- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Potyka03
senior tag
válasz
Mulderpapa #9882 üzenetére
fú köszi,és most lesz Februárban,már ha nem késik
Ez is ingyenes lesz,ugye? -
madstunt
addikt
válasz
Mulderpapa #9861 üzenetére
te tudod, de neten nagyon sok helyen tudsz vele fizetni, steamtől ebayig
Tesco és többiek:Csak akkor van 3% ha küldesz pénzt. ha közvetlen fizetsz akkor nincs
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
Mulderpapa #9858 üzenetére
Mondjuk nem igazán szeretnék PayPal-t, mert soha nem használnám és most is csak emiatt kellene.
Tehát, ha valaki tudna segíteni ebben, azt megköszönném. Az összeget, illetve némi pluszt a fáradozásért természetesen előreutalom az illetőnek. (persze nem 0 napos újoncnak
)
TESCO-Zsömle: Megy egy PÜ.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Mulderpapa #9852 üzenetére
Ajánlom magamat. Nemrég volt egy ilyen ügyletünk MS74huval.
Csabee.: 3%.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Mulderpapa #9858 üzenetére
Minimális összeget vonnak le, talán 1%-ot... vagy valahogy így..
-
madstunt
addikt
válasz
Mulderpapa #9855 üzenetére
*ÉS*?
a paypaloz kb 2 pillanat alatt tudsz bankkártyát kötni. Nem kell tőle félni, megbízható cég -
szabod
senior tag
válasz
Mulderpapa #9855 üzenetére
akkor ez új, régen nem kérte, megpróbáltam megnézni, de nekem be sem tölti normálisan
-
szabod
senior tag
válasz
Mulderpapa #9852 üzenetére
nem kell hozzá paypal, elég ha van online vásárlásra alkalmas bankkártáyd, én is úgy vettem
-
madstunt
addikt
válasz
Mulderpapa #9830 üzenetére
akkor megvan, de ha nem lenne akkor nem is tudnál játszani
-
hülyegyerek
addikt
válasz
Mulderpapa #9826 üzenetére
Kereskedésben hiába is keresed... Darabonként kell megkeresni a roncsokat, ugyanúgy mint a buggy-t, vagy a kacsát.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Mulderpapa #9826 üzenetére
Nem roncsokból jön össze véletlen az a két kocsi? Minden egyes roncs egy aranybomba megcsinálása után található meg (összesen 20 van; 12 a dodge-nak, 8 a lancia-nak)
-
madstunt
addikt
válasz
Mulderpapa #9823 üzenetére
ha steamről vetted akkor már megvan :-) a launcherben mit ír verziónak? ha explo -van benne akkor már fenn van
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Mulderpapa #9823 üzenetére
Automatikusan frissítéssel lejött nekem (feltéve, ha ugyanarról beszélünk). Egyébként mi az a kettő extra autó benne?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Mulderpapa #2772 üzenetére
Csak bejelentkezéshez kell a szerver, meg a DLC-khez.
Bár én még mindig nem tudtam egyikhez se hozzáférni, pedig volt szerver, hisz bejelentkeztem, és mégse engedett be a Kaszinóba.
-
Plebi
senior tag
válasz
Mulderpapa #2767 üzenetére
Az első miatt még láthatod a szervert, attól nem függ, hogy be tudsz e lépni. Nekem is piros és ugyanezt írja a netkapcsolatomra, és ettől függetlenül ment jól tegnap és akkor nem működött nekem sem amikor másnak sem.
Milyen neted van, ha mindenhol kiengedted akkor nagy valószínűséggel a szolgáltatód, nem engedi az upnp-t (kérni kell ha lehet) vagy kérni kell a port feloldását. Nekem mikrohullámon jön a net, ott egy ideje ez van, ezért vagyok pl passzív torrenteknél...
Most már a launcher sem ír szervert...
-
zuchy
őstag
válasz
Mulderpapa #2767 üzenetére
Próbáld meg a 8889-es portot belőni a routeren. De az is lehet, hogy még kínlódnak a szerverekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest