzenetére
A Summitnak egy problémája, hogy nem egy idő után ismétlődnek a teendők. Igaz 42. szintig sikerült eljutni. A téli estéken kellemes idōtöltés lesz az olyan játékosoknak akik nemcsak az aktuális meta buildben akarja megcsinálni. A tank armor regen build Regulussal 80 szint felett kb. kötelező lesz 1 a csapatban.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Enyhen szolva unalmas lett, talan majd a felhokarcolosnal en is vissza terek

-
válasz
Anonymus23
üzenetére
Rákerestem a KPX-re és nulla találat a játék szerint. :/ Majd valamikorm újrapróbálom.
-
Anonymus23
veterán
válasz
-=Jam=-
üzenetére
Ejnye már a nevemet sem tudod leírni
Nem kellene drogozni és fórumozni is egyszerre
A KPX valóban eléggé inaktív jelenleg, páran játszunk csak, de van jelentkező ember, vagy kisebb csapat, akkor kb ~20 (30 ha kirakok pár teljesen inaktív embert) hely még van, de ígérni semmit sem tudok, mert a játék jelen állapotában sajnos nem tartja meg az embereket.
Nekem mondjuk nincs okom panaszra, nagyon sok jó időtöltést jelent(ett) a játék, de még több végtelen farmolást
Jó így 4000 SHD felett már nem sok mindent ad ez a ribanc játék.Azért vannak nagyon szép emlékek, leginkább, amikor könnyesre röhögi magát az ember...
Az egyik legjobb sztorit leírom:
NY-ban farmolgattunk késő este (de inkább kora hajnal volt) Habugival, és egy Public execution-t csináltunk éppen, amikor a civil mob elszaladt melletünk és egy híd alá befészkelte magát, amikor is a következő hullám konkrétan a civil mob háta mögött spawnolt.
Erre megszólalt a civil mob: "What the fuck!?".
Habu kérdezi tőlem, hogy te is hallottad? Mondom igen, és elkezdődött a kb 10-15 perces könnyes röhögés
Az a hanglejtés, ahogy mondta, teljesen készen voltunk
-
granini
őstag
válasz
arnikusz
üzenetére
Nézegettem videket énis.. (PTR-t nem..) - Nekem a Nego + AR továbbra is best (ráadásul én Spotteres Fenris vérttel használom, az meg úgy külön durva..)
A shoti és az smg nem annyira az én világom, és ez a 10m-en belüli közelharc sem.. tudom a summitban valszeg rá leszünk kényszerítve mert CQB lesz. -
need
addikt
válasz
granini
üzenetére
a vgc-st a haverom mesélte jött valami f.kalap akinek kellett egy klán mindenáron a vgc-t akarta össze szedte még a maradék embereket és az ember anyagból csinált egy klánt..
Próbálkozott sokfelé és ahol megvetette a lábát ott ment a meggyőzés.noxon a TFR elég aktív de ott van még az AVA akik nyomják meg itt is van egy Klán
Anonymus23 keresd meg itt szerintem
a f.kalap klán nevét nem tudom.. -
noxon
őstag
Sziasztok. Pc platformon klánt keresek. Vgc sajna vége. TFR-t inkább hadjuk. Tudtok ajánlani másikat? Köszi.
-
axlfsi
veterán
Hat ez erdekes sracok! En is Xbox es nalam nem mukodik, ikon sem jelenik meg ... de majd estere csinalok egy videot is rola ... nem ertem!
-
axlfsi
veterán
válasz
Janusz001
üzenetére
Hm, ez erdekes. Latod is vizualisan, hogy procolt (tehat, megjelenik monduk az a profilbol pofa ikon alul) vagy csak "erzetre" kapod meg az overchargeot?
Ugye, akar 3 killig is mukodik, azaz, harmat is lehetne lepni a Skill tierben vele, de en nem azt tapasztaltam... mintha egyaltalan nem mukodne.
-
marky1970
tag
Na, akkor ma jön a PTS!
Kiváncsi vagyok milyen lesz ez a felhőkarcolósdi!
-
Ha nem velem történik nem hiszem el:
Hostage rescue. Hapsikám egy konténerben volt, bemegyek a ledobott "Hyena Bounty" után a konténerbe, minden hangeffekt nélkül bezárul mögöttem az ajtó és sehogy nem nyitható. Csak fast travel
-
dgabor80
tag
Sziasztok,
Keresek egy klánt, ami viszonylag aktív, és akár segítségben akár RAiD-ben erősebbek. (most egy külföldiben vagyok, de lassan kopnak a tagok)
Planner007-es néven vagyok fent, olyan 440 lvl-t kapartam össze mióta megvettem kb 2 hónapja a kieg-et. Majdnem minden este fent vagyok kicsit..
Ha valahova beférek szóljatok légyszi. -
axlfsi
veterán
Sziasztok! A Mechanical Animal meg mindig bugos/mindig is az volt? Hiaba olok vele, nem ad +skill tiert (es az ikonjat sem adja be).
Ti hasznaljatok? ... latok benne fantaziat - sot, de igy nem soklfszt er
-

-
Nemo1
tag
Lassan napi szinten tapasztalom az irányítás teljes lefagyását.
Próbáltam joy-al, bill+egér, tök mindegy, csak a kb fél-egy percig tartó Windows task, illetve "asztal"-játék váltogatás teszi rendbe.
Igen a 23 órás időpontokra gondolok, illetve hajnali egy, fél kettő közöttiekre.
Én hiába kerestem rá, sehol nem is jelzik, úgy látszik ez nem tervezet karbantartás...(csak "sima" szerver restart)
Ez már csak azért is gáz mert alig van ember (legalábbis nagyon lassan talál bárkit is), főleg az ilyen késő éjszakai órákban egy-egy küldetéshez. -
-
Nemo1
tag
Nem tudom más is tapasztalta e...
Néha úgy fagy le nálam, hogy csak az irányítást blokkolja a játék.
Mindent látok, hallok, látom ahogyan többiek és az NPC-k futkosnak(igaz szaggatva, és lassan).
De meg mozdulni, "forogni", körbe nézni nem tudok.
Ezen csak az segít, hogy párszor alt+tab, vagy Win key, ergo taszkot váltogatok.
Persze így is jelentős az idő kiesés
Más:
Eddig csak a délelőtti karbantartásokról tudtam, mostanában pedig elég sűrűn indítják újra a szervert. -
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ah, akkor azért nem tudom 15-re felhúzni a pisztolysebzést. Úgy tesz, mintha megcsinálná, de aztán mégse. Azért nagyon nem lepődtem meg, hogy nincs új a nap alatt bugok tekintetében. 4--5 hónapja játszottam utoljára?
-
Anonymus23
veterán
válasz
Zoolee1976
üzenetére
Ez mondjuk a Div2 topic, ITT van a Div1 topic.
Viszont:
Ez a játék online, persze az elejétől a"végéig" (mármint a sztori végéig) végig lehet nyomni egyedül is, de ha majd nehezebb szinten szeretnéd tolni a küldetéseket, akkor persze fel kell gearelődni, ha csak a "sztori része" érdekel, akkor persze nem fontos másokkal együtt játszani, vagy nehezebb fokozaton tolni. De túl nagy sztorira azért ne számíts
Ha ingyenes, akkor szerintem egy végigjátszást megérdemel, max utána nem mész DZ-be, ha megtetszik, akkor lehet tovább tolni, van jó pár mód, ami kifejezetten érdekes (pl Survival, Undergorund) -
Zoolee1976
aktív tag
Sziasztok! Szeptember 1 től ingyenes lesz boxon az első rész, és elvileg Magyar nyelven is elérhető.Kérdésem az lenne, ahogy itt olvastam a hozzászólásokat abból az jött le hogy ilyen mindenféle fegyver kombók nélkül neki se álljon az ember.Szóval csak úgy kijátszani offline a játékot nem érdemes, mindenféle kraftolás nélkül,mert az nem az én világom?! Szóval érdemes letölteni a játékot az offline történet miatt? Előre is köszönöm a választ.
-
arnikusz
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz
VágniValó
üzenetére
Kérdés az, hogy milyen játéksítlust szeretsz.
A skill dmg-es geart szerintem könnyebb összerakni, semmint egy ütős CHC/CHD szettet, a neten elég sok skilles dmg-es szet van fenn, azok közül érdemes lehet szétnézni.
Nekem nem fekszik annyira ez a skill dmg-es, bár össze van rakva egy közel fullos, de nem szoktam vele játszani igazából.
Ami biztos ebben a játékban, hogy rohadt sokat kell farmolni, kivéve ha nagyon szerencsés vagy, vagy ha társakkal mész és azok dobálják neked a cuccokat.Jó mondjuk a hardon való játékhoz egy közepes szettnek is elégnek kell lennie, a maxos szettek elsősorban heroic 5 direktívával való játékhoz kellenek.
Nemsoká megint egyszerűsödni fog a játék, mivel a módosítók sem lesznek színre szakosodva, azaz mindegyik helyre be tudsz majd rakni bármilyen típusú módosítót, ezzel is egyszerűsödni fog a gear összeállítása.
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
A build-em, ha egyáltalán hívhatom annak édeskevés, teljesen rá kellene feküdnöm legalább napi egy órában és csak lootolni, amíg nincs olyan felszerelésem, amivel hard és a fölé mehetek. Első részben még pimp voltam, kitoltam mindent a teljes firecrest szettért, de olyannyira hogy még DZ-ban egyedül is megálltam a saját lábamon. Itt valahogy nem találom mire 'szakosodjak' és hol érdemes keresni. Amugy nem vettem sértésnek, lehet jogos...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(végül is a Kenly önmagában is egy nightmare)
Áhh.Nagyon el voltam ma.Kevés alvás úgy látszik :S