-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz
cyberkind #12984 üzenetére
Launcher-nek ne nagyon higyjél! Mindig mást mutat amikor elindítod, még akkor is ha közben nem is állítottál semmit!
Sokkal fontosabb -szerintem- hogy már most legyen regisztrált fiókod a http://www.testdriveunlimited2.com/-on! (lap legtetején)
Mindenképpen online profilt indíts, mert ezzel használhatod online és offline is. Az offline profil meg csak offline módban használható. Sajna a profil készítés csak akkor fog menni, ha a http://www.testdriveunlimited2.com/serverstatus-on zöldben van a szerver. Teljesen normális ha hetekig/hónapokig nem találkozol ilyennel! Igen, ezt tudja a kiadó is, de ettől még habozás nélkül eladták neked. Bevételük megvan, te meg boldogulj ahogy tudsz!
-
tipuka
addikt
válasz
cyberkind #12984 üzenetére
szia!
látod, nagyon kihalt, utoljára én írtam a nyáron.
segítenék, de nem vágom!a játékkal kapcsolatban csak annyit csináltam(hátha segít), hogy regisztráltam, hogy legyen fiókom, telepítettem,patchelt a játék, aztán pár próbálkozás max, de ment.
fontos: torrent ne menjen, különben nem indul el a játék! -
-
Shuki
tag
válasz
cyberkind #4274 üzenetére
Hát ja egész tűrhető kis géped van
Csakhogy elvileg nekem is meg neked is ugyan az a játék van fent ugyan úgy, ugyan azokkal a frissítésekkel, és nekem még soha nem fagyott!! Pedig tegnap este vagy 5órát játszottam. Szal ha nálam nem fagy akkor nálatok se kéne...Nekem akkor jöttek elő ilyen tünetek, ha túlhúztam a gépet. Nem volt kékhalál, nem volt restart, csak egyszerűen szétesett a win alatta.
Ezekben a stabilitás teszt programokban már rég nem bízok, volt, hogy 2óra lement prime95 el hibátlanul, azt simán netezés vagy játék közben dobott egy kéket. Visszábvettem és jó lett...
-
TESCO-Zsömle
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest